New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem szoktam birozni, de most megis volt egy ket nagy baki. Hazai palya. Nekimentunk 4&3ra majd a legvegen a felpalyanal nem 4&1re. Lehetett volna tobb fantazia. Bar nagyon szepen tudtunk elore jonni. Homan elkapasa. Ilyenek kellenek. Meglepni az ellenfelet.Ahogy írtam nem a bírók miatt kaptunk ki, inkább a két line és a coaching tegnapi különbsége miatt. De attól még kár tagadni a hazai pályát.zinedine5ez ha jól emlékszem 3&valamennyire volt. de majd meló után lehet visszakeresem mi volt és mi lett belőle 😀 amugy ne érsetek félre, nem akarok a csapat ellen beszélni, de most pont nem éreztem annyira erősnek a bíró faktort. browner pl tényleg hibázott, de pl revisre nem dobtak zászlót, amikor összevissza kontaktoltak az elkapóval. nem is kellett volna rá, de nem egy esetben láttuk már ilyenkor repülni.winstonA bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.winstonAzért az sem mindegy, hogy mikor jönnek az ilyenek.zinedine5
több mint 11 éve
4. negyedben cca. 4 perc van hátra, 5 pontos hátrányban 1&10 a GB 20 yardosánál. Innentől kezdve lehet sok mindennel magyarázni de a kezünkben volt a sorsunk. Sajnos nem jött össze. A bírók pedig össze-vissza fújtak, mondjuk az első negyedben az erősen kérdéses Browner büntik 3rd down helyzetben eléggé megalapozták a GB meccsét, azokkal a stoppokkal szerintem meg lett volna.

több mint 11 éve
Ahogy írtam nem a bírók miatt kaptunk ki, inkább a két line és a coaching tegnapi különbsége miatt. De attól még kár tagadni a hazai pályát.ez ha jól emlékszem 3&valamennyire volt. de majd meló után lehet visszakeresem mi volt és mi lett belőle 😀 amugy ne érsetek félre, nem akarok a csapat ellen beszélni, de most pont nem éreztem annyira erősnek a bíró faktort. browner pl tényleg hibázott, de pl revisre nem dobtak zászlót, amikor összevissza kontaktoltak az elkapóval. nem is kellett volna rá, de nem egy esetben láttuk már ilyenkor repülni.winstonA bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.winstonAzért az sem mindegy, hogy mikor jönnek az ilyenek.zinedine5
több mint 11 éve
Ninkon giga holding volt mikor Rodgers moge ert. Elso es tiz lett a mi 30-40 yardunknal. Lehetett volna 1&20 is. Ha az is be lett volna fujva nehezebb lett volna. Sanyiek szarul kozvetitettek, de mondott o is biroi hibat. Taszitottak visszahordasnal is az egyik pats jatekoson.ez ha jól emlékszem 3&valamennyire volt. de majd meló után lehet visszakeresem mi volt és mi lett belőle 😀 amugy ne érsetek félre, nem akarok a csapat ellen beszélni, de most pont nem éreztem annyira erősnek a bíró faktort. browner pl tényleg hibázott, de pl revisre nem dobtak zászlót, amikor összevissza kontaktoltak az elkapóval. nem is kellett volna rá, de nem egy esetben láttuk már ilyenkor repülni.winstonA bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.winstonAzért az sem mindegy, hogy mikor jönnek az ilyenek.zinedine5
Revisek meg oda vissza kezeztek. Benne volt. Irtak is rola, illetve nyilatkozta o is.
több mint 11 éve
Nyertünk 7 meccset majd egy vereség, ha jól számolok van 4 lapszakasz meccs majd 3 rájátszás meccs SB-vel együtt, mi a gond? 😀
több mint 11 éve
ez ha jól emlékszem 3&valamennyire volt. de majd meló után lehet visszakeresem mi volt és mi lett belőle 😀 amugy ne érsetek félre, nem akarok a csapat ellen beszélni, de most pont nem éreztem annyira erősnek a bíró faktort. browner pl tényleg hibázott, de pl revisre nem dobtak zászlót, amikor összevissza kontaktoltak az elkapóval. nem is kellett volna rá, de nem egy esetben láttuk már ilyenkor repülni.A bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.winstonAzért az sem mindegy, hogy mikor jönnek az ilyenek.zinedine5
több mint 11 éve
A bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.winstonAzért az sem mindegy, hogy mikor jönnek az ilyenek.
