New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Engem csak az zavar, hogy a Gilletteben nem nagyon fújják meg. Vagy csak én látom így?cspeti98Én is így látom, csak ez nem jelent semmit.😊
Na mondjuk, amikor Ricsiék azon őrjöngtek, hogy megint mekkora játékot csinált, amikor Soldert megkerülve öt méterrel Brady háta mögé ért teljesen játékon kívülre, azért felröhögtem már 😀Volt ilyen is, de ha valahonnan, akkor onnan jön a nyomás. Von Miller rendszeresen agyonveri. Egyszerűen ezek az alacsonyabb fickók beteszik a bal vállukat és sebességből körberohanják. Terelje őket ki (majdnem) mindig 5 méterrel TB mögé.
Gray visszatért!Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Dobson lehet beírja magát abba a bizonyos bust WR könyvbe,idén már az is csoda ha pályára küldik most meg még akkor is meg tud sérülni.Azért jó lenne ha Minitron+Lafell mellé még egy Wr fel tudna nőni a feladatokhoz.
több mint 11 éve
Na mondjuk, amikor Ricsiék azon őrjöngtek, hogy megint mekkora játékot csinált, amikor Soldert megkerülve öt méterrel Brady háta mögé ért teljesen játékon kívülre, azért felröhögtem már 😀Mindennek ellenére, ez egy jó meccs volt!winstonÍgy van, ez egy nagyon jó meccs volt. Az első félidő végi TD volt a döntő.
Tetszett. hogy félidőben váltott a Def. Revis átállt Adams-re és Arrington-t tették Cobb-ra. Ryan egy időre beköltözik valószínűleg a dog house-ba.
Örülök, hogy Hightower vissza tudott jönni, nélküle lehúzhatnánk az idényt.
Ninko volt néha homályon,remélem, a héten már nem kell LS feladatokat gyakorolnia.
Nem tetszett, hogy Dobson sehol nem volt, ráadásul meg is sérült. Edelman-nak sérülten is játszania kellett, mert Amendola nem tudja pótolni. Három elkapónk van, kiegészítve Wright-tal és Vereen-nel, kettőjüket többet kéne használni a mezőnyben is. Solder végre konzisztensen játszhatna alulméretezett pass rusher-ek ellen.
(Bírók finoman, intelligensen megfújták a hazai pályát.)tomi-tomi
Gray visszatért!

több mint 11 éve
Engem csak az zavar, hogy a Gilletteben nem nagyon fújják meg. Vagy csak én látom így?Mindennek ellenére, ez egy jó meccs volt!winstonÍgy van, ez egy nagyon jó meccs volt. Az első félidő végi TD volt a döntő.
Tetszett. hogy félidőben váltott a Def. Revis átállt Adams-re és Arrington-t tették Cobb-ra. Ryan egy időre beköltözik valószínűleg a dog house-ba.
Ninko volt néha homályon,remélem, a héten már nem kell LS feladatokat gyakorolnia.
Nem tetszett, hogy Dobson sehol nem volt, ráadásul meg is sérült. Edelman-nak sérülten is játszania kellett, mert Amendola nem tudja pótolni. Három elkapónk van, kiegészítve Wright-tal és Vereen-nel, kettőjüket többet kéne használni a mezőnyben is. Solder végre konzisztensen játszhatna alulméretezett pass rusher-ek ellen.
(Bírók finoman, intelligensen megfújták a hazai pályát.)tomi-tomi
több mint 11 éve
Végre volt foci a Lambeau Filed-en. Köszönet érte. RZ defense zseniális volt nálatok.Old Green Bayminden szavához csak csatlakozni tudok GG guys!
SB-ik viszont még el is kell jutni mind két csapatnak, ajándékba egy W-t se adnak! Sérülteknek mielőbbi felépülést.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Végre volt foci a Lambeau Filed-en. Köszönet érte. RZ defense zseniális volt nálatok.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Mindennek ellenére, ez egy jó meccs volt!winstonÍgy van, ez egy nagyon jó meccs volt. Az első félidő végi TD volt a döntő.
(Bírók finoman, intelligensen megfújták a hazai pályát.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
illetve biztosabb szerelések kellenek, sok volt a miss tackle meg a lecsúszott szerelés is.
több mint 11 éve
jah a sérülteknek jobbulást, ma hajrá főnökök, jövő héten az Ari úgy is elkapja őket😊NB2Meglepődnék, ha így lenne. Nagyon kipukkadni látszanak, PO is több mint karcos már nekik.
Igazából azért nem bánnám, ha Broncos kikapna, de az utolsó négy meccset így is, úgy is hozni kellene, ha komoly terveket szövögetünk. Javuljon fel a pass rush Chandler Jonesszal, Ayers jó csóka, de nem első számú emberke, rotációban nagyon jó lehet (Neo kaliber is), aztán akkor Ninko is többet pihenhet akár. Casillasnak megint volt biztató védése, jó formában a van^^
Az a 12 másodperces cover, na az parádés volt, Rodgers meg nem véletlenül lesz MVP, ha passz nincs is, megfutja, de hibázni nem nagyon. Mondjuk azon meglepődtem, hogy 0/4 volt RZ-ben, de ezt Adamsnek is megköszönhetjük (kétszer is).
Ryan csóri nagyon gyenge volt az elején, jó lenne neki már az új év, és a második éves nagy visszaesés feljavítása 😊

