New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Feltételezve, hogy a Denver megnyeri mindegyik hátralévő meccsét, ami azért nem biztos, ott eléggé leeresztett a lufi, úgy tűnik. Szerintem sincs "laza meccs", pláne nem Hálaadás után. Hány csapat lazított ki az elmúlt években, látva a biztos PO-t és aztán nem tudott felpörögni.
Én egyébként most nekünk adom a vasárnapi meccset. Szerintem a Pats D jobb mint a GB D, Matthews és Peppers mellett is. A két offense között pedig nincs számottevő különbség, különösen ha Blount/Gray hozza magát. Ha meg tudjuk fogni a futást, akkor a secondary elég Rodgers ellen.Burkus
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy 3-mal több meccsen kapjunk ki az utolsó ötből, mint a Fins, Bills duó. A csoport és ezzel a PO, 99 %-ramegvan. Innentől a bye és a 1st seed a cél. Nem lehet úgy játszani, hogy ez a loss belefér, mert nem tudjuk, hogy mi lesz az utolsó négy meccsen.Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.A legfontosabb a Miami elleni hazai meccs, aztán a két csoportrangadó. Utánuk a San Diego elleni az azonos konferencia miatt. Fontos meccs a Green Bay elleni, de a hátralévő ötből a legkevésbé fontos. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a Packers annyira erős, pláne otthon, hogy akkor is igencsak karcos lenne, ha a sérültek (különösen Chandler Jones) játszanának. Akkor meg én nem erőltetném őket, nehogy súlyosabb legyen az állapotuk, aztán a fontosabb találkozókon meg hiányozzanak. Ha megfelelő állapotban vannak, és tudják vállalni a játékot, akkor persze uccu neki, de ez a meccs nálam nem ér annyit, hogy karcos esetben kockáztassunkWyatt
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.zinedine5
Idén a Raiders megverte a Chiefset, a Bucs, a Jets a Steelerst. Ha esetleg nyernénk az utolsó négyet, akkor majd visszanézve ez nem fontos meccs, de ezt honnan tudnánk előre. Ha ezen a meccsen kikapunk 1 ponttal és a SD is megver minket, a Dencer meg nyer kettőt, vagy a Chiefs, Cinci,akkor máris fontosnak tűnne a GB meccs.
Aki sérült ne játsszon, aki nem az, vagy annyira, hogy tudja vállalni az pedig játsszon. Nehéz meccs, de meg kell próbálni nyerni.
több mint 11 éve
A legfontosabb a Miami elleni hazai meccs, aztán a két csoportrangadó. Utánuk a San Diego elleni az azonos konferencia miatt. Fontos meccs a Green Bay elleni, de a hátralévő ötből a legkevésbé fontos. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a Packers annyira erős, pláne otthon, hogy akkor is igencsak karcos lenne, ha a sérültek (különösen Chandler Jones) játszanának. Akkor meg én nem erőltetném őket, nehogy súlyosabb legyen az állapotuk, aztán a fontosabb találkozókon meg hiányozzanak. Ha megfelelő állapotban vannak, és tudják vállalni a játékot, akkor persze uccu neki, de ez a meccs nálam nem ér annyit, hogy karcos esetben kockáztassunkEgyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs.Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.
Én pl itt: espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!NB2
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.zinedine5

több mint 11 éve
Én úgy számolok, hogy egyet bukik a Pats a GB - SD páros ellen és egyet a hátralevő három csoportmeccsből Ez 12-4 mérleget jelentene és bye week-et
(1st seed: a Broncos bukik legalább egyet a SD - KC - CIN hármasból, a BUF - OAK ellen valószínűtlen a vereségük
2nd seed: a Broncos nyeri az összes hátralevő meccsét)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Feltételezve, hogy a Denver megnyeri mindegyik hátralévő meccsét, ami azért nem biztos, ott eléggé leeresztett a lufi, úgy tűnik. Szerintem sincs "laza meccs", pláne nem Hálaadás után. Hány csapat lazított ki az elmúlt években, látva a biztos PO-t és aztán nem tudott felpörögni.Egyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs.Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.
Én pl itt: espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!NB2
Én egyébként most nekünk adom a vasárnapi meccset. Szerintem a Pats D jobb mint a GB D, Matthews és Peppers mellett is. A két offense között pedig nincs számottevő különbség, különösen ha Blount/Gray hozza magát. Ha meg tudjuk fogni a futást, akkor a secondary elég Rodgers ellen.
több mint 11 éve
Egyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs.Minden meccs fontos. Ha most kikapunk és a Denver nyer, akkor onnantól minden meccs must win. Megyünk San Diegoba, jön a Fins, aztán New York és jön a Buffalo. Ebből bármikor elbukhatunk egyet. Még a hitehagyott Jets is fel fogja szívni magát ellenünk.
Szerintem is kikapunk egyébként, de, hogy ez nekünk nem fontos, az nagyon erős túlzás.
több mint 11 éve
Field Yates @FieldYates · Source: the Dolphins have claimed DB Don Jones, who was waived by the Patriots on Thursday.
több mint 11 éve
Ha szerencsénk van akkor a hajrára felépül mind3 sérült DL , Siliga, Easley és Cha Jones. Én sem erőltetném , de szvsz pár snapet kap majd. Azért remélem a ST ben nem lesz pályán...Amen. Én sem kockáztatnék ezért a meccsért.BurkusChandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.DemecsRemélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀Wyatt
több mint 11 éve
Egyetértek. Ahogy az oroszlánoknak nem számított ellenünk, úgy nekünk sem nagyon fontos ez a GB meccs. Én pl itt: espn.go.com/nfl/playoffs/machine bukóra is vettem. Elnézve a sorsolást, egyik-másik PO-ba pályázó csapatnak brutál sorsolása van. Lehet megint erre fázunk rá, hogy mi már félgőzzel becsorgunk PO-ra és ott meg jönnek az ezerrel pörgő csapatok? De egy biztos, a 3 utsó csoportmeccsünket hozni kell!
több mint 11 éve
Amen. Én sem kockáztatnék ezért a meccsért.Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.DemecsRemélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀Wyatt
több mint 11 éve
Lesz valahol meccs nézés? Kandalló ilyesmi?DemecsLafleurék a pats.huról mennek az End Zone ba.
több mint 11 éve
Chandler Jones day by day. Szerintem jatszani fog a Packers ellen.DemecsRemélem, nem. Ez a meccs kis túlzással semmit nem számít, lesznek sokkal fontosabb összecsapások, azokon legyen teljes értékű
BB még mindig hihetetlen 😀

több mint 11 éve
Miért rúgták ki Don Jonest?Q: "You often keep us guessing with personnel moves. Don Jones seemed productive for you with eight special-teams tackles. What were the factors that led to the decision to release him?"
Belichick: "We did what we thought was best for the football team. I don't disagree with anything you said; he has had production. But in the end, we're going to do what's best for the team."
Megint okosabbak lettünk 😀
Közben meg az élet nem áll meg:
"Xavier Grimble & Charley Hughlett have been released from the practice squad" (Loyko, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Így várjuk mi:Nagyon tetszett az írás, kiélezett párharcot, izgalmakban és pontokban gazdag meccset várok .)
packersclub.hu/2014/11/pats-packers-beharang/James007
több mint 11 éve
pedig elnézve egy két csapat ST-jét lehet rájuk férne
több mint 11 éve
azért nem biztos hogy a többi nfl csapat is úgy rá van gerjedve az only ST playákra mint mi
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
triangle
1 283
azt pusmogják, hogy gameplanning miatt tették ki (amúgy sem lett volna aktív, hogy legyen elég CB a packers ellen, és lehet, hogy LS-t kell aktiválnunk Aiken agyrázkódása miatt), és vissza akarjuk csempészni PS-be aztán 53-ba. hülye a többi nfl-csapat, ha senki nem viszi el waiverről...megláttyukNem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kyobalukivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a helycspeti98
több mint 11 éve
Nem valószínű, mert Siliga még nem végzett teljes értékű edzés munkát, csak átmozgató jellegű edzései voltak.. Nekem jelenleg érthetetlen ez a lépés. Valószínűtlennek tartom, hogy waiver-ről ne vigye el tőlünk senki. Jones nagy ST playa, tényleg Slater után első a sorban..Nem hiszem, hogy White féle Lb-ek megelőznék.. Kíváncsi leszek..kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a helycspeti98
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...triangleSzerintem Siliganak kellett a hely
több mint 11 éve
triangle
1 283
kivágtuk don jones-t. valami történhetett a pályán kívül, mert a pályán slateri magasságokban járt...
több mint 11 éve
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?Garoppoloncore(magyarul) és sport-video.org.ua/en.html (angolul)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nem tudtam hova feltenni a kérdést.Valaki tud linket adni ahol vissza lehet nézni a meccseket? Angolul esetleg Magyarul?
több mint 11 éve
Tudom, olvastam is, aki persze még nem, annak mindenképpen érdemes 😊Bár részleteit már láthattátok, olvashattátok, itt vanA pats.hu-n is van a denveri meccsről.Demecszolika26helyszíni élménybeszámolója
www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017Wyatt