New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.Demecs
Remélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀Wyatt
Amen. Én sem kockáztatnék ezért a meccsért.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?Demecs
Lafleurék a pats.huról mennek az End Zone ba.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.Demecs
Remélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Miért rúgták ki Don Jonest?

Q: "You often keep us guessing with personnel moves. Don Jones seemed productive for you with eight special-teams tackles. What were the factors that led to the decision to release him?"

Belichick: "We did what we thought was best for the football team. I don't disagree with anything you said; he has had production. But in the end, we're going to do what's best for the team."

Megint okosabbak lettünk 😀

Közben meg az élet nem áll meg:
"Xavier Grimble & Charley Hughlett have been released from the practice squad" (Loyko, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Így várjuk mi:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/James007
Nagyon tetszett az írás, kiélezett párharcot, izgalmakban és pontokban gazdag meccset várok .)

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
pedig elnézve egy két csapat ST-jét lehet rájuk férne
több mint 11 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
azért nem biztos hogy a többi nfl csapat is úgy rá van gerjedve az only ST playákra mint mi

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
triangle 1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangle
Szerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kyobalu
azt pusmogják, hogy gameplanning miatt tették ki (amúgy sem lett volna aktív, hogy legyen elég CB a packers ellen, és lehet, hogy LS-t kell aktiválnunk Aiken agyrázkódása miatt), és vissza akarjuk csempészni PS-be aztán 53-ba. hülye a többi nfl-csapat, ha senki nem viszi el waiverről...megláttyuk
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangle
Szerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
Így várjuk mi:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Szerintem Siliganak kellett a hely

több mint 11 éve
triangle 1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 180 — situational football
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?Garoppolo
ncore(magyarul) és  sport-video.org.ua/en.html (angolul)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Garoppolo New England Patriots 14
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?
több mint 11 éve
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?

több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt van
zolika26
helyszíni élménybeszámolója
 www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt
A pats.hu-n is van a denveri meccsről.Demecs
Tudom, olvastam is, aki persze még nem, annak mindenképpen érdemes 😊

több mint 11 éve
zolika26
 www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt
A pats.hu-n is van a denveri meccsről.

több mint 11 éve
zolika26
 www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017

több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünket
| hátha most simábban nyerünk :b | ZERO_L
Sport tv-s meccset lehet valahonnan leszedni?
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.Burkus
És akinek nincs ncore?Demecs
Fent van egy csomó másik magyar torrent oldalon is a sajtipetis verzió.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Úgy látom a szaksajtó is alaposan felkapta Bill Belichick részletes összehasonlító elemzését Brady és Rodgers között.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nem tudom hoax-e(12. hetet írnak), de a műsorújságban az szerepel, hogy este 23.30kor a Sport1-en megismétlik a Denver elleni meccsünket
Nekem csak az eredetik vannak. Bár azok se rosszak. Jó hallani a srácokat. Nálunk szinte teljesen elnémítják az egészet.Demecs
Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.Burkus
És akinek nincs ncore?

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ncore. Sajtipeti szokta feltenni a magyar kommentes meccseket. Fenn van a Denver meccs, de a Lions meccs is, megnéztem Neked.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 180 — situational football
@E_Scal

DE Chandler Jones (hip) is present at #patriots Wed walkthrough. His first appearance since injury vs Jets

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 2 231
"napi BB" 😀😀
 www.si.com/extra-mustard/2014/11/26/patriots-bill-belichick-tom-brady-packers-aaron-rodgers-number-12

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!