New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 121 — Pats fan
Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.patspulpit.com/2014/12/12/7383775/the-patriots-and-the-dolphins-have-changed-a-lot-since-week-1
több mint 11 éve
triangle 1 283
megszállott, nem kérdés.
itt a szerző másik cikke is (még részletesebben a napi rutinjáról - kaja, fizikai/szellemi felkészülés, stb.), elsőre nem mertem nekiállni, mert túl hosszúnak tűnt, mondom ennyire nem érdekel a téma, de megérte ez is. szóval hátha másnak is tetszik:
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitnesstriangle
Vazze, én azt hittem, hogy már elsőre ezt linkelted be.😊tomi-tomi
van egy kis átfedés, de azért nem ugyanaz a kettő😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
megszállott, nem kérdés.
itt a szerző másik cikke is (még részletesebben a napi rutinjáról - kaja, fizikai/szellemi felkészülés, stb.), elsőre nem mertem nekiállni, mert túl hosszúnak tűnt, mondom ennyire nem érdekel a téma, de megérte ez is. szóval hátha másnak is tetszik:
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitnesstriangle
Vazze, én azt hittem, hogy már elsőre ezt linkelted be.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
triangle 1 283
megszállott, nem kérdés.
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitness
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
No, volt szerencsém időt szakítani rá, megérte, jóféle volt 😊
És ez a cikk is tökéletesen jól jellemzi, mekkora bullshit az, hogy nem érdekli a játék, és mással foglalkozik már évek óta

több mint 11 éve
Még nem olvastam el, de nagyon durva volt a Gronkós vidi, ahogyan magyarázta, hogy gyakorlatilag félt tőle 😀Wyatt
Nagyjából azt taglalja, hogy Brady hogyan dolgozik 7/24-ben a kora "ellen". Egyszerűen nem hajlandó belegondolni, hogy mikor fog visszavonulni. Akarni, soha nem akar.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Nem minden papsajt:
"Source: Patriots considering IR for first-rounder Dominique Easley" (Boston Herald)

Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.tomi-tomi
Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.Gogo
Mármint aláírási bónusz, vagyis ennyi a garantált.

Annyira nem gond most már Easley IR-re pakolása, ahogy Wyatt is írta. Inkább hozzák rendbe a térdeit tavaszra teljesen, hogy az egész offseasont edzéssel tölthesse. Dobson-nak is jobb lett volna, ha tavaly télen már nem erőltetik a játékát.

egy kis Brady háttérinfó hideg téli estékre:
 mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/triangle
Nagyon jó írás! De azért remélem, Gerappa nem olvassa el, mert már kéri is az elcserélését.😀tomi-tomi
Reméljük lesz is belőlük valami pozitív jövőre... 😊
Még nem olvastam el, de nagyon durva volt a Gronkós vidi, ahogyan magyarázta, hogy gyakorlatilag félt tőle 😀

több mint 11 éve
Nem minden papsajt:
"Source: Patriots considering IR for first-rounder Dominique Easley" (Boston Herald)

Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.tomi-tomi
Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.Gogo
Mármint aláírási bónusz, vagyis ennyi a garantált.

Annyira nem gond most már Easley IR-re pakolása, ahogy Wyatt is írta. Inkább hozzák rendbe a térdeit tavaszra teljesen, hogy az egész offseasont edzéssel tölthesse. Dobson-nak is jobb lett volna, ha tavaly télen már nem erőltetik a játékát.

mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/triangle
Nagyon jó írás! De azért remélem, Gerappa nem olvassa el, mert már kéri is az elcserélését.😀

több mint 11 éve
triangle 1 283
 mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/
több mint 11 éve
Ó, annak nem örülünk. Bár Chandler Jones fontosabb, szal még így is inkább ő, mint Jones, ha már muszáj valakinek. Effektíve belső védőfalember azért lett mostanában plusz, Branch nem tűnik rossznak (persze, ilyen névvel nálunk illik is 😀), Siliga visszatért, ami nagyon fontos, aztán akkor még ott van Chris Jones is, aki a passzhelyzeteknél mindenképpen jó lehet, talán Wilforknak sem kellene így belerokkannia a terhelésbe. Kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő meccseken mennyivel tud többet pihenni majd ő meg Ninko, jó lenne, ha a PO-ra is frissek maradnának.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem minden papsajt:

Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Cannon kapott egy két éves szerződést. Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.
Solder új szerződése lehet a háttérben. Valószínűleg lehívják 2015-re az opciót, és egy év múlva könnyebb lesz az ügynökével tárgyalni a folytatásról, ha három OT szerződés már zsebben van. (Btw Welker ügynöke Solder-é is, vele eléggé érdekes a kapcsolat. Gyakorlatilag meghazudtolták egymást Kraft-tal.)

