New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Aligha meglepő, ha azt mondom, hogy nem bánnám, ha 10+os, sima meccs lenne... 😊6 pontot pakoltak fel a táblára. Az nem sok. Sőt...
De gondoltam megvilágítom a másik oldalról is, hogy ez könnyen lehet, hogy még nehezebb lesz, mint az előző kettő. | Nálam a Broncos esélyesebb volt, a Colts viszont hazai pályája ellenére nem |
Persze, hogy sorra jönnek azok a hangok, hogy jó erőpróba lesz, mert ez az öt meccs (Denver, Indy, Detroit, Green Bay, San Diego) valami brutálisnak ígérkezett, és az is. Nem bánnám persze azt sem, ha ennek ellenére hoznánk mindet... 😊Wyatt
Én tényleg csak a green baytől tartok. A chargers se játszik úgy mint tavaly. Akkor jobbak voltak szerintem. Ha a coltsot elkaptunk idegenben, akkor az a meccs is meglesz. Viszont most így újragondolva a jets még felszívhatja magát. Bár remélem nem teszi. 😀 Broncos még min 2 zakó, nekünk meg csak a packers ellen lesz. Vagy egy döntetlen. De az biztos, hogy a packers a mínuszok ellenére is izzadni fog. A védelem hátsó sora nem elég jó. Jó hívásokkal nyelhetik a yardokat.
A védelmünknek kell felszívnia magát nagyon. De ha megfogtuk a broncost és a coltsot, Megatront is elkaphatjuk Tatetel együtt és akkor Nelson és Cobb se jelenthet gondot majd. Remélem az év meccse lesz.
több mint 11 éve
Aligha meglepő, ha azt mondom, hogy nem bánnám, ha 10+os, sima meccs lenne... 😊De gondoltam megvilágítom a másik oldalról is, hogy ez könnyen lehet, hogy még nehezebb lesz, mint az előző kettő. | Nálam a Broncos esélyesebb volt, a Colts viszont hazai pályája ellenére nem |
Persze, hogy sorra jönnek azok a hangok, hogy jó erőpróba lesz, mert ez az öt meccs (Denver, Indy, Detroit, Green Bay, San Diego) valami brutálisnak ígérkezett, és az is. Nem bánnám persze azt sem, ha ennek ellenére hoznánk mindet... 😊

több mint 11 éve
Kedvenc statom az előző két meccsről:Otthon játszunk velük. Szerintem egy sima 10+os meccs lesz. Plusz zakó után jönnek ide Arizonából.
17/43 (úgy, hogy 3/18 volt az utolsó két percben, amikor már tényleg semmi nem számított, szal ezt most 14/25-nek veszem)
17/19
Ez rohadt nagy előrelépés, igazából ellenfelektől függetlenül is, ez lehet egy nagyon szép menetelés alapja...
Ha csak a számokat nézzük, akkor a D és az O oldalán egy darab statban állunk jól, a szerzett pontokban. Mégis, egészen úgy tűnik, hogy egyben vagyunk 😊
Az különösen tetszik, hogy gyakorlatilag az egyetlen épkézláb irányítósiettetőnk nélkül sikerült megverni Manning és Luck csapatát
4-2 2 yardos Bradshaw-nak
4-10 incomplete Wayne-nek.
4-12 incomplete Nicksnek
Az asszondja, két meccs 1/7, ami az engedett 4. kísérleteket jelenti. Az elég nice,
3rd down: 3/11 (27 százalék), 5/13 (38 százalék).