több mint 11 éve
A bíró témával nem értek egyet, voltak mindkét odlalra wtf befújások. Pl. amikor Edelman nekirohant a CB-nek, sikertelen passz, majd kicsit késve jött a zászló, hogy illegal contact a védőknél.. persze örültem, de szerintem az is hülye hívás volt. persze volt a másik oldalon is.
több mint 11 éve
Pass rush nélkül nehéz lesz hiába van végre egy top sec...Cha Jones-al sem volt top így a visszatérése után sem hiszem, hogy nagyot lépnénk előre. Csak blitzeknél érünk oda.Ami a legjobban fáj, hogy középen semmi nyomást nem tudunk generálni, VW súlytalan a többiektől pedig jó kis backup-ok ne is várjunk tőlük csodát. Kelly, hiányzol...
több mint 11 éve
Mondjuk az a csúnya, ha Gronko meg tudja tartani az esés végén, lehet, hogy ez is W. De legalabb lehet pörögni és kaparni a végén, amit sokan szerettek volna 😊

több mint 11 éve
Ha Buffalo O csak egy kicsit is képes lesz hozzátenni a meccshez, akkor ott van esély egy L-re. Jó pár forduló óta nézem a meccseiket, az a DL nagy brutális.Szerintem egyet még botlanak idegenben.Wow. Egy húsz ponttal szorosabb lett, mint vártam, pláne az első három drive után.Hajrá Chiefs!BurkusNem jött be 😕Burkus
Ha úgy játszik a Denver, akkor nem fognak már hibázniWyatt
Legalábbis jó lenne.Demecs
több mint 11 éve
Szerintem egyet még botlanak idegenben.Wow. Egy húsz ponttal szorosabb lett, mint vártam, pláne az első három drive után.Hajrá Chiefs!BurkusNem jött be 😕Burkus
Ha úgy játszik a Denver, akkor nem fognak már hibázniWyatt
Legalábbis jó lenne.
több mint 11 éve
Wow. Egy húsz ponttal szorosabb lett, mint vártam, pláne az első három drive után.Hajrá Chiefs!BurkusNem jött be 😕Burkus
Ha úgy játszik a Denver, akkor nem fognak már hibázni

több mint 11 éve
Ha valaki szereti az előjeleket:És 2007-ben nagyot hajrázva vertük a Giantset hárommal, és ott is tudjuk. Szóval hajrá 😀
"2001: #Patriots lose vs. high powered Rams attack by 7 points. Rematch in Super Bowl where everyone thought they'd lose. You know the rest"
(Loyko, twitter)Gogo

több mint 11 éve
Még pár gondolat a tegnap meccshez:Elég sokat csúszkáltak a pass rusholóunk össze-vissza, látszik, hogy ilyen gyepen nem játszott a csapat, ez szerintem valamennyire tényező volt. A Giletteben sokkal jobbak lettek volna az esélyeink.
A sec azért elég durva, megint nagyot hazudnak a statisztikák. Az NFL (egyik) legjobb QB-ának 5+ másodperce volt szinten minden dobásnál és így is sikerült 26 ponton tartani őket, ez elég nagy teljesítmény. Olyan játékot meg, mint az a 12 mp-s pocket time, még nem láttam soha. Ha visszajön, és teljesértékű lesz Chandler Jones, nagyon szép jövő elé nézünk.
Azt azonban meg kell adni a GB-nek, hogy volt egy-két rookie dropjuk, ami nélkül messze nem lett volna ilyen szoros a vége, nem beszélve Rodgers kézsérüléséről, ami tuti hátráltatta a hand-offban.
Érdekes meccs lesz a San Diego, én mindig félek tőlük, pedig Brady, ha jól emlékszem, meg nem kapott ki Riverstől. Még a nagy Tomlinson - Gates - Merriman korszakban is rendre megvertük őket. Tegnap mondjuk belenéztem a meccsükbe, elég erős csapatnak tűntek ismét.
