New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Viszont ha jól számolom, Amendolán 5,5 milliót lehete spórolni jövőre.
több mint 11 éve
Köszi.Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Szerintem Chandler Jones biztosan marad. Legalábbis nagyon remélem.
De szegény Mayo tényleg cut. Megoldjuk nélküle is. Valahogy egyben kellene tartani ezt a csapatot.Demecs
szerk: Jones rookie-contractja még 2015-ben is érvényes.
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/chandler-jones/winston
Nézve a csapatot. Vereen bagóért van itt. 😀
több mint 11 éve
Sok a rizsa, mindenki a legcsodálatosabb csapatban, azaz itt akar játszani. Ennyi 😛 😀No igen a fiatalok, de remélem azért eszük is lesz, mert nem mindenhol kapnák meg ezt ami itt van.Azért írtam remélem. Mondjuk minél jobb helyen végzünk annál inkább lehet kedvező a csapat, ha választania kell egy játékosnak. Mert lehet tampában kapott nagy lóvét ha negatív a mérlegük és nem játszik PO-ban soha. Itt meg minden évben...sőt...lehet februárban is. 😀Ez azért inkább fordítva szokott lenni. Minél jobb helyen végez a csapat, annál nagyobb az étvágy. Legyél biztos benne, hogyha valahol kicsivel többet lehet keresni, oda fog menni a játékos. Legfeljebb egy épp gyengébb csapatnál több fixet és kevesebb bónuszt kér.
...Demecs
Pláne, hogy az ügynöke is abból él, amit ő keres. Mondjuk egy veterán, aki már kitömte az ügynöke zsebét, hajthat esetleg gyűrűre, de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊Kollega
Szerintem a legtöbb játékos sikeres csapatban akar játszani, ahol van esélye a playoff-ra vagy esetleg a super bowl-ra.
Hülyeség lenne csak azért mert ott pár száz ezerrel többet kap elmenni.
Voltak akik jól döntöttek azért.Demecs
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Szerintem Chandler Jones biztosan marad. Legalábbis nagyon remélem.
De szegény Mayo tényleg cut. Megoldjuk nélküle is. Valahogy egyben kellene tartani ezt a csapatot.Demecs
szerk: Jones rookie-contractja még 2015-ben is érvényes.
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/chandler-jones/
több mint 11 éve
Azért az tényleg röhej, hogy letartoztatnak valakit és még mindig fizethetjük. AP meg már nem kap pénzt és nem is lett elmeszelve.Na mindegy. Szarul működik ez így. De ha nagyobb lesz a cap jövőre és a bent ragadt pénz is kimegy, akkor a védelem egyben maradhatna. Vince maradni fog. Jól játszik. Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Az a baj, hogy nagyon sokan keveritek a szezont
AP nem kap fizetést, de Hernandez sem kap két éve. Amit ő „kap”, az a garantáltnak az éves eloszlása, amit viszont már a szerződéskor megkapott, így effektíve semmit nem kap ő már elég régóta, viszont könyvelésileg a garantált pénz úgy jelenik meg, hogy a szerződés hátralévő részére, de maximum öt évre (vannak hosszabb kontraktok is), egyenlő arányban jelenik meg. Ergo ha kötsz egy teszem azt négyéves, 10 millió dollár garantált tartalmú szerződést, akkor 2.5 millió lesz az éves garantált tartalom, ami megjelenik a capben. Bár mondjuk persze vicces lenne, ha egy 60 milliós garantált tartalom az első évben jelentkezne egy QB-nél, csak valszeg szar lenne neki egyedül kiállni minden meccsre. Szóval a garantált az akkor is ottmarad, ha már nincs az ember a csapatnál, mert azt garantáltan megkapja. Hernandeznél 10 milla volt így még hátra, ott post june-oltunk, így 2.5 és 7.5 (adott éves + a következőben az összes fennmaradó vs. egyben az egész lehetett volna) milla volt a két év capterhelése
