New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Dalton bizonytalanságát főműsoridőbenBruschi85
Én csak ezt ragadnám ki, és erre kérdeznék rá:
Mennyiben számít egy adott meccsen, pláne annak végkimenetelében, hogy eddig Dalton bizonyos tévés közvetítések során milyen teljesítményt nyújtott?

Azt pl. tudtad, hogy a múltbéli eseményektől teljesen függetlenek a jelenben, jövőben történők?
Semmi garancia nincs, hogy pusztán azért, mert eleddig Dalton szarul játszott mondjuk 10-ből 7 meccsen, majd a tizenegyediken is szarul fog.Sobri Jóska
Amit láttam tőle idén is, bőven benne lehet a szerepe a végkimenetelben,.
A hajnaliban akár döntően benne lehetett volna, ha a futójáték és D# nem segíti ki.
Az ilyen tudtad-e, kissé fellengzős, megmondó, kioktató stílusra nem reagálok a jövőben, meg egyébként itt off is lenne.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Dalton bizonytalanságát főműsoridőbenBruschi85
Én csak ezt ragadnám ki, és erre kérdeznék rá:
Mennyiben számít egy adott meccsen, pláne annak végkimenetelében, hogy eddig Dalton bizonyos tévés közvetítések során milyen teljesítményt nyújtott?

Azt pl. tudtad, hogy a múltbéli eseményektől teljesen függetlenek a jelenben, jövőben történők?
Semmi garancia nincs, hogy pusztán azért, mert eleddig Dalton szarul játszott mondjuk 10-ből 7 meccsen, majd a tizenegyediken is szarul fog.

több mint 11 éve
A Cincy meglepetésre kikaparta, köszönet nekik, Bruschi85
Nem csak Neked írom, a Tiédre válaszolok.

(Nem a dzsungellakókról szól!)
Lótüdőt a Cinci kaparta ki. A Pats érte el a 12 győzelmet, nem más verte el ezt a 11 csapatot. Ha valakinek meg szeretnénk köszönni, akkor az legyen már a saját csapatunk összes játékosa, edzője, vizes fiúja. Bármelyikük többet tett érte, jobban megérdemli, mint a Bengals.tomi-tomi
A hajnali győzelemmel az #1. kiemelést ők kaparták ki, ez vitathatatlan, mert a Denver volt az esélyesebb idegenben is, látva a Cincy jelenlegi formáját, mérlegét, Dalton bizonytalanságát főműsoridőben, stb. sikerükkel elérték, azt, hogy nekünk tét nélküli legyen a Bills elleni, ezzel a saját érdemeink, sikereink csöppet sem lettek csorbítva, kisebbítve, nem is értem ezt miből sikerült leszűrni, mivel a sorsunk továbbra is a saját kezünkben volt a meccs eredményétől függetlenül.
Szóval bár írtad, hogy nem csak nekem, de abszolút rossz a címzés, az AFC East csoportgyőzelem után elsők között voltam, akik elismerték a csapat munkáját, nemcsak itt máshol is, ahogy az elmúlt években.
Azt meg majd én eldöntöm, hogy kinek, mit, mikor, hol köszönök meg, nem kell válaszolni, köszi.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Nem mellékesen mi mindkét csapatot vertük 😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Cincy meglepetésre kikaparta, köszönet nekik, Bruschi85
Nem csak Neked írom, a Tiédre válaszolok.

(Nem a dzsungellakókról szól!)
Lótüdőt a Cinci kaparta ki. A Pats érte el a 12 győzelmet, nem más verte el ezt a 11 csapatot. Ha valakinek meg szeretnénk köszönni, akkor az legyen már a saját csapatunk összes játékosa, edzője, vizes fiúja. Bármelyikük többet tett érte, jobban megérdemli, mint a Bengals.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Danna,lucas, DoM, Rule, gsn +Paul43 észrevételeit folyamatosan olvashatod a patriots.hu -n napról-napra.gordon
gsn a sztrájk óta nem írt cikket. Csak a tippjátékot csinálja. Ezt csak azért mondom, mert nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire sajnálom, hogy többre nincs ideje! Már csak a tippkérdésekből is látszik mekkora szakértője a sportnak.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
A Cincy meglepetésre kikaparta, köszönet nekik, a csoportgyőzelem után a következő fontos célt elértük az 1. kiemeléssel, abszolút örömteli a gyenge kezdés után, remélem a tavalyhoz hasonló Hawks féle menetelést mutatjuk be januártól, hasonló végeredménnyel.. 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kline:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547055100683124737/photo/1
Wendell:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547063192607023104/photo/1
Fleming:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547060339901468672/photo/1

Nem gondoltam volna tavaly, hogy idén lesz olyan pillanat amikor hiányolni fogom Connolly-t a falból.. 😀
Futásblokkolás csak 6 falemberrel megy, a pass rush-t nem tudjuk megtartani, a blitzeket nem tudjuk lereagálni/elosztani.
Bármennyire is szeretnénk top guard nélkül nehéz lesz.
Viszont Stork jó választásnak tűnik.gordon
Szóval mondjuk ki, Sheldon Richardson elit 😀
Remélem Connolly visszatérésével megint jól fog ez kinézni

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Pf, hát nem gondoltam volna a szezon elején, de gratula a numero uno kiemeléshez. Bitang nehéz lesz bárkinek is Bostonban alkotni.flzoli
A Kansas elleni meccs után én sem...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Gratula az AFC elsőséghez! 2-2 után nem tűnt ilyennek ez a szezon......

A fallal kapcsolatban, bár idén kevesebb meccseteket láttam, de a KC elleni meccset leszámítva nem tűnt gyengének az az egység, sőt. Utánanéztem, a statok alapján sem az, bár a számok nyilván nem mutatnak meg mindent. Szerintem,kb 20 csapat (de lehet, hogy több) szívesen átvenné ezt az OL-t, mi biztosan....... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
És ez melyik csapattopicra nem igaz?
Tudod így működik a világ.
Mindig jönnek az újak, kikopnak a régiek.Sobri Jóska
És engem miért érdekelne a többi csapat topicja? Szimplán csak hiányoznak Lucas, DoM és a többiek észrevételei. De annak örülök, hogy te még itt vagy és a te véleményeidet mindenki olvashatja. Senki ember fia nem bírná ki ha már nem írnál 😊nDRo
Danna,lucas, DoM, Rule, gsn +Paul43 észrevételeit folyamatosan olvashatod a patriots.hu -n napról-napra.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kline:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547055100683124737/photo/1
Wendell:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547063192607023104/photo/1
Fleming:  twitter.com/PP_Rich_Hill/status/547060339901468672/photo/1

Nem gondoltam volna tavaly, hogy idén lesz olyan pillanat amikor hiányolni fogom Connolly-t a falból.. 😀
Futásblokkolás csak 6 falemberrel megy, a pass rush-t nem tudjuk megtartani, a blitzeket nem tudjuk lereagálni/elosztani.
Bármennyire is szeretnénk top guard nélkül nehéz lesz.
Viszont Stork jó választásnak tűnik.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Félidőig teljes csapat, több rotációval, akár Tyms vagy White vagy Hóember elkapásaival. PO-ban nem elég a Gronk, Julian, Lafell 3-as. Egyet csak úgy véletlen leütköznek, aztán jön a baj... Ha úgy alakul, hogy nagyon megyünk esetleg jöhetne Gerappa. Gronkon 2 meccs óta azt érzem, hogy fáradt vagy legalábbis nem 100, de főleg a Jets meccsen kelt fel az ütközések, elkapások után "öregurasan". Illetve jó lenne ha a teljes csapat O szinten virítana, mert szépen leengedtünk az utsó 3 meccsen. Vagy csak nem ehhez az O-hoz vagyunk szokva😊 Elkényeztettek😊
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A múltkor le lettem hülyézve emiatt. De én emlékszem, hogy az öreg egyszer azt nyilatkozta, hogy nincsenek kezdő emberek és tartalékok a csapatban. Mindenkinek készen kell lennie, ha bemondják a számát. Azt nem tartom valószínűnek, hogy bárkit leültetne azért, hogy pihentesse, ha egészséges. Az viszont lehetséges, hogy a terhelést kicsit jobban szétosztjuk a játékosok között és kisebb snap számot kapnak olyanok, akik sokat voltak eddig a pályán. Pláne, hogy a Jets ellen sokan elég tompán mozogtak. Azért hazai meccsen biztosan nem megyünk ki feltett kézzel a pályára. Nem is lenne sportszerű, hiszen nagy tétje van a meccsnek, ha nem is nekünk.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Jo meccs volt. De...
A legtobb hiroldalon azt irjak PM adta oda nekunk az elso kiemelest. Mintha a csapatunknak nem lett volna koze ahhoz, hogy mi vagyunk az elsok. Tisztelem a Broncost, de ruhellem az ilyen ujsagirokat.
A Bills ellen meg gyakorolni fognak a playoffra. Remelem nem lesz nagyon eles meccs.

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Most akkor pihen Brady a Bills ellen?undisputedly
Eddig egyszer fordult elő, hogy az utolsó forduló előtt megvolt a 1st seed. Akkor egy félidőt játszott. (A hibátlan szezon más volt, ott végig hajtottak a veretlenségért.)
Ő most azt nyilatkozta még a Cinci-Denver meccs előtt, hogy 60 percet szeretne játszani.tomi-tomi
Durva lenne pont a Bills ellen bedobni a mélyvízbe Garoppolot. Kemény erőpróba lenne, bár valamikor azt is kell, hiszen benne van a pakliban, hogy bámikor be kell ugrania. Tudom, hogy nemrég írtam, hogy Brady padoztatását felejtsük már el, így már kissé más, hogy ez a meccs teljesen tét nélküli mindkét csapatnak, hacsak a csoportrivalizálás nem az. Meg ott inkább a teljesítménye miattira gondoltam. Hajrá Jimmy!winston
😀 veled vagyok 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez a hajnali meccs bennem pont azt erősítette meg, hogy hullámvölgy ide, fos körülmények oda, ebben a Denverben van tartás. Kidőlt három középső LB, PM láthatóan nem egészséges, Julius Thomas sem az még, gyakorlatilag a szezon eleji depth chart első két futója IR-en, most még Ward is. Ez még gombócból is sok.
Nagyon nehéz történet lesz még ez így is, ha eljutunk odáig, hogy meccseljünk velük a PO-ban.

Do your job
több mint 11 éve
Pf, hát nem gondoltam volna a szezon elején, de gratula a numero uno kiemeléshez. Bitang nehéz lesz bárkinek is Bostonban alkotni.flzoli
Köszi. Én is inkább előtte, szeptemberben aztán voltak csúnya dolgok 😊

Igen, tök jó lenne, ha mindenki szép egészségesen menne be a PO-ba, de szerintem nálunk fel sem vetődhet, hogy két hetet pihenjen a csapat. Abból a szempontból talán jobb is lett volna egy Broncos-siker, hogy nem jönne ez szóba. Nem kell az, hogy teljesen kizökkenjen a csapat, nem mindenki szokta odadobni az uccsó meccset, aztán utána meg rendesen felpörögni megint. Az OL meg csak szépen legyen fent végig, hátha a végére lesz már valami összeszokottság köztük, vagy én nem is tudom 😀

Amúgy a forduló előtt is simább Bills elleni meccset vártam, mint Jets ellenit. A Jets „elszúrta” az 1/1-et, innentől egy célja maradt, belerondítani kicsit a miénkbe, és meg is tettek érte mindent. Tényleg látszott, hogy ez nekik a Super Bowl, és jól is tolták. Meg nekünk ellenük sosem megy. A Billsnek a vereséggel elszálltak a PO-esélyek, kíváncsi vagyok, mennyire teszik magukat oda ők is, de szerintem az Oakland elleni sokk után most nem egy ezer százalékon pörgő DL jön, mint az előző körben. Bár, ha igen, akkor meg legalább fel lehet venni a PO-ritmust, ott sem lesz egy meccsen sem könnyű dolgunk.

Remélem, Edelman játszhat legalább egy keveset, ha mást nem, annyit, hogy legyen meg neki a lélektani ezres szezonja, aztán lehet megint tolni Dolát. Amit én visszafognék most kicsit, az Gronko. Nem szeretném, ha az egész meccs arról szólna, hogy őt tömjük, mindegy hányan törik éppen összeWyatt
Igen, ezt pont mondani akartam, hogy ilyen szituációban Gronko-t játszani óriási hülyeségnek lenne szerintem. Eddig a szezont úgy ahogy kihúzta sérülés nélkül, erre pont egy tét nélküli meccsen szedjen össze valamit....

Egyébként azzal, hogy bazi sok RB-t használtok nagyon nehéz kitalálni, hogy épp melyik típusú futóra is kell felkészülni, de egyúttal szerintem nem olyan átütő mint volt ezelőtt. Majdhogynem azt merem mondani, hogy egy didergős, fagyos, esetleg havas meccsen, csak a futójátékot nézve mi CJ-vel jobbak lehetünk mint ti. A bostoni mészárszék elsősorban PM-et zavarhatja meg, de jelen állás szerint ő visszaavanzsált time-manager QB-vá, így a jól bevált run-heavy, impact D# taktikával fogunk nekiindulni a PO-nak 😀flzoli
Na igen, veletek az a para, hogy jó a futás elleni védekezésetek (jó, ha egyszer valamelyik futónk így megtudna indulni, nem bánnám 😀), és onnantól már passzolni sem lesz annyira könnyű, meg egész jól futtatjátok már a lasztit is
De úgyis meglesz nektek a 2. seed (rohadt kíváncsi vagyok erre a Pittsburghre, illetve pont hogy nagyon nem.. 😊 )

több mint 11 éve
Köszi. Én is inkább előtte, szeptemberben aztán voltak csúnya dolgok 😊Wyatt
Ment a top 10 pickért hajtás! 😀 😀winston
Még ezt sem sikerült összehozni...

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Igen, tök jó lenne, ha mindenki szép egészségesen menne be a PO-ba, de szerintem nálunk fel sem vetődhet, hogy két hetet pihenjen a csapat. Abból a szempontból talán jobb is lett volna egy Broncos-siker, hogy nem jönne ez szóba. Nem kell az, hogy teljesen kizökkenjen a csapat, nem mindenki szokta odadobni az uccsó meccset, aztán utána meg rendesen felpörögni megint. Az OL meg csak szépen legyen fent végig, hátha a végére lesz már valami összeszokottság köztük, vagy én nem is tudom 😀

Amúgy a forduló előtt is simább Bills elleni meccset vártam, mint Jets ellenit. A Jets „elszúrta” az 1/1-et, innentől egy célja maradt, belerondítani kicsit a miénkbe, és meg is tettek érte mindent. Tényleg látszott, hogy ez nekik a Super Bowl, és jól is tolták. Meg nekünk ellenük sosem megy. A Billsnek a vereséggel elszálltak a PO-esélyek, kíváncsi vagyok, mennyire teszik magukat oda ők is, de szerintem az Oakland elleni sokk után most nem egy ezer százalékon pörgő DL jön, mint az előző körben. Bár, ha igen, akkor meg legalább fel lehet venni a PO-ritmust, ott sem lesz egy meccsen sem könnyű dolgunk.

Remélem, Edelman játszhat legalább egy keveset, ha mást nem, annyit, hogy legyen meg neki a lélektani ezres szezonja, aztán lehet megint tolni Dolát. Amit én visszafognék most kicsit, az Gronko. Nem szeretném, ha az egész meccs arról szólna, hogy őt tömjük, mindegy hányan törik éppen összeWyatt
Igen, ezt pont mondani akartam, hogy ilyen szituációban Gronko-t játszani óriási hülyeségnek lenne szerintem. Eddig a szezont úgy ahogy kihúzta sérülés nélkül, erre pont egy tét nélküli meccsen szedjen össze valamit....

Egyébként azzal, hogy bazi sok RB-t használtok nagyon nehéz kitalálni, hogy épp melyik típusú futóra is kell felkészülni, de egyúttal szerintem nem olyan átütő mint volt ezelőtt. Majdhogynem azt merem mondani, hogy egy didergős, fagyos, esetleg havas meccsen, csak a futójátékot nézve mi CJ-vel jobbak lehetünk mint ti. A bostoni mészárszék elsősorban PM-et zavarhatja meg, de jelen állás szerint ő visszaavanzsált time-manager QB-vá, így a jól bevált run-heavy, impact D# taktikával fogunk nekiindulni a PO-nak 😀

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Köszi. Én is inkább előtte, szeptemberben aztán voltak csúnya dolgok 😊Wyatt
Ment a top 10 pickért hajtás! 😀 😀
több mint 11 éve

Remélem, Edelman játszhat legalább egy keveset, ha mást nem, annyit, hogy legyen meg neki a lélektani ezres szezonja, aztán lehet megint tolni Dolát. Amit én visszafognék most kicsit, az Gronko. Nem szeretném, ha az egész meccs arról szólna, hogy őt tömjük, mindegy hányan törik éppen össze

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Köszi. Érdekes lesz. A Bills fal nem gyerekjáték.undisputedly
Ja-ja. Az öreg székelyek szerint is. A sör nem ital, az asszony nem ember, a Bills DL nem játék.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 846 — SuperBowl Champions 2013/2014
Eddig egyszer fordult elő, hogy az utolsó forduló előtt megvolt a 1st seed. Akkor egy félidőt játszott. (A hibátlan szezon más volt, ott végig hajtottak a veretlenségért.)
Ő most azt nyilatkozta még a Cinci-Denver meccs előtt, hogy 60 percet szeretne játszani.tomi-tomi
Köszi. Érdekes lesz. A Bills fal nem gyerekjáték.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Durva lenne pont a Bills ellen bedobni a mélyvízbe Garoppolot. Kemény erőpróba lenne, bár valamikor azt is kell, hiszen benne van a pakliban, hogy bámikor be kell ugrania. Tudom, hogy nemrég írtam, hogy Brady padoztatását felejtsük már el, így már kissé más, hogy ez a meccs teljesen tét nélküli mindkét csapatnak, hacsak a csoportrivalizálás nem az. Meg ott inkább a teljesítménye miattira gondoltam. Hajrá Jimmy!