New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Feltételezve, hogy a Denver megnyeri mindegyik hátralévő meccsét, ami azért nem biztos, ott eléggé leeresztett a lufi, úgy tűnik. Szerintem sincs "laza meccs", pláne nem Hálaadás után. Hány csapat lazított ki az elmúlt években, látva a biztos PO-t és aztán nem tudott felpörögni.

Én egyébként most nekünk adom a vasárnapi meccset. Szerintem a Pats D jobb mint a GB D, Matthews és Peppers mellett is. A két offense között pedig nincs számottevő különbség, különösen ha Blount/Gray hozza magát. Ha meg tudjuk fogni a futást, akkor a secondary elég Rodgers ellen.Burkus
Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.zinedine5
A legfontosabb a Miami elleni hazai meccs, aztán a két csoportrangadó. Utánuk a San Diego elleni az azonos konferencia miatt. Fontos meccs a Green Bay elleni, de a hátralévő ötből a legkevésbé fontos. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a Packers annyira erős, pláne otthon, hogy akkor is igencsak karcos lenne, ha a sérültek (különösen Chandler Jones) játszanának. Akkor meg én nem erőltetném őket, nehogy súlyosabb legyen az állapotuk, aztán a fontosabb találkozókon meg hiányozzanak. Ha megfelelő állapotban vannak, és tudják vállalni a játékot, akkor persze uccu neki, de ez a meccs nálam nem ér annyit, hogy karcos esetben kockáztassunkWyatt
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy 3-mal több meccsen kapjunk ki az utolsó ötből, mint a Fins, Bills duó. A csoport és ezzel a PO, 99 %-ramegvan. Innentől a bye és a 1st seed a cél. Nem lehet úgy játszani, hogy ez a loss belefér, mert nem tudjuk, hogy mi lesz az utolsó négy meccsen.

Idén a Raiders megverte a Chiefset, a Bucs, a Jets a Steelerst. Ha esetleg nyernénk az utolsó négyet, akkor majd visszanézve ez nem fontos meccs, de ezt honnan tudnánk előre. Ha ezen a meccsen kikapunk 1 ponttal és a SD is megver minket, a Dencer meg nyer kettőt, vagy a Chiefs, Cinci,akkor máris fontosnak tűnne a GB meccs.

Aki sérült ne játsszon, aki nem az, vagy annyira, hogy tudja vállalni az pedig játsszon. Nehéz meccs, de meg kell próbálni nyerni.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs.
Én pl itt:  espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!NB2
Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.zinedine5
A legfontosabb a Miami elleni hazai meccs, aztán a két csoportrangadó. Utánuk a San Diego elleni az azonos konferencia miatt. Fontos meccs a Green Bay elleni, de a hátralévő ötből a legkevésbé fontos. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a Packers annyira erős, pláne otthon, hogy akkor is igencsak karcos lenne, ha a sérültek (különösen Chandler Jones) játszanának. Akkor meg én nem erőltetném őket, nehogy súlyosabb legyen az állapotuk, aztán a fontosabb találkozókon meg hiányozzanak. Ha megfelelő állapotban vannak, és tudják vállalni a játékot, akkor persze uccu neki, de ez a meccs nálam nem ér annyit, hogy karcos esetben kockáztassunk

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Én úgy számolok, hogy egyet bukik a Pats a GB - SD páros ellen és egyet a hátralevő három csoportmeccsből
Ez 12-4 mérleget jelentene és bye week-et

(1st seed: a Broncos bukik legalább egyet a SD - KC - CIN hármasból, a BUF - OAK ellen valószínűtlen a vereségük
2nd seed: a Broncos nyeri az összes hátralevő meccsét)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Egyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs.
Én pl itt:  espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!NB2
Feltételezve, hogy a Denver megnyeri mindegyik hátralévő meccsét, ami azért nem biztos, ott eléggé leeresztett a lufi, úgy tűnik. Szerintem sincs "laza meccs", pláne nem Hálaadás után. Hány csapat lazított ki az elmúlt években, látva a biztos PO-t és aztán nem tudott felpörögni.

Én egyébként most nekünk adom a vasárnapi meccset. Szerintem a Pats D jobb mint a GB D, Matthews és Peppers mellett is. A két offense között pedig nincs számottevő különbség, különösen ha Blount/Gray hozza magát. Ha meg tudjuk fogni a futást, akkor a secondary elég Rodgers ellen.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.
több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Field Yates @FieldYates ·
Source: the Dolphins have claimed DB Don Jones, who was waived by the Patriots on Thursday.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.Demecs
Remélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀Wyatt
Amen. Én sem kockáztatnék ezért a meccsért.Burkus
Ha szerencsénk van akkor a hajrára felépül mind3 sérült DL , Siliga, Easley és Cha Jones. Én sem erőltetném , de szvsz pár snapet kap majd. Azért remélem a ST ben nem lesz pályán...
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
Én pl itt:  espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Remélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀Wyatt
Amen. Én sem kockáztatnék ezért a meccsért.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?Demecs
Lafleurék a pats.huról mennek az End Zone ba.
több mint 11 éve
BB még mindig hihetetlen 😀

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Miért rúgták ki Don Jonest?

Q: "You often keep us guessing with personnel moves. Don Jones seemed productive for you with eight special-teams tackles. What were the factors that led to the decision to release him?"

Belichick: "We did what we thought was best for the football team. I don't disagree with anything you said; he has had production. But in the end, we're going to do what's best for the team."

Megint okosabbak lettünk 😀

Közben meg az élet nem áll meg:
"Xavier Grimble & Charley Hughlett have been released from the practice squad" (Loyko, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Így várjuk mi:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/James007
Nagyon tetszett az írás, kiélezett párharcot, izgalmakban és pontokban gazdag meccset várok .)

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
pedig elnézve egy két csapat ST-jét lehet rájuk férne
több mint 11 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
azért nem biztos hogy a többi nfl csapat is úgy rá van gerjedve az only ST playákra mint mi

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
triangle 1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangle
Szerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kyobalu
azt pusmogják, hogy gameplanning miatt tették ki (amúgy sem lett volna aktív, hogy legyen elég CB a packers ellen, és lehet, hogy LS-t kell aktiválnunk Aiken agyrázkódása miatt), és vissza akarjuk csempészni PS-be aztán 53-ba. hülye a többi nfl-csapat, ha senki nem viszi el waiverről...megláttyuk
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangle
Szerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Így várjuk mi:
 packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Szerintem Siliganak kellett a hely

több mint 11 éve
triangle 1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?Garoppolo
ncore(magyarul) és  sport-video.org.ua/en.html (angolul)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Garoppolo New England Patriots 14
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?

több mint 11 éve
Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt van
zolika26
helyszíni élménybeszámolója
 www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt
A pats.hu-n is van a denveri meccsről.Demecs
Tudom, olvastam is, aki persze még nem, annak mindenképpen érdemes 😊