New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
elképesztő, hogy az év elejéhez képest mi lett az O falból passz védekezés terén, micsoda temetői hangulat volt akkor (részemről is). A detroit védőfala ellen 0 sack és 4 qb hit összesen. csak próbáljon egyben maradni, ne sérüljön már le mindenki..
több mint 11 éve
Mi történt LaFell-el? Belealudtam a meccs végébe, lemaradtam pár dologról.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
remélem a Miami védelem ellenünk is hozza ezt a rakat misstackle-t, rossz nézni, hogy plusz10-ről hogy cseszik el a meccset...
több mint 11 éve
Cikkem a támadófal teljesítményéről, benne néhány exklúzív interjúrészlettel: insidehandoff.com/2014/11/24/offensive-line-was-up-to-the-task/Lehet holnap lesz még erről a meccsről egy cikk

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Amikor elindultam le akkor még 30-9 volt, aztán jött a büntetés így ez maradt a fejemben és akkor jöttem rá, hogy rosszat mondtam amikor már visszajöttemHa nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumotzolika26király, hogy van ilyen magyar nyelven is! de az eredmény 34-9 lett 😛
*már látom, hogy meg van csillagozva a helyes eredmény 😊winston

több mint 11 éve
Ha nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumotzolika26király, hogy van ilyen magyar nyelven is! de az eredmény 34-9 lett 😛
*már látom, hogy meg van csillagozva a helyes eredmény 😊
több mint 11 éve
Ha nem is 5 perces, de egy egyperces videó velem az öltözőből és a pálya széléről: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-gillette-stadiumot

több mint 11 éve
triangle
1 283
www.foxsports.com/nfl/video/extended-1-on-1-randy-moss-asks-tom-brady-the-tough-questions-112314?vid=3622682279255 perces videó, Moss interjúvolta Brady-t a héten😊
több mint 11 éve
A Phins veri a Denvert egyenlőre. Örülünk vagy nem örülünk? 😊 Én inkább örülök, mert majd elintézzük a Miamit a Gillette-ben, viszont így a 1st seed egyre inkább közeledik.Burkusjó lenne, ha le tudnák védekezni Dem Thomast. én is Miaminek drukkolok egyébként, a 1st seed-ért élesebb a csata.
több mint 11 éve
A Phins veri a Denvert egyenlőre. Örülünk vagy nem örülünk? 😊 Én inkább örülök, mert majd elintézzük a Miamit a Gillette-ben, viszont így a 1st seed egyre inkább közeledik.
több mint 11 éve
Bírózás: eredménykövetőben már elnyafogtam. Nem azért bíróztunk, mert annyira ellenünk fújtak, csak tényleg véleményes (Arrington) DPI-t vagy holding befújnak, mikor kb hozzáért a keze az emberhez, Gronk egyértelmű visszahúzását és az utána lévő Vince-s holdingon akadtam ki. Ha éppen akkor X a meccs, ezen sok minden múlhatott volna. Tényleg azért ne legyintsünk csak úgy, hogy jajj ennyi pontkülönbségnél ne bírózunk.
több mint 11 éve
Második félidei meglátásaim: insidehandoff.com/2014/11/23/detroit-lions-at-new-england-patriots-second-half-notes/Ups & Downs: insidehandoff.com/2014/11/23/detroit-lions-at-new-england-patriots-ups-downs/
Nem sokára jönnek a cikkek helyszíni interjúkkal

több mint 11 éve
Jó, hát persze kellett volna a smiley a végére is. Annyira azért nem bosszankodtam rajta. Mondjuk azon a INT-en igen, mivel a DPI alapesete volt, de ha esetleg nem, az illegal contact tuti.A Revis island mellett ezen a meccsen volt Browner island is 😊Ennyi idősen már csak egyfélidős játékos. Btw, volt egy int a red zone-ban, ami láttuk, miért lett az, meg egy FG egyből utána, szerencsére ma nem kellett 4x pont, de a végén a 4.-et megoldottuk, és lett még egy TD, szal annyira nem volt takony
És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...Kollega
Az meg, hogy minden drive-ból nem lett pont, ez ellen a védelem ellen talán valahol benne van 😛Wyatt
Egy kis kedves marháskodás két régi cimbitől: www.foxsports.com/nfl/video/extended-1-on-1-randy-moss-asks-tom-brady-the-tough-questions-112314?vid=362268227925
"Did you miss me?" jeligével 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
A Revis island mellett ezen a meccsen volt Browner island is 😊Ennyi idősen már csak egyfélidős játékos. Btw, volt egy int a red zone-ban, ami láttuk, miért lett az, meg egy FG egyből utána, szerencsére ma nem kellett 4x pont, de a végén a 4.-et megoldottuk, és lett még egy TD, szal annyira nem volt takony
És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...Kollega
Az meg, hogy minden drive-ból nem lett pont, ez ellen a védelem ellen talán valahol benne van 😛

több mint 11 éve
A Revis island mellett ezen a meccsen volt Browner island is 😊És persze a többiek is nagyot játszottak a védelemben. Csak azt nem tudom, hogy Brady merre ment nyaralni a második félidőben...
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Ahogy BB-t ismerem, simán cut/trade szegény Mayo "jussa" a negyedik preseason meccs után.Pont arról beszéltünk a meccs alatt, hogy Browner olyan szintű fizikai nyomást gyakorol az ellenfélre, szinte terrorizálja, hogy ezt a meccsekénti 1-2 büntit bőven megéri. Megatron is tartott tőle.
több mint 11 éve
de Mayo jövőre a 6,5 milkájával kurva sokba fog kerülni ahhoz képest, hogy mennyi többletet nyújt és egy súlyos térdsérülésből tér visszaGyulusLesz az összességében 10.6 milla is 😉
Gronko egyértelmű volt jaja

több mint 11 éve
Magam részéről pár észrevétel:D
- félelmetesen dolgozott a secondary, ennyi ideig QB-t labdát tartani régen láttam;
- ez valamennyire ellensúlyozta azt, hogy a pass rush a második félidőben gyakorlatilag nulla volt, csak különböző kreatívkodásokkal tudtak nyomást gyakorolni (Collins az INT-nél,előtte Magastorony);
- épp emiatt nagy szükség lenne Chandler Jones és Easley visszatérésére, kell a depth;
- Magastorony a D vezére... tudom hogy furán hangzik, de Mayo jövőre a 6,5 milkájával kurva sokba fog kerülni ahhoz képest, hogy mennyi többletet nyújt és egy súlyos térdsérülésből tér vissza;
- Browner meccsenként 2 büntit továbbra is be fog "nyelni"... de nagyon brutál, mit művel amikor nem büntetik... Revis klasszis;
- büntikkel egyébként is kezdeni kell valamit, ezt kezd nevetséges lenni...
O
- a fal nagyjából rendben volt, remélem Connoly sérülése nem komoly;
- a WR-ek és a TE-k rendben voltak teljesen, Gronk mintha kicsit tompa lett volna;
- Vereen lényegében el lehetne felejteni, mint futót;
- az elején még tetszettek a screenek, de a második félidében már jól levédekeztél. Ehhez képest rohadt dühítő volt, hogy JMD csak a 4. negyed második felében váltott "tiszta" futójátékra.. felesleges, negatív yardos playek voltak;
- sosem hittem volna hogy LaFell ekkora fegyver lesz... remélem nem annyira súlyos a sérülése és jövő héten már bevethető lesz;
- Blount rendben lesz itt, a pályán látottak alapján azért elég sok pajtása maradt a csapatnál;
- a "felhajított" 34 pont ellenére kb. 1,5 negyedben volt csak domináns az egység.
ST
Allen 65 yardos puntjához foghatót még nem láttam, egy sz... longsnap után;
Végül a játékvezetésről.
Általánosságban mondom, hogy az egész NFL élvezeti értékét csökkenti súlyosan a jelenlegi "sárgaláz". Komolyan mondom, minden egyes rohadt passzvédekezés után azt várja az ember h lesz zászló vagy sem.
Engem egyedül az dühített a mai meccsen, hogy az első félidőben a "szubjektíve" megítélhető büntiket ellenünk mind bedobták, míg a Lion oline holding nélkül lehozta szerintem a két negyedet. Aztán a második félidőben ők is kaptak "érdekes" befújásokat.
A Gronk elleni OPI azért érdekes volt (ugyanennyi erővel lehetett volna DPI). Jól láttam, hogy a Brady INT előtt is volt valami kontakt Gronkkal?
Összességében én nem bíróznék, nem ezen múlt. Azért remélem, a report cardjuk nem lesz makulátlan.
több mint 11 éve
Nagyon szép győzelem volt, kellett, hogy nyugodt szívvel nézzük a Packers elleni. Most akár ki is kaphatunk, belefér.LaFell esete után vagy 2 percet le tudtunk pörgetni az órából, egy esetleges comebacket megakadályozandó. Kockázatos volt, összejött, reméljük nem lesz súlyos a sérülése.
Ez a Lions védelem kő kemény, mégis 34 pontot raktunk fel. Ilyen erősnek 2007-óta nem éreztem a csapatot.
Ami nem tetszett:
-csont megnyert meccsen minek játszanak a kezdők (LaFell esete). Tudom BBnek ez a mániája, de nem értem a logikát benne.
- szegény Gray. Remélem nem törik össze az önbizalma, elég megalázó helyzet volt.
-minek anyázva bírozni az eredmenykövetőben 20 pont előnynél?...LordTamas
Eredménykövetőt nézni mazochizmus, de bírózni tényleg felesleges, nem fújtak ellenünk, de ha igen, hosszú távon kiegyenlítődik

több mint 11 éve
Ez a három meccs - Denver, Kóc meg a mai - nagyon imponáló. Kíváncsi vagyok a jövő hétre, ha az is siker - még ha nem is ekkora, mint ez a három - az egyértelműen minden várakozást felülmúló és nagy reményekre jogosító szereplés.Lordom: Engem a bírók hibái nem az eredmény függvényében érdekelnek. (Nagyon nem érdekelnek, de azért kicsit igen.) És illessen már meg szurkolóként a ius mormorandi, ha rossz a bíráskodás. Az meg most a szokottnál is rosszabb volt.
több mint 11 éve
A vártnál is simább győzelem lett, az első félidőben eldőlt 24-6-nál, nem éreztem, hogy itt a Lions nyerhet, összességében 9 ponton sikerült tartani Lions O#-t TD nélkül ismét, a Pats O# fal szépen teljesített megint, sikerült megvédeni Brady-t Suh-éktól. Gray mellőzése nagyon nem tetszett, hiába Blount TD-k.
Bár sokat szoktam bírálni, de Revis nagyon jól játszott, ahogy az egész secondary és D# is, nyugodt, könnyed győzelem volt, lehet készülni a Packers ellen.
Ja és remélhetőleg nem komoly Connolly és LaFell sérülése sem, mert mindketten elhagyták a pályát.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Sőt, 66 lett talán, 50+os átlag, parádés volt. Az elején Tate nagyon élt, de kb annyi volt, volt persze szerencsénk a dropokkal, de ez nem számított. Gronkot megint limitálták, úgy ahogy, de Edelman és LaFell nagyszerű volt, Amendolánál nem így gondoltam, de nagyon fontos volt az a nagy játéka. Edelmané az év TD-ja lett volna, kár azért a büntiért.Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.a 65 yardosra gondolsz? 😊winston
NB2
A második félidőben annyira nem ment, de két bünti miatt elég hátulról indultunk, meg a 1st and goalnál egy olyan holding/DPI nem lett befújva, hogy öröm volt nézni, úgyhogy azt az interceptiont nem rovom fel.
Mondjuk a 3. és hosszúknál még mindig néha az ütő megáll bennem, de amikor 3. és 12-nél sackelünk, és helyette first down jön, az fájt 😊
A végén egész jól kozmetikáztuk az elfáradó DL ellen a futott yardokat, de nagyon komoly, hogy a Denver és a Detroit ellen gyakorlatilag futójáték nélkül termeltünk (most amikor közte 20-nál elkezdtünk futni, az nem tényező, bár tény, hogy rohadtul kellett, mert különben nem tudtuk volna pörgetni az órát!), közte a Colts ellen meg szinte csak arra támaszkodtunk. Az is szép, hogy Blount pár edzés után egész korrektül tolja, de remélem, Gray visszakerül a következő meccsen, most kapott egy büntit, kaparni fog mint állat, remélem jó meccse lesz.
Na elsőre most csak ennyi, 9 pont, nagyszerű, 30+ ez is, 9–2, sorozatban a 14. győztes szezon, BB papa megint nagy volt 😊

több mint 11 éve
Nagyon szép győzelem volt, kellett, hogy nyugodt szívvel nézzük a Packers elleni. Most akár ki is kaphatunk, belefér. Ez a Lions védelem kő kemény, mégis 34 pontot raktunk fel. Ilyen erősnek 2007-óta nem éreztem a csapatot.
Ami nem tetszett:
-csont megnyert meccsen minek játszanak a kezdők (LaFell esete). Tudom BBnek ez a mániája, de nem értem a logikát benne.
- szegény Gray. Remélem nem törik össze az önbizalma, elég megalázó helyzet volt.
-minek anyázva bírozni az eredmenykövetőben 20 pont előnynél?...
több mint 11 éve
Lehet, hogy csak képi csalódás, de Allen puntjai nekem nem tűnnek valami egetrengető hosszúnak.a 65 yardosra gondolsz? 😊
NB2