Hibázni viszont többen nem lehet a 1st seed-hez, a Denver magára talált, szerintem innen már nem kap ki.
több mint 11 éve
Grat a NE-nek szerintem becsületesen helyt álltak és nagyot küzdöttek a pályán. Mostanában senki nem mondhatta el magáról hogy megúszta a Lambeau-t 30 pont alatt. Sérülteknek pedig gyors felépülést és ez mindkét oldalnak szólt.
több mint 11 éve
Jó meccs volt, de...Bocsi, hogy idekontárkodok, de a bye előtt volt kritikán aluli ez a futás elleni defense teljesítmény. Bár már akkor is volt többször, hogy pl az end line-nál is akár 2.ra 3.ra 4.re állítottak meg futást 2-3 yardért, és akadályozva meg a TD-t.
A második félidőben Blount jól futott párat. Korábban miért nem futottunk így? Mindenki azt írta, hogy a packers védelme rossz futás ellen, erre alig volt futás. A screenek sem működtek annyira míg a másik oldalon igen.
Demecs
De a bye óta!: Nagy változás történt: Clay Matthews átment ILB-be a 4-3as D felállásba, és onnan megy inkább bliztelni is, de egyértelműen zónázik és elsődleges feladata, hogy ne legyen futás, és csak pár playnél áll fell DE-be. Valamint elővettük az év elején 4. számú ILB-ünket Barringtont aki tegnap is sokkal jobban játszott mint Brad Jones vagy Lattimore egész évben bármikor.
Csak egy kis stat, hogy mit is javult ez a futás elleni D a bye óta: Előtte ugye ligautolsó 140yrd/g kb.
Azóta:
Bears: 55yard
Phili: 109yard
Vikings: 112 yard
Tegnap: 84 yard
Itt tenném hozzá, hogy a phili 109 yardja főleg garbage time-os volt, egyedül a múlt héten a Minnesota-t engedtük el kicsit de az se volt olyan borzasztó, mint a szezon első felében.
Ezzel nem azt mondom, hogy minden szép és jó, de a jelenlegi statisztika nem tükrözi már hűen ezt a runD-t, annál már jobb ez a gárda.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Nagyjából azt az eredményt kaptam amit vártam, bár játékban, főleg első félideiben, alúltejlesítettek.. Ahol a második félidőben puntol előszőr, és utoljára az ellen ott sok jóra nem kell számítani. A line-ok csatáját mindkét fronton elbuktuk, ezért nem is igen lehetett azt várni, hogy nyerünk. A red zone-on kívül nemigen működött ma semmi.
Brady se volt jó, pass rush se volt, Vereen?
Ezenkívül szerintem MM is outcoacholta BB-t. Lent tartotta Bradyt az első félidőben, és a fontos playekben is megszopattak minket.
A mellett azért nem tudok elmenni, hogy volt kb. 3 olyan play amit a bírók gyakorlatilag odaadtak a Packersnek. Látva a tegnapi meccset jobbak voltak, megérdemelték, de nem biztos, hogy ha azokban a szerintem kulcsplayekben nem fújnak oda, akkor nem alakul másképpen a meccs.
Iszonyú nehéz hetek jönnek.
több mint 11 éve
Jó meccs volt, de...A második félidőben Blount jól futott párat. Korábban miért nem futottunk így? Mindenki azt írta, hogy a packers védelme rossz futás ellen, erre alig volt futás. A screenek sem működtek annyira míg a másik oldalon igen.
Sok apró hiba volt, ami ide vezetett.Kikérjük az időt a RZban és ahelyet valami trükkös td lenne kapunk egy két emberes sacket.
A védők jók voltak, de volt olyan kulcs játék amit nem szabad hagyni. Nelson td-je Revis ellen. Ryan is beült a hintába. Pedig megmutattok, hogy le tudunk védekezni nagyon komoly elkapókat is és akkor 1-2 két ilyen hiba.
Nagyon jó meccs, volt, de ha így játszunk az esetleges sb-n is, akkor tökön szúrom magam.
Plusz megvolt a packersnek a hazai pálya előnye. Bírók is segítettek picit benne.
Még mindig elsők vagyunk, de innentől minden meccset nyerni kellene. A chiefs is kipukkadt a végére.Megnyomták az elejét a szezonnak és most...
Remélem 1-2 botlik még a denver.
Ki kell elemezzék a srácok ezt a meccset és a hibákat ki kell javítani. Nem sokon múlt a dicsőség.
több mint 11 éve
Gondolataim az első félidőről: insidehandoff.com/2014/11/30/new-england-patriots-at-green-bay-packers-first-half-notes/A másodikról: insidehandoff.com/2014/12/01/new-england-patriots-at-green-bay-packers-second-half-notes/
Ups & Downs: insidehandoff.com/2014/12/01/new-england-patriots-at-green-bay-packers-ups-downs/
És cikkem arról, hogy élték meg a srácok az öltözőben a vereséget: insidehandoff.com/2014/12/01/on-to-san-diego/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Ha valaki szereti az előjeleket:"2001: #Patriots lose vs. high powered Rams attack by 7 points. Rematch in Super Bowl where everyone thought they'd lose. You know the rest"
(Loyko, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ayers és Casillas tökéletesek rotációs/szituációs szerepben, Collins nagyot játszik, de érzésem szerint Hightower kiesése szinte kezelhetetlen lenne.Von Miller mindenkit agyonver 😊Engem csak az zavar, hogy a Gilletteben nem nagyon fújják meg. Vagy csak én látom így?cspeti98Én is így látom, csak ez nem jelent semmit.😊
Na mondjuk, amikor Ricsiék azon őrjöngtek, hogy megint mekkora játékot csinált, amikor Soldert megkerülve öt méterrel Brady háta mögé ért teljesen játékon kívülre, azért felröhögtem már 😀Volt ilyen is, de ha valahonnan, akkor onnan jön a nyomás. Von Miller rendszeresen agyonveri. Egyszerűen ezek az alacsonyabb fickók beteszik a bal vállukat és sebességből körberohanják. Terelje őket ki (majdnem) mindig 5 méterrel TB mögé.tomi-tomi
Gray visszatért!Wyatt
De egyetértek, legyen csak minél jobb. Sajnos a meccs eleji 6 passz/5 elkapó arány a folytatásban megint nagyon beszűkült, Gronko 7, Edelman 7, LaFell 5, aztán a hárman eggyel. Pedig Wright és Hóember is szépen elkapta. Amúgy egészen úgy tűnik nekem, hogy nem lesz rossz az LB-sor mélységben sem, pedig Mayo kiesése után elég vacak volt a helyzet. A két trade-elt emberke nagyon hasznos kiegészítő ember tud lenni, Collins meg a lassú kezdés után szépen belelendült. Azért persze ne legyen több sérülés, mert az O néha így is eléggé korlátos 😊Wyatt
Támadóoldalon egyértelműen fejlődtek RZ hatékonyságban, ott jól is keverik, hogy éppen ki lesz a célszemély. Azért (is) sajnálom, hogy nem vettük át a vezetést, mert kíváncsi lettem volna a védelemre, hogy képes-e már meccset lezáró stopra elit támadók ellen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
triangle
1 283
I really think #Patriots focus the next 4 weeks needs to be on finding that 4th Offensive Weapon. Wright, Boyce, Vereen, Tyms. Use them.Mike Loykoegyetértek. ma jól látszott, hogy Rodgers-nek is mennyit számított, hogy volt merre dobnia, ha elvették a no1-2 kedvenceit
több mint 11 éve
Von Miller mindenkit agyonver 😊Engem csak az zavar, hogy a Gilletteben nem nagyon fújják meg. Vagy csak én látom így?cspeti98Én is így látom, csak ez nem jelent semmit.😊
Na mondjuk, amikor Ricsiék azon őrjöngtek, hogy megint mekkora játékot csinált, amikor Soldert megkerülve öt méterrel Brady háta mögé ért teljesen játékon kívülre, azért felröhögtem már 😀Volt ilyen is, de ha valahonnan, akkor onnan jön a nyomás. Von Miller rendszeresen agyonveri. Egyszerűen ezek az alacsonyabb fickók beteszik a bal vállukat és sebességből körberohanják. Terelje őket ki (majdnem) mindig 5 méterrel TB mögé.tomi-tomi
Gray visszatért!Wyatt
De egyetértek, legyen csak minél jobb. Sajnos a meccs eleji 6 passz/5 elkapó arány a folytatásban megint nagyon beszűkült, Gronko 7, Edelman 7, LaFell 5, aztán a hárman eggyel. Pedig Wright és Hóember is szépen elkapta. Amúgy egészen úgy tűnik nekem, hogy nem lesz rossz az LB-sor mélységben sem, pedig Mayo kiesése után elég vacak volt a helyzet. A két trade-elt emberke nagyon hasznos kiegészítő ember tud lenni, Collins meg a lassú kezdés után szépen belelendült. Azért persze ne legyen több sérülés, mert az O néha így is eléggé korlátos 😊