4rd down: 0/4, 1/3
Ez is elég finom, tekintve milyen támadócsapatok ellen játszottunk. A legszebb nekem mégis az volt, amikor meglett végül, de egy OL-TD-nal, mert két yardról egyszerűen nem lehetett becipelni ellenünk. Remélem ilyen marad a run D, mert akkor onnantól kezdve a secondary is lubickolhat
Collinsnak viszont gyakrabban kellene a Colts ellen játszania, megint kapott egy laza +5.5-öt 😊 De Hightower +4.9-es értéke is pöpec. Ryan Nicks TD-ját leszámítva egész jó volt utána. Revis 2/6 4 yard, PD 42.4-es QB-rate. Az szép. Arrington 2/5 24, PD 55.4, az sem rossz éppen. DMC felé nem ment passz, de így is lett egy interceptionje 😊
Ami még tetszett, az Brady – teljes összeomlás helyett feltámadás. Amiket az első félidőben művelt (jó, mondjuk csóri Tymsnek már az első playben sikerült szépet dropolnia 😕 meg volt még azért elkapóhiba), az kb értékelhetetlen volt. A másodikban viszont parádés, igaz, jobban kellett figyelni a Coltsnak a futásokra, úgy meg lehet, hogy könnyebb azért, mindegy is, kontrasztnak nem rossz
PC/PA yard pct avg TD int QB-rate
10/19 84 52,63% 4,42 0 2 24.8
9/11 173 81,82% 15,73 2 0 158.3
A Detroit jó erőpróba lesz. Illene mindenkinek vért innia a meccs előtt, mert amit tavaly az előszezon 3. meccsén (gy. k. amikor a legtöbbet vannak fent a kezdők) kaptunk, na azt azóta sem tudtam elfelejteni. És nem a 9–40 miatt. Persze, mondjuk az sem volt szép kezdés, hogy fumble, 3 and out, fumble, interception, fumble az első öt támadás. De még csak ez sem. Gyakorlatilag az OL szanaszét volt dominálva szép magyarosan, de nagyon durván. És ez a Detroit DL azóta sem lett éppen gyenge... Mondjuk annyira nem volt vészes, ha csak a számokat nézzük, 2 sack, 2 hit, de mondjuk a 17 hurry már brutális. Tegnap: 0, 6, 4, csak viszonyításképpen, de vegyük a kiváló védelemmel és pass rusherekkel álló Denvert: 1, 8, 6. Persze, az csak PS meccs volt, de mégis, amiatt kb az egyik leginkább félve várt meccsként tekintettem erre a szezon előtt. Pedig akkor nem sejtettem, hogy így fognak kinézni tíz meccs után védelemben:
PTS: 15.6 (1st)
YDS: 290.3 (1st)
PASS YDS: 221.5 (5th)
RUSH YDS: 68.8 (1st)
Szóval ez nagyon nem lesz sétagalopp, szerencsére támadóoldalon a kiváló játékosok ellenére sem voltak eddig annyira meggyőzőek, de egyrészt sok volt a sérülés, másrészt a védelem meccsben tartotta a csapatot, a végén pedig Staffordék rendre megfordították az eredményt. Jó lenne, ha az OL az előző összecsapásokon mutatott arcát (három meccs, egy sack kb fél yardért, amikor Brady épp nem tudott felérni az LS-hez) tudná ismét bemutatni, reméljük Brady kidobálta egy darabig magából az interceptionöket, és Gray két egymást követő találkozón is képes pozitívan szerepelni. Védelmi oldalról érdekes lesz, Megatront ki fogja, Tate-et ki fogja, és akkor ki marad a TE-kel, mondjuk Bushsal pechjük van, ha tud játszani, akkor az sem lesz egy könnyű kör.Wyatt
Mindig írjuk, hogy... broncos jó erőpróba, colts jó erőpróba és a lions is.
De ebből kettőt elvertünk. Nem kicsit...nagyon.
Még egy lehet jó erőpróba és az a packers. Az egy pontháború lesz az fix. Az az egy zakó férhet csak bele, de győzhetünk is.
Van egy söröm rá, hogy 13-3al megyünk az első kiemelésért. 😀
több mint 11 éve
Meglepően sima győzelem lett, ennél jóval szorosabb meccset vártam előzetesen,az eddigi gyenge idegenbeli forma miatt, meglepő volt, az elmúlt fordulókban hanyagolt Gray és a futójáték ennyire feljavult, Vereenben jobban bíztam Fantasy miatt is, pedig az idei Kóc futás elleni D#-e jobb, mint a korábbi években.Plusz Luck-ékat 20 ponton tartani komoly teljesítmény volt a D#-től, szépen kezdenek összeállni. Fontos győzelem volt az AFC majdani kiemelése miatt. Érdekes, hogy ezt és a Packers ellenit tartottam a két legnehezebbnek, ebből az egyik behúzva, jöhet a folytatás.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Bocsánatot kérek Bill Belichik--től! A Chiefs meccs után már nem hittem benne. Bocs Bill! Te vagy a legnagyobb!HanSoloÉn is beállok a sorba!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Kedvenc statom az előző két meccsről:17/43 (úgy, hogy 3/18 volt az utolsó két percben, amikor már tényleg semmi nem számított, szal ezt most 14/25-nek veszem)
17/19
Ez rohadt nagy előrelépés, igazából ellenfelektől függetlenül is, ez lehet egy nagyon szép menetelés alapja...
Ha csak a számokat nézzük, akkor a D és az O oldalán egy darab statban állunk jól, a szerzett pontokban. Mégis, egészen úgy tűnik, hogy egyben vagyunk 😊
Az különösen tetszik, hogy gyakorlatilag az egyetlen épkézláb irányítósiettetőnk nélkül sikerült megverni Manning és Luck csapatát
4-2 2 yardos Bradshaw-nak
4-10 incomplete Wayne-nek.
4-12 incomplete Nicksnek
Az asszondja, két meccs 1/7, ami az engedett 4. kísérleteket jelenti. Az elég nice,
3rd down: 3/11 (27 százalék), 5/13 (38 százalék).
4rd down: 0/4, 1/3
Ez is elég finom, tekintve milyen támadócsapatok ellen játszottunk. A legszebb nekem mégis az volt, amikor meglett végül, de egy OL-TD-nal, mert két yardról egyszerűen nem lehetett becipelni ellenünk. Remélem ilyen marad a run D, mert akkor onnantól kezdve a secondary is lubickolhat
Collinsnak viszont gyakrabban kellene a Colts ellen játszania, megint kapott egy laza +5.5-öt 😊 De Hightower +4.9-es értéke is pöpec. Ryan Nicks TD-ját leszámítva egész jó volt utána. Revis 2/6 4 yard, PD 42.4-es QB-rate. Az szép. Arrington 2/5 24, PD 55.4, az sem rossz éppen. DMC felé nem ment passz, de így is lett egy interceptionje 😊
Ami még tetszett, az Brady – teljes összeomlás helyett feltámadás. Amiket az első félidőben művelt (jó, mondjuk csóri Tymsnek már az első playben sikerült szépet dropolnia 😕 meg volt még azért elkapóhiba), az kb értékelhetetlen volt. A másodikban viszont parádés, igaz, jobban kellett figyelni a Coltsnak a futásokra, úgy meg lehet, hogy könnyebb azért, mindegy is, kontrasztnak nem rossz
PC/PA yard pct avg TD int QB-rate
10/19 84 52,63% 4,42 0 2 24.8
9/11 173 81,82% 15,73 2 0 158.3
A Detroit jó erőpróba lesz. Illene mindenkinek vért innia a meccs előtt, mert amit tavaly az előszezon 3. meccsén (gy. k. amikor a legtöbbet vannak fent a kezdők) kaptunk, na azt azóta sem tudtam elfelejteni. És nem a 9–40 miatt. Persze, mondjuk az sem volt szép kezdés, hogy fumble, 3 and out, fumble, interception, fumble az első öt támadás. De még csak ez sem. Gyakorlatilag az OL szanaszét volt dominálva szép magyarosan, de nagyon durván. És ez a Detroit DL azóta sem lett éppen gyenge... Mondjuk annyira nem volt vészes, ha csak a számokat nézzük, 2 sack, 2 hit, de mondjuk a 17 hurry már brutális. Tegnap: 0, 6, 4, csak viszonyításképpen, de vegyük a kiváló védelemmel és pass rusherekkel álló Denvert: 1, 8, 6. Persze, az csak PS meccs volt, de mégis, amiatt kb az egyik leginkább félve várt meccsként tekintettem erre a szezon előtt. Pedig akkor nem sejtettem, hogy így fognak kinézni tíz meccs után védelemben:
PTS: 15.6 (1st)
YDS: 290.3 (1st)
PASS YDS: 221.5 (5th)
RUSH YDS: 68.8 (1st)
Szóval ez nagyon nem lesz sétagalopp, szerencsére támadóoldalon a kiváló játékosok ellenére sem voltak eddig annyira meggyőzőek, de egyrészt sok volt a sérülés, másrészt a védelem meccsben tartotta a csapatot, a végén pedig Staffordék rendre megfordították az eredményt. Jó lenne, ha az OL az előző összecsapásokon mutatott arcát (három meccs, egy sack kb fél yardért, amikor Brady épp nem tudott felérni az LS-hez) tudná ismét bemutatni, reméljük Brady kidobálta egy darabig magából az interceptionöket, és Gray két egymást követő találkozón is képes pozitívan szerepelni. Védelmi oldalról érdekes lesz, Megatront ki fogja, Tate-et ki fogja, és akkor ki marad a TE-kel, mondjuk Bushsal pechjük van, ha tud játszani, akkor az sem lesz egy könnyű kör.

