New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
elképesztő, hogy az év elejéhez képest mi lett az O falból passz védekezés terén, micsoda temetői hangulat volt akkor (részemről is). A detroit védőfala ellen 0 sack és 4 qb hit összesen. csak próbáljon egyben maradni, ne sérüljön már le mindenki..
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Mi történt LaFell-el? Belealudtam a meccs végébe, lemaradtam pár dologról.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
remélem a Miami védelem ellenünk is hozza ezt a rakat misstackle-t, rossz nézni, hogy plusz10-ről hogy cseszik el a meccset...
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Cikkem a támadófal teljesítményéről, benne néhány exklúzív interjúrészlettel:  insidehandoff.com/2014/11/24/offensive-line-was-up-to-the-task/

Lehet holnap lesz még erről a meccsről egy cikk

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Ha nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről:  hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumotzolika26
király, hogy van ilyen magyar nyelven is! de az eredmény 34-9 lett 😛

*már látom, hogy meg van csillagozva a helyes eredmény 😊winston
Amikor elindultam le akkor még 30-9 volt, aztán jött a büntetés így ez maradt a fejemben és akkor jöttem rá, hogy rosszat mondtam amikor már visszajöttem

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ő is nagyon éhes 😀😀

több mint 11 éve
Ha nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről:  hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumotzolika26
király, hogy van ilyen magyar nyelven is! de az eredmény 34-9 lett 😛

*már látom, hogy meg van csillagozva a helyes eredmény 😊
több mint 11 éve
Ha nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről:  hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumot

több mint 11 éve
triangle 1 283
 www.foxsports.com/nfl/video/extended-1-on-1-randy-moss-asks-tom-brady-the-tough-questions-112314?vid=362268227925

5 perces videó, Moss interjúvolta Brady-t a héten😊
több mint 11 éve
A Phins veri a Denvert egyenlőre. Örülünk vagy nem örülünk? 😊 Én inkább örülök, mert majd elintézzük a Miamit a Gillette-ben, viszont így a 1st seed egyre inkább közeledik.Burkus
jó lenne, ha le tudnák védekezni Dem Thomast. én is Miaminek drukkolok egyébként, a 1st seed-ért élesebb a csata.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Phins veri a Denvert egyenlőre. Örülünk vagy nem örülünk? 😊 Én inkább örülök, mert majd elintézzük a Miamit a Gillette-ben, viszont így a 1st seed egyre inkább közeledik.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
Bírózás: eredménykövetőben már elnyafogtam. Nem azért bíróztunk, mert annyira ellenünk fújtak, csak tényleg véleményes (Arrington) DPI-t vagy holding befújnak, mikor kb hozzáért a keze az emberhez, Gronk egyértelmű visszahúzását és az utána lévő Vince-s holdingon akadtam ki. Ha éppen akkor X a meccs, ezen sok minden múlhatott volna. Tényleg azért ne legyintsünk csak úgy, hogy jajj ennyi pontkülönbségnél ne bírózunk.
több mint 11 éve
Második félidei meglátásaim:  insidehandoff.com/2014/11/23/detroit-lions-at-new-england-patriots-second-half-notes/
Ups & Downs:  insidehandoff.com/2014/11/23/detroit-lions-at-new-england-patriots-ups-downs/

Nem sokára jönnek a cikkek helyszíni interjúkkal

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A Revis island mellett ezen a meccsen volt Browner island is 😊
És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...Kollega
Ennyi idősen már csak egyfélidős játékos. Btw, volt egy int a red zone-ban, ami láttuk, miért lett az, meg egy FG egyből utána, szerencsére ma nem kellett 4x pont, de a végén a 4.-et megoldottuk, és lett még egy TD, szal annyira nem volt takony
Az meg, hogy minden drive-ból nem lett pont, ez ellen a védelem ellen talán valahol benne van 😛Wyatt
Jó, hát persze kellett volna a smiley a végére is. Annyira azért nem bosszankodtam rajta. Mondjuk azon a INT-en igen, mivel a DPI alapesete volt, de ha esetleg nem, az illegal contact tuti.