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kicsit erősnek érzem ezt a Cannon deal-t így elsőre. Remélem felkészül DMC.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan

Otthoni kis edzés! Jó idő van Bostonban

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem nincs itt nyitott kérdés. Még szép 😊.LordTamas
Kb szerintem 3* is, + a baràtnöje 😀ParadSEC
Jó! Hát most láttam egy képet erről a srácról, kezében egy kölyökmacskával, és akiről már tudjuk Spongya Bobot néz esténként. Ez a pali aztán hétvégenként, a hátán két-három amúgy is túlméretes emberrel a hátán hosszú métereket menetel, nem éppen finoman kitessékeli a stadionból a szövegelő védőt.

Ez nem egyszerű! 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
 espn.go.com/video/clip?id=12008628Demecs
Kicsit profán vagyok. Nekem csak egy nyitott kérdés maradt a videó után: most akkor az interjú végén ágyba vitte a riportert, vagy sem? 8-) 😉Kollega
Szerintem nincs itt nyitott kérdés. Még szép 😊.LordTamas
Kb szerintem 3* is, + a baràtnöje 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Kicsit profán vagyok. Nekem csak egy nyitott kérdés maradt a videó után: most akkor az interjú végén ágyba vitte a riportert, vagy sem? 8-) 😉Kollega
Szerintem nincs itt nyitott kérdés. Még szép 😊.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kicsit profán vagyok. Nekem csak egy nyitott kérdés maradt a videó után: most akkor az interjú végén ágyba vitte a riportert, vagy sem? 8-) 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
 espn.go.com/video/clip?id=12008628

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Gronk titka...

espn.go.com/video/clip?id=12008782

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 890 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
a helmet to helmet szerintem sem áll meg. nem is ez a baj, hanem hogy önmagában jó ítéletet hoztak, csak rossz gondolatmenet alapján.slowmotion
Elképzelhető, hogy nekem egész életemben genya tanáraim voltak, de ha én rossz gondolatmenet alapján jutottam jó eredményre (hoztam jó ítéletet), akkor iskolától függően egyest kaptam/mehettem UV csekkért a Dékáni Hivatalba.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy újabb doktor úr hajlandó kezelni a diagnózisa után az értő olvasásban mutatott gyengeségeimet.tomi-tomi
Szintén zenész....
Gronk hátba fejelésről csak annyit, hogy amikot Floyd TD-t szerzett Browner is simán agyonvághatta volna nem tette... csak taposlt egyet kínjába és jó napot...

A Browner Green hitet H2H ítéletére csak annyit mondtak, hogy worst call of the year....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
 www.patriots.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Locker-room-sound-postgame-in-San-Diego/3bae7be5-756e-45bb-8921-893e54f8af47gordon
Ezer hála és köszönet ezért a videóért... 😊

Gronkról tudtam, hogy magas meg nagydarab, de hogy ennyire eltörpüljön mellette mindenki... Ahogy Kraftal pacsizott... Eszméletlen! 😀

TB meg ahogy megbúbolja Kraft fejét és összekócolja a haját? 😀
Ha ez nem egy család, akkor mi?

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 807 — The only discipline that lasts, is self discipline
A szürkét az egyik esetben feketének, a másikban fehérnek látod (láttatod). Attól függően a Pats a pöcs melyik oldalán áll.zinedine5
És akkor én meg írjam le, hogy én látom jól semleges szemmel, és te nézed az eseteket Pats szemüvegen keresztül? Ettől jobban igazam lesz szerinted? Vagy neked attól, hogy rólam állítod, hogy negatívan vagyok elfogult? 😊

Egyébként, ha Pats vs. pöcs relációban gondolkodnék, akkor tegnap élőben is szabálytalannak tartottam volna. Csakhogy élőben ippeg, hogy szabályosnak gondoltam (az eredménykövetőben is megnézheted). De most, hogy itt beírtátok a szabályt és mellé más linkelte a videót, az alapján viszont úgy tűnik, hogy mégiscsak szabálytalan volt. Vagy nem. De ha nem, akkor a Pats vs pöcs reláció emlegetésétől még nem fogom máshogy gondolni. Egy szabály értelmezésnek sokkal nagyobb esélye van. 😊peterk2005
Úgy értelmezed ahogy szeretnéd. Attól még amit leírtam igaz. (Mellesleg én egyikre sem írtam semmit.)zinedine5
Értettem igazság professzor. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 www.patriots.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Locker-room-sound-postgame-in-San-Diego/3bae7be5-756e-45bb-8921-893e54f8af47gordon
Hogy néz már ki a Chargers stadion öltözője. Mint egy megye 3 csapaté a 70es évekből 😊 . Nem csoda, hogy mennének LA-be.LordTamas
A vendégöltözők amúgy mindenhol sokkal szerényebbek, a hazai sem egy luxuslakosztály, de mint láthatod, nem teljesen ugyanaz

Ettől függetlenül persze maga a stadion egy szemétdomb, vagy ahogy az alábbi cikk is írja: "calling Qualcomm a dump really is an insult to dumps"
 mmqb.si.com/2013/08/16/qualcomm-stadium/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal