New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Bradytől is tanulnak, de Hoyer, Mallett, Cassel vagy Gutierrez nem lett all-pro QB. Aki az NFL-be kerül, az nyilván nem nevezhető tehetségtelennek, de hogy azon a szinten is talentum legyél, az már más kávéház. A tehetséget meg nem lehet tanulni.Szerintem eléggé. Nyilván tanulnak tőle, de ha ez igy lenne akkor most a Jets és a Bucs tele lenne all-pro db-kel.zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Mennyire ösztönös az amit ő csinál? A többiek nem tanulhatnak tőle és akkor...Demecs
Az előbbi gondolatsort folytatva, azért az egy elismerés, hogy az NFL 32 csapatából négynél játszik Pats nevelésű QB...
több mint 11 éve
Szerintem eléggé. Nyilván tanulnak tőle, de ha ez igy lenne akkor most a Jets és a Bucs tele lenne all-pro db-kel.Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Mennyire ösztönös az amit ő csinál? A többiek nem tanulhatnak tőle és akkor...Demecs
több mint 11 éve
No igen a fiatalok, de remélem azért eszük is lesz, mert nem mindenhol kapnák meg ezt ami itt van.Azért írtam remélem. Mondjuk minél jobb helyen végzünk annál inkább lehet kedvező a csapat, ha választania kell egy játékosnak. Mert lehet tampában kapott nagy lóvét ha negatív a mérlegük és nem játszik PO-ban soha. Itt meg minden évben...sőt...lehet februárban is. 😀Ez azért inkább fordítva szokott lenni. Minél jobb helyen végez a csapat, annál nagyobb az étvágy. Legyél biztos benne, hogyha valahol kicsivel többet lehet keresni, oda fog menni a játékos. Legfeljebb egy épp gyengébb csapatnál több fixet és kevesebb bónuszt kér.
...Demecs
Pláne, hogy az ügynöke is abból él, amit ő keres. Mondjuk egy veterán, aki már kitömte az ügynöke zsebét, hajthat esetleg gyűrűre, de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊Kollega
Szerintem a legtöbb játékos sikeres csapatban akar játszani, ahol van esélye a playoff-ra vagy esetleg a super bowl-ra.
Hülyeség lenne csak azért mert ott pár száz ezerrel többet kap elmenni.
Voltak akik jól döntöttek azért.
több mint 11 éve
Olvasom, hogy a Packers Mathews-t állíthatja Gronkra. Lehet Gronk nem lenne annyira hatékony, de cserébe nem lenne "akkora" nyomás Bradyn. Szerintem készülünk erre is. Várom már nagyon a meccset.
Milyen eufória lenne győzni ott.
Tuti mezben járnék egész héten. 😀
több mint 11 éve
Azért írtam remélem. Mondjuk minél jobb helyen végzünk annál inkább lehet kedvező a csapat, ha választania kell egy játékosnak. Mert lehet tampában kapott nagy lóvét ha negatív a mérlegük és nem játszik PO-ban soha. Itt meg minden évben...sőt...lehet februárban is. 😀Ez azért inkább fordítva szokott lenni. Minél jobb helyen végez a csapat, annál nagyobb az étvágy. Legyél biztos benne, hogyha valahol kicsivel többet lehet keresni, oda fog menni a játékos. Legfeljebb egy épp gyengébb csapatnál több fixet és kevesebb bónuszt kér.
...Demecs
Pláne, hogy az ügynöke is abból él, amit ő keres. Mondjuk egy veterán, aki már kitömte az ügynöke zsebét, hajthat esetleg gyűrűre, de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Mennyire ösztönös az amit ő csinál? A többiek nem tanulhatnak tőle és akkor...
több mint 11 éve
Azért írtam remélem. Mondjuk minél jobb helyen végzünk annál inkább lehet kedvező a csapat, ha választania kell egy játékosnak. Mert lehet tampában kapott nagy lóvét ha negatív a mérlegük és nem játszik PO-ban soha. Itt meg minden évben...sőt...lehet februárban is. 😀Revis nyiltakozata meccs után.ha ez ilyen egyszerű lenne...
"Ez a legjobb secondary, amiben eddig játszottam. "
Remélem, ha tárgyalnak vele majd szezon végén, akkor is így gondolja és nem akar majd tízessel kezdődő fizetést kapni.
Halkan hozzáteszem a csapat is az. Én ha játékos lennék kevesebbel is beérném csak ne kelljen más csapathoz mennem, ahol kevesebb esélyem van a győzelemre. Remélem sok játékos szem előtt tartja ezt is nálunk.
Kicsit előreszaladtam... 😀Demecs
sok minden fog múlni a szezon befejezésén(akár még a legjobb scenario is hozhatja az elválás lehetőségét), de tényleg jó lenne összetartani ezt a kiváló secondary-t, mivel így is van/lesz elég probléma a védelemben
-Vince pótlása
-Mayo kérdése - LB depth
és a megunhatatlan DE rotáció kérdése
Chung hatalmas pálfordulását legalább annyira nagy fegyvertényként kezelem, mint Revis tényleg elit CB teljesítményét
kicsit gonosz felvetés, de lehet Chung egy utolsó "nagy" szerződésre hajtZERO_L
Azt gondolom ezzel az edzők tisztában vannak. Ők tudják milyen mélység kell nekik, mennyit dolgoztathatják a srácokat.
Minél többet vannak a támadók fent, annál kevesebbet kell a védelemnek. lehet így gondolták. Én bízom bennük, hogy jól átgondolt minden poszt és mélység. Valahol jobb, van ahol foghíjasabb.
Ő elég nagyot játszik amióta visszajött. 😀
Hajtani hajthat, de nem hiszem zsíros szerződést kapna. Bár jövőre ugye azt jósolgatják lehet akár 150 millió is a sapka.
több mint 11 éve
Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.
több mint 11 éve
Revis nyiltakozata meccs után.ha ez ilyen egyszerű lenne...
"Ez a legjobb secondary, amiben eddig játszottam. "
Remélem, ha tárgyalnak vele majd szezon végén, akkor is így gondolja és nem akar majd tízessel kezdődő fizetést kapni.
Halkan hozzáteszem a csapat is az. Én ha játékos lennék kevesebbel is beérném csak ne kelljen más csapathoz mennem, ahol kevesebb esélyem van a győzelemre. Remélem sok játékos szem előtt tartja ezt is nálunk.
Kicsit előreszaladtam... 😀Demecs
sok minden fog múlni a szezon befejezésén(akár még a legjobb scenario is hozhatja az elválás lehetőségét), de tényleg jó lenne összetartani ezt a kiváló secondary-t, mivel így is van/lesz elég probléma a védelemben
-Vince pótlása
-Mayo kérdése - LB depth
és a megunhatatlan DE rotáció kérdése
Chung hatalmas pálfordulását legalább annyira nagy fegyvertényként kezelem, mint Revis tényleg elit CB teljesítményét
kicsit gonosz felvetés, de lehet Chung egy utolsó "nagy" szerződésre hajt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Revis nyiltakozata meccs után."Ez a legjobb secondary, amiben eddig játszottam. "
Kicsit előreszaladtam... 😀
több mint 11 éve
New England Patriots: Download the Patriots Game Day Live app & you can access tons of Pats ringtones/alarms.Köszönöm! Windowson kissé sajnos limitált az app. Minden esetre azt legalább megtudom mennyit kell várni a stadion WC-ihez 😊
ha megvan az alkalmazás akkor a menüben válaszd ki az Alarm Clock menüpontot
Brady-ét az "It's Gameday" alatt találod meg e mellett még sok más vicces szöveg is fent van, pl Chandler Jonestól ("Én már egy órája a filmszobában vagyok, kelj fel"), de az is fent van ahogy a stadionban üvöltik, hogy "Its another Patriots FIRSTDOWN"
ezekre nem is lehet olyan rossz felkelni 😀ZERO_L
Azért a tablettel majd eljátszok, szóval hálás vagyok!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Szolgálati! Nemrég láttam egy telefonos ébresztőt, amiben Tom Brady szól, hogy ki az ágyból, meccsnap van. Mivel Gray barátunkhoz hasonlóan nekem is van problémám a reggeli felkeléssel, kérem jelezze, aki tudja honnan lehet letölteni! Ha maga a 12-es keltene, biztos nem aludnék el többet! 😛 :A: :cool:KollegaNew England Patriots: Download the Patriots Game Day Live app & you can access tons of Pats ringtones/alarms.
ha megvan az alkalmazás akkor a menüben válaszd ki az Alarm Clock menüpontot
Brady-ét az "It's Gameday" alatt találod meg e mellett még sok más vicces szöveg is fent van, pl Chandler Jonestól ("Én már egy órája a filmszobában vagyok, kelj fel"), de az is fent van ahogy a stadionban üvöltik, hogy "Its another Patriots FIRSTDOWN"
ezekre nem is lehet olyan rossz felkelni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mallett lesérült, az érte kapott pick biztosan hetedik körös lesz.GogoCsorikam. Ketszer volt kezdo es kidolt az evre.
több mint 11 éve
Mallett lesérült, az érte kapott pick biztosan hetedik körös lesz.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Szolgálati! Nemrég láttam egy telefonos ébresztőt, amiben Tom Brady szól, hogy ki az ágyból, meccsnap van. Mivel Gray barátunkhoz hasonlóan nekem is van problémám a reggeli felkeléssel, kérem jelezze, aki tudja honnan lehet letölteni! Ha maga a 12-es keltene, biztos nem aludnék el többet! 😛 :A: :cool:
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azért ez fenomenális volt Kraft papa öltönyhöz viselt új surranóiról:Akkor ezért posztolták ki FB-ra is a cipőt 😊
"The trend setting Robert Kraft, the modern day Zoolander!" 😀
(egy új cipőt adnak ki a Nikeval, amiből a bevétel jótékonysági célokra megy majd)Witchdoctor
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10363649_10152879556662372_2253040424434373672_n.jpg?oh=bec6ec5b03caad80f5e96f34b2bff083&oe=551E60B7
több mint 11 éve
Azért ez fenomenális volt Kraft papa öltönyhöz viselt új surranóiról:"The trend setting Robert Kraft, the modern day Zoolander!" 😀
(egy új cipőt adnak ki a Nikeval, amiből a bevétel jótékonysági célokra megy majd)

több mint 11 éve
Pont azért! Lehetnénk galaktikusok 😀 (btw, nem véletlen a profilképem ám, szal ilyen névvel rossz amúgy sem lehet 😀)Na azért ezt a Beckham srácot de elnézném nálunk is 😊WyattMinek nekünk Beckham? Van nekünk Casillasunk 😀Kollega
De azok az egykezesek @) 🏈

több mint 11 éve
www.facebook.com/video.php?v=747560201947943&set=vb.118783641492272&type=2&theaterKlassz lehet mikor így kezdődik egy meccs. 😀
Aztán úgy végződik, mint tegnap.
több mint 11 éve
Na azért ezt a Beckham srácot de elnézném nálunk is 😊WyattMinek nekünk Beckham? Van nekünk Casillasunk 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Na azért ezt a Beckham srácot de elnézném nálunk is 😊WyattMást nem? Nekem lenne még pár tippem.
Azért tegnap, ahogy Megatron is elkapta azt a zsúgát...hát...
De azért Gronk egykezese mindent visz. 😀
Hogy a ...szba kaptad azt el? Hogy idézzem a mestert.
több mint 11 éve
Nagyon várom már a green bay elleni meccset.könnyen lehet ez egy SB előzetes is 😊 de jó is lenne!
...
Már kint is beszélnek arról, hogy odaérhetünk a legvégére.
Demecs
több mint 11 éve
Nagyon várom már a green bay elleni meccset.Nagyon szoros meccset várok. Ha top elkapókat le tudunk védekezni, akkor ez ott sem lehet gond majd.
Nagyon jó lenne ott győzni. Hazai pályán simán fogadnék a győzelmünkre.
Már kint is beszélnek arról, hogy odaérhetünk a legvégére.
Az, hogy tegnap a liga legjobb védelmét szedték szét a srácok...
Nézzétek meg majd az ellenfeleink statisztikáit. Denveriek mentek a kukába, aztán a colts is és most a lionsé is.
Mindig rontunk rajtuk. 😀
Nagyon jó meccs volt. Egy dolog volt csak rossz a meccs alatt. Nézni Grayt az oldal vonalnál.
több mint 11 éve
Ha esetleg véletlenül ezzel a kiégett semmit nem érő Brady-vel, és az ötlettelen a SpyGate után kémkedni nem tudó BB-vel újra SB nyernétek, Sobrinak nem ér azt mondani, hogy csak jinxelni akartam 😉 :p