New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Blount visszatért két évre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
szerintetek lenne értelme visszahozni Blountot, most hogy szabadügynök? Gray-el jó páros lehetnének, tekintve, hogy BB eléggé szereti variálni a backfieldet meccsről meccsre.winstonEltekintve Blount pittsburgh-i magánszámától (ami miatt szerintem fel sem merül BB agyában a szerződtetés), nincs akkora különbség a két futó stílusa között. Blount-nál nagyobb a home run veszély és ennyi. Szóval, nem növelné olyan nagyon a backfield variációs lehetőségét.
Gray most az igásló, Vereen a csili-vili elkapó, 3rd down (s az eddig nem nagyon használt no huddle) RB, tartalékban ott figyel Bolden és White a két szerepre. Develin több, mint tökéletes FB posztra. Ridley stílusa lenne az igazi variációs lehetőség, azt meg Blount nem tudja.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
szerintetek lenne értelme visszahozni Blountot, most hogy szabadügynök? Gray-el jó páros lehetnének, tekintve, hogy BB eléggé szereti variálni a backfieldet meccsről meccsre.winstonszerintem nem, max akkor ha Gray is kiesne...
Colts elleni futójátékunk nem magán a futón múlott, így kicsit sarkítva teljesen mindegy ki az aki cipeli a labdát, legyen biztos kezű és lássa melyik résbe kell futnia, ezt Gray tudja hozni
Kár lenne elvenni tőle a lehetőség(akár limitálva is), neki ez az egyetlen egy vissza nem térő lehetőség az életében, hogy megragadjon az NFL-ben, gondolom ezt ő is érzi 2 évnyi PS-ben való sínylődés után, ez hatalmas extra motivációval bírhat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ebben most nem vagyok biztos, de ha jól tudom az NFL-ben a merchandise eladások bevétele is egyenlően kerül elosztásra. De lehet, hogy rossz az infóm, persze ettől még a többi dolog biztos jó a csapatnak, de gondolom annyira nem volt komoly érv 😊KollegaPersze, hogy nem volt komoly. Ez az egész vita hót hülyeség. Ez egyfelől még mindig egy sport. Itt nem mennek pályára a játékosok úgy, hogy elég egy döntetlen, mert továbbjutók vagyunk. A footballban nem ülhetsz rá az eredményre, nem húzhatod az időt. Itt csak a győzelem elfogadható. Akkor is, ha a tökutolsó játszik a veretlennel.
Másfelől meg ez egy üzleti vállalkozás. Valóban a bizgentyűk árát súlyozva osztják szét. De a bizgenytű árusok helypénzt fizetnek, a büfések is. Kraft úrnak ki kell fizetnie a hitelt, amit Mass. államtól kapott a stadion építésére (ha jól emlékszem a parkolási bevétel a törlesztés alapja). Egy nagy rakás ember ebből él, tehát mocskosul nem mindegy, hogy meccset tartanak a Razorban, vagy csak kopik a beton az esőben.winston
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
szerintetek lenne értelme visszahozni Blountot, most hogy szabadügynök? Gray-el jó páros lehetnének, tekintve, hogy BB eléggé szereti variálni a backfieldet meccsről meccsre.
több mint 11 éve
Akkor most már értem.Nem.Nos...Ebben én is....Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:Kollega
Mondjuk azért erről a hazai pálya előny-e kérdés tök jó lenne ha játékosok is megválaszolnák. Tuti meglepődnél, ha nem akarnának denverben vagy baltimoreban játszani a döntőbe jutásért.
De hát ki vagyok én, aki csak úgy gondolja. 😀Demecs
Hogy jobb otthon játszani.
Ez evidens.
De nem innen indultunk.
Hanem onnan, hogy: "jobbak az esélyeink otthon."
Ez pedig se megerősítésre, se megcáfolásra nem került.
Érzések, szubjektív meglátások, szurkolói vágyálmok, kifacsart statisztikák elhangzottak (és ezeket nem is vonom kétségbe, hogy így érzi, látja valaki), de cáfolhatatlan, egyértelmű érv amellett, hogy "jobbak az esélyeink otthon" nem.Sobri Jóska
Akkor.
Hazai pályán playoff 13 győzelem, 3 vereség.
Idegenben pedig 3 győzelem, 3 vereség.
Tehát a csapat jobban teljesít, ha hazai pályán játszhat a playoffban.
Megfelel?
Csak 2001-től.Demecs
Ezeket én is tudom.
Én azt nem értem, hogy ettől miért jobbak az esélyeink otthon?!
Mit számít az a 2015 januári teljesítményünk szempontjából, hogy mi volt 200, 2002, 2003, 2012 januárjában?
Ha 22-szer feldobsz egy 100 forintost, és az 16-szor fej, 6-szor írás, akkor a fej-nek nagyobb az esélye a 23. dobásnál?! Nem!
Ha a Ravens ellen 8-3 az örökmérlegünk, az azt jelenti, hogy majdnem háromszor olyan esélyesek vagyunk ellenük 2015 januárjában? Nem!
Jövőbeni meccsek kimenetelének valószínűsége nem függ a múltbéli meccsek eredményeitől.
És még csak nem is valószínűbb, hogy ütjük mondjuk a Ravenst PO-ban, ahogy legutóbb se ütöttük PO-ban.
Ez ugyanaz a butuska metódus, mint amikor egy soccer meccs elött bedarálják, hogy eddig Brazília ellen csak egyszer kaptunk ki, háromszor győztünk, vagy a csehek ellen 23 magyar győzelem született 11 vereségre, a lengyelek ellen 20 siker, és 8 kudarc, vagy Japán ellen minden meccsünket megnyertük eleddig, de ez még nem jelenti azt, hogy momentán bármelyikük ellen is komoly győzelmi esélyünk lenne.
Ahogy az Észak-Írek ellen is 4-0-0 volt az őszi meccs elött a mérleg, és mégis kikaptunk.
Biztos az északírek szartak a statisztikákra.Sobri Jóska
Neked a múlt nem számít. A jövő tök mindegy. Csak a jelen van. Az éppen következő meccs helyszíntől függetlenül.
Azért a pénzérme nem jellemzi egy csapat szereplését. Ott kicsit több a változó és a tényező is.
Ez így egy hülyeség is.
A fociban is lehet más. Senki sem azt mondta nem kaphatunk ki, hanem azt mondtuk, hogy a statisztika alapján a hazai pályán a csapatnak jobbak lehetnek az esélyei, mert ezt támasztja alá.
Az, hogy te azt mondod ez értelmetlen, annak nincs semmi realitása sem. Ez nem fej vagy írás. Mert akkor ahogy láthattuk mi van, ha a sirály elviszi a pénzérmét? 😀
tetszik, nem tetszik amikor a csapat otthon játszik több meccset nyer. Isten vagy woodoo. Ki nem sz@rja le. A lényeg megnyerik a meccset. Ebben a szezonban is a road meccsek 2-2, odahaza meg mindet hoztuk. Tudom nem érdekes ez, mert csak a bolygóállástól és a pénzérmétől függ.
Részemről végleg lezártam ezt.
Go Pats, beat the Lions!
több mint 11 éve
Sobri!Gyorsan hozz még fel egy csajozós példàt aztàn engedjük el ezt a témàt kérlek, köszi.
több mint 11 éve
Nem.Nos...Ebben én is....Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:Kollega
Mondjuk azért erről a hazai pálya előny-e kérdés tök jó lenne ha játékosok is megválaszolnák. Tuti meglepődnél, ha nem akarnának denverben vagy baltimoreban játszani a döntőbe jutásért.
Ez evidens.
De nem innen indultunk.
Érzések, szubjektív meglátások, szurkolói vágyálmok, kifacsart statisztikák elhangzottak (és ezeket nem is vonom kétségbe, hogy így érzi, látja valaki), de cáfolhatatlan, egyértelmű érv amellett, hogy "jobbak az esélyeink otthon" nem.Sobri Jóska
Akkor.
Hazai pályán playoff 13 győzelem, 3 vereség.
Megfelel?
Csak 2001-től.Demecs
Ezeket én is tudom.
Én azt nem értem, hogy ettől miért jobbak az esélyeink otthon?!
Mit számít az a 2015 januári teljesítményünk szempontjából, hogy mi volt 200, 2002, 2003, 2012 januárjában?
Ha 22-szer feldobsz egy 100 forintost, és az 16-szor fej, 6-szor írás, akkor a fej-nek nagyobb az esélye a 23. dobásnál?! Nem!
Ha a Ravens ellen 8-3 az örökmérlegünk, az azt jelenti, hogy majdnem háromszor olyan esélyesek vagyunk ellenük 2015 januárjában? Nem!
Jövőbeni meccsek kimenetelének valószínűsége nem függ a múltbéli meccsek eredményeitől.
És még csak nem is valószínűbb, hogy ütjük mondjuk a Ravenst PO-ban, ahogy legutóbb se ütöttük PO-ban.
Ez ugyanaz a butuska metódus, mint amikor egy soccer meccs elött bedarálják, hogy eddig Brazília ellen csak egyszer kaptunk ki, háromszor győztünk, vagy a csehek ellen 23 magyar győzelem született 11 vereségre, a lengyelek ellen 20 siker, és 8 kudarc, vagy Japán ellen minden meccsünket megnyertük eleddig, de ez még nem jelenti azt, hogy momentán bármelyikük ellen is komoly győzelmi esélyünk lenne.
Ahogy az Észak-Írek ellen is 4-0-0 volt az őszi meccs elött a mérleg, és mégis kikaptunk.
Biztos az északírek szartak a statisztikákra.
több mint 11 éve
egyébként Flamingről tud valaki friss infóval szolgálni?ZERO_L"Rookie offensive tackle Cameron Fleming did not practice for the New England Patriots on Wednesday, as he is now dealing with an ankle injury. Fleming has also been battling a finger injury that is still listed on the team’s injury report."
Siliga viszont edzett, 3 hét van levenni az IR-ről.
több mint 11 éve
Nos...Ebben én is....Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:Kollega
Ez evidens.
De nem innen indultunk.
Akkor.
Hazai pályán playoff 12 győzelem, 3 vereség.
Megfelel?
Csak 2001-től.
több mint 11 éve
Ebben most nem vagyok biztos, de ha jól tudom az NFL-ben a merchandise eladások bevétele is egyenlően kerül elosztásra. De lehet, hogy rossz az infóm, persze ettől még a többi dolog biztos jó a csapatnak, de gondolom annyira nem volt komoly érv 😊...Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:Kollega
több mint 11 éve
Ebben én is....Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:Kollega
Ez evidens.
De nem innen indultunk.
Érzések, szubjektív meglátások, szurkolói vágyálmok, kifacsart statisztikák elhangzottak (és ezeket nem is vonom kétségbe, hogy így érzi, látja valaki), de cáfolhatatlan, egyértelmű érv amellett, hogy "jobbak az esélyeink otthon" nem.
több mint 11 éve
Lehetséges, hogy ugyan azzal a taktikával megfogjuk Rodgerst, mint Manninget?Előbb a detroiti DL-n legyünk túl... legutóbb(4éve) hálaadáskor játszottunk velük, de abból a csapatból szinte csak Megatron maradt, azóta 2 preseason meccset játszottunk és bár mindegyik idegenben volt, nekem az maradt meg róluk, hogy úgy játszottak mintha SB-n tolnák, esélytelenek voltunk már az első snap után
Bár Lacy azért elég jól fut. Illetve plusz blokkoló emberrel megfogni Mathews-t?Demecs
és nem a futottak még kategóriák játszottak (3. meccs lévén szó)
egyébként Flamingről tud valaki friss infóval szolgálni?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
...Mondok én egy veszett jó érvet, hogy miért jobb a PO-ban hazai pályán játszani és nem idegenben (azon kívül, hogy jó hülye az a játékos, aki szeretne a meccs előtt, meg után 6-7 órát utazással tölteni): Például el lehet adni úgy 80 ezer jegyet a szurkolóknak, el lehet adni iszonyat sok gallon sört és üdítőt. Több tonnányi hot-dogot és hamburgert, be lehet szedni 30-40 ezer autó után a parkolási díjat. Ezen kívül el lehet adni több ezer mezt, sálat, sapkát, kulcstartót és bögrét. Ha Kraft urat kérdezed, ő biztosan jobban szereti a hazai meccseket. Neki nyilván van kényelmes magángépe, ami elviszi idegenbe. De inkább számolja a jegybevételt, mint a kerozinszámlát. Ebben teljesen biztos vagyok. :cool:
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem polip jóslás, de...érdekes.www.businessinsider.com/microsoft-cortana-nfl-picks-week-12-2014-11
több mint 11 éve
Lehetséges, hogy ugyan azzal a taktikával megfogjuk Rodgerst, mint Manninget? Bár Lacy azért elég jól fut. Illetve plusz blokkoló emberrel megfogni Mathews-t?
több mint 11 éve
Én csak szánakozoan olvasom Sobri karatézását Brady ellen, ami egyre viccesebb 😀Egyetlen értelme volt ennek a Sobri-féle BS-nek,hogy legalább tomi újra aktivizálta magát kolok1972Nem. Semmi értelme nem volt. Tomi ittvan csak ritkàn ìr. És sok màs szurker is ittvan "read" üzemmódban akik egy ilyen meddő vitàt végigolvasva hanyagolni fogjàk a topikot egy ideig...gordon
több mint 11 éve
Egyetlen értelme volt ennek a Sobri-féle BS-nek,hogy legalább tomi újra aktivizálta magát kolok1972Nem. Semmi értelme nem volt. Tomi ittvan csak ritkàn ìr. És sok màs szurker is ittvan "read" üzemmódban akik egy ilyen meddő vitàt végigolvasva hanyagolni fogjàk a topikot egy ideig...
több mint 11 éve
Nos mivel ez egy fórum, így nyugodtan lehet az a véleményem, hogy én így gondolom, így látom.De akkor fordítsuk meg ezt az egész vitát. Miből gondolod, hogy idegenben legalább akkora esélyünk van nyerni, mint otthon? (Persze, ha azt gondolod, hogy 0% esélyünk van PO meccset nyerni, akkor ez a felvetésed megállja a helyét, de ez esetben is jelezd kérlek)ervinatorEz valóban egy jó kérdés.
Abból, hogy amit a home field hozzátesz egy alapkiemenetel valószínűségéhez (vagyis az a hit, hogy otthon nagyobb esély van győzni), azt kiegyenlíti az idegenbeli meccsekre jellemző koncentráltság, mentális plusz (a hit a maximális teljesítmény ledásában).
És hozhatom a Giants, Steelers, Ravens példákat, amelyek csak példák, de jelzik, hogy ugyanannyira előny tud lenni a home field, mint ha utazni kell, ergo, tök mindegy hol van a meccs, mondhatni kiöli egymást a két összetevő.
Tehát ha úgy kérdeznéd, hogy inkább idegenben vagy otthon játszunk mondjuk a Steelerssel, azt mondanám: mindegy. Nyerjünk.
Hazai palyan sokkal jobb a merlegunk. Mind alapszakasz mind playoff szerint. Ennyi. Adatokat kaptal mar. Plusz en igy gondolom. Ez az en meglatasom. Ha neked nem racionalis nem gond.DemecsNem valóban, de ez egy fórum, reméltem, hogy az "én így gondolom"-nál egzaktabb munícióval rendelkezel felvetésed alátámasztására. De ha nem, hát nem, valóban nem baj.
A helyes következtetés az lenne: A statisztikám(??? - összeeszkábált adathalmazom) szart sem ér.tomi-tomiA helyes következtetés az, hogy: ahogy az én összeeszkábált adathalmazom nem ér szart se egy PO-meccs kimenetelének kikalkulálásakor, úgy semmilyen statisztika, vagy összeeszkábált adathalmaz nem ér szart se, ugyanúgy nem lehet belőle valószínűsíteni a következő kimenetelt.
Lásd pl. Brady első 10 meccse alapján valószínűsíthetted, hogy megnyeri a 11-et is a Denver ellen, aztán pedig nem. Vagy 13 PO meccsből, mikor megnyert 12-t valószínűsíthetted, hogy hozza a 14-et, de a Colts ellen mégse.
Szóval készíthetsz helyes, meg méghelyesebb és akár tökéletes statisztikákat, de prognózishoz focipályán szart se ér.
És ezt te is ugyanolyan jól tudod, mint én.Sobri Jóska
Ha az nem elég, hogy hazai pályán jobbak vagyunk, mint idegenben, akkor...nem tudom még mi.
AZ én így gondolom amúgy sokszor bejött már. Úgy gondolták jó lesz nekünk egy hatodik körös csere qb.
Aztán tessék...egzakt muníció lett a srác. 😀
Ha valaki másképp gondolja és nem támasztja alá neked semmi konkrétummal, akkor már nem is jó az ahogy ő gondolja?
Plusz lelkesedés vágy. Mert ha otthon játszunk esetleg AFC döntőt ha elsők vagyunk, akkor a csapat jó eséllyel játszik sb döntőt és ha neked konkrét muníció kell mindenhez, hogy úgy lásd vagy gondold, akkor ezen a vonalon lehet az is, hogy nem is létezik 1 milliárd forint. Statisztikailag tudod, hogy van, de rohadtul nem láttál még.
Szóval én így gondolom.
De hát ki vagyok én, aki csak úgy gondolja. 😀
több mint 11 éve
Egyetlen értelme volt ennek a Sobri-féle BS-nek,hogy legalább tomi újra aktivizálta magát
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Persze, de akkor várom a prognózisodat majd ha megvan a PO. 😉Sobri JóskaVárjad csak nyugodtan!
Utolsó - statisztikára alapozott prognózisom 2013 januárjában a WC kör után: "Mi folyik itt az utóbbi nyolc évben!? Bénázz nyugodtan az alapszakaszban, jobb esélyed lesz a SB-ban?! Idén tényleg Harbowl lesz és Ray Lewis gyűrűt kap a hollólábára is???"
A csúcson kell abbahagyni.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ez jobb 😀 RGIII beiratkozott BB-hezEz a We're on Cincinnati olyan karriert fog befutni, mint a Do your job és az It is what it is. 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000430878/article/robert-griffin-iii-were-focused-on-san-franciscoWyatt
több mint 11 éve
Persze, de akkor várom a prognózisodat majd ha megvan a PO. 😉A helyes következtetés az, hogy: ahogy az én összeeszkábált adathalmazom nem ér szart se egy PO-meccs kimenetelének kikalkulálásakor, úgy semmilyen statisztika, vagy összeeszkábált adathalmaz nem ér szart se, ugyanúgy nem lehet belőle valószínűsíteni a következő kimenetelt.Tudhatod pontosan, hogy betyárosan kedvellek. De ez nem jelenti azt, hogy olyan területre kísérjelek, amelyet a statisztikától való már-már atavisztikusnak tűnő irtózásod (s az ezzel együtt járó hozzá nem értésed) ural. Ezt az el nem kísérést hívhatjuk nyugodtan biztos eseménynek.😊tomi-tomi
Lásd pl. Brady első 10 meccse alapján valószínűsíthetted, hogy megnyeri a 11-et is a Denver ellen, aztán pedig nem. Vagy 13 PO meccsből, mikor megnyert 12-t valószínűsíthetted, hogy hozza a 14-et, de a Colts ellen mégse.
Szóval készíthetsz helyes, meg méghelyesebb és akár tökéletes statisztikákat, de prognózishoz focipályán szart se ér.
Valamint nem a statisztikáktól írtózom, hanem a "statisztikákból történő hülye következtetések levonásától".
több mint 11 éve
A helyes következtetés az, hogy: ahogy az én összeeszkábált adathalmazom nem ér szart se egy PO-meccs kimenetelének kikalkulálásakor, úgy semmilyen statisztika, vagy összeeszkábált adathalmaz nem ér szart se, ugyanúgy nem lehet belőle valószínűsíteni a következő kimenetelt.Tudhatod pontosan, hogy betyárosan kedvellek. De ez nem jelenti azt, hogy olyan területre kísérjelek, amelyet a statisztikától való már-már atavisztikusnak tűnő irtózásod (s az ezzel együtt járó hozzá nem értésed) ural. Ezt az el nem kísérést hívhatjuk nyugodtan biztos eseménynek.😊
több mint 11 éve
De akkor fordítsuk meg ezt az egész vitát. Miből gondolod, hogy idegenben legalább akkora esélyünk van nyerni, mint otthon? (Persze, ha azt gondolod, hogy 0% esélyünk van PO meccset nyerni, akkor ez a felvetésed megállja a helyét, de ez esetben is jelezd kérlek)ervinatorEz valóban egy jó kérdés.
Abból, hogy amit a home field hozzátesz egy alapkiemenetel valószínűségéhez (vagyis az a hit, hogy otthon nagyobb esély van győzni), azt kiegyenlíti az idegenbeli meccsekre jellemző koncentráltság, mentális plusz (a hit a maximális teljesítmény ledásában).
És hozhatom a Giants, Steelers, Ravens példákat, amelyek csak példák, de jelzik, hogy ugyanannyira előny tud lenni a home field, mint ha utazni kell, ergo, tök mindegy hol van a meccs, mondhatni kiöli egymást a két összetevő.
Tehát ha úgy kérdeznéd, hogy inkább idegenben vagy otthon játszunk mondjuk a Steelerssel, azt mondanám: mindegy. Nyerjünk.
Hazai palyan sokkal jobb a merlegunk. Mind alapszakasz mind playoff szerint. Ennyi. Adatokat kaptal mar. Plusz en igy gondolom. Ez az en meglatasom. Ha neked nem racionalis nem gond.DemecsNem valóban, de ez egy fórum, reméltem, hogy az "én így gondolom"-nál egzaktabb munícióval rendelkezel felvetésed alátámasztására. De ha nem, hát nem, valóban nem baj.
A helyes következtetés az lenne: A statisztikám(??? - összeeszkábált adathalmazom) szart sem ér.tomi-tomiA helyes következtetés az, hogy: ahogy az én összeeszkábált adathalmazom nem ér szart se egy PO-meccs kimenetelének kikalkulálásakor, úgy semmilyen statisztika, vagy összeeszkábált adathalmaz nem ér szart se, ugyanúgy nem lehet belőle valószínűsíteni a következő kimenetelt.
És ezt te is ugyanolyan jól tudod, mint én.