Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 571 — Ajmo Vatreni
Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀Wyatt
Tőle sok.

Rivers 189

De,

Stafford 264
Ciutler 227

És ez a két szám garbageban, prevent D ellen jött össze, nem élesben, fontos playek során.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 353 — Patriots fan
Rexyt leigazolhatnánk DC-nek. Megszünne a Shit hatás Bill ellen

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀

több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5
Mindig nem lehet zárva Geno-majálisa, így ünnepekkor ki kell nyitni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"Danny Amendola -- Receiver saw the most notable increase in playing time in the absence of Julian Edelman (concussion) and provided a spark at times on offense and also in the return game (39-yard return early in the second quarter set up the Patriots' first touchdown drive). " Végre egy ilyet olvashatok. (Up&down)
több mint 11 éve
Sztyopa 315
Hát ha az OAK így folytatja (és Thompkins), lehet,hogy a Buffalonak se lesz élet halál harc az utolsó forduló ellenünk.

Why so serious?
több mint 11 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 031 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azért az durva, hogy a 2 legszorosabb W a Jets ellen volt... 1 és 2 pont

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5
Sith trükk. Hadd maradjon ő a QB a Jets-nél.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezért érzem úgy, hogy valahogy leült a csapat az alapszakasz végére. Mintha úgy lettek volna ezzel a meccsel, hogy majd valahogy összejön a végére. 2007-ben ugyanez volt az érzésem az utolsó 2-3 meccsen azzal az eltéréssel, hogy hajtották a rekordokat (TB és Moss).
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 571 — Ajmo Vatreni
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A Jets motiváltságáról:
"Calvin Pryor: "This was going to be our Super Bowl for this season.""
(Cimini, twitter)

Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.Imitheking
Solderrel ez azért már előfordult korábban is.Gogo
A falról:

Sokat ügyeskedünk most azzal, hogy Cannont beküldve Solder átmegy Vollmer mellé és kész egy "egyedi" unbalanced line.
A gond csak az, hogy ezután Solder le is jön a pályáról egy snapre. Ja és Cannon egyszerűen katasztrófális LT poszton. Ma is szoptunk róla rendesen és még azt a fasza false startot is összehozta.

Kline besült (mint anno Devey), Wendell jött át LG-be és Fleminget rakták RG posztra.
Azért mutatja, hogy mennyi poszton inkompetens Cannon... eredetileg ő volt az LG-nk szezonkezdetkor 😀

Egyébként nekem az volt fura, hogy miért nem a Lions elleni playbook volt a kiindulási alap.
Domináns D-line, erős futás elleni védelem... gyors ritmuspasszok, screenek... és rögtön nem zúzzák annyit Tomot. A statisztikák szerint első félidőben 1(!!!) dropbackje volt, ahol nyugiban álldogálhatott a zsebben.
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
A D# megoldotta Baby Vince vezetésével, az O# gyengén muzsikált.
A lényeg a kötelező W és saját kezünkben a sorsunk továbbra is.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Na akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSEC
Remélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytParadSEC
A D elit közeli? Erős túlzás.A jets-el játszottunk.
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?gordon
Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSEC
Szinte nincs olyan mondat az általad leírtakban amivel egyetértenék. 😀
Na go Pats !gordon
😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Jets motiváltságáról:
"Calvin Pryor: "This was going to be our Super Bowl for this season.""
(Cimini, twitter)

Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.Imitheking
Solderrel ez azért már előfordult korábban is.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Na akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSEC
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?gordon
Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSEC
Szinte nincs olyan mondat az általad leírtakban amivel egyetértenék. 😀
Na go Pats !
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 920
miért volt ez ennyire nehéz???😕NB2
azért kiváncsi leszek melyik OL játékos mennyit játszott, nekem az volt az érzésem, hogy a cserék kicsit több lehetőséget kaptam mint az előző hetekben ZERO_L
Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSEC
szerintem hagyjuk már ezt a "padozzon Brady" dolgot. egyrészt tétje van a bills meccsnek, ha a denver győz ma meg jövő héten is, másrészt meg... most komolyan, ezt felesleges leírni 😊
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 242 — situational football
miért volt ez ennyire nehéz???😕NB2
maguktól kell megkérdezni a játékosoknak és edzőknek, mert ezt megint mi tettük nehézzé

támadók a szezon elei formát hozták, OL is, TB is
megint kicsit ok-okozati összefüggést látok ebben, de az valami kriminális volt, mikor Solderre 3 ember jutott, az LG-C meg tök egyedül állnak egymás mellett
szerintem nem volt olyan falember aki súlyos hibát ne követett volna el a meccsen, ezekből meg vagy sack vagy egy 3rd down ment el
borzasztó volt nézni

azért kiváncsi leszek melyik OL játékos mennyit játszott, nekem az volt az érzésem, hogy a cserék kicsit több lehetőséget kaptam mint az előző hetekben

D# is árnyéka volt önmagának (kivéve RZ D#-t), de őket a 16 pont+INT miatt nem nagyon lehet megszólni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Belichick akkor sem padoztatná Bradyt, ha a Bills a cheerleadereivel állna ki. Emlékezhet mindenki Welker houstoni szezonzáró sérülésére. Nálunk szerintem pihenő meg sem fordul a fejekben.

Do your job
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sima volt, pont mint vártam. Megint blokkoltunk egy meccsfordító FG-t 😊
A Jets ellen sosem megy. Ha megint úgy beindulunk most, mint az előző után, akkor jó lesz 😊
Nagyon nem fekszik nekünk, ha se futni nem lehet, se a futás megállítása nem megy. De ha az ilyen meccseket is nyerjük, akkor nem lesz baj

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ma tudatosult bennem végérvényesen, hogy a Denver mellett a Steelers az a csapat, akitől nagyon fázok a PO-ban.Boston
Miért? Azért is kérdezem, mert emlékeim szerint - javítsatok ki, ha tévedek - egy méretes zakó kivételével általában nyertünk ellenük, még a csúcson pörgő Steelers ellen is.Burkus
Nekem a Steelers így az alapszakasz végére masszív és kiegyensúlyozott csapat benyomását kelti. Egy idénre véglegesen ligaelitté felnövő futóval és egy eddig is ligaelit elkapóval. Én úgy érzem, hogy az az O nem nagyon fekszik nekünk.

Do your job
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 632 — Patriots fan
a jövő heti egy más meccs lesz azért (Broncos vereség esetén akár már lényegtelen is lesz a Bills meccs), viszont 2 dolog zavar: 1. Wright és Tyms nem igazán van bevonva a játékba, pedig biztatóak
2. Pass rush nincs, Patriciát kicsit konzervatívnak érzem, ha ennyire nincs pass rush 4 emberrel, akkor kell a blitz főleg ha még Mangold is kiszállt a meccsből, legalább kergettük volna meg Genot....

több mint 11 éve
Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják Bradyt