New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt vanA pats.hu-n is van a denveri meccsről.zolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt
több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt van zolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017

több mint 11 éve
Fent van egy csomó másik magyar torrent oldalon is a sajtipetis verzió.És akinek nincs ncore?DemecsNcore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.BurkusNem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
| hátha most simábban nyerünk :b | ZERO_L
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
több mint 11 éve
Úgy látom a szaksajtó is alaposan felkapta Bill Belichick részletes összehasonlító elemzését Brady és Rodgers között.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
És akinek nincs ncore?Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.BurkusNem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
több mint 11 éve
Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
több mint 11 éve
@E_ScalDE Chandler Jones (hip) is present at #patriots Wed walkthrough. His first appearance since injury vs Jets

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
"napi BB" 😀😀www.si.com/extra-mustard/2014/11/26/patriots-bill-belichick-tom-brady-packers-aaron-rodgers-number-12
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Láttátok a videót amin Brady és Moss beszélgetnek?Mikor beszélik, hogy Brady azt mondta nem látott még olyan elkapást, mint Gronk egykezese.
A csattanó akkor jön mikor Moss mondja, hogy jobb volt mint a Revis elkapás?
Revis elkapás!!!!! Nagyon nagy....
Nézzétek meg.
Szegény Revis remélem nem látta. 😀
www.youtube.com/watch?v=L2dLLDEYgS0
több mint 11 éve
bréking!!!! Charley Hughlett long snapper (vissza)érkezett a gyakorlócsapatba 😀
több mint 11 éve
a Lions ellen meg nem volt TD. Ha így megyünk a rájátszásba, nagyon szép álmaink lehetnek...Hát azért ez egy picit köszönhető a lukaskezű oroszlán elkapóknak is...
Statisztikában nem vagyunk olyan erősek, de szerintem ligaelit a védelmünk mára, két teljes fegyverzetben felvonult elit O-t fogtunk meg magabiztosan novemberben.LordTamas
Sok függ amúgy a pénzeknél, hogy lesznek-e a srácok kezén gyűrű februárban vagy sem, mert ha véletlenül igen, akkor sokan kaszálni szeretnének.
Nah közben befutott Slater hosszabbítása! Ő az, aki iszonyat munkát és nagyon sokszor meg sem említik. Hány és hány ST megállítás köszönhető csak neki! Szürke eminenciás!
több mint 11 éve
Hosszabbítottunk Slaterrel, 2év 4 millió.
több mint 11 éve
Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünketSport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.
több mint 11 éve
Azt néztem ma, hogy a Jets 10. starter QB-je Vick, amióta Brady játszik. Sanyarú lehet... (Ne járjunk mi is így a Brady-éra után.)BurkusEhhh... Csak? A '80-as, '90-es években volt, hogy 3 év alatt összehoztunk 10 starter QB-t!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünket | hátha most simábban nyerünk :b |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
OL:Az év első pár meccsén az volt, de azóta ő is nagyon feljavult, az elmúlt fordulókban már egyértelműen pluszos a teljesítménye. Márpedig négy-öt szar meccs ellenére nagyon jó LT, és tuti maradni is fog, ha a mostani formáját hozza innentől. Nekünk annyiból jó, hogy az a pár meccs egy-két milliót levett az igényekből valószínűleg 😊
szerintem(lehet rosszul látom) Solder az egyik leggyengébb láncszem a támadófalban, és ha azt nézzük, hogy TB-t egyre jobban meg kell védeni, akkor nem vakoldali tackle-n kellene spórolni, mondván annyira nem borzasztó játékos, én oda egy kiváló képességű játékost szeretnék
persze, jobban teljesít mint év elején(hisz az egész OL jobb), ettől függetlenül én nyugodtabb lennék, ha jövőre, deadmoney nélkül megszabadulnánk tőleZERO_L

több mint 11 éve
Revis papiron létező fizetése csak egy biztosíték számára, hogy nem kap taget. Az sose lesz életbe léptetve. Ezt a próbálkozást meg felejtsük el (ha lehet), hogy majd egy néha aktív (Dennard), vagy egy UDFA (Butler) a közelébe lesz annak a szintnek mint Revis. Szerintem mondjuk Ryan sincs sehol sem. Ezek nem elsőszámú CB-k. Láttuk már amikor átlagos (és ezek max átlagos CB-k) sec-ünk van. Közepes QB-k dobálgattak 350 yardokat ellenünk.Véletlenül sem akartam Revis-hez hasonlítani a többi cornert, csak érzékeltetni akartam, hogy mélység jövőre is bőségesen meglesz DB poszton, hosszabbítani kell az NFL (szerintem) top3 CB-vel ez is egyértelmű, kérdés mi a két fél elképzelése, mert ahogy néztem FA piacon lesz pár jó corner, de hát ők sem Revis kategóriák
Az OL fejtegetésem, csak arra reagált, hogy nem lehet csak pénzkérdést csinálni ebből. Soldert elküldeni? Miért? Hogy utána hozzunk egy fr. LT-t többért? Miért? Max, ha draftolunk valakit oda, de ennyiért akkor sem sok.
Aki szerintem veszélyben van az Mayo, azért a pénzért amibe van, és két szezon alatt kb 10 meccset játszott.
Vince sokba van, viszont szerintem idén nagyon jó. Az utolsó 3 meccsen futóktól Den.- 40 yard futás, Ind. - 19 yard futás, Det. - 60 yard futás/21 futásból.zinedine5
inkább a játékost érzem előnyben a tárgyalásoknál
OL:
szerintem(lehet rosszul látom) Solder az egyik leggyengébb láncszem a támadófalban(főleg ár/érték arányban), és ha azt nézzük, hogy TB-t egyre jobban meg kell védeni, akkor nem vakoldali tackle-n kellene spórolni, mondván annyira nem borzasztó játékos, én oda egy kiváló képességű játékost szeretnék
persze, jobban teljesít mint év elején(hisz az egész OL jobb), ettől függetlenül én nyugodtabb lennék, ha jövőre, deadmoney nélkül megszabadulnánk tőle

több mint 11 éve
Azt néztem ma, hogy a Jets 10. starter QB-je Vick, amióta Brady játszik. Sanyarú lehet... (Ne járjunk mi is így a Brady-éra után.)
több mint 11 éve
és Chander Jones még vissza sem tért 😊...A D jövőre fog igazán harapni (igaz én azt remélem, hogy már a rájátszásban is)gordonÉn úgy látom, hogy az elmúlt 4 meccsen nagyon harapott a D, ennél nem lehetne sokkal jobban. A Bears ellen a végén már teljesen kiengedtek (30+ pont különbségnél megengedett), Manning és Luck 20 ponton tartva, a Lions ellen meg nem volt TD. Ha így megyünk a rájátszásba, nagyon szép álmaink lehetnek...
Statisztikában nem vagyunk olyan erősek, de szerintem ligaelit a védelmünk mára, két teljes fegyverzetben felvonult elit O-t fogtunk meg magabiztosan novemberben.LordTamas
több mint 11 éve
...A D jövőre fog igazán harapni (igaz én azt remélem, hogy már a rájátszásban is)gordonÉn úgy látom, hogy az elmúlt 4 meccsen nagyon harapott a D, ennél nem lehetne sokkal jobban. A Bears ellen a végén már teljesen kiengedtek (30+ pont különbségnél megengedett), Manning és Luck 20 ponton tartva, a Lions ellen meg nem volt TD. Ha így megyünk a rájátszásba, nagyon szép álmaink lehetnek...
Statisztikában nem vagyunk olyan erősek, de szerintem ligaelit a védelmünk mára, két teljes fegyverzetben felvonult elit O-t fogtunk meg magabiztosan novemberben.
több mint 11 éve
Azért Solder-t és Vollmer-t ne vágjuk már ki bazzeg 😀Aranyáron mennek el a piacon a LT-k, a drafton pedig nem kapsz top25 felett.Ne akarjunk már ezen spórolni.
Revis-t pedig ne hasonlítsuk már a Dennard-Butler pároshoz...remélem BB-nek sikerül aláíratni vele egy 4éves avr 10-12 millás szerződést.
Vereen sem lesz agyonfizetve, max2.5-3 milla /év.
Mayo is maradni fog, csak átalakítjuk a szerződését, VW pedig nem keres idén sem olyan sokat, a spotrac a teljes megvalósulással számol pedig neki ilyen bonuszok is szerepelnek a szerződésében, hogy : top5 score D, snapek 90%ban a pályán lesz stb..
A D jövőre fog igazán harapni (igaz én azt remélem, hogy már a rájátszásban is)
A sec egyben marad, LBsor Mayo, Ayers, Collins, HT ,Casillas remélhetőleg.
A DL alakul és nagyon remélem, hogy a drafton majd felmegyünk egy pass rusher-ért..
több mint 11 éve
A hátterével nem vagyok még tisztában. Az csak most jön remélem. De 135 milla a cap hit a köv évre. Ha felemelik 150 körül amit jósolgatnak, akkor simán beleférünk.Simán lehet, de pár kulcsjátékosnak lejár az újoncszerződése jövőre, és zsebbe kell nyúlni, ha meg akarjuk tartani őket. a 150-re meg nem lehet appellálni, sokszor van olyan pletyka, hogy most nagyot ugrik majd a cap.
Létezik, hogy ez így van?Demecs
ha jobban érdekel a téma, érdemes ezt a cikksorozatot elolvasni, jól elmagyarázza. érdekes téma!
www.profootballbusiness.com/2013/08/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa.html
pluszban a hernandez példához: ahogy wyatt is írta, az aláírási bónusz, vagy garantált tartalom a szerződés éveire van leosztva egyenlően a könyvelésben (max 5 évre). ha 4 éves szerződésnél évi 2,5 van lekönyvelve (azaz 10 milliót kapott garantátnak a játékos) a garantált tartalomra, és 1 év után kivágják a játékost, akkor a következő évben a maradék évekre lebontott garantált tartalom egyben terheli majd a cap-et, azaz nem további évekre 2,5 millió, hanem a kivágást követő évben egyben a maradék 7,5 millió. Szóval valahogy így 😊
több mint 11 éve
A hátterével nem vagyok még tisztában. Az csak most jön remélem. De 135 milla a cap hit a köv évre. Ha felemelik 150 körül amit jósolgatnak, akkor simán beleférünk.Ez nem meglepő. Akik újoncszerződéssel vannak, azok nem keresnek sokat. Majd ha hosszabbítunk vele tavasszal, nem lesz bagóKöszi.Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Szerintem Chandler Jones biztosan marad. Legalábbis nagyon remélem.
De szegény Mayo tényleg cut. Megoldjuk nélküle is. Valahogy egyben kellene tartani ezt a csapatot.Demecs
szerk: Jones rookie-contractja még 2015-ben is érvényes.
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/chandler-jones/winston
Nézve a csapatot. Vereen bagóért van itt. 😀Demecs
Persze, hogy dead moneyként van, mert dead money 😀 Az a garantált tartalom berögzülése, ha nem lenne, akkor annyival lehetne több, de ez nem fizetés. Arra próbáltunk meg apellálni, hogy mivel ilyen dolgokat művelt, ezért a garantált tartalmat eltörölhessük, de mivel ezt már anno kifizettük és szét lett osztva könyvelésileg, meglepett volna, ha bármit tudunk vele kezdeni.WyattDe dead money-ként van. Tehát ha a 7,5 milla nem lenne, akkor a csapat annyival többet költhetett volna idén. Nem?DemecsAzért az tényleg röhej, hogy letartoztatnak valakit és még mindig fizethetjük. AP meg már nem kap pénzt és nem is lett elmeszelve.Na mindegy. Szarul működik ez így. De ha nagyobb lesz a cap jövőre és a bent ragadt pénz is kimegy, akkor a védelem egyben maradhatna. Vince maradni fog. Jól játszik. Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Az a baj, hogy nagyon sokan keveritek a szezont
De szegény Mayo tényleg cut. Megoldjuk nélküle is. Valahogy egyben kellene tartani ezt a csapatot.Demecs
AP nem kap fizetést, de Hernandez sem kap két éve. Amit ő „kap”, az a garantáltnak az éves eloszlása, amit viszont már a szerződéskor megkapott, így effektíve semmit nem kap ő már elég régóta, viszont könyvelésileg a garantált pénz úgy jelenik meg, hogy a szerződés hátralévő részére, de maximum öt évre (vannak hosszabb kontraktok is), egyenlő arányban jelenik meg. Ergo ha kötsz egy teszem azt négyéves, 10 millió dollár garantált tartalmú szerződést, akkor 2.5 millió lesz az éves garantált tartalom, ami megjelenik a capben. Bár mondjuk persze vicces lenne, ha egy 60 milliós garantált tartalom az első évben jelentkezne egy QB-nél, csak valszeg szar lenne neki egyedül kiállni minden meccsre. Szóval a garantált az akkor is ottmarad, ha már nincs az ember a csapatnál, mert azt garantáltan megkapja. Hernandeznél 10 milla volt így még hátra, ott post june-oltunk, így 2.5 és 7.5 (adott éves + a következőben az összes fennmaradó vs. egyben az egész lehetett volna) milla volt a két év capterhelése
Mayót előbb viszont tényleg kihagytam, ott benne van valami malac szigorításWyatt
Létezik, hogy ez így van?
több mint 11 éve
Ez nem meglepő. Akik újoncszerződéssel vannak, azok nem keresnek sokat. Majd ha hosszabbítunk vele tavasszal, nem lesz bagóKöszi.Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Szerintem Chandler Jones biztosan marad. Legalábbis nagyon remélem.
szerk: Jones rookie-contractja még 2015-ben is érvényes.
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/chandler-jones/winston
Nézve a csapatot. Vereen bagóért van itt. 😀Demecs
Persze, hogy dead moneyként van, mert dead money 😀 Az a garantált tartalom berögzülése, ha nem lenne, akkor annyival lehetne több, de ez nem fizetés. Arra próbáltunk meg apellálni, hogy mivel ilyen dolgokat művelt, ezért a garantált tartalmat eltörölhessük, de mivel ezt már anno kifizettük és szét lett osztva könyvelésileg, meglepett volna, ha bármit tudunk vele kezdeni.De dead money-ként van. Tehát ha a 7,5 milla nem lenne, akkor a csapat annyival többet költhetett volna idén. Nem?DemecsAzért az tényleg röhej, hogy letartoztatnak valakit és még mindig fizethetjük. AP meg már nem kap pénzt és nem is lett elmeszelve.Na mindegy. Szarul működik ez így. De ha nagyobb lesz a cap jövőre és a bent ragadt pénz is kimegy, akkor a védelem egyben maradhatna. Vince maradni fog. Jól játszik. Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Az a baj, hogy nagyon sokan keveritek a szezont
AP nem kap fizetést, de Hernandez sem kap két éve. Amit ő „kap”, az a garantáltnak az éves eloszlása, amit viszont már a szerződéskor megkapott, így effektíve semmit nem kap ő már elég régóta, viszont könyvelésileg a garantált pénz úgy jelenik meg, hogy a szerződés hátralévő részére, de maximum öt évre (vannak hosszabb kontraktok is), egyenlő arányban jelenik meg. Ergo ha kötsz egy teszem azt négyéves, 10 millió dollár garantált tartalmú szerződést, akkor 2.5 millió lesz az éves garantált tartalom, ami megjelenik a capben. Bár mondjuk persze vicces lenne, ha egy 60 milliós garantált tartalom az első évben jelentkezne egy QB-nél, csak valszeg szar lenne neki egyedül kiállni minden meccsre. Szóval a garantált az akkor is ottmarad, ha már nincs az ember a csapatnál, mert azt garantáltan megkapja. Hernandeznél 10 milla volt így még hátra, ott post june-oltunk, így 2.5 és 7.5 (adott éves + a következőben az összes fennmaradó vs. egyben az egész lehetett volna) milla volt a két év capterhelése
Mayót előbb viszont tényleg kihagytam, ott benne van valami malac szigorításWyatt

több mint 11 éve
De dead money-ként van. Tehát ha a 7,5 milla nem lenne, akkor a csapat annyival többet költhetett volna idén. Nem?Azért az tényleg röhej, hogy letartoztatnak valakit és még mindig fizethetjük. AP meg már nem kap pénzt és nem is lett elmeszelve.Na mindegy. Szarul működik ez így. De ha nagyobb lesz a cap jövőre és a bent ragadt pénz is kimegy, akkor a védelem egyben maradhatna. Vince maradni fog. Jól játszik. Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Az a baj, hogy nagyon sokan keveritek a szezont