Egy kis kedves marháskodás két régi cimbitől:  www.foxsports.com/nfl/video/extended-1-on-1-randy-moss-asks-tom-brady-the-tough-questions-112314?vid=362268227925
"Did you miss me?" jeligével 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...Kollega
Ennyi idősen már csak egyfélidős játékos. Btw, volt egy int a red zone-ban, ami láttuk, miért lett az, meg egy FG egyből utána, szerencsére ma nem kellett 4x pont, de a végén a 4.-et megoldottuk, és lett még egy TD, szal annyira nem volt takony
Az meg, hogy minden drive-ból nem lett pont, ez ellen a védelem ellen talán valahol benne van 😛

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ahogy BB-t ismerem, simán cut/trade szegény Mayo "jussa" a negyedik preseason meccs után.

Pont arról beszéltünk a meccs alatt, hogy Browner olyan szintű fizikai nyomást gyakorol az ellenfélre, szinte terrorizálja, hogy ezt a meccsekénti 1-2 büntit bőven megéri. Megatron is tartott tőle.
több mint 11 éve
de Mayo jövőre a 6,5 milkájával kurva sokba fog kerülni ahhoz képest, hogy mennyi többletet nyújt és egy súlyos térdsérülésből tér visszaGyulus
Lesz az összességében 10.6 milla is 😉
Gronko egyértelmű volt jaja

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Magam részéről pár észrevétel:

D
- félelmetesen dolgozott a secondary, ennyi ideig QB-t labdát tartani régen láttam;
- ez valamennyire ellensúlyozta azt, hogy a pass rush a második félidőben gyakorlatilag nulla volt, csak különböző kreatívkodásokkal tudtak nyomást gyakorolni (Collins az INT-nél,előtte Magastorony);
- épp emiatt nagy szükség lenne Chandler Jones és Easley visszatérésére, kell a depth;
- Magastorony a D vezére... tudom hogy furán hangzik, de Mayo jövőre a 6,5 milkájával kurva sokba fog kerülni ahhoz képest, hogy mennyi többletet nyújt és egy súlyos térdsérülésből tér vissza;
- Browner meccsenként 2 büntit továbbra is be fog "nyelni"... de nagyon brutál, mit művel amikor nem büntetik... Revis klasszis;
- büntikkel egyébként is kezdeni kell valamit, ezt kezd nevetséges lenni...

O
- a fal nagyjából rendben volt, remélem Connoly sérülése nem komoly;
- a WR-ek és a TE-k rendben voltak teljesen, Gronk mintha kicsit tompa lett volna;
- Vereen lényegében el lehetne felejteni, mint futót;
- az elején még tetszettek a screenek, de a második félidében már jól levédekeztél. Ehhez képest rohadt dühítő volt, hogy JMD csak a 4. negyed második felében váltott "tiszta" futójátékra.. felesleges, negatív yardos playek voltak;
- sosem hittem volna hogy LaFell ekkora fegyver lesz... remélem nem annyira súlyos a sérülése és jövő héten már bevethető lesz;
- Blount rendben lesz itt, a pályán látottak alapján azért elég sok pajtása maradt a csapatnál;
- a "felhajított" 34 pont ellenére kb. 1,5 negyedben volt csak domináns az egység.

ST
Allen 65 yardos puntjához foghatót még nem láttam, egy sz... longsnap után;

Végül a játékvezetésről.
Általánosságban mondom, hogy az egész NFL élvezeti értékét csökkenti súlyosan a jelenlegi "sárgaláz". Komolyan mondom, minden egyes rohadt passzvédekezés után azt várja az ember h lesz zászló vagy sem.
Engem egyedül az dühített a mai meccsen, hogy az első félidőben a "szubjektíve" megítélhető büntiket ellenünk mind bedobták, míg a Lion oline holding nélkül lehozta szerintem a két negyedet. Aztán a második félidőben ők is kaptak "érdekes" befújásokat.
A Gronk elleni OPI azért érdekes volt (ugyanennyi erővel lehetett volna DPI). Jól láttam, hogy a Brady INT előtt is volt valami kontakt Gronkkal?

Összességében én nem bíróznék, nem ezen múlt. Azért remélem, a report cardjuk nem lesz makulátlan.
több mint 11 éve
Nagyon szép győzelem volt, kellett, hogy nyugodt szívvel nézzük a Packers elleni. Most akár ki is kaphatunk, belefér.

Ez a Lions védelem kő kemény, mégis 34 pontot raktunk fel. Ilyen erősnek 2007-óta nem éreztem a csapatot.

Ami nem tetszett:
-csont megnyert meccsen minek játszanak a kezdők (LaFell esete). Tudom BBnek ez a mániája, de nem értem a logikát benne.
- szegény Gray. Remélem nem törik össze az önbizalma, elég megalázó helyzet volt.
-minek anyázva bírozni az eredmenykövetőben 20 pont előnynél?...LordTamas
LaFell esete után vagy 2 percet le tudtunk pörgetni az órából, egy esetleges comebacket megakadályozandó. Kockázatos volt, összejött, reméljük nem lesz súlyos a sérülése.
Eredménykövetőt nézni mazochizmus, de bírózni tényleg felesleges, nem fújtak ellenünk, de ha igen, hosszú távon kiegyenlítődik

több mint 11 éve
Ez a három meccs - Denver, Kóc meg a mai - nagyon imponáló. Kíváncsi vagyok a jövő hétre, ha az is siker - még ha nem is ekkora, mint ez a három - az egyértelműen minden várakozást felülmúló és nagy reményekre jogosító szereplés.

Lordom: Engem a bírók hibái nem az eredmény függvényében érdekelnek. (Nagyon nem érdekelnek, de azért kicsit igen.) És illessen már meg szurkolóként a ius mormorandi, ha rossz a bíráskodás. Az meg most a szokottnál is rosszabb volt.
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
A vártnál is simább győzelem lett, az első félidőben eldőlt 24-6-nál, nem éreztem, hogy itt a Lions nyerhet, összességében 9 ponton sikerült tartani Lions O#-t TD nélkül ismét, a Pats O# fal szépen teljesített megint, sikerült megvédeni Brady-t Suh-éktól.
Gray mellőzése nagyon nem tetszett, hiába Blount TD-k.
Bár sokat szoktam bírálni, de Revis nagyon jól játszott, ahogy az egész secondary és D# is, nyugodt, könnyed győzelem volt, lehet készülni a Packers ellen.
Ja és remélhetőleg nem komoly Connolly és LaFell sérülése sem, mert mindketten elhagyták a pályát.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.
NB2
a 65 yardosra gondolsz? 😊winston
Sőt, 66 lett talán, 50+os átlag, parádés volt. Az elején Tate nagyon élt, de kb annyi volt, volt persze szerencsénk a dropokkal, de ez nem számított. Gronkot megint limitálták, úgy ahogy, de Edelman és LaFell nagyszerű volt, Amendolánál nem így gondoltam, de nagyon fontos volt az a nagy játéka. Edelmané az év TD-ja lett volna, kár azért a büntiért.
A második félidőben annyira nem ment, de két bünti miatt elég hátulról indultunk, meg a 1st and goalnál egy olyan holding/DPI nem lett befújva, hogy öröm volt nézni, úgyhogy azt az interceptiont nem rovom fel.
Mondjuk a 3. és hosszúknál még mindig néha az ütő megáll bennem, de amikor 3. és 12-nél sackelünk, és helyette first down jön, az fájt 😊
A végén egész jól kozmetikáztuk az elfáradó DL ellen a futott yardokat, de nagyon komoly, hogy a Denver és a Detroit ellen gyakorlatilag futójáték nélkül termeltünk (most amikor közte 20-nál elkezdtünk futni, az nem tényező, bár tény, hogy rohadtul kellett, mert különben nem tudtuk volna pörgetni az órát!), közte a Colts ellen meg szinte csak arra támaszkodtunk. Az is szép, hogy Blount pár edzés után egész korrektül tolja, de remélem, Gray visszakerül a következő meccsen, most kapott egy büntit, kaparni fog mint állat, remélem jó meccse lesz.
Na elsőre most csak ennyi, 9 pont, nagyszerű, 30+ ez is, 9–2, sorozatban a 14. győztes szezon, BB papa megint nagy volt 😊

több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nagyon szép győzelem volt, kellett, hogy nyugodt szívvel nézzük a Packers elleni. Most akár ki is kaphatunk, belefér.

Ez a Lions védelem kő kemény, mégis 34 pontot raktunk fel. Ilyen erősnek 2007-óta nem éreztem a csapatot.

Ami nem tetszett:
-csont megnyert meccsen minek játszanak a kezdők (LaFell esete). Tudom BBnek ez a mániája, de nem értem a logikát benne.
- szegény Gray. Remélem nem törik össze az önbizalma, elég megalázó helyzet volt.
-minek anyázva bírozni az eredmenykövetőben 20 pont előnynél?...
több mint 11 éve
Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.
NB2
a 65 yardosra gondolsz? 😊