New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
gedam
6 513
nem jellemző, kiragadott példaegyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedamNem mondod!
tomi-tomi
több mint 11 éve
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedamNem mondod!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.a te klasszikusaid nyomába sem érhet...
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.gedam
semmi baj nincs a cinkelésekkel, sőőőt, csak az a baj, hogy te túl komolyan vetted az egészet és már ostobaságokat büfögsz fel

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Én bízom benne, hogy olyan lesz a hangulat majd az end zoneban, mint ha tényleg az end zonbeban lennénk, csak éppen a meccsen. Ahol békésen együtt szurkolnak mind két csapatnak. Persze szurkálódások lehetnek. De cicafocizni meg üvegezni kár. Most néztem meg a Broncos elleni meccsünket és volt mikor kapott late hitet nem is LB-től, hanem az egyik falembertől és semmi, csak nézte a labdát merre száll.
A csapat azért megmutatta tud fizikális lenni ( jó ez a duma egy fizikális játékná 😀l) Jets Bills és Lions ellen. A többit nem is értem.
több mint 11 éve
gedam
6 513
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.
Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.
Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.Burkus
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.
több mint 11 éve
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.
Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.
Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.
több mint 11 éve
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.Ó,nem kell azt olyan komolyan venni,se megsértődni. Egy kis trashtalk,de nem vészes abszolút. Az lenne a legfrappánsabb válasz,ha jól elpicsáznánk őket szombaton.TB meg mondjuk egy keményebb QB hit után kiosztana néhány TD passzt,meg látnék szívesen olyan Gronk pancake blokkot Suggson
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat
Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.görcs
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat
Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!Oks, 30 hely van foglalva, időben érkezzen mindenki és akkor lesz idő egy kis eszmecserére 😀
+1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4GOSB4
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem lehetek veletek a közös meccsnézésen 😊De azért remélem ezt a mondatot el fogjátok sütni párszor: "Were you in the End Zone after the punt return?"
😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek! +1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4
GOSB6
több mint 11 éve
Pécsett van valami hely, ahol lehet meccset nézni?
több mint 11 éve
Gordon: Köszönöm szépen! Már nagyon beleéltem magam,örülök hogy minőségi-műértő társaságban nézhetjük a meccset. Szerintem 9kor már betámadjuk a helyet, Brady papa jótanácsát megfodva hidratálódunk egy kicsit a meccs előtt.
több mint 11 éve
Lehet hogy én is megyek Gyöngyösről, de ezt csak később tudom realizálni...Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.gordon
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S ) Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?
több mint 11 éve
PFF 2014-es OL értékelő szerint:"23. New England Patriots (14th)
Pass Blocking Ranking: 31st, Run Blocking Ranking: 8th, Penalties Ranking: 19th
Stud: Our second-team All-Pro right tackle Sebastian Vollmer had himself another good year and avoided the injury bug for a change. Bonus.
Dud: The 306 snaps that Jordan Devey managed were brutal to watch at times. Not much of a pass blocker, he didn’t exactly light it up in the run game either.
Breakdown: Nate Solder had a bad year by his standards and the interior gave up way too much pressure. They did bloody some rookies, but this group appeared a unit in transition, with the team trying to patch up something just good enough to not harm their skill players too much."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
-11 fok körül lesz a hőmérséklet a meccs idején csapadék nélkül. (Előző napra mondanak csapadékot.) Ez a Ravens ellen nem előny sajna, mert szokva vannak hozzá. A hidegben viszont nagyobb a sérülésveszély.Denverben viszont + 5-6 fokban fognak játszani, úgyhogy a Kóc nem kerül akkora hátrányba mint nálunk került volna. Ettől még kikapnak szerintem.
több mint 11 éve
Kemény és szoros meccsre számítok. A fal szerintem képes lesz elegendő időt biztosítani Bradynek, feltéve, ha a legjobb összeállításban tudnak szerepelni. Elején inkább több futásra számítok, többnyire Blounttól, aztán ha működik, akkor marad a run heavy felfogás, ha pedig nem akkor váltunk passzjátékra. Azon sem lennék meglepve, ha az elején 2-3 támadásunk is pont nélkül záródna és a Ravens vezetne.
Ami nálam nagyobb kérdés, hogy mekkora nyomást tudunk rakni Flaccora, hiszen ezen a területen is akadnak gondjaink, de azért a Ravens O fala sem nevezhető ligaelitnek, így látok rá esélyt, hogy sikerült felülkerekedni rajtuk.
Go Pats!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ezért néztem meg 2013-as meccset és néztem meg statokat..Úgy gondolom, hogy a mi játékunk mint támadásban, védelemben, ST-ben lényegesen előre lépett az egy évvel ezelőttihez..Flacco-éknál ezt a nagy változást nem látom.. kyobaluA Ravens is sokat javult. Borzasztó dolgok voltak ott az offense-ben tavaly. Elég annyi, hogy Flakkó 19TD mellé 22INT-et dobott. És nem csak (nem elsősorban) azért, mert ő volt olyan rossz. Idén 27TD, 12INT a mérlege.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem, nincs tele a gatyesz..Tudom, hogy a múltból nem lehet építkezni, és a statok nem érnek valami sokat, de megnéztem a 2013-as Ravens meccs adatait... kyobaluTudod, hogy nem lehet abból kiindulni, de mégis megteszed. Mi van, csak nem tele a gatyesz? 😀
Amúgy megértem. Ha netán a Ravens nyerne hétvégén akkor akár Indy akár Denver jut tovább, nálam is lenne zabszem. 😀
Amúgy nem kell ide tavalyi meccs, ti vagytok az esélyesek. A Pats jobb, a Ravens meg nem olyan jó, mint 2-3 éve. Akkoriban tényleg ki-ki meccsek voltak (még ha papíron akkor is a Pats volt a favorit), ez a mostani azért nem ilyen szoros. Az esélyek alapján nekem valószínűbbnek tűnik egy 1-2TD-s sima győzelem, mint egy szoros csata.
Az egyetlen ami a zabszemet indokolhatja az az, hogy Rex Ryan még ezt a sokkal jobb Pats-et, Gronk-al együtt is nyakon tudta ragadni, és elég volt neki hozzá egy elit defensive front, és egy "szedett vedett" secondary is. Harbaugh pedig kiváló edző, és neki is rendelkezésére áll egy hasonló alapanyag, elit fronttal. És ő is tudja hogyan kell a Pats ellen készülni. És a Ravens kevésbé önmagát lávon lövős csapat, bennük jobban bennük van, hogy ki is használják ha sanszot kapnak.peterk2005
De, ha kérhettem volna, akkor jobban örültem volna a Colts-nak, vagy a Bengals-nak. Nem azért mert gyengébb csapatoknak tartom őket, hanem mert ellenük általában jobban szokott menni.. Nem hiszem, hogy jobb csapat lett a Ravens tavaly óta..Csak egyszerűen ellenünk mindig felszívják magukat annyira meccsnapon, hogy meg tudják zavarni Bradyt..Ha pedig állandóan nyomás van rajta, akkor tudjuk, hogy mi is lehet a vége..Ezért néztem meg 2013-as meccset és néztem meg statokat..Úgy gondolom, hogy a mi játékunk mint támadásban, védelemben, ST-ben lényegesen előre lépett az egy évvel ezelőttihez..Flacco-éknál ezt a nagy változást nem látom.. Szerintem a fala nem lett erősebb, sőt! De Smith, Daniels és Forsett meglepetéseket tudnak okozni..A D-line mindig erős volt Baltimore-ban, mindig is erőfocit játszottak, sok rushal és blitzel..De itt nem látom azt a nagy ugrást a tavalyhoz képest, mert szinte ugyanazok játszottak elöl..Tavaly a kulcsembereink kidőlése ellenére megoldottuk náluk a dolgot..Sőt, ha lehetek pofátlan, mi nagyobb nyomást helyeztük Flacco-ra, mint ők Brady-re..Remélem most is ez lesz..Wilfork azt nyilatkozta, hogy készülnek a fizikális, erőfocira..Tudják, hogy kemény lesz a falak csatája, s ezt meg is akarják nyerni..Emberanyag miatt úgy gondolom, hogy ezt meg is tudjuk oldani..
Nem beképzelt, vagy öntelt akarok lenni, amikor azt mondom, hogy szerintem a mi csapatunk erősebb..DE azt is tudom, hogy nekünk a Ravens ellen szinte mindig nehéz..Remélem Brady előtt összeáll az erősebb Solder-Conolly-Stork-Wendell-Vollmer fal, s megtartja a Sugs-Dumervil-Ngata triót..Ha ezt sikeresen megoldják, akkor tudjuk hozni a meccset..Jobban örülnék, ha Fleming, Develin támogatással sokat tudna futni Gray és Blount.. DE bármi lehet..Az a csapat fog nyerni, aki szombaton lényegesen jobban akarja a győzelmet és harapni, pusztítani akar..Szerintem kemény fizikális meccs lesz..Ha Bradyéknek az első két negyedben nem sikerül robbanva indítani, akkor nagyon kemény, nyögvenyelős meccs lesz..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
triangle
1 283
Gronk:mmqb.si.com/2015/01/07/rob-gronkowski-new-england-patriots-nfl-playoffs-ravens/