Mayót előbb viszont tényleg kihagytam, ott benne van valami malac szigorítás

több mint 11 éve
Azért az tényleg röhej, hogy letartoztatnak valakit és még mindig fizethetjük. AP meg már nem kap pénzt és nem is lett elmeszelve.Na mindegy. Szarul működik ez így. De ha nagyobb lesz a cap jövőre és a bent ragadt pénz is kimegy, akkor a védelem egyben maradhatna. Vince maradni fog. Jól játszik. Chandler Jones kérdéses még. Neki is lejár a rookie fizuja asszem.Revis papiron létező fizetése csak egy biztosíték számára, hogy nem kap taget. Az sose lesz életbe léptetve. Ezt a próbálkozást meg felejtsük el (ha lehet), hogy majd egy néha aktív (Dennard), vagy egy UDFA (Butler) a közelébe lesz annak a szintnek mint Revis. Szerintem mondjuk Ryan sincs sehol sem. Ezek nem elsőszámú CB-k. Láttuk már amikor átlagos (és ezek max átlagos CB-k) sec-ünk van. Közepes QB-k dobálgattak 350 yardokat ellenünk.Igaz, 20-at, ezt elnéztem20-at.szerintem meg megéri, slotban kiváló és nem érzem azt, hogy Ryan képes lenne még ezt a szintet hozni, talán majd 2 év múlvaAz ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
ha jók az értesüléseim, akkor az offseason-ben Revis elküldésével 15M-et tudunk spórolni míg Arrington kivágásával csak 1,3M-et, már csak ezért sem éri meg elküldeni, mert nem tudunk sokat nyerni vele
és ha azt nézzük, hogy az összes DB-nknek van élő szerződése jövőre, DMC hosszabbítása nr1 prioritást élvez(ha kell akkor Revis kárára) és talán Chunggal sem lenne olyan nehéz racionális szerződést aláírni, akkor nem tudom elképzelni, hogy ilyen feltételek mellett megtartsuk Revis-t
(szóval szerintem vagy hosszabbít vagy cut)ZERO_L
Mindenképpen kell egy shutdown corner. Felőlem lehet az Talib, Revis vagy akárki, de kell. Láttuk azt, hogy milyen az ha nincs, vagy milyen az ha Arrington megy ki oda. Úgyhogy ez nem pénzkérdés, mert ha csak a pénzt nézzük, akkor fel kell állítani egy UDFA csapatot, akit bucira ver a Jets is. (he-he).
Solder illetve Vollmer kivágásával is spórolhatunk. Jöhet helyettük Devey és Fleming. Spórolnánk kb. 9 milliót.zinedine5
én is úgy vélem, hogy egy shutdowncorner mindenképp szükséges, csak abból indultam ki, ahogy az FO 1 héttel a rajt előtt megvált Mankinstől (engem csak az időzítés zavart), akkor Revis teljes 25M-es fizuját nem látom, hogy benyelné a csapat, főleg ha mögötte ott van Ryan, Dennard, akik nem elitek de tudnak kiemelkedőt nyújtani és Butler sem tűnt elveszettnek
ha már OL, Soldert én is elküldeném, nincs caphitje és vele simán lehet 7,4M-et spórolni, ezzel szemben vhonnan (inkább FA-trade) egy franchise LT-t el kell hozni, akire megint egy kicsit komolyabb összeget kellene áldozni
(még attól félek hogy BabyVince-től is megválunk, mert rajta is tudunk 7,5M-et spórolni)ZERO_L
Az OL fejtegetésem, csak arra reagált, hogy nem lehet csak pénzkérdést csinálni ebből. Soldert elküldeni? Miért? Hogy utána hozzunk egy fr. LT-t többért? Miért? Max, ha draftolunk valakit oda, de ennyiért akkor sem sok.
Aki szerintem veszélyben van az Mayo, azért a pénzért amibe van, és két szezon alatt kb 10 meccset játszott.
Vince sokba van, viszont szerintem idén nagyon jó. Az utolsó 3 meccsen futóktól Den.- 40 yard futás, Ind. - 19 yard futás, Det. - 60 yard futás/21 futásból.zinedine5
De szegény Mayo tényleg cut. Megoldjuk nélküle is. Valahogy egyben kellene tartani ezt a csapatot.
több mint 11 éve
Egyet biztos. MI ott leszünk. 😀Persze, kereshet sok penzt egy nem playoff csapatnal vagy kicsit lejjebb adod es az unokaid is buszkek lesznek rad.DemecsSokkal jobban fognak szeretni azok az unokák, ha rettenetes sok dollárokat hagysz rájuk 😀
De komolyan: Te meg tudod mondani, hogy jövőre melyik csapat lesz playoffban? Legtöbbször a vége előtt 1,5 perccel sem lehet megmondani, hogy ki nyeri a Super Bowlt? Nemhogy egy évvel előre!Kollega
több mint 11 éve
Revis papiron létező fizetése csak egy biztosíték számára, hogy nem kap taget. Az sose lesz életbe léptetve. Ezt a próbálkozást meg felejtsük el (ha lehet), hogy majd egy néha aktív (Dennard), vagy egy UDFA (Butler) a közelébe lesz annak a szintnek mint Revis. Szerintem mondjuk Ryan sincs sehol sem. Ezek nem elsőszámú CB-k. Láttuk már amikor átlagos (és ezek max átlagos CB-k) sec-ünk van. Közepes QB-k dobálgattak 350 yardokat ellenünk.Igaz, 20-at, ezt elnéztem20-at.szerintem meg megéri, slotban kiváló és nem érzem azt, hogy Ryan képes lenne még ezt a szintet hozni, talán majd 2 év múlvaAz ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
ha jók az értesüléseim, akkor az offseason-ben Revis elküldésével 15M-et tudunk spórolni míg Arrington kivágásával csak 1,3M-et, már csak ezért sem éri meg elküldeni, mert nem tudunk sokat nyerni vele
és ha azt nézzük, hogy az összes DB-nknek van élő szerződése jövőre, DMC hosszabbítása nr1 prioritást élvez(ha kell akkor Revis kárára) és talán Chunggal sem lenne olyan nehéz racionális szerződést aláírni, akkor nem tudom elképzelni, hogy ilyen feltételek mellett megtartsuk Revis-t
Mindenképpen kell egy shutdown corner. Felőlem lehet az Talib, Revis vagy akárki, de kell. Láttuk azt, hogy milyen az ha nincs, vagy milyen az ha Arrington megy ki oda. Úgyhogy ez nem pénzkérdés, mert ha csak a pénzt nézzük, akkor fel kell állítani egy UDFA csapatot, akit bucira ver a Jets is. (he-he).
Solder illetve Vollmer kivágásával is spórolhatunk. Jöhet helyettük Devey és Fleming. Spórolnánk kb. 9 milliót.zinedine5
én is úgy vélem, hogy egy shutdowncorner mindenképp szükséges, csak abból indultam ki, ahogy az FO 1 héttel a rajt előtt megvált Mankinstől (engem csak az időzítés zavart), akkor Revis teljes 25M-es fizuját nem látom, hogy benyelné a csapat, főleg ha mögötte ott van Ryan, Dennard, akik nem elitek de tudnak kiemelkedőt nyújtani és Butler sem tűnt elveszettnek
ha már OL, Soldert én is elküldeném, nincs caphitje és vele simán lehet 7,4M-et spórolni, ezzel szemben vhonnan (inkább FA-trade) egy franchise LT-t el kell hozni, akire megint egy kicsit komolyabb összeget kellene áldozni
(még attól félek hogy BabyVince-től is megválunk, mert rajta is tudunk 7,5M-et spórolni)ZERO_L
Az OL fejtegetésem, csak arra reagált, hogy nem lehet csak pénzkérdést csinálni ebből. Soldert elküldeni? Miért? Hogy utána hozzunk egy fr. LT-t többért? Miért? Max, ha draftolunk valakit oda, de ennyiért akkor sem sok.
Aki szerintem veszélyben van az Mayo, azért a pénzért amibe van, és két szezon alatt kb 10 meccset játszott.
Vince sokba van, viszont szerintem idén nagyon jó. Az utolsó 3 meccsen futóktól Den.- 40 yard futás, Ind. - 19 yard futás, Det. - 60 yard futás/21 futásból.
több mint 11 éve
Solder elmúlt hetekben mutatott játékát látva kb biztos vagyok benne, hogy nem válunk meg tőle. Jövőre még mindig csak 27 lesz, van egy hat-hét éve simán LT-ként, aligha fogjuk az egyik legfontosabb posztot feláldozni. Mankins teljesen más eset volt, korosodó LG nem ér tíz millákat, továbbá az a kb legkönnyebben pótolható poszt a falban.Vollmer esetében a kor meg a poszt miatt benne lehetne még a váltás, kérdés, hogy az a valamivel több mint négymillió dollár évente megéri-e. Jövőre ebből ráadásul alig két és fél millió capfelszabadulás keletkezne. Tehát ő sem megy. Amendola jelenlegi szerepét elnézve viszont még benne is lehet, igaz, ha nem poszt june-olunk, akkor kb két millió szabadulna csak fel. Mankinsnél már anno is írtam, hogy nagyszerű move volt, mert legalabb lesz kis mozgásterünk. Az viszont nagyon meglepne, ha Vince jövőre is nálunk lenne, rajta jön majd 7.5 millió, és a cap is lehet, hogy még emelkedni fog

több mint 11 éve
Igaz, 20-at, ezt elnéztem20-at.szerintem meg megéri, slotban kiváló és nem érzem azt, hogy Ryan képes lenne még ezt a szintet hozni, talán majd 2 év múlvaAz ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
(még attól félek hogy BabyVince-től is megválunk, mert rajta is tudunk 7,5M-et spórolni)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Belső ILB volt Clay mind a macik mind a sasok ellen. Valamit valóban kezdenünk kellett azzal a 32. futás elleni D-vel. Idén 4-3 az elsődlegesebb D felállás amiben Matthews DE-ként kevesébe volt hatékony. De azokon a meccseken is a legtöbb 3down-os szituknál ment megint a D falba (Nascart alkalmazva). A Viking ellen kevesebbszer volt hátravonva a 3-as LB-sorba, de elsősorban Nick Perry hiánya miatt (ő váltotta a kezdőbe CMIII-at a DE posztba a Bears & Eagles ellen).Olvasom, hogy a Packers Mathews-t állíthatja Gronkra. Lehet Gronk nem lenne annyira hatékony, de cserébe nem lenne "akkora" nyomás Bradyn. Szerintem készülünk erre is.Az utóbbi időben CM belső LB-t játszik, mert a szezon kezdetén gyakorlatilag szétfutották a Packers-t. Csak a blitzeknél támadja a QB-t. De javítsatok ki ha nem jól tudom.
Várom már nagyon a meccset.
Milyen eufória lenne győzni ott.
Tuti mezben járnék egész héten. 😀Demecs
Érdekes lenne ha Gronkra állítanák, szerintem szétfutnánk őket.Szvsz Gronkot csak duplázva lehet limitálni, egy Collins szintű atletikus LB és egy jól és biztosan szerelő SS. Csak akkor ott van Edelman, Lafell, Vereen, Wright, Amendola és persze a futójáték.gordon
Véleményem a Gronk ügyről az, hogy ebben a pillanatban örülök, hogy nem én vagyok a Dom Capers. Én talán nem áldoznám be a legjobb és legkomplettebb Defense tagunkat 1 emberre, akit nem is biztos, hogy ezzel ki tudunk venni a játékból.
Matthewst hagynám a LB sor közepén talán és onnan blitzeltetném tovább, 3down-oknál pedig mehet a Nascar amikor nem rövid maradt.
Én LB-t tennék Gronkra (Barrington talán, és ahogy írtad is egy jól ütköző és emberezni is egész jól tudó Safety-t (Burnett talán, de itt lehet Ha ha is)).
Piszok nehéz meccsre számítok, örülnék, ha idén nem kapnánk ki a Lambeaun, de ha az idényből már csak ez az egy vereségünk lenne elfogadnám.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
A spórolásban sokat segíthetne az is, ha a New England Patriots második legjobban fizetett játékosát idén nem Aaron Hernandeznek hívnák.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
20-at.szerintem meg megéri, slotban kiváló és nem érzem azt, hogy Ryan képes lenne még ezt a szintet hozni, talán majd 2 év múlvaAz ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
Solder illetve Vollmer kivágásával is spórolhatunk. Jöhet helyettük Devey és Fleming. Spórolnánk kb. 9 milliót.
több mint 11 éve
én a dilettáns mondok most kapásból 10 embet aki baromira megérdemelte volna, de nem nyert soha gyűrűtMoss még visszajöhet hozzánk az SB-re 😀
NB2
Akit én legjobban sajnálok, hogy soha nem nyert gyűrűt az Brian Dawkins, bár örülök, hogy ellenünk nem nyert, de neki nagyon kijárt volna.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
2 dologért küzdhet egy sportoló: siker vagy pénzaz nfl-ben a siker a gyűrű, de ennek elérése baromi nehéz, én a dilettáns mondok most kapásból 10 embet aki baromira megérdemelte volna, de nem nyert soha gyűrűt
ezt ők is felmérik, így marad a pénz, 1-2 évet le lehet húzni a gyűrű érdekében, de azt kell mondjam, soknak a pénz a legfontosabb (én megértem őket)
több mint 11 éve
szerintem meg megéri, slotban kiváló és nem érzem azt, hogy Ryan képes lenne még ezt a szintet hozni, talán majd 2 év múlvaAz ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
(szóval szerintem vagy hosszabbít vagy cut)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Wyatt, én azt gondolom, hogy a Brownsszal nyerni magában teljesítmény, pláne 7-4-en állni. Cassell pedig számomra az NFL legnagyobb alakjainak egyike, az páratlan teljesítmény, hogy a 2008-as szerencséjére alapozva 6 év után (!) még mindig ott van az elitben szinte nulla teljesítménnyel. 😊
több mint 11 éve
Persze, kereshet sok penzt egy nem playoff csapatnal vagy kicsit lejjebb adod es az unokaid is buszkek lesznek rad.DemecsSokkal jobban fognak szeretni azok az unokák, ha rettenetes sok dollárokat hagysz rájuk 😀
De komolyan: Te meg tudod mondani, hogy jövőre melyik csapat lesz playoffban? Legtöbbször a vége előtt 1,5 perccel sem lehet megmondani, hogy ki nyeri a Super Bowlt? Nemhogy egy évvel előre!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Az ideit megérdemli, a jövő évi 4,5 millió már azért nem kevés. (De én elfogult vagyok)Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊Wyatt
több mint 11 éve
Persze, kereshet sok penzt egy nem playoff csapatnal vagy kicsit lejjebb adod es az unokaid is buszkek lesznek rad.de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊Kollegaarra is gondolni kell, hogy neki ebből kell majd (sokaknak most) megteremtenie a családja jólétét, ez egy állás, ha jobb ajánlatot kap, lehet, hogy elfogadja. ezért okolni nem lehet őket, hiszen kb 35 éves korig gyűjtögethetnek itt a jövőre. az más kérdés, hogy aki annyira nagy ikon, az továbbra is sokat kereshet azzal, hogy ő az volt aki, vagy aki jól kezeli a pénzét, az simán boldogul. Nem lehet mindenki olyan jó arc, mint Ninkovich, ennek ellenére remélem lesz, aki marad kicsivel kevesebbért is akár!winston
több mint 11 éve
Az amik irtak otleteltek. De most megint szelen jatszott.Olvasom, hogy a Packers Mathews-t állíthatja Gronkra. Lehet Gronk nem lenne annyira hatékony, de cserébe nem lenne "akkora" nyomás Bradyn. Szerintem készülünk erre is.Az utóbbi időben CM belső LB-t játszik, mert a szezon kezdetén gyakorlatilag szétfutották a Packers-t. Csak a blitzeknél támadja a QB-t. De javítsatok ki ha nem jól tudom.