több mint 11 éve
Számítottam a vereségre, ehhez képest akár meg is lehetett volna a W, de a Packers jobban megérdemelte ezt most.Tökéletesen véghezvitték azt, hogy minél több ideig lent tartották Bradyt és ez volt a kulcs.
#O amikor fent volt, akkor jól haladt előre, RZ-ban is jók voltunk most.
Védelem viszont nagyon sok yardot benyelt, viszont RZ Stop rendre megvolt, secondary szinte majdnem tökéletes meccset tolt, csak Nelson TD-nél hibázott DMC.
Pass rush nem volt a legjobb, Chandler Jones visszatérésével javulni fog, illetve talán jobb blitz csomagokkal is lehet operálni.
Nem lennék meglepve, ha lenne idén visszavágója ennek a meccsnek, ott viszont már nyerni fogunk!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
triangle
1 283
remélhetőleg Hightower, Edelman és Chung sérülése sem súlyos...akkor ezt egy nagyon hasznos vereségnek fogom elkönyvelni.jó csapat ez a packers. remélem lesz lehetőség rematch-re egy egészséges Chandler Jones-szal😊
több mint 11 éve
jah a sérülteknek jobbulást, ma hajrá főnökök, jövő héten az Ari úgy is elkapja őket😊
több mint 11 éve
jó kis meccs volt ez, két kedvenc csapatom egymás ellen (bár csak ne a sport tv-s kommentárral néztem volna)Szoros volt, red zone D nagyon rendben volt,Lacyt is eléggé sikerült limitálni, viszont pass rush az nem igen létezett a 3 sack ellenére is. Illetve az nevetséges hogy 20 yardon kívül nem tudott a D stoppot csinálni.....
offense-től többet vártam összességében, mert voltak nagyon gyors 3&outok,no de mindig nem jöhet össze minden, futásunk az nagy nulla volt sajnos.Remélem senki nem sérült meg komolyan és jövő héten SD-t ütni kell 😊
Collins és Gronk állat volt,remélem Gronknak összejön az 1k+ yardos szezon 😊
több mint 11 éve
Sztyopa
315
A bírók betolták a Gb szekerét, köszi nekik. A game plan szar volt. Chandler hiányzik, 4 emberes rush nullával egyenlő, 10 másodpercek a zsebben, ember esze megáll.
Why so serious?
több mint 11 éve
huu jó kis derbi volt, secondary-tek előtt le a kalappal , azt a 12 másodperces zsebet még emlegetik majd.. Respect.Sérülteknek gyors felépülést!
több mint 11 éve
Mindennek ellenére, ez egy jó meccs volt!
több mint 11 éve
26 pont pontot kapni a Lambeau-n, nem sok. Ez pozitívum.
több mint 11 éve
Na, így ki lehet kapni Green Bayben. Végig meccsben, küzdve. Ha van jó vereség, akkor ez az. Reméljük egyik sérülés sem komoly.Pass rush viszont nagyon hiányzott. Az offense meg tudása alatt játszott.
Mostantól viszont must win, ha akarjuk a 1st sebédet.
Go Pats!
több mint 11 éve
Valahogy azt éreztem, hogy hiába volt esély a győzelemre, igazándiból nem sok közünk volt hozzá. Sok apró hülyeség miatt buktunk. A rengeteg misstackle, a benyelt futás yardok az elején, Revis hiába "szigetel" ha benyal egy nagyon fontos hosszú drive-ot, TB-t nem védik meg teljesen, TB sem volt teljesen clutch, Gost pont kihagyja az FG-t, nincs passrush. Ami hatalmas up viszont a red zone def.Passrush: hiába van viszonylag elfogadható hátsó sorod, ha 7-8 mp ideje van Rogersnek, így nincs esély. Kellene 2-3 ember aki folyamatos veszélyt jelent az irányítóra. Etalon a csütörtöki Seattle😊
több mint 11 éve
Hajrá Chiefs!
több mint 11 éve
Dühítő, mert meglehetett volna, de inkább most jöjjön össze minden szar, mint a PO-ban. A többit hozni kellen, aztán jó formában megérkezni a PO-ra.

több mint 11 éve
istenem, pedig esélyünk volt nyerni...mindenki ma betlizik 1-1 játékot, Gost is😕
több mint 11 éve
Csak ne legyen súlyos Hightower sérüléseWyatthát ne... meg edelmannek se legyen ágyékhúzódás, az szenvedős.