New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért ebből a félve várt brutális 6 meccses sorozatból - általam legalábbis nem várt - eredményességgel jöttünk ki. 5 győzelem és egy szoros vereség, AFC első hely, impresszív. Már csak a delfineket kellene behúzni, és megérett az első körös bye.

több mint 11 éve
Szerintem is megéri. De a riporterek szerint az év legrosszabb döntése volt. Normális világban, normális rendszerben ha hét (!) bíró együtt ekkorát hibázik, akkor egy időre meg szokás köszönni nekik a közreműködést.BurkusNem tisztem védeni a Pats-meccseken vezető sporikat (kb. 1 hete pont az ilyen inkonzisztens döntéseik miatt, mint amiket most is láthattunk eléggé szidtam őket), de a hét játékvezetős rendszer lényege a terület-, és felelősségmegosztás. Az érintett esetet egy, max. ketten láthatták és simán lehet, h annak a sporinak, akinek a hívása volt a helmet to helmet contact, abból a szögből teljesen egyértelműnek tűnt az eset.
A szabály ha jól tudom itt is előírja, h kétség esetén is szabálytalan, mivel egy olyan szabálytalanságról van szó, ami jelentősen veszélyezteti a játékosok testi épségét. (...mázlink volt, h szemben az NCAA-vel itt nem jár érte automatikus kizárás...)
A megoldás az lett volna, amit Reiss is pedzeget több cikkében, hogyha 'reviewable' lenne az eset, mivel akkor lett volna egy visszavont zászló és egy érvényes TD egy gyönyőrű visszahordás után.
több mint 11 éve
Szerintem is megéri. De a riporterek szerint az év legrosszabb döntése volt. Normális világban, normális rendszerben ha hét (!) bíró együtt ekkorát hibázik, akkor egy időre meg szokás köszönni nekik a közreműködést.Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?gordonhát ezzel számolni kell 😛
de én úgy vagyok vele hogy az a pár bünti/flag "megéri",egy kemény fizikális CB, egy igazi hard hitter mint ahogy este is megmutatta, ilyen ember rég volt Bostonban,szal királyság én örülök neki 😀manuszka86
több mint 11 éve
Ez egy nagyon fontos W volt. Második idegenbeli meccs, egy 8-4-es ellenfél ellen. Az O nem volt a helyzet magaslatán de, a D tökéletes volt.Következtetés: Revist szinte bármennyiért meg kéne tartani. Hihetetlen úgy nézni a meccseket, hogy tudjuk, a végén a védelem lezárja. 2007-ben volt utoljára ilyen érzésem.
Most is kőkemény meccsek jönnek, de szerintem a nehezén túl vagyunk, ha innen bukjuk a kiemelést, "megérdemeljük". A csoportellenfelek ellen szerencsére az elmúlt években nem engedtünk ki az év végén sem.
több mint 11 éve
Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?gordonhát ezzel számolni kell 😛
de én úgy vagyok vele hogy az a pár bünti/flag "megéri",egy kemény fizikális CB, egy igazi hard hitter mint ahogy este is megmutatta, ilyen ember rég volt Bostonban,szal királyság én örülök neki 😀
több mint 11 éve
Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?
több mint 11 éve
Collins egy beast 😕) Branch meg Ayers is jól jöttek ebbe a D-be,nagyon jó volt a pats D tegnap,sajnáltam hogy a MCc pick 6-et visszafújták a Browner féle ütközés miatt,nálam mondjuk véleményes volt a bírói ítélet kár érte nagy játék volt.
több mint 11 éve
VÉDELEMWyattAmit meg tudtam nézni belőle, egyértelmű! 14 ponton tartani az SD-t, sok megállítás! Kihúzták TB-ékat a kakiből. És belegondolok, hogy az első 2 RZ támadásunk TD, ez jóval simább is lehetett volna!
Innentől egy picit talán könnyülnek az ellenfelek, de nem lesz egyszerű. De jövő héten azért szurkoljunk az SD-nek😊
több mint 11 éve
VÉDELEMWyattIgy van, a gyurut a gumi nyeri
több mint 11 éve
Kötelező olvasmány!sportsworld.nbcsports.com/everyones-got-a-bill-belichick-story/
Kedvcsinálónak: A Colts elleni 4th&2 után az öltözőben:
- Ez most nem jött be, de nem fogok senkitől se elnézést kérni, hogy agresszív voltam és győzni akartam. Ez az, amiért itt vagyunk/tartunk. OK?!
Esküszöm, írni akartam, hogy múltkori szakértésem alapján a jóslatom után öt perccel fogják bejelenteni, hogy Siliga ismét aktív kerettag. Tévedtem néhány órát!😀Ezek a tippek mostanában nem ülnek 😊WyattDobson helyére akkor jön vissza Siliga? Vagy őt már aktiváltuk korábban?WeskhoMég nem aktiválták, van rá még két hét. A heti sérültlistán sincs rajta; szerintem ma nem is fogják.😀
Viszont Chris White doubtful, esélyes, hogy Skinner-t hozzák fel PS-ból.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ezek a tippek mostanában nem ülnek 😊Dobson helyére akkor jön vissza Siliga? Vagy őt már aktiváltuk korábban?WeskhoMég nem aktiválták, van rá még két hét. A heti sérültlistán sincs rajta; szerintem ma nem is fogják.
Viszont Chris White doubtful, esélyes, hogy Skinner-t hozzák fel PS-ból.tomi-tomi

több mint 11 éve
triangle
1 283
aktiváltuk Siliga-t 53ba
több mint 11 éve
Dobson helyére akkor jön vissza Siliga? Vagy őt már aktiváltuk korábban?WeskhoMég nem aktiválták, van rá még két hét. A heti sérültlistán sincs rajta; szerintem ma nem is fogják.
Viszont Chris White doubtful, esélyes, hogy Skinner-t hozzák fel PS-ból.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Dobson helyére akkor jön vissza Siliga? Vagy őt már aktiváltuk korábban?
több mint 11 éve
Dobson jó lesz Garoppoloval! Brady megnyeri a 4. gyűrűt visszavonul és a fiatalok tarolnak 😉 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXNálam Thompkins jobb, emlékezetesebb volt, mint Dobson, de kb. mindkettő kuka. Az egyik legalábbis nekünk biztosan.
több mint 11 éve
Ahogy bemutatkozott, meg a Jets elleni elkapása mutatja, hogy jó játékos, de valamiért nem megy. Lehet, hogy Edelman miatt nem tudnak egyszerre ketten, és Tom inkább őt akarja, de ezért a pénzért ez a szerepkör sokkal durvább, mint a 4. körös mellényúlás. És igazából kivágni sem éri meg, majd talán 2016-ban. Bár, ha ennyire nem használjuk, akkor hiába a képességek, már jövőre is nyerhetünk vele valami helyet..

több mint 11 éve
El tudom képzelni, hogy jövőre már nem lesz Amendola. Bár 3.6 millió dead moneyt eredményezne az elküldése, 4 millió lenne a fizetése plusz fél millió roster bónusz. Én mondjuk bírom őt, de rohadtul nem használjuk. Returnernek sem kiemelkedő, leszámítva azt az egy 81 yardos visszahordást, kicsit úgy érzem, kényszerből van azon a poszton. Nem értem miért nincs használva, jó képességű WR, de így kicsit olyan érzésem van, hogy csak foglalja a helyet a pályán valaki elől, aki akár Dobson is lehetne, ha felépül és összeszedi magát. Persze az edzők lehet, hogy nem hiába pihentetik, látják edzésen, hogy mit tud, de az Amendolás dolgot azért még úgy gondolom, ahogy írtam.Azt ő is, mert nem egyenlőre hanem egyelőre van ott, helyesen. Viszont ez önmagában még nem érdekelt volna, de egészen hihetetlen mennyire nem vagytok képesek leszakadni a CM-témáról. BB-nek egyértelműen egy nagyobb darabb pass rusher kellett, és mi a garancia, hogy nálunk úgy tolta volna? Butlernél legalább bebizonyosodott, hogy csak nálunk volt fogalmatlan.Egyetértünk. Én csak az "egyenlőre" szót hagytam volna ki. Korában olvastam valahol, hogy 2002 óta a WR draftokból kettő vált be: Deion Branch (2002) és Minitron, (aki majdnem Mr. Irrelevantként érkezett, azt sem lehetett tudni, hogy milyen feladatkörre, mivel QB volt az egyetemen.) Sokadik fényes siker a scoutoknál. (Hasonló ahhoz a kitűnő döntéshez, amivel lemondtunk Clay Matthewsról azért, hogy megszerezhessük CB Darius Butlert és WR Brandon Tate-et)BurkusIgazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕DeXThompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
Boyce is csalódás, de az csak 4. kör. Thompkins meg alapból nem lehet az. Dobson második körösként jó lenne, ha tudna jövőre valamit domborítani, de meg sem közelíti Amendolát, akinek valamiért elképesztően nem megy, de legalább rohadt sokat keresWyatt
szerk. Top comment a spotracon Amendola oldalán "This year, so far, Patriots Wide Receiver Danny Amendola has played in 12 games. He has 11 catches on the season and 1 touchdown. That is all 4.7 million dollars gets you these days I guess." 😊
több mint 11 éve
Azt ő is, mert nem egyenlőre hanem egyelőre van ott, helyesen. Viszont ez önmagában még nem érdekelt volna, de egészen hihetetlen mennyire nem vagytok képesek leszakadni a CM-témáról. BB-nek egyértelműen egy nagyobb darabb pass rusher kellett, és mi a garancia, hogy nálunk úgy tolta volna? Butlernél legalább bebizonyosodott, hogy csak nálunk volt fogalmatlan.Egyetértünk. Én csak az "egyenlőre" szót hagytam volna ki. Korában olvastam valahol, hogy 2002 óta a WR draftokból kettő vált be: Deion Branch (2002) és Minitron, (aki majdnem Mr. Irrelevantként érkezett, azt sem lehetett tudni, hogy milyen feladatkörre, mivel QB volt az egyetemen.) Sokadik fényes siker a scoutoknál. (Hasonló ahhoz a kitűnő döntéshez, amivel lemondtunk Clay Matthewsról azért, hogy megszerezhessük CB Darius Butlert és WR Brandon Tate-et)BurkusIgazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕DeXThompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
Boyce is csalódás, de az csak 4. kör. Thompkins meg alapból nem lehet az. Dobson második körösként jó lenne, ha tudna jövőre valamit domborítani, de meg sem közelíti Amendolát, akinek valamiért elképesztően nem megy, de legalább rohadt sokat keres

több mint 11 éve
Egyetértünk. Én csak az "egyenlőre" szót hagytam volna ki. Korában olvastam valahol, hogy 2002 óta a WR draftokból kettő vált be: Deion Branch (2002) és Minitron, (aki majdnem Mr. Irrelevantként érkezett, azt sem lehetett tudni, hogy milyen feladatkörre, mivel QB volt az egyetemen.) Sokadik fényes siker a scoutoknál. (Hasonló ahhoz a kitűnő döntéshez, amivel lemondtunk Clay Matthewsról azért, hogy megszerezhessük CB Darius Butlert és WR Brandon Tate-et)Igazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕DeXThompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Igazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕Thompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Thompkins undrafted volt 😛Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Vagy mint Thompkins 😀Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint Boyce