New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mondjuk Dola és ö közte van egy hangyafasznyi fizetésbeli különbség.zinedine5
Hasznuk meg kb. ugyanannyi. Sajnos.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Mondjuk Dola és ö közte van egy hangyafasznyi fizetésbeli különbség.
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.triangle
Volt érdemi megmozdulása mióta itt van? Azon a pár elkapáson és TD-n kívül? Hány meccsen volt kezdő?
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...DeX
gyorsan felejtünk...bár kinek mi az érdemi. 34/519/4 a rookie éve, egyértelműen JE, DA, Gronk mögött, osztozva Thompkins-szal meg Boyce-szal a snapeken. Branch pl 43/489/2 volt újoncévében. sokat dropolt, de neki legalább ment az elszakadás pl. én erre alapozva írtam, hogy megérne még egy próbát. és még mindig csak arról beszélünk, hogy potenciálisan 3-4. számú elkapó lenne JE és BL mögött, nem a no1 opció.triangle
Csak kérdés, hogy mennyire fogja megérni a csapatnak ez a sérülékenysége. Bár pont mi vagyunk a sérült toborzásról híresek 😊 Bár bírom a srácot, de amit mondtál, 4ik számúnak lehet nem tartják meg, tekintve hogy Dola is itt van...
Mindenesetre szurkolok neki...

több mint 11 éve
triangle 1 283
én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.triangle
Volt érdemi megmozdulása mióta itt van? Azon a pár elkapáson és TD-n kívül? Hány meccsen volt kezdő?
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...DeX
gyorsan felejtünk...bár kinek mi az érdemi. 34/519/4 a rookie éve, egyértelműen JE, DA, Gronk mögött, osztozva Thompkins-szal meg Boyce-szal a snapeken. Branch pl 43/489/2 volt újoncévében. sokat dropolt, de neki legalább ment az elszakadás pl. én erre alapozva írtam, hogy megérne még egy próbát. és még mindig csak arról beszélünk, hogy potenciálisan 3-4. számú elkapó lenne JE és BL mögött, nem a no1 opció.
több mint 11 éve
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...

több mint 11 éve
triangle 1 283
én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
CB-t és WR-t egyszerűen ne draftoljunk. Helyette bármit, aztán tradelünk 😊.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeX
Ahhoz képest, hogy tőle vártam a legnagyobb ugrást a biztató első éve után. Bús panda

több mint 11 éve
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-valbaggio
A Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊winston
Az egyik 21-kor kezdődik, a másik 2.30-kor. Az elsőnek jó eséllyel vége 23-ra, de éjfélre tuti, mindkét meccs Kaliforniában lesz, 160 km-re egymástól, az azért nem egy leküzdhetetlen távolság ahhoz, hogy akár mindkettőn részt vegyen 😊
Amúgy, szerintem, hogy ha csak egyet kellene választani, akkor inkább a döntőre menne, mi még játszunk eleget (remélhetőleg döntőt szintén^^)Wyatt
Ja, azt hittem kinti 9-kor lesz. (mondjuk ja, akkor nem 21-et írt volna baggio). Kijárna Kraft-nak két bajnoki cím egy évben 😊
több mint 11 éve
Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-valbaggio
A Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊winston
Az egyik 21-kor kezdődik, a másik 2.30-kor. Az elsőnek jó eséllyel vége 23-ra, de éjfélre tuti, mindkét meccs Kaliforniában lesz, 160 km-re egymástól, az azért nem egy leküzdhetetlen távolság ahhoz, hogy akár mindkettőn részt vegyen 😊
Amúgy, szerintem, hogy ha csak egyet kellene választani, akkor inkább a döntőre menne, mi még játszunk eleget (remélhetőleg döntőt szintén^^)

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 846 — no es importante
Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-val

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
a maradék 4 meccsünkből a jetstől félek a legkevésbé, iszonyat miket össze nem bénáznak...
az SD jó formában vár minket, ha nyernek ellenünk még akár a csoportgyőzelem is összejöhet nekik, kepeszteni fognak ezerrel
buf, mia otthon azért nem okozhat gondot
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kellBruschi85
Én leginkább a Jets elleni meccstől tartok. Idegenben piszok nehéz meccs lesz, főleg, mert Rexy valószínűleg mindent meg fog azért tenni, hogy beleköpjön a levesünkbe és ellenünk aratott győzelemmel búcsúzzon New Yorktól.ervinator
Meg kell fogni a futásukat, mert Geno még mindig nem tud dobni. 😀
Nem lesz gond velük...30+ pontos meccsünk lesz ellenük, még idegenben is. Már az egész banda temeti az idényt meg az edzőt. Lehet nem is ezekkel a QB-kal vágnak neki jövőre.

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kellBruschi85
Én leginkább a Jets elleni meccstől tartok. Idegenben piszok nehéz meccs lesz, főleg, mert Rexy valószínűleg mindent meg fog azért tenni, hogy beleköpjön a levesünkbe és ellenünk aratott győzelemmel búcsúzzon New Yorktól.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Érdekes 13. forduló volt, ugye 3 Hálaadás napi meccsel kezdve, meglepő eredményekkel, Packers megérdemelten nyert, jobban játszottak, náluk volt többször a momentum, de ez abszolút vállalható vereség Pats részről, idegenben a Lambeu-n, ki lehet kapni, főleg zsinórban 7 győzelem után.
Hiányoltam a stabil futójátékot, Vereen-t, a pass rush-t és az O# fal stabilitását, tetszett az RZ D#, G-Force, LaFell játéka, de az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kell, feltéve, ha a Denver nem botlik, a Bolts ellen rögtön lehet is javítani, fel van adva a lecke, hiába állnak 5-1-el otthon.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
A védelem az első félidőben 23 pontot kapott, ami nagyon sok - 46 pontos végeredményt feltételez Burkus
Akkor neked feltételehetően jó hír, hogy 2007-ben a SB-on feltételezésekre alapozva nyertünk, hisz csak 3 pontot kaptunk az első félidőben, és akkor feltételezhetően 14-6 a végeredmény.
Sőt, 2011-ben is mi lettünk feltételezhtően a bajnokok, hisz a félidőben 10-9 ide, akkor a végén feltételezhetően 20-18.Sobri Jóska
Ismét megragadtad a lényeget. Gratulàlok.gordon
Hagyd, direkt csinálja. Ekkora idióta csak rájátszással lehet valaki, hogy mindíg mindenből azt hozza ki, hogy a csapat/brady szar, blablabla....unalmas b.rom.. 😊DeX
Jelen esetben arra utaltam - sajnos számodra nem érthető módon - hogy mily' baromság az első félidőben kapott pontokat megszorozni kettővel, és így végeredményt feltételezni.

gordonnak meg annyit, hogy valóban nem ez volt a lényeg, de gondolom nem csak a lényeghez lehet hozzászólni, hanem ahhoz is, ami ilyen szemetszúróan baromság.
És jól gondolom.Sobri Jóska
Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊nDRo
Jobban szeretek vitatkozni, mint népszerű lenni.
Sőt, vitát generálni is szeretek.
Leginkább élvezetesnek, szórakoztatónak tartom.
Sőt, hiszek a vitában.
Soha nem zárkóztam el előle, és miattam még egy vitának se kellett véget érnie.
Értelemszerűen feleslegesnek se tartom.
Nem félni kell a vitától, hanem megtanulni hasznosítani.Sobri Jóska
Az olyan vitákat én is szeretem, amiből érdemes/lehet konklúziót levonni, de felesleges vitát generálni viszont felesleges. És ez véleményem szerint az volt. Na de részemről le is van zárva a téma 😊
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 124 — #NoStress
A védelem az első félidőben 23 pontot kapott, ami nagyon sok - 46 pontos végeredményt feltételez Burkus
Akkor neked feltételehetően jó hír, hogy 2007-ben a SB-on feltételezésekre alapozva nyertünk, hisz csak 3 pontot kaptunk az első félidőben, és akkor feltételezhetően 14-6 a végeredmény.
Sőt, 2011-ben is mi lettünk feltételezhtően a bajnokok, hisz a félidőben 10-9 ide, akkor a végén feltételezhetően 20-18.Sobri Jóska
Hagyd, direkt csinálja. Ekkora idióta csak rájátszással lehet valaki, hogy mindíg mindenből azt hozza ki, hogy a csapat/brady szar, blablabla....unalmas b.rom.. 😊DeX
Jelen esetben arra utaltam - sajnos számodra nem érthető módon - hogy mily' baromság az első félidőben kapott pontokat megszorozni kettővel, és így végeredményt feltételezni.

