New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Olyan szépen mondtad el, amit akartam, hogy ennél szebben nem is lehet. Én is azt akartam mondani, hogy lenne szó Manningről vagy a Kócról, már menne a sopánka....A szürkét az egyik esetben feketének, a másikban fehérnek látod (láttatod). Attól függően a Pats a pöcs melyik oldalán áll.zinedine5Igazad van. Akkor ez late hit, ha annak minősítik. Felteszem azért nem fújták be, mert a játékos átesett a társán, ezért nem minősítették szándékosnak.Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.tomi-tomi
(Btw ha Browner a nyaki részét ütötte volna meg szegény Green-nek, akkor eltörte volna a gégéjét.)tomi-tomiOtt a videó. Ha szerinted az nem nyaki rész ahol eltalálta, akkor nem tudom mi. 😊 Egyébként is az ilyen kijelentés értelmetlen. Mintha azt mondanád, hogy ha egy falember térdére ráesik a 150 kilós társa, akkor az tuti szakadás. Közben meg minden héten látjuk, hogy egyik játékos egész évre kiszáll egy ilyen után, a másik játékos meg felkel és 1 snap után folytatja. Aztán lehet, hogy ugyanannak a játékosnak később egy kontakt nélküli kitámasztásnál szakad mindene...peterk2005
Én is visszanéztem a videót, a safety vesz egy szép nagy lendületet és ugrik sisakkal előre a védtelen elkapó hátába. A sérülés okozás szándéka egyértelmű. (Amit ha elfogadni nem tudok, de értek.) Ezzel szemben Brownernél a védő szemben van az elkapóval, aki az elkapás után mozog előre, láthatta, hogy mi (ki) jön, igaz iszonyú gyorsan jött. Teljesen szabályos hit volt és szabályos 7 pontot vettek el tőlünk.
A szpíker azt mondta a visszajátszás után, hogy "worst decision of the year", lehet hogy ő többet ért hozzá egy kicsit, mint mi...
több mint 11 éve
szerk. Ugyanez a bírói gárda ezt a sisakkal hátba izét (mert szerelés már nem lehetett) teljesen rendben lévőnek találta fél órával korábban.lusta vagyok kikockázni, mert csak, de simán nem sisakkal előre megy (a bal válla előrébb van, mint a sisak), viszont ennyivel az end zone-ban még simán nem fújják le a bírók a late hiteket. számold meg, hogy hány lábát tette le azután, hogy a labda áttörte a gólvonal síkját. (segítek, egyet sem, pont előtte jött a hit). ha még egy lábadat sem volt időd letenni, akkor annyira nem is vagy bent régóta az end zone-ban.
tomi-tomi
több mint 11 éve
Zárjuk rövidre.csak akkor fog szabályosnak minősülni, ha kikerül a szabálykönyvből.
A jövő évi ruleban benne lesz a visszanézése és ez szabályosnak fog minősülni. Ennyi. 😀
Idén meg a szakik szerint is csak egy szar befújás volt. Mert ez egy jó szerelés volt, amit a vissza nem játszás miatt nem tudtak megnézni. Ott pedig ezt hívták. Jövőre ez 6 pont. 😀Demecs
mondjuk az elég súlyos, hogy ugyanaz a helyzet, mint a peres eljárásoknál, hogy ha az ügyész nem úgy vádolja meg a vádlottat, hogy az foghatatlan legyen, akkor felment(het)ik, akármilyen sáros is. mert ezen az alapon, ha valaki úgy állítja meg a másikat, hogy mondjuk a vállvédőbe akasztja a kezét (a nyak oldalánál), a bíró viszont mondjuk face maskot hív, akkor vissza lesz hívva a 15 yardos büntetés, mert face maskban nem bűnös (noha horse collar tackle-ben nagyon is)?
egyet kell tudomásul venni: a bírónak nem feladata mérlegelni, hogy mi volt a védő szándéka (le akarta mészárolni-e a receivert vagy csak magasra csúszott a tackle). ha a védő beleáll a tackle-be, és a receiver fejét/nyakát találja el, akkor a bírók általában mindig bedobják a zászlót (az a baj, ha nem). majd azt mondják, hogy mehetett volna mélyebbre is a védő.
részemről a téma zárva, érdekelteknek (lelki és fizikai) jobbulást.
több mint 11 éve
A szürkét az egyik esetben feketének, a másikban fehérnek látod (láttatod). Attól függően a Pats a pöcs melyik oldalán áll.Igazad van. Akkor ez late hit, ha annak minősítik. Felteszem azért nem fújták be, mert a játékos átesett a társán, ezért nem minősítették szándékosnak.Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.tomi-tomi
(Btw ha Browner a nyaki részét ütötte volna meg szegény Green-nek, akkor eltörte volna a gégéjét.)tomi-tomiOtt a videó. Ha szerinted az nem nyaki rész ahol eltalálta, akkor nem tudom mi. 😊 Egyébként is az ilyen kijelentés értelmetlen. Mintha azt mondanád, hogy ha egy falember térdére ráesik a 150 kilós társa, akkor az tuti szakadás. Közben meg minden héten látjuk, hogy egyik játékos egész évre kiszáll egy ilyen után, a másik játékos meg felkel és 1 snap után folytatja. Aztán lehet, hogy ugyanannak a játékosnak később egy kontakt nélküli kitámasztásnál szakad mindene...peterk2005
több mint 11 éve
Mi volt bennük szép? 😀A régi szép idők amikor a középszerű QBk dobáltak szét minket. Erre amit idén csinálunk zseniális.FViktor937 pont. Beszarok. Micsoda védelem.zinedine5Following up on @AdamSchefter #Patriots Defense Allowed 16.6 points/game vs. Manning, Luck, Rodgers, Stafford, Rivers
#Patriots have now beaten the #2,3,4,5 seeds in the AFC Playoffs (as it stands tonight)
#Patriots can clinch the AFC East with a win next week.
. @Patriots are 2nd team in @NFL history with 12+ consecutive 10-win seasons, joining 49ers (1983-98)
Rob Gronkowski: 10th Rec TD of season, tied for 3rd-most in NFL. Only Julius Thomas (12) has more TD among TE this season
az első TE, akinek négy szezonban két számjegyű TD-ja van, az ötödik idényében (és csak azért ennyiben, mert sokat volt sérült) MVP
Tom Brady enters tonight's game 5-0 career head-to-head vs Philip Rivers 6-0Wyatt

több mint 11 éve
😀 Átesett. 😀Igazad van. Akkor ez late hit, ha annak minősítik. Felteszem azért nem fújták be, mert a játékos átesett a társán, ezért nem minősítették szándékosnak.peterk2005Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.tomi-tomi
www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000440630/Gronkowski-14-yard-TD-reception#
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
A régi szép idők amikor a középszerű QBk dobáltak szét minket. Erre amit idén csinálunk zseniális.7 pont. Beszarok. Micsoda védelem.zinedine5Following up on @AdamSchefter #Patriots Defense Allowed 16.6 points/game vs. Manning, Luck, Rodgers, Stafford, Rivers
#Patriots have now beaten the #2,3,4,5 seeds in the AFC Playoffs (as it stands tonight)
. @Patriots are 2nd team in @NFL history with 12+ consecutive 10-win seasons, joining 49ers (1983-98)
Rob Gronkowski: 10th Rec TD of season, tied for 3rd-most in NFL. Only Julius Thomas (12) has more TD among TE this season
az első TE, akinek négy szezonban két számjegyű TD-ja van, az ötödik idényében (és csak azért ennyiben, mert sokat volt sérült) MVP
Tom Brady enters tonight's game 5-0 career head-to-head vs Philip Rivers 6-0Wyatt
több mint 11 éve
Igazad van. Akkor ez late hit, ha annak minősítik. Felteszem azért nem fújták be, mert a játékos átesett a társán, ezért nem minősítették szándékosnak.Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.tomi-tomi
(Btw ha Browner a nyaki részét ütötte volna meg szegény Green-nek, akkor eltörte volna a gégéjét.)tomi-tomiOtt a videó. Ha szerinted az nem nyaki rész ahol eltalálta, akkor nem tudom mi. 😊 Egyébként is az ilyen kijelentés értelmetlen. Mintha azt mondanád, hogy ha egy falember térdére ráesik a 150 kilós társa, akkor az tuti szakadás. Közben meg minden héten látjuk, hogy egyik játékos egész évre kiszáll egy ilyen után, a másik játékos meg felkel és 1 snap után folytatja. Aztán lehet, hogy ugyanannak a játékosnak később egy kontakt nélküli kitámasztásnál szakad mindene...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
7 pont. Beszarok. Micsoda védelem.zinedine5Following up on @AdamSchefter #Patriots Defense Allowed 16.6 points/game vs. Manning, Luck, Rodgers, Stafford, Rivers
Tom Brady enters tonight's game 5-0 career head-to-head vs Philip Rivers 6-0

több mint 11 éve
7 pont. Beszarok. Micsoda védelem.
több mint 11 éve
Hát azt nem hiszem, viszont pár alkalommal néztem én is, hogy nem az elmúlt években szokásos, „inkább összekuporodok a földre” mozdulatsort látom, ha borul a zseb. Mondjuk valahogy előjöttek a vasárnap esti rémek is, a félidő utolsó játékában érthetetlenül eldobott interceptionök képében, ezeket mondjuk simán kihagynám. De pár ilyen rövidyardos futás kifejezetten feltüzelheti a társakat is 😊WyattMondjuk amilyen QB hiteket kapott tegnap, nem csodálom, hogy jöttek a homályok, párszor a frász jött rám, akkorát nyekkent egy-egy ütés után, szóval igyekezett szabadulni a labdától, ha lehetett. Hogy a csapat meg fel volt tüzelve, az tuti, én Big Vince-t így vitatkozni bíróval még nem láttam 😀
több mint 11 éve
Hát azt nem hiszem, viszont pár alkalommal néztem én is, hogy nem az elmúlt években szokásos, „inkább összekuporodok a földre” mozdulatsort látom, ha borul a zseb. Mondjuk valahogy előjöttek a vasárnap esti rémek is, a félidő utolsó játékában érthetetlenül eldobott interceptionök képében, ezeket mondjuk simán kihagynám. De pár ilyen rövidyardos futás kifejezetten feltüzelheti a társakat is 😊

több mint 11 éve
Srácok, nem tudom, hogy csak nekem tűnik úgy, de Tom mintha az elmúlt évekhez képest bátrabban és ügyesebben mozogna a zsebben, és abból ki (lásd a tegnapi két first down, amit Stafford-nak és Rivers-nek is meg lehetne mutatni 😀 ). Tényleg ennyire ráment volna erre a részére a játéka fejlesztésének?
több mint 11 éve
Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.
(Btw ha Browner a nyaki részét ütötte volna meg szegény Green-nek, akkor eltörte volna a gégéjét.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Váll volt az ! 😉Hááát... Én a meccs közben úgy éreztem, hogy szabályos hit volt, de ez alapján a video alapján meg éppenhogy mégse tűnik annak. Ha az idézett szabályt nézem - "forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder" -, akkor Browner éppen ezt csinálta. Vállal telibekapta Green nyaki részét + sisakjának alsó részét.
gfycat.com/FickleHeartfeltIndiancowgordon
szerk. Ugyanez a bírói gárda ezt a sisakkal hátba izét (mert szerelés már nem lehetett) teljesen rendben lévőnek találta fél órával korábban.tomi-tomiItt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.
Amúgy tegnap 3 meccset láttam, és mindegyiknél volt egy olyan érzésem, hogy a meccs elején jópár szabálytalanságot elnéztek a bírók, utána meg eléggé bedurvult mindegyik meccs. Gondolom a játékosok/edzők észrevették, és alkalmazkodtak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Na...ööö... bár a zindexet elég necces sportszempontból idézni, azért az ott linkelt video megtekintése után (különös tekintettel 1:14 körültől) is kérnék egy véleményt.Szerintem meg vállra ment és ott is volt az első kontakt, csak az erőhatás miatt ahogy megperdült, úgy bicsaklott arra a feje. Szerencsére nem számított....a Browner-hit szabályos volt...mindenkiszerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
Browner mehetett volna torzóra is, de mivel nagy hitet akart, ezért magasan próbált ütni.
high risk - high reward play, most a risk jött be.slowmotion
A szabálykönyv btw elég egyértelmű: "Forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder". Ezt azért nehéz lett volna rásütni szerintem.
A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...Witchdoctor
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.
az meg, hogy Welkeren hányszor csináltak ilyet, az teljességgel irreleváns az ügy szempontjából, attól se nem lesz jobban vagy kevésbé szabályos a megmozdulás, se nem kap free flyer-t a Pats, hogy egy szabadon válaszott ellenfélen büntetlenül végrehajthassa.slowmotion
Zárjuk rövidre.
A jövő évi ruleban benne lesz a visszanézése és ez szabályosnak fog minősülni. Ennyi. 😀
Idén meg a szakik szerint is csak egy szar befújás volt. Mert ez egy jó szerelés volt, amit a vissza nem játszás miatt nem tudtak megnézni. Ott pedig ezt hívták. Jövőre ez 6 pont. 😀
több mint 11 éve
ööö... bár a zindexet elég necces sportszempontból idézni, azért az ott linkelt video megtekintése után (különös tekintettel 1:14 körültől) is kérnék egy véleményt.Akár még igazad is lehet, tizedmásodperccel hamarabb éri el a vállvédő csücske a sisakrácsot, mint a teljes válla a Chargers TE vállát/mellkasát.
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.slowmotion
A hívás viszont helmet to helmet volt.
Abban egyetértünk, hogy az ilyen szereléseknél magasabb a bírói tévedés kockázata. De azért hadd lássuk mi tévedésnek.😊
szerk. Ugyanez a bírói gárda ezt a sisakkal hátba izét (mert szerelés már nem lehetett) teljesen rendben lévőnek találta fél órával korábban.
több mint 11 éve
ööö... bár a zindexet elég necces sportszempontból idézni, azért az ott linkelt video megtekintése után (különös tekintettel 1:14 körültől) is kérnék egy véleményt.Szerintem meg vállra ment és ott is volt az első kontakt, csak az erőhatás miatt ahogy megperdült, úgy bicsaklott arra a feje. Szerencsére nem számított....a Browner-hit szabályos volt...mindenkiszerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
Browner mehetett volna torzóra is, de mivel nagy hitet akart, ezért magasan próbált ütni.
A szabálykönyv btw elég egyértelmű: "Forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder". Ezt azért nehéz lett volna rásütni szerintem.
A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...Witchdoctor
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.
az meg, hogy Welkeren hányszor csináltak ilyet, az teljességgel irreleváns az ügy szempontjából, attól se nem lesz jobban vagy kevésbé szabályos a megmozdulás, se nem kap free flyer-t a Pats, hogy egy szabadon válaszott ellenfélen büntetlenül végrehajthassa.
több mint 11 éve
Szerintem meg vállra ment és ott is volt az első kontakt, csak az erőhatás miatt ahogy megperdült, úgy bicsaklott arra a feje. Szerencsére nem számított....a Browner-hit szabályos volt...mindenkiszerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...

több mint 11 éve
...a Browner-hit szabályos volt...mindenkiszerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
high risk - high reward play, most a risk jött be.
több mint 11 éve
Nana! 7 ponton tartani Riverséket 😉 félelmetes, hogy gyakorlatilag csak egy drive-ja volt a Chargersnek, pedig ilyen kilátástalan 3. negyedet a támadóktól nem mostanában láttunk. A meccs elején nem éreztem, hogy meg tudnánk fogni őket, mondjuk a TD-hoz rohadt nagy elkapás kellett, de utána parádés volt. Mondjuk brutálisan pörgött a Chargers védelme, Ingram mit leművelt... kicsit aggasztó volt a fal, Brady meg úgy látszik vasárnap esti ragadó első félidejének végén mindig dob egy borzalmasat. Remélem, hogy feljavul a fal, mert rohadt nagy szükség van rá. RZ nem volt most jó, egy negyednyi off, de ez is belefért. Bírózni évek óta nem szoktam, de a Browner-esetnél azért lehet, hogy csuklott a zebra kedves nőági felmenője 😊VÉDELEMWyattAmit meg tudtam nézni belőle, egyértelmű! 14 ponton tartani az SD-t, sok megállítás! Kihúzták TB-ékat a kakiből. És belegondolok, hogy az első 2 RZ támadásunk TD, ez jóval simább is lehetett volna!
Innentől egy picit talán könnyülnek az ellenfelek, de nem lesz egyszerű. De jövő héten azért szurkoljunk az SD-nek😊NB2
Nagyon tetszetős volt, amit a védelem egy hét alatt fejlődött. Siliga rohadt nagy plusz, és még jön majd vissza Hightower és Chandler Jones is. Nagyon szép lehet ez. Utóbbira nagy szükség van, mert Ninko már megint embertelen, mi terhelést kap, és így is pöpecül tolja. De ha Ayersszel tudnák hárman váltogatni egymást, meg mondjuk Easley besegítésével, akkor a szezon végén is lehetne valami nyomás majd.
Az viszont aggasztó, hogy egyszerűen Edelemannek és Gronkónak kell hozni mindent, meg van még LaFell és akkor kb itt ki is fújnak a célpontok. Remélem ezen változtatni fogunk

több mint 11 éve
Elég komplettnek tűntök. Szerencsétlen Browner mekkora playt készített elő azzal a szabályos ütéssel. Az előző meccseken is dobtak rá ... "véleményes" zászlókat, ez már elég nagy pech.
több mint 11 éve
Solder vs Freeney 😀😀 Rossz volt nézni mit művelt főleg a spin move ellen.
De sajnos az egesz OL gyengébb volt, hasonlóan a múlt héthez.
A D# teljesítményét nem lehet eléggé dícsérni.
PO-ra jöjjön vissza Jones és HT full egészségesen!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
(...mázlink volt, h szemben az NCAA-vel itt nem jár érte automatikus kizárás...)RuleSzerintem az csak targeting miatt van, bár könnyen előfordulhat, hogy tévedek,
Pont ennél az esetnél mentem el tusolni, egy Pats 3&out után, aztán közben jött ez az eset, majd arra értem vissza a szobába, hogy "this is the 4. consecutive Patriots 3&out", az eredmény meg ugyan az, szvsz nem maradtam le semmiről, csak egy idegeskedésről a flag miatt 😊
Edelman TD ezek után tényleg kellett, mint egy falat kenyér 😊