New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Nem örülök a Ravensnek.. bár tény h van miért visszavágni.

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Hát akkor Baltimore...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^Wyatt
Én nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.

szerk: mármint a Ravensnek.Joco
Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^

több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^Wyatt
Én nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.

szerk: mármint a Ravensnek.

több mint 11 éve
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛winston
én nem kérem a hollókat😊 inkább Luck-ék
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊
Mondjuk tök mindegy, csak legyen három WWyatt
ez természetesen így van, de ha már felhoztátok 😀
több mint 11 éve
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊
Mondjuk tök mindegy, csak legyen három W

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛
több mint 11 éve
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFL
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Hát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgyWyatt
Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :d

PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊Igor
Én mindenkit. A Steelerst is, a Ravenst is, meg a Broncost is. De sajnos mindenkit nem lehet 😀
Ettől függetlenül, szerintem az Indy hozza majd a meccsét, és a Steelers most elég jó formában van (egy AFC North-csapat mindenképpen kiesik, megsértés nélkül ugye 😊 )

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFL
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgyWyatt
Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :d

PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgy

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ráérünk! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 890 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gronko ellenszavazat nélkül az év tight endje az AP-nél.
Brady két szavazatot kapott, Romo hárommal lett a második csapatban, Rodgers nagyon nyert.
Vollmer kapott még 3, Connolly (😒) 1 szavazatot, Gost 21-et, csak Vina előzte meg (jó a rúgónevelésünk 😀)
Hightower és Collins 2-2 elég ergya, Revis 42-je a legtöbb, DMC viszont csak 2-t kapott. Ezúttal is egy picit inkább a név számított... 😊

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 790 — #NoStress
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀

A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀iktriad
2015-ben újra a régi logótok/sisakotok lesz.
Hogy emlékezhessetek a régi szép 5-11-es, 8-8-as meg 7-9-es időkre. 😉

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 283 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀

A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 807 — The only discipline that lasts, is self discipline
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az ...
veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".[/i]peterk2005
Nem hinném, hogy magának a franchisenak lenne szüksége likvid tőkére. Tudtommal nyereséggel működik, nagyobb beruházás nincs tervben, amire tőkét kellene felszabadítani. Inkább a cap managelésében segít, ha van olyan pénz, amit nem kell letétben hagyni. Talán kisebb roster mozgások elképzelhetők a következő két hétben, ehhez jól jöhetett a felszabadított pénz. Ha nem értettem félre teljesen 8-)Kollega
A cap menedzselésben biztos nem, mert azzal, hogy 1 millióval emelkedett Brady fizuja, cap szempontból még keletkezett is 1 millió minusz (ennyivel több terheli a capet jövő évtől). Ezt Gsn le is írta részletesen a linkelt cikkben. A cash flow-t segíti, én csak azt furcsállottam első pillanatban, hogy miért nem volt egyszerűbb megoldás az, ha Kraft szimplán berak ennyit. De belegondolva lehet benne ráció, például azért amit lentebb írtam. De más oka is lehet persze.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Nem hiszem, hogy kisebb roster mozgásokat ez befolyásolna. Elég nagy baj lenne, ha nincs annyi pénzeszköz ami fedezné az ilyeneket.
Szerintem ez a Brady módosítás túl van értékelve. A csapatépítés szempontjából nem befolyásol semmit.
(Ha a pihenőhéten aláíratunk DMC-vel vagy Revis-el egy magas aláírás pénzes szerződést akkor ezt visszavonom.)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az ...
veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".[/i]peterk2005
Nem hinném, hogy magának a franchisenak lenne szüksége likvid tőkére. Tudtommal nyereséggel működik, nagyobb beruházás nincs tervben, amire tőkét kellene felszabadítani. Inkább a cap managelésében segít, ha van olyan pénz, amit nem kell letétben hagyni. Talán kisebb roster mozgások elképzelhetők a következő két hétben, ehhez jól jöhetett a felszabadított pénz. Ha nem értettem félre teljesen 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 807 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez érdekes. Kraftnak nincs ennyi készpénze vagy mi? Úgy értem, ezt simán meg lehetett volna úgy is oldani, hogy Kraft a zsebébe nyúl és beteszi likvid betétként a cégbe és kész. Max. annyi lenne a veszteség, amennyi a jelenlegi megtakarítási formában (akármi is az, tőzsde, értékpapír, arany, akármi) levő pénz és a számlára tett pénz közötti nyereség különbsége. De az, hacsak nem valami kockázati alapban tartja, nincs annyi, mint az évenkénti 1 milla fizu növekedés (tizen pár százalék).peterk2005
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az NFL-ben játékos fizetésénél.tomi-tomi
Már hogy ne lenne? Gsn egyébként nem erről írt - a forrás oldalról -, hanem a szerződött pénzek kifizetésének feltételeiről és formájáról. Az NFL franchise is egy vállalkozás, a tulajdonos minden további nélkül "belenyúlhat a zsebébe" és betehet pénzt a cégébe. Természetesen nem "csak úgy", hanem a cégjogi formákat betartva. Ez is egy formája a készpénz forráshoz jutásnak, ahogy a hitel, részvénykibocsájtás, eszköz leépítés és a többi forma. Hogy mi módon tesz be pénzt (tulajdonosi kölcsön, alaptőke emelés, likvid hitel, stb.), az az eset szempontjából lényegtelen.

Illetve talán mégsem, mert belegondolva talán mégiscsak arról lehet szó, hogy Kraftnak túl nagy veszteséggel járt volna kivennie a pénz valahonnan máshonnan (ennyi pénzt senki nem bankszámlán vagy párna alatt tart), bukva rajta nyereséget, kamatot, miegymást. Ehelyett - mivel Brady és Kraft között feltétlen a bizalom - azt mondhatta, hogy "figyi, a kasszában nincs ennyi, nekem meg bukó lenne ennyi készpénzt betenni most. Inkább mondj le azokról a feltételekről ami miatt letétbe kell helyezni a pénzt és cserébe odaadom neked a veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Azért capspace ügyileg nem álltok olyan jól, h Suh féle transferekben gondolkodjatok.

Ha hinni lehet az overthecap adatainak, akkor idén $6,772,759 van még félretéve, míg jövőre mínusz $1,027,047 áll a keret (Revis monster szerződésével és 140 millás becsült cap space esetén).
Ha kivágjátok, akkor máris van $18,972,953, amivel lehet gazdálkodni (+ amit át tudtok idén vinni - de az a kb 6 milla kelleni is fog a draftra, szal tényleges FA igazolásokra/hosszabbításokra még a cuttal is csak kb 19 M marad).

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.Általános Doktor
Van ott pénz, én kapásból látok kb 30millát.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért capspace ügyileg nem álltok olyan jól, h Suh féle transferekben gondolkodjatok.

Ha hinni lehet az overthecap adatainak, akkor idén $6,772,759 van még félretéve, míg jövőre mínusz $1,027,047 áll a keret (Revis monster szerződésével és 140 millás becsült cap space esetén).
Ha kivágjátok, akkor máris van $18,972,953, amivel lehet gazdálkodni (+ amit át tudtok idén vinni - de az a kb 6 milla kelleni is fog a draftra, szal tényleges FA igazolásokra/hosszabbításokra még a cuttal is csak kb 19 M marad).

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.Általános Doktor
Nem lesz érdemi külső FA tevékenység. Revis 25 millás 2. éve nem fog életbe lépni. Mayo és Dola szerződését megpróbálják átszerkeszteni. PO helyről draftolni ennyi cetlivel megúszható 4,5-5 millióból. Nagyjából 23-25 millió mozgástérre lehet számítani. Ebből kell megoldani Revis, DMC, Ridley/Vereen szerződését. Szűken meg lehet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha jól emlékszem, a Mankins elküldésével felszabadult pénzt sem költöttük el, illetve jövőre már a Hernandez ügye miatt beragadt pénz sem terhel majd. Szerintem egész jó mozgástér lesz a FA-k megtartására. Néhányan (Amendola pl.) biztosan nem marad annyiért, amennyi a szerződésében van. Revis jövő évi kifizetését is lehet mérsékelni, ha hosszabb távú megoldást találunk. Egy szónak is száz a vége, nem egy csapat kiegyezne ekkora mozgástérrel (miközben azért nem egy kutyaütő csapatról beszélünk).

Bradyt illetően azért vannak aggodalmaim. Persze jó lenne, ha itt fejezné be a pályafutását, de főleg ha az utolsó pillanatig megfelelő teljesítményt nyújtana. De az ilyen örökké játszani akaró QB-knál általában nem így szokott lenni.

We are all PATRIOTS!