gordonnak meg annyit, hogy valóban nem ez volt a lényeg, de gondolom nem csak a lényeghez lehet hozzászólni, hanem ahhoz is, ami ilyen szemetszúróan baromság.
Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊nDRo
Jobban szeretek vitatkozni, mint népszerű lenni.
Sőt, vitát generálni is szeretek.
Leginkább élvezetesnek, szórakoztatónak tartom.
Sőt, hiszek a vitában.
Soha nem zárkóztam el előle, és miattam még egy vitának se kellett véget érnie.
Értelemszerűen feleslegesnek se tartom.
Nem félni kell a vitától, hanem megtanulni hasznosítani.

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593

Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊
több mint 11 éve
Nem hittem volna, hogy ez valaha valakinél bekövetkezik – és nem is te lettél volna az első számú gondolatom anno –, de bassza meg, te olyan szinten kibaszottul idegesítő vagy, hogy inkább némítalak a picsába.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 124 — #NoStress
2007-ben sajna nem játszottunk SB-t, ez talán elkerülte eddig a figyelmed. A Kóc verte 2007-ben a Macikat a SB-ban, 2011-ben pedig a GB verte a Kohászokat. Úgyhogy egyik évben sem következhetett be olyan eredmény, amit feltételezel - részvétel hiányában. Legalább pontosan tanulj meg fogalmazni, ha már nem érted mások hozzászólását. (Ahogy kivettem, a csendes többség megértette, amire gondoltam.)Burkus
Lehet egy párhuzamos univerzumban igazad van, de bizony 2007-ben is és 2011-ben is a Giants ellen veszítettük el a SB-t.
Az anomáliát feltételezhetően az okozza, hogy ebben a sportban az idényt nem a naptári lejátszott februári SB alapján datálják.
Igy pl feltételezhetően 2015 februárjában a 2014-es év bajnokát avatják a 48. SB-on.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Minden bizonnyal....ParadSEC
Nézd betyár, Veled nem érdemes vitába szállni, Neked érvelni, mert az észérvek leperegnek rólad. Annak örülök, hogy virsli/sam manír már lekopott Rólad. Az extrapoláció fogalmát meg nem én fogom neked megmagyarázni, ha eddig nem értetted meg.

Az okfejtés pedig arra vonatkozott, hogy jó volt a D half-time adjusment, mert a 23 pont és az 5 pontszerző drive leolvadt háromra és egyre (hatra és kettőre, ha a kihagyott FG-t hozzászámolom.) Meg arra, hogy ha ebben nem következett volna be a D oldalán változás, akkor a GB O hozta volna a szokásos teljesítményét (38,5 pontos O átlaggal ment neki a meccsnek.) Mindez arra vonatkozott, hogy sokak véleményével ellentétben én a D első félidei teljesítményével nem voltam elégedett. (RZ védekezés ide vagy oda.)

2007-ben sajna nem játszottunk SB-t, ez talán elkerülte eddig a figyelmed. A Kóc verte 2007-ben a Macikat a SB-ban, 2011-ben pedig a GB verte a Kohászokat. Úgyhogy egyik évben sem következhetett be olyan eredmény, amit feltételezel - részvétel hiányában. Legalább pontosan tanulj meg fogalmazni, ha már nem érted mások hozzászólását. (Ahogy kivettem, a csendes többség megértette, amire gondoltam.)
több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
hát már nem azért, de ez a feltételezés tényleg baromság 😀 nem értek egyet sokmindenben sobrival de ebben most kivételesen egyetértek vele...

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

Minden bizonnyal....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich