New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.a 65 yardosra gondolsz? 😊
NB2
több mint 11 éve
Bedaráltuk őket. Azért a második félidő már nem volt olyan szép, mint az első, de tudjuk be annak, hogy nem voltunk rákényszerítve. Szerencsére Staffordék droppoltak bőszen😊Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.
Jah és megint k...a sok büntit kaptunk!
BB-ék azért nagy szenyák Gray-el...😊
több mint 11 éve
Én meg visszavonom, amit Blount-ról mondtam 😊Még a sörnél nem tartunk azért 😀
több mint 11 éve
Le a kalappal ismét a srácok előtt. Óriási dolog, h a Lions DL ennyire nem volt tényező. És mennyire jó érzés, hogy nem úgy kell nézni a közvetítést, mint az előző években, mikor a labda eldobása után vártuk, h éppen ki csinálja meg az elkapást az ellentől.
több mint 11 éve
Az utolsó két meccsen nagyon jó osztályzatokat kapott már, de annyira valóban nem volt kiugróan feltűnőamúgy Belichick beszélt róla a héten, hogy Easley nagy "impact" volt amikor játszott (példákkal illusztrálva). Mondjuk én elég álmosan néztem a meccset, de még nem jött ki. Bízom benne egyébként.winstonInaktívak: Dobson.....Easley.....Butler, Fleming, White, Devey, Cha JonesgordonGyerünk Mooore
Dobson parádés. Akkor goooo Tyms 😊
Btw, inkább most pihenjen Easley, nehogy nagyobb baja legyen. Az előző két fordulóban az AFC-riválisok ellen fontosabb volt, hogy játsszonWyatt

több mint 11 éve
amúgy Belichick beszélt róla a héten, hogy Easley nagy "impact" volt amikor játszott (példákkal illusztrálva). Mondjuk én elég álmosan néztem a meccset, de még nem jött ki. Bízom benne egyébként.Inaktívak: Dobson.....Easley.....Butler, Fleming, White, Devey, Cha JonesgordonGyerünk Mooore
Btw, inkább most pihenjen Easley, nehogy nagyobb baja legyen. Az előző két fordulóban az AFC-riválisok ellen fontosabb volt, hogy játsszonWyatt
több mint 11 éve
Inaktívak: Dobson.....Easley.....Butler, Fleming, White, Devey, Cha JonesgordonGyerünk Mooore
Btw, inkább most pihenjen Easley, nehogy nagyobb baja legyen. Az előző két fordulóban az AFC-riválisok ellen fontosabb volt, hogy játsszon

több mint 11 éve
Inaktívak: Dobson.....Easley.....Butler, Fleming, White, Devey, Cha Jones
több mint 11 éve
azt lehet tudni, hogy a csapat mikor játszik piros throwback mezben? majd a jets/dolphins ellen, ha jól tippelek.winstonNem fog. Valamilyen (számomra) rejtélyes oknál fogva képtelenek/nem akarnak előállítani az új biztonsági előírásoknak megfelelő, de régi festésű sisakot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
azt lehet tudni, hogy a csapat mikor játszik piros throwback mezben? majd a jets/dolphins ellen, ha jól tippelek.
több mint 11 éve
A szar idő sem lett volna feltétlenül baj szerintemGronk pontosan 8268 dollár büntetést kapott, szerencsétlenek nem jó árfolyamon számolnak, ez ugyanis jelenleg 33 000-rel több Csányi 2 milliós büntetésénél, legközelebb kéretik korrektebb értéket kiszámolni.
Fleming nem játszik, de amúgy is mindenhol inkább a passz felé eltolódást prognosztizálták, ennek kapcsán pedig több snapet Vereennek Gray kárára
Ennek már csak azért is lehet értelme, mert bár a legkevesebb futott yardot a Lions engedte a szezonban, RB-elkapások ellen már annyira nem jók: Detroit has allowed the fourth most receiving yards in the league to running backs (520).
Edelman elvileg rendben lesz, és többet szerepelhet, mint a Colts ellen
Walkert nem vitték el waiverről, szóval elvileg jöhet PS-be, én ennek örülök, voltak biztató momentumai

több mint 11 éve
A meccs idején kellemes, 12 celsius fok, napsütés és szélcsendes idő várható. Pláne ahhoz képest, hogy a Bills Detroitba kellett vigye a meccsét, mi kimondottan jól jártunk.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
TB elkésett már valaha?😊Kettős érzéseim vannak a vasárnapi meccsel. Vagy olyan sima lesz, hogy a 3. negyedben már Gerappa jön, vagy a végén nyögvenyelősen épphogy nyerünk (esetleg pár ponttal ki kapunk).
több mint 11 éve
Nem a legjobb húzás tőle elkésni, nálunk még egy Revist is simán hazazavartak, szal ez nem meglepő. Majd holnap szépen bocsánatot kér, és tolja neki mint állat, aztán mehet ki a pályára rohangálni

több mint 11 éve
"Jonas Grey, a múlt héten 4 TD-t szerző Patriots-futójátékos késve érkezett a mai edzésre, haza is küldték az edzők."Máris kocsikázunk Blounttal...
via fűzővel kifelé facebookwinston
több mint 11 éve
"Jonas Grey, a múlt héten 4 TD-t szerző Patriots-futójátékos késve érkezett a mai edzésre, haza is küldték az edzők."via fűzővel kifelé facebook
több mint 11 éve
Ja, és tudom, hogy teljesen más a technikájuk és más statisztikák állnak mögöttük, de nekem Blount egy kicsit amolyan Chris Johnson effektus, csak kicsibe.
több mint 11 éve
Szerintem Blount hosszútávon nem megoldás. Jó fal mögött láttuk mit tud az újonc is. Ridley meg a sérülés miatt kaphat majd kevesebbet jövőre. Sok helyen lehetne ő első számú futó még.Blount hosszú távon?... Ha beválik hosszú távon, jövök egy sörrel azoknak, akik eddig a topic-ban hosszú távon rá esküdtek (van ilyen?). Szóval úgy 2-3 év múlva a vendégeim lesztek, ha tényleg bejön 😀😀
Gray és Ridley szerintem jó páros lesz ha megfelelően elosztják majd közük a futásokat.Demecs
több mint 11 éve
Most nézem, hogy visszahoztuk Blount-ot %/ Ridley kiesése miatt van benne ráció...de vajon milyen fokon fog égni a meccseken, amikor ő lesz beakciózva?
Értem én, hogy kell a futóbekk depth és szeretünk szotyiért embereket hozni, pláne ha ismeri is a nagy rendszer-kódexet, de valahogy számomra Blount visszahívása nem túl gusztusos.
Jaja, a Bucsnál futott egy ellenálhatatlan szezont meg tavaly PO-ban a Colts ellen egy űber meccset nálunk, de én akkor sem tudtam megszeretni (my bad). Ha fele úgy tudna konzisztensen játszani, amekkora pofája van, akkor nem lenne bajom vele. De egyéni szoc.problem, tudom jól...remélem Gray-t nem viszi füvezős körutakra.
Összegezve, én nem örülök neki, max. rövid távon.
BB tudja, mit csinál, így meg nem kérdőjelezem a döntést, de minden döntést nem kell szeretnem is 😛
több mint 11 éve
Vagy visszanezni a tavalyi meccseket.Nem azt írtam, ki erőfutó, ki nem, hanem, hogy ki a jobb, nálam legalábbis. 😛Blount tavaly sem volt elsőszámú futónk, abszolút kiegyensúlyozatlan, remélhetőleg most sem lesz kezdő, pont a limitált upside-ja miatt. Nem véletlenül küldte el a Steelers.Ridley nem olyan erofuto mint Blount. Legalabbis nekem ugy tunt. Nem remlik Ridley futott volna ugy mint Blount tavaly a colts es tampa ellen.Demecs
Remélhetőleg Gray lesz a kezdő a továbbiakban is, megkapja a lehetőséget, hogy hétről-hétre bizonyítson, Vereen pedig mögötte, illetve jó lett volna, ha White is életjeleket mutatna.
Ridley jobb mindenben, mint Blount, képesség, tehetség, sebesség, ösztön, fejlődési potenciál, remélem sérülése után is visszatér Pats mezben jövőre.Bruschi85
Rosszul rémlik, mert az alapszakasz utolsó fordulójában nem a Tampa, hanem a BIlls ellen játszott extrát, plusz a Kóc elleni PO-ban, de ez édeskevés, mert Ridley mellett, azért kb. 2 meccsnél több momentumot lehetne felsorolni, most nem kezdenék bele, vissza kell olvasni, a többit pedig már leírtam.Bruschi85
Bennem valamiert Blount maradt meg. Biztos mert az volt kesobb. De ezek harman kemenyek lesznek.
Plusz nalam kedvenc Develin is. De o meg nem RB.
több mint 11 éve
Nem azt írtam, ki erőfutó, ki nem, hanem, hogy ki a jobb, nálam legalábbis. 😛Blount tavaly sem volt elsőszámú futónk, abszolút kiegyensúlyozatlan, remélhetőleg most sem lesz kezdő, pont a limitált upside-ja miatt. Nem véletlenül küldte el a Steelers.Ridley nem olyan erofuto mint Blount. Legalabbis nekem ugy tunt. Nem remlik Ridley futott volna ugy mint Blount tavaly a colts es tampa ellen.Demecs
Remélhetőleg Gray lesz a kezdő a továbbiakban is, megkapja a lehetőséget, hogy hétről-hétre bizonyítson, Vereen pedig mögötte, illetve jó lett volna, ha White is életjeleket mutatna.
Ridley jobb mindenben, mint Blount, képesség, tehetség, sebesség, ösztön, fejlődési potenciál, remélem sérülése után is visszatér Pats mezben jövőre.Bruschi85
Rosszul rémlik, mert az alapszakasz utolsó fordulójában nem a Tampa, hanem a BIlls ellen játszott extrát, plusz a Kóc elleni PO-ban, de ez édeskevés, mert Ridley mellett, azért kb. 2 meccsnél több momentumot lehetne felsorolni, most nem kezdenék bele, vissza kell olvasni, a többit pedig már leírtam.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Egy másik sokat szidott emberkm fut rossz szezontUgy latszik ez a vedelem eleg klasz. Majd mindenki jobb mint tavaly.
www.profootballfocus.com/blog/2014/11/20/patriots-kyle-arrington-shows-his-worth/Wyatt
Nahyon kompkettnek tunik a csapat. Az ujak is jol bevaltak.
több mint 11 éve
Egy másik sokat szidott emberke sem fut rossz szezontJa. A legutóbbi meccsen T.Y. Hiltont levette a pályáról. Én sajnálom Warren távozását is, sokkal jobban játszott mint vártam. Bolden helyett el tudtam volna képzelni, de tudom, hogy Siliga visszajön és Bolden fontos szereplő a ST-ben.
www.profootballfocus.com/blog/2014/11/20/patriots-kyle-arrington-shows-his-worth/Wyatt
több mint 11 éve
Egy másik sokat szidott emberke sem fut rossz szezontwww.profootballfocus.com/blog/2014/11/20/patriots-kyle-arrington-shows-his-worth/