Érdekes lenne ha Gronkra állítanák, szerintem szétfutnánk őket.Szvsz Gronkot csak duplázva lehet limitálni, egy Collins szintű atletikus LB és egy jól és biztosan szerelő SS. Csak akkor ott van Edelman, Lafell, Vereen, Wright, Amendola és persze a futójáték.gordon
több mint 11 éve
Olvasom, hogy a Packers Mathews-t állíthatja Gronkra. Lehet Gronk nem lenne annyira hatékony, de cserébe nem lenne "akkora" nyomás Bradyn. Szerintem készülünk erre is.Az utóbbi időben CM belső LB-t játszik, mert a szezon kezdetén gyakorlatilag szétfutották a Packers-t. Csak a blitzeknél támadja a QB-t. De javítsatok ki ha nem jól tudom.
Érdekes lenne ha Gronkra állítanák, szerintem szétfutnánk őket.Szvsz Gronkot csak duplázva lehet limitálni, egy Collins szintű atletikus LB és egy jól és biztosan szerelő SS. Csak akkor ott van Edelman, Lafell, Vereen, Wright, Amendola és persze a futójáték.
több mint 11 éve
Kezdő, kezdő, kezdő, lefőtt 😀 Azért ez akkor is jó mérleg, ha amúgy egyik sem eget rengető, bár Hoyer egy dolgot rohadt jól csinál: nyer a Brownsszal, azért rajta kívül ez mostanában nem sok irányítónak ment 😊Bradytől is tanulnak, de Hoyer, Mallett, Cassel vagy Gutierrez nem lett all-pro QB. Aki az NFL-be kerül, az nyilván nem nevezhető tehetségtelennek, de hogy azon a szinten is talentum legyél, az már más kávéház. A tehetséget meg nem lehet tanulni.Szerintem eléggé. Nyilván tanulnak tőle, de ha ez igy lenne akkor most a Jets és a Bucs tele lenne all-pro db-kel.zinedine5Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Mennyire ösztönös az amit ő csinál? A többiek nem tanulhatnak tőle és akkor...Demecs
Az előbbi gondolatsort folytatva, azért az egy elismerés, hogy az NFL 32 csapatából négynél játszik Pats nevelésű QB...Burkus
Na igen, pont Ninkót akartam mondani pozitív példaként, meg még azok, akik egy gyűrűre hajtanak öregebb korukra, és már szétkeresték magukat. Amúgy eléggé pénzéhesek a népek, de fordítva meg mindenki mindenkivel zsugori, szal ezt nem kell felróni egyik félnek sem 😊de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊Kollegaarra is gondolni kell, hogy neki ebből kell majd (sokaknak most) megteremtenie a családja jólétét, ez egy állás, ha jobb ajánlatot kap, lehet, hogy elfogadja. ezért okolni nem lehet őket, hiszen kb 35 éves korig gyűjtögethetnek itt a jövőre. az más kérdés, hogy aki annyira nagy ikon, az továbbra is sokat kereshet azzal, hogy ő az volt aki, vagy aki jól kezeli a pénzét, az simán boldogul. Nem lehet mindenki olyan jó arc, mint Ninkovich, ennek ellenére remélem lesz, aki marad kicsivel kevesebbért is akár!winston
Olvasom, hogy a Packers Mathews-t állíthatja Gronkra. Lehet Gronk nem lenne annyira hatékony, de cserébe nem lenne "akkora" nyomás Bradyn. Szerintem készülünk erre is.Hajrá. A nála picit jobb Von Millert is ráállították egy playre, jött is belőle a TD 😀

több mint 11 éve
Revis ha 10-12-ért ír alá, az már diszkont lesz.zinedine5Akartam már mondani pár hetes, hogy lassan az aláírásod pozitívvá válik 😊

több mint 11 éve
de ha sok millió a különbség, nincs mese! Ez kapitalizmus 😊Kollegaarra is gondolni kell, hogy neki ebből kell majd (sokaknak most) megteremtenie a családja jólétét, ez egy állás, ha jobb ajánlatot kap, lehet, hogy elfogadja. ezért okolni nem lehet őket, hiszen kb 35 éves korig gyűjtögethetnek itt a jövőre. az más kérdés, hogy aki annyira nagy ikon, az továbbra is sokat kereshet azzal, hogy ő az volt aki, vagy aki jól kezeli a pénzét, az simán boldogul. Nem lehet mindenki olyan jó arc, mint Ninkovich, ennek ellenére remélem lesz, aki marad kicsivel kevesebbért is akár!