több mint 11 éve
Bocsánatot kérek Bill Belichik--től! A Chiefs meccs után már nem hittem benne. Bocs Bill! Te vagy a legnagyobb!
több mint 11 éve
Hát ja, ennyit a jósolgatásról. 😊De abban viszont mernék fogadni, hogy ha nem sikerül kihasználni a hibákat - azaz a meccsen a TO mutató nem lesz negatív a Colts szempontjából -, akkor a Pats nem nyer. Szerezzen Gronk akár 200 yardot meg 3TD-t közben, akkor se. (A probléma az, hogy ezt nehezen tudom elképzelni. 😊 Az a +1, de inkább +2TO a Patsnek benne van a meccsben, és ez lehet a dontő.)peterk2005No, én sem gondoltam volna, de csak pluszos lett nektek a TO-mutatótok 😊Wyatt
Egyébként a jobb csapat győzött, de ami inkább bosszant, hogy az edzői párbajt is Belichick nyerte, de nagyon. Van olyan, hogy borzasztó meccs, van olyan, hogy nagyon megfutnak, stb. De hogy 3-ból háromszor futottatok szét bennünket, méghozzá - nem kissebbítve az érdemeket, de reálisan - nem egy NFL elit run offense-el, az Paganora - egy volt baltimore-i DC-re - nézve elég kínos...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ide másolom, nem az a tipikus Pats-es nyilatkozat, de tetszik. Nagyon."We're sharks," declared Darrelle Revis, who tipped one of Luck's missiles so teammate Devin McCourty could pick it off. "We smell blood in the water. Each game like this is another step closer to our goal."
több mint 11 éve
de ha még többet is ajánlana, akkorát nem fog, amit más RB hiányban szenvedő csapat, ne akarna megadni egy ilyen jó futónak, nem egy Lynch kategória (akiért amúgy is nagy harc lesz vélhetően), de így látatlanban -lehet nagyzolok- a fél NFL-ben kezdő tudna lenniMegtartanàm Ridleyt Graytöl függetlenül! Nem lenne rossz Ridley-Gray-Vereen tengely! Igencsak levennék a terhet Bradyröl!ParadSECMég egy-két jó teljesítmény Gray-től és Ridley-nek legfeljebb egy egy éves prove it szerződést ajánl a FO tavasszal. Vagy még azt se.tomi-tomi
ettől függetlenül én is nagyon szeretném, ha maradna, csak a realitás meg a FO eddigi stratégiáját figyelve nem túl valószínű

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Jó meccs volt, nagy győzelem.Gray nagyon nagyot játszott, de azért ez ellen a Colts ellen, Ridley is futott volna ennyit, szóval annyira nem értékmérő. Az értékmérő számomra az lesz, hogy egy olyan ellenfél ellen aki nem nagyon engedélyezi a futást, mennyire tudja azokat a fontos yardokat hozni, ami ahhoz kell, hogy valamilyen szinten beszélhessünk futójátékról.
Ettől függetlenül ma megtett mindent ami tőle telik, fantasztikusan nagyot játszott egyáltalán nem lehet rá panasz.
Jövőre a Ridley-Gray páros remekül hangozna.
Gronk pedig lehet megnézte A szív bajnokai filmet, mert ahogy kivezette Brownt az priceless 😀😀
Bradyt viszont nem kell ekézni, első félidő gyengébb volt, 2 buta INT-vel, de ez benne van, ma ez is belefért, és ezért van körülötte a csapat, hogy kihúzzák őt a bajból. Mert jelenleg CSAPAT-ként funkcionálunk.
Egyetlen pici hiányérzet, hogy JE11 nem kapott TD passzt, bár ezt is inkább a fantasym bánja 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
"He was just yappin' at me the whole time," Gronkowski told NBCSN. "So I took him and threw him out of the club." (Előzménynek ott volt a kartörése.)Gray negyedik TD-jénél Gronk jelenete priceless... Ki volt aki feldühítette? Mintha Sergio Brownt emlegették volna a riporterek. Ahogy bezúzta a berendezések közé a srácot, úgy hevert ott mint egy rongybaba, akit elütött egy buldózer. 😊 Gronk TD-je Minitron blokkjával meg a hét játéka kell hogy legyen.BurkusBrown volt. Nem tudom mit csinálhatott hogy Gronk így bepöccent, nem jellemző rá 😊nDRo
Btw Gronk egyre inkább vezére lesz (lett) a támadóknak. Már nemcsak a kölyökképű, hangulatfelelős party boy, hanem a sok mindent átélt veterán, akire mindig lehet számítani.
Megtartanàm Ridleyt Graytöl függetlenül! Nem lenne rossz Ridley-Gray-Vereen tengely! Igencsak levennék a terhet Bradyröl!ParadSECMég egy-két jó teljesítmény Gray-től és Ridley-nek legfeljebb egy egy éves prove it szerződést ajánl a FO tavasszal. Vagy még azt se.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Bocs srácok, tudom ott a googli, de az Edelman blokk + Gronk TD-t illetve a Gronk-Brown jelenetet tudna valaki linkelni?Gronk TD :
Köszi.undisputedly

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Bocs srácok, tudom ott a googli, de az Edelman blokk + Gronk TD-t illetve a Gronk-Brown jelenetet tudna valaki linkelni?Köszi.
több mint 11 éve
Azt olvastam végig dumált neki, plusz ő volt ott mikor eltört a karja.Gray negyedik TD-jénél Gronk jelenete priceless... Ki volt aki feldühítette? Mintha Sergio Brownt emlegették volna a riporterek. Ahogy bezúzta a berendezések közé a srácot, úgy hevert ott mint egy rongybaba, akit elütött egy buldózer. 😊 Gronk TD-je Minitron blokkjával meg a hét játéka kell hogy legyen.Brown volt. Nem tudom mit csinálhatott hogy Gronk így bepöccent, nem jellemző rá 😊nDRo
Brady nagyon amatőr hibát csinált a második negyed végén, nem is értem, miért nem dobta ki, miért akarta mindenáron megjátszani Gronkot. Revis viszont szépen lépett be a passzsávba és ütötte fel a labdát. Luckj 0-3, 6 TD, 8 INT a Pats ellen -nem hiszem, hogy mi vagyunk kedvenc ellenfelei.
Lényeg a W, mégpedig meggyőző, nagy különbségű W.Burkus
több mint 11 éve
"Később azt mondta, Brown egész meccsen nyomta neki a dumát, úgyhogy megfogta, és kidobta a klubból, mint egy jó biztonsági ember." 😀Gray negyedik TD-jénél Gronk jelenete priceless... Ki volt aki feldühítette? Mintha Sergio Brownt emlegették volna a riporterek. Ahogy bezúzta a berendezések közé a srácot, úgy hevert ott mint egy rongybaba, akit elütött egy buldózer. 😊 Gronk TD-je Minitron blokkjával meg a hét játéka kell hogy legyen.Brown volt. Nem tudom mit csinálhatott hogy Gronk így bepöccent, nem jellemző rá 😊nDRo
Brady nagyon amatőr hibát csinált a második negyed végén, nem is értem, miért nem dobta ki, miért akarta mindenáron megjátszani Gronkot. Revis viszont szépen lépett be a passzsávba és ütötte fel a labdát. Luckj 0-3, 6 TD, 8 INT a Pats ellen -nem hiszem, hogy mi vagyunk kedvenc ellenfelei.
szerk. Brown wikijén.
"Death[edit]
Sergio Brown was killed by Patriots tight end Rob Gronkowski on November 16, 2014."
😊
több mint 11 éve
Gray negyedik TD-jénél Gronk jelenete priceless... Ki volt aki feldühítette? Mintha Sergio Brownt emlegették volna a riporterek. Ahogy bezúzta a berendezések közé a srácot, úgy hevert ott mint egy rongybaba, akit elütött egy buldózer. 😊 Gronk TD-je Minitron blokkjával meg a hét játéka kell hogy legyen.Brown volt. Nem tudom mit csinálhatott hogy Gronk így bepöccent, nem jellemző rá 😊
több mint 11 éve
JMD még nem takarodott el 😛 😉?Jó formában vagytok ti is, jelen pillanatban egy GB-PATS SB néz ki ám, amiből nemsokára ízelítőt kaphatunk.
több mint 11 éve
Jó meccs volt..A 2. drive után egy percig sem aggódtam, éreztem, hogy nincs ma Luck-ban és a csapatában annyi, hogy fordítsanak..Az O# viszonylag stabilan játszott. Látszott, hogy a futást akarjuk erőltetni,s picit uralni az időt..Gray személyében megtaláltuk Ridley méltó utódját..Sőt, meg merem kockáztatni, hogy ilyen irányváltásokat és kivárásokat, még ő sem játszott.+labdabiztosnak tűnik..Végre le lehet venni Brady válláról egy kis terhet, mert van két minőségi futónk..Játszhatjuk a 2000-es évek elejei smashmouth focit..A fal kifejezetten jó működött. Fleming, Develin elképesztően nagyot játszott a blokkoknál..Brady a két homály passzán kívül stabilan játszott, habár nem volt az igazi..Én egy picit jobban erőltettem volna a TE játékokat..Látszott, hogy az ellen nem volt ellenszerük nekik sem..Gronk TD-je brutál volt..A védelem végre harap..Szinte a második meccs, hogy szinte nullán tartjuk az ellent futásoknál..Nekem ez tetszik a legjobban.. 😀 Wilfork, Branch, Walker működni látszik..Revis-ék a WR-okat viszonylag szépen levették, nagyon nagy játékokat nem engedtek..A TE elleni védekezés nem tetszett. Azt hittem Browner simábban, egyedül megoldja ezt a feladatot..Összességében tetszett amit láttam..Egy egészséges Chandler Jones hiányzik elölről, s szinte komplett a védelem. Csak sérülések ne legyenek!
Colts is kipipálva.. Jön a Lions..A védelmüktől nagyon tartok..Mint futás, mint passzok ellen a legjobb háromban vannak, brutál D-line-al. Remélem Brady-ék megoldják a TE-kkel, s most már Gray-el ,Vereen-el megspékelve a sztorit. Collins, Browner, Revis, és DMC pedig rombol, üt, zúz vág Megatronék ellen.. A hazai pálya picit előnyt jelenthet! De ismét ki-ki meccs lehet!
GóPecc!!! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Honnan kukáztátok össze ezt a Gray srácot??? Megarespect!!pár éve megjósolták, reméljük most már összejön | de nem ezzel a végkimenetellel :b |
Ha mindkét csapat tartja a jelenlegi formáját, akkor két hét múlva lejátsszuk a Superbowlt a Lambeaun 😉James007

azóta nem sok minden változott 1-2 nevet kivéve 😀

több mint 11 éve
Gray negyedik TD-jénél Gronk jelenete priceless... Ki volt aki feldühítette? Mintha Sergio Brownt emlegették volna a riporterek. Ahogy bezúzta a berendezések közé a srácot, úgy hevert ott mint egy rongybaba, akit elütött egy buldózer. 😊 Gronk TD-je Minitron blokkjával meg a hét játéka kell hogy legyen.Brady nagyon amatőr hibát csinált a második negyed végén, nem is értem, miért nem dobta ki, miért akarta mindenáron megjátszani Gronkot. Revis viszont szépen lépett be a passzsávba és ütötte fel a labdát. Luckj 0-3, 6 TD, 8 INT a Pats ellen -nem hiszem, hogy mi vagyunk kedvenc ellenfelei.
Lényeg a W, mégpedig meggyőző, nagy különbségű W.
több mint 11 éve
JE blokkja baromi jó volt 😀 DeXÚgy gondolta Mr. 11, hogy a két int mellé jár egy palacsinta is Adamsnek. 😊
több mint 11 éve
Elég sima lett, simább akkor lehetett volna, ha TB a hülye megoldásával nem hozza helyzetbe az Indyt. Egy TB-től ilyet látni??? (szerintem magához képest nem játszott tökéletesen, voltak hibái, de mivel a többiek egész jól tolták ez most elég volt). Még ami fura volt, hogy mi cumiztuk jobban a TE játékokat és nem ők.Viszont azon kívül nagy dicséret a csapatnak. Jó volt nézni a meccset, megint egy rahedli pontot raktunk fel😊
Az oroszlánokat ütni kell, utána mehetünk GB-be egy kevés pontos meccsre😊
MIA, JETS, BUF kötelező és akkor simán 1st seed!
több mint 11 éve
Megtartanàm Ridleyt Graytöl függetlenül! Nem lenne rossz Ridley-Gray-Vereen tengely! Igencsak levennék a terhet Bradyröl!Bexarás Jonas Gray....ThundersNFLnem is értem miért szórakozunk ilyen úri dolgokkal mint a draft pick-ek, mikor a kukából hasznosabb játékosokat húzunk elő 😀
várjuk meg mit nyújt a srác a köv fordulókban(Lions nagyon jó erőfelmérő lesz a futásnak), de ha hozza a jó teljesítményt lehet elköszönhetünk Ridley-től :-/ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich