New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
PO-ban nincs könnyű ellenfél.
több mint 11 éve
Most lehet hülyeség, de pl jobb lenne mint a denver. Szerintem gyengébbek. Akkor mi nagyon kerestük magunkat és semmi, de semmi sem működött azon a meccsen. Kétszer meg BB nem esik bele ugyan abba a hibába. Jó a védelmük, de a mostani meg az ellnünk hozott meccset is Charles nyerte meg. Nem tudom mi lenne ott ha kidőlne.Azt zárójelben jegyzem meg, hogy ahogy olvastam, egy GB zakótól nem megy el a fórunk, mert akkor elsősorban az egymás elleni eredmény számít és mind a három division leadert megvertük.BurkusCsak ne a KC legyen majd ott a végén 😊Wyatt
A lényeg szerintem, hogy végig otthon játszunk...és akkor meg lehet az út arizonába.
több mint 11 éve
Azt zárójelben jegyzem meg, hogy ahogy olvastam, egy GB zakótól nem megy el a fórunk, mert akkor elsősorban az egymás elleni eredmény számít és mind a három division leadert megvertük.BurkusCsak ne a KC legyen majd ott a végén 😊

több mint 11 éve
Furcsa meccs volt. Simának érződött az elejétől, de sokáig nem tudtam megnyugodni. ehhez persze kellet az az óvódás hiba Bradytől a félidő végén.Igazad van. A szeptemberi világvége hangulat indokolt volt, a meccsen is elemezték Brady csapnivaló teljesítményét. A fal "beállítását" találták meg jól és Gronk játékba lendült. (Halkan megjegyzem, tavaly is abban a hat hétben szárnyalt a csapat, ameddig Gronk játszott.) Fleming jól játszott és szerint Develin vált be nagyon (én mindig nagy híve voltam a FB pozíciónak, Heath Evans is sokat tett anno a 2007-es csapat sikeréért és azért, hogy Maroney elfogadható teljesítményt nyújtson).
Fontos volt a győzelem, mert ezzel kerültünk két meccsre a Denvertől, ami akármilyen formában is van jelenleg, szerintem a legnagyobb ellenfelünk.
Örülni kell, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy messze még a vége, bármikor változhat a helyzet. Ahogy nem kellett világvége hangulatnak lennie szeptember végén, úgy nem kell túlzásokba esni jelenleg. Van egy meccs fórunk, valószínűleg elmegy Wisconsinban, de remélhetőleg az ellenfeleink is (Den, KC, Cin, Ind, Mia) buknak még legalább egy meccset és akkor meglehet a 1st seed.zinedine5
A Denvert illetően érdekes elemzések voltak, hogy amennyire lefelé mennek és ahogy jön fel a Kansas, illetve San Diego, még a PO-n is aggódnak (mondjuk én nem aggódnék azzal a játékosállománnyal).
Azt zárójelben jegyzem meg, hogy ahogy olvastam, egy GB zakótól nem megy el a fórunk, mert akkor elsősorban az egymás elleni eredmény számít és mind a három division leadert megvertük.
több mint 11 éve
Furcsa meccs volt. Simának érződött az elejétől, de sokáig nem tudtam megnyugodni. ehhez persze kellet az az óvódás hiba Bradytől a félidő végén. Fontos volt a győzelem, mert ezzel kerültünk két meccsre a Denvertől, ami akármilyen formában is van jelenleg, szerintem a legnagyobb ellenfelünk.
Örülni kell, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy messze még a vége, bármikor változhat a helyzet. Ahogy nem kellett világvége hangulatnak lennie szeptember végén, úgy nem kell túlzásokba esni jelenleg. Van egy meccs fórunk, valószínűleg elmegy Wisconsinban, de remélhetőleg az ellenfeleink is (Den, KC, Cin, Ind, Mia) buknak még legalább egy meccset és akkor meglehet a 1st seed.
több mint 11 éve
Na azért ez kemény: Reménykedjen a Colts, és főként Sergio Brown, hogy ne akadjon össze a Pats-szel a a rájátszásban,...
több mint 11 éve
A szezonok második felét mindig jól szoktuk nyomni, helyszíntől függetlenül. 2010 óta 31–3 a mérleg az első nyolc meccsünk után. WyattJa, ilyet én is tudok!😀
TB mérlege az NFC North ellen 13-1, 2002-ben kapott ki a Pats a GB ellen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A szezonok második felét mindig jól szoktuk nyomni, helyszíntől függetlenül. 2010 óta 31–3 a mérleg az első nyolc meccsünk után. Remélem, nem nagyon növekedik majd a második szám

több mint 11 éve
Hazai palyan jatszunk a lionsszal. A pats szinte verhetettlen otthon. A charvers meg nullazott miamiban. Az oaklandet meg eppen hogy elverte. A futok serultek. Csak a packers ami necces. Egy jo gameplan es van esely.Demecsbye week után foxboróba nem nyerni járnak a csapatok 😊
több mint 11 éve
Mindenkeppen jol kell tolni idegenben. Jo lenne vegig otthon jatszani. Hami leszunk az elso kiemeltek akkor megyunk arizonaba. Az tuti...
több mint 11 éve
Nekem is volt hasonló érzésem, de ha meg később, akkor simán lehet, hogy az lehetne már csak cél, hogy kullogjunk idegenbe, aztán akkor meg már inkább toljuk jól 😊Jó összehasonlítások, hiszen mi nyertünk Miamiban és simán vertük az OaklandetWyattSzerintem mindenki próbál a pozitívba kapaszkodni. De annyira hamar változnak a dolgok, hogy én már szinte tippelni sem merek. Nálam az SD volt az egyik titkos esélyes csapat még október közepén. Aztán összeomlottak. GB-ből viszont októberben nem néztem azt a teljesítményt ki amit most produkálnak. És belőlünk sem😊 Egy picit félek túl korán kerültünk nagyon jó formába...NB2
Viszont most egész jól állunk, úgyhogy az sem para, ha ebből a nagyon nehéz menetrendből bukunk meccset. Valamilyen szinten örültem Brady Denver elleni interceptionjének, mert legalább nem volt az, hogy úristen, már megint 300 passz óta nem volt eladott labdája, aztán az első intnél meg összeomlana a PO-ban. Chandler Jones térjen szépen vissza, és ne legyen több fontos kiesőnk

több mint 11 éve
Jó összehasonlítások, hiszen mi nyertünk Miamiban és simán vertük az OaklandetWyattSzerintem mindenki próbál a pozitívba kapaszkodni. De annyira hamar változnak a dolgok, hogy én már szinte tippelni sem merek. Nálam az SD volt az egyik titkos esélyes csapat még október közepén. Aztán összeomlottak. GB-ből viszont októberben nem néztem azt a teljesítményt ki amit most produkálnak. És belőlünk sem😊 Egy picit félek túl korán kerültünk nagyon jó formába...
több mint 11 éve
triangle
1 283
nem gondoltam, hogy valaha ilyesmit mondok, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Mayo csak a 3. legjobb LB-nk...és nem azért mert ő annyira szar lett volna
több mint 11 éve
Jó összehasonlítások, hiszen mi nyertünk Miamiban és simán vertük az Oaklandet

több mint 11 éve
Hazai palyan jatszunk a lionsszal. A pats szinte verhetettlen otthon. A charvers meg nullazott miamiban. Az oaklandet meg eppen hogy elverte. A futok serultek. Csak a packers ami necces. Egy jo gameplan es van esely.
több mint 11 éve
Hajlok arra, hogy a kiemelés szempontjából ne a Denvert nézzem, hanem a Chiefst. Bitang mód összeálltak. Plusz Ugye otthon fogadják majd a Denvert. Velük mindenképpen számolni kell. A Lionstól viszont én tartok, nagyon komoly az a DLine. Bár ha a jelenlegi formát nézem, akkor sima meccs is lehet.
több mint 11 éve
Jó, oké, ez a Gronk TD megint állat volt...múltkor az az egykezes elkapás, most ez a TD... Tényleg egy szörnyeteg 😀😀Na, de nem lehet elmenni amellett sem, hogy milyen pazarul tud blokkolni. BB is biztos nagyon szereti 😀
több mint 11 éve
én is este pótolom a tegnapi meccset, összefoglaló alapján jó kis meccs volt ez 😊Lions meccstől nem aggódok annyira, azt be tudjuk zsebelni, viszont GB na az egy kő kemény meccs lesz,pontgyáros Offense egymás ellen,védelmek is jók, azon viszont sok múlhat hogy melyik run D lesz a jobb. Gb nem túl erős azért ebben, mondjuk mi is csak az elmúlt pár meccsen kezdtünk el javulgatni ezen a téren 😀
kemény meccsek jönnek, de bízzunk a csapatban, és lehet jövő héten a delfin D-line megteszi amit megkövetel a haza és szétzúzzák a denveri O-linet és akár egy jó eredményt összehozhatnak nekünk 😛
több mint 11 éve
Kettős leléptetés 😀Az lenne a legjobb 😉BostonA legjobb, hogy a következő fordulóban Denver-Miami párosítás van. Azon a meccsen nekünk egyszerűen nem születhet rossz eredmény...BostonDöntetlen? 😊Bruschi85

több mint 11 éve
az eddig meccsekből leszűrhető, a sec-nek nem okoz gondot 2-3 komoly elkapó egyidejű levédekezése, Lions ellen a futójáték és a pass protection vagyis az OL-en lesz a hangsúly, KC meccs tükrében érdekes lesz nézni a teljesítményüket utána irány Green Bay, nem mellékesen a Packers-nél van egy komoly futó is... ellenben az eddigi "erőpróbás" csapatoknál(=több energiát kell a futás megállítására fordítani), jelenleg az egyik/ hanem a legkomplettebb O#-el rendelkező csapat és a védelmük sem a futottak még kategória
az év meccsének ígérkezik

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Az lenne a legjobb 😉A legjobb, hogy a következő fordulóban Denver-Miami párosítás van. Azon a meccsen nekünk egyszerűen nem születhet rossz eredmény...BostonDöntetlen? 😊Bruschi85
Do your job
több mint 11 éve
Jó látni, micsoda élet van itt mostanában 😉
több mint 11 éve
A legjobb, hogy a következő fordulóban Denver-Miami párosítás van. Azon a meccsen nekünk egyszerűen nem születhet rossz eredmény...BostonDöntetlen? 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
A legjobb, hogy a következő fordulóban Denver-Miami párosítás van. Azon a meccsen nekünk egyszerűen nem születhet rossz eredmény...
Do your job
több mint 11 éve
Azért azt a Cardinals D-t sem kell ám lebecsülni 😊Aligha meglepő, ha azt mondom, hogy nem bánnám, ha 10+os, sima meccs lenne... 😊6 pontot pakoltak fel a táblára. Az nem sok. Sőt...
De gondoltam megvilágítom a másik oldalról is, hogy ez könnyen lehet, hogy még nehezebb lesz, mint az előző kettő. | Nálam a Broncos esélyesebb volt, a Colts viszont hazai pályája ellenére nem |
Persze, hogy sorra jönnek azok a hangok, hogy jó erőpróba lesz, mert ez az öt meccs (Denver, Indy, Detroit, Green Bay, San Diego) valami brutálisnak ígérkezett, és az is. Nem bánnám persze azt sem, ha ennek ellenére hoznánk mindet... 😊Wyatt
Én tényleg csak a green baytől tartok. A chargers se játszik úgy mint tavaly. Akkor jobbak voltak szerintem. Ha a coltsot elkaptunk idegenben, akkor az a meccs is meglesz. Viszont most így újragondolva a jets még felszívhatja magát. Bár remélem nem teszi. 😀 Broncos még min 2 zakó, nekünk meg csak a packers ellen lesz. Vagy egy döntetlen. De az biztos, hogy a packers a mínuszok ellenére is izzadni fog. A védelem hátsó sora nem elég jó. Jó hívásokkal nyelhetik a yardokat.
A védelmünknek kell felszívnia magát nagyon. De ha megfogtuk a broncost és a coltsot, Megatront is elkaphatjuk Tatetel együtt és akkor Nelson és Cobb se jelenthet gondot majd. Remélem az év meccse lesz.Demecs
A Chargers mondjuk ellenünk általában szerencsére mindig megadja magát, még a decemberi Rivers-mágia sem biztos, hogy elég 😊