New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Nem hiszem, hogy kisebb roster mozgásokat ez befolyásolna. Elég nagy baj lenne, ha nincs annyi pénzeszköz ami fedezné az ilyeneket.
Szerintem ez a Brady módosítás túl van értékelve. A csapatépítés szempontjából nem befolyásol semmit.
(Ha a pihenőhéten aláíratunk DMC-vel vagy Revis-el egy magas aláírás pénzes szerződést akkor ezt visszavonom.)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az ...
veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".[/i]peterk2005
Nem hinném, hogy magának a franchisenak lenne szüksége likvid tőkére. Tudtommal nyereséggel működik, nagyobb beruházás nincs tervben, amire tőkét kellene felszabadítani. Inkább a cap managelésében segít, ha van olyan pénz, amit nem kell letétben hagyni. Talán kisebb roster mozgások elképzelhetők a következő két hétben, ehhez jól jöhetett a felszabadított pénz. Ha nem értettem félre teljesen 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez érdekes. Kraftnak nincs ennyi készpénze vagy mi? Úgy értem, ezt simán meg lehetett volna úgy is oldani, hogy Kraft a zsebébe nyúl és beteszi likvid betétként a cégbe és kész. Max. annyi lenne a veszteség, amennyi a jelenlegi megtakarítási formában (akármi is az, tőzsde, értékpapír, arany, akármi) levő pénz és a számlára tett pénz közötti nyereség különbsége. De az, hacsak nem valami kockázati alapban tartja, nincs annyi, mint az évenkénti 1 milla fizu növekedés (tizen pár százalék).peterk2005
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az NFL-ben játékos fizetésénél.tomi-tomi
Már hogy ne lenne? Gsn egyébként nem erről írt - a forrás oldalról -, hanem a szerződött pénzek kifizetésének feltételeiről és formájáról. Az NFL franchise is egy vállalkozás, a tulajdonos minden további nélkül "belenyúlhat a zsebébe" és betehet pénzt a cégébe. Természetesen nem "csak úgy", hanem a cégjogi formákat betartva. Ez is egy formája a készpénz forráshoz jutásnak, ahogy a hitel, részvénykibocsájtás, eszköz leépítés és a többi forma. Hogy mi módon tesz be pénzt (tulajdonosi kölcsön, alaptőke emelés, likvid hitel, stb.), az az eset szempontjából lényegtelen.

Illetve talán mégsem, mert belegondolva talán mégiscsak arról lehet szó, hogy Kraftnak túl nagy veszteséggel járt volna kivennie a pénz valahonnan máshonnan (ennyi pénzt senki nem bankszámlán vagy párna alatt tart), bukva rajta nyereséget, kamatot, miegymást. Ehelyett - mivel Brady és Kraft között feltétlen a bizalom - azt mondhatta, hogy "figyi, a kasszában nincs ennyi, nekem meg bukó lenne ennyi készpénzt betenni most. Inkább mondj le azokról a feltételekről ami miatt letétbe kell helyezni a pénzt és cserébe odaadom neked a veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Azért capspace ügyileg nem álltok olyan jól, h Suh féle transferekben gondolkodjatok.

Ha hinni lehet az overthecap adatainak, akkor idén $6,772,759 van még félretéve, míg jövőre mínusz $1,027,047 áll a keret (Revis monster szerződésével és 140 millás becsült cap space esetén).
Ha kivágjátok, akkor máris van $18,972,953, amivel lehet gazdálkodni (+ amit át tudtok idén vinni - de az a kb 6 milla kelleni is fog a draftra, szal tényleges FA igazolásokra/hosszabbításokra még a cuttal is csak kb 19 M marad).

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.Általános Doktor
Van ott pénz, én kapásból látok kb 30millát.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért capspace ügyileg nem álltok olyan jól, h Suh féle transferekben gondolkodjatok.

Ha hinni lehet az overthecap adatainak, akkor idén $6,772,759 van még félretéve, míg jövőre mínusz $1,027,047 áll a keret (Revis monster szerződésével és 140 millás becsült cap space esetén).
Ha kivágjátok, akkor máris van $18,972,953, amivel lehet gazdálkodni (+ amit át tudtok idén vinni - de az a kb 6 milla kelleni is fog a draftra, szal tényleges FA igazolásokra/hosszabbításokra még a cuttal is csak kb 19 M marad).

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.Általános Doktor
Nem lesz érdemi külső FA tevékenység. Revis 25 millás 2. éve nem fog életbe lépni. Mayo és Dola szerződését megpróbálják átszerkeszteni. PO helyről draftolni ennyi cetlivel megúszható 4,5-5 millióból. Nagyjából 23-25 millió mozgástérre lehet számítani. Ebből kell megoldani Revis, DMC, Ridley/Vereen szerződését. Szűken meg lehet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Szvsz csak akkor tudtok érdemben FA tevékenységet végezni, ha Revis szerződése átstrukturálásra kerül/kivágjátok.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha jól emlékszem, a Mankins elküldésével felszabadult pénzt sem költöttük el, illetve jövőre már a Hernandez ügye miatt beragadt pénz sem terhel majd. Szerintem egész jó mozgástér lesz a FA-k megtartására. Néhányan (Amendola pl.) biztosan nem marad annyiért, amennyi a szerződésében van. Revis jövő évi kifizetését is lehet mérsékelni, ha hosszabb távú megoldást találunk. Egy szónak is száz a vége, nem egy csapat kiegyezne ekkora mozgástérrel (miközben azért nem egy kutyaütő csapatról beszélünk).

Bradyt illetően azért vannak aggodalmaim. Persze jó lenne, ha itt fejezné be a pályafutását, de főleg ha az utolsó pillanatig megfelelő teljesítményt nyújtana. De az ilyen örökké játszani akaró QB-knál általában nem így szokott lenni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szerintem Fairley is problémás lenne.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na akkor hozzuk el Suh-t Wilfork mellé, és akkor lesz végre pass rushunk és nem kell rizikózni a rookiekalParadSEC
Ezen már én is elmélkedtem. Szakmailag biztosan előrelépést jelentene, de nem hinném, h BB-t ill. Kraftot érdekelné egy ilyen megosztó játékos. Szinte minden évben volt nagyon sportszerűtlen húzása, most pl. a Rodgers-es taposás az, amit egy intelligens NFL játékos nem tesz - főleg nem úgy, h kb. 200 kamera fókuszál rá...
Ennek ismeretében szerintem nem akarnánk rá áldozni egy vagyont. Főleg úgy, h Revis megtartása is iszonyat összegbe fog fájni...ha egyáltalán sikerül.

Azért persze jó lenne egy Baby Vince - Suh páros a fal belsejébe😊 Szeretnének minket az ellenfelek irányítói az biztos.
Esetleg még JJ Watt kellene hozzá és nem lenne O-fal, aki nem rogyna össze😊😊😊Rule
Szerintem Suh marad a lionsnál, Fairley jó lesz nekünk VW , Siliga és Easley mellé.gordon
Na jó Fairley-el is kiegyezem 😀 Csak legyen végre nyomás a D-linetól

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Na akkor hozzuk el Suh-t Wilfork mellé, és akkor lesz végre pass rushunk és nem kell rizikózni a rookiekalParadSEC
Ezen már én is elmélkedtem. Szakmailag biztosan előrelépést jelentene, de nem hinném, h BB-t ill. Kraftot érdekelné egy ilyen megosztó játékos. Szinte minden évben volt nagyon sportszerűtlen húzása, most pl. a Rodgers-es taposás az, amit egy intelligens NFL játékos nem tesz - főleg nem úgy, h kb. 200 kamera fókuszál rá...
Ennek ismeretében szerintem nem akarnánk rá áldozni egy vagyont. Főleg úgy, h Revis megtartása is iszonyat összegbe fog fájni...ha egyáltalán sikerül.

Azért persze jó lenne egy Baby Vince - Suh páros a fal belsejébe😊 Szeretnének minket az ellenfelek irányítói az biztos.
Esetleg még JJ Watt kellene hozzá és nem lenne O-fal, aki nem rogyna össze😊😊😊Rule
Szerintem Suh marad a lionsnál, Fairley jó lesz nekünk VW , Siliga és Easley mellé.
több mint 11 éve
Ez érdekes. Kraftnak nincs ennyi készpénze vagy mi? Úgy értem, ezt simán meg lehetett volna úgy is oldani, hogy Kraft a zsebébe nyúl és beteszi likvid betétként a cégbe és kész. Max. annyi lenne a veszteség, amennyi a jelenlegi megtakarítási formában (akármi is az, tőzsde, értékpapír, arany, akármi) levő pénz és a számlára tett pénz közötti nyereség különbsége. De az, hacsak nem valami kockázati alapban tartja, nincs annyi, mint az évenkénti 1 milla fizu növekedés (tizen pár százalék).peterk2005
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az NFL-ben játékos fizetésénél.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ez érdekes. Kraftnak nincs ennyi készpénze vagy mi? peterk2005
A 24 M $ cash, az 24 M $ cash...egy ekkora vállalkozó mint Kraft gondolom nem széfben tartja a pénzét, hanem a vagyonának 99,9%-a vállalkozásokban, vagy máshol befektetve tengődik.
Ha készpénzzé (folyószámlapénzzé) kellene tennie, akkor egyből bukhat akár néhány M-t rajta. Ezt pedig egy ilyen üzletember nem igazán teszi meg.
több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal

Esetleg még JJ Watt kellene hozzá és nem lenne O-fal, aki nem rogyna össze😊😊😊
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
New England Patriots offensive coordinator Josh McDaniels is among the candidates for the head coaching jobs of the San Francisco 49ers and Atlanta Falcons, with both teams asking for permission to interview McDaniels, according to ESPN's Adam Schefter and other media reports.

Akármi lesz ennek a szezonnak a végeredménye, én örülnék ha új OC-vel vágnánk neki a 2015-s évnek 😊
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez érdekes. Kraftnak nincs ennyi készpénze vagy mi? Úgy értem, ezt simán meg lehetett volna úgy is oldani, hogy Kraft a zsebébe nyúl és beteszi likvid betétként a cégbe és kész. Max. annyi lenne a veszteség, amennyi a jelenlegi megtakarítási formában (akármi is az, tőzsde, értékpapír, arany, akármi) levő pénz és a számlára tett pénz közötti nyereség különbsége. De az, hacsak nem valami kockázati alapban tartja, nincs annyi, mint az évenkénti 1 milla fizu növekedés (tizen pár százalék).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
In a deal turned into NFL today, Tom Brady restructured his contract to give NE $24 million more in cash to spend this winter, per sources.
Under the new deal, Brady changed the $24 million in “skill” guarantee to only “injury” guarantee, meaning that Brady now would get the guaranteed money only if he were injured. Brady also now can be released from the Patriots without any liability, but he then would become an unrestricted free agent, free to command the type of guaranteed money he has agreed to surrender. This frees up cash for the Patriots to use on other players. New England needs the cash to help re-sign some of its own free agents such as Darrelle Revis, Devin McCourty, Nate Solder and Shane Vereen, amongst others.Schefter
nem mondom, hogy pontosan értem ennek a dolognak a működését, de aszongyák ez nagyon jó a csapatnak

szerk.:
This is a cash flow move, so really what it allows #Patriots to do is give someone like Revis a huge bonus check as signing bonus up front.Loyko
triangle
Cap space ettől nem lett több. Viszont lehetővé teszi, hogy más játékosoknál azzal növeljék a szerződés értékét, hogy az aláírási bónuszból (sokkal) többet fizessenek már ki a szerződés aláírásakor. (Remélem, lesz hozadéka Revis/DMC és társai tárgyalásainál.)
Tulajdonképpen viszonozatlan kedvezményt adott a csapatnak/FO-nak, hiszen az eddig full garantált 24 millióját most már csak sérülés esetén kapja meg, s ezért cserébe nem kért/kapott semmit.

Nagyjából példa nélküli tettet hajtott végre. Fasza csávó. Btw az önbizalma is rendben van.😊

szerk. Sokat nem változtat a dolgon, de kapott (nevetséges) ellenértéket. Évi 1-1-1 millióval fog többet keresni. Hogy ne lógjon ki - teljesen - a lóláb.

gsn részletesen leírja az egészet:  patriots.hu/tom-brady-szerzodesmodositasa

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na akkor hozzuk el Suh-t Wilfork mellé, és akkor lesz végre pass rushunk és nem kell rizikózni a rookiekal

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
In a deal turned into NFL today, Tom Brady restructured his contract to give NE $24 million more in cash to spend this winter, per sources.
Under the new deal, Brady changed the $24 million in “skill” guarantee to only “injury” guarantee, meaning that Brady now would get the guaranteed money only if he were injured. Brady also now can be released from the Patriots without any liability, but he then would become an unrestricted free agent, free to command the type of guaranteed money he has agreed to surrender. This frees up cash for the Patriots to use on other players. New England needs the cash to help re-sign some of its own free agents such as Darrelle Revis, Devin McCourty, Nate Solder and Shane Vereen, amongst others.Schefter
nem mondom, hogy pontosan értem ennek a dolognak a működését, de aszongyák ez nagyon jó a csapatnak
triangle
respect neki, már másodjára hajlandó módosítani a szerződését a csapat javára, nem sokan tennék ezt meg a ligában.

több mint 11 éve
triangle 1 283

szerk.:
This is a cash flow move, so really what it allows #Patriots to do is give someone like Revis a huge bonus check as signing bonus up front.Loyko
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Már közel se vagyunk olyan jók, mint az év közepéntamasboldizsar
Azt a szintet nem lehet egy egész szezonon keresztül játszani.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na bassza meg. Végre elhatározza az ember, hogy csak ki kellene mászni Bostonba egy meccsre, erre a Broncos, a Colts és a Cowboys elleni is idegenben lesz... Akkor asszem marad a Pittsburgh

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Nem a tegnapi meccs miatt mondom, de az utóbbi időben nagyon leültünk. Már közel se vagyunk olyan jók, mint az év közepén pedig senki jelentősebb nem esett ki. A védelem egy-két homály drive-ot leszámítva kb. hozza azt a teljesítményt, de a támadók tiszta homály. Futni az utóbbi időben egyáltalán nem tudunk. A 3&out-ok száma is nagyon megnőtt. Kíváncsi vagyok fel tudunk-e pörögni még egyszer arra a szintre, mert azzal a legnagyobb esélyesek lennénk. Ezzel a játékkal meg most akárkitől kikaphatunk.
Igaz a többi csapat se parádézik az AFC-ben a Steelers kivéve, így örülök, hogy első körben nem jöhetnek. A maradék hármasból meg szinte mindegy, hogy kijön. Talán egy Ravens-Pats, Denver-Colts körnek örülnék legjobban. Így kiesne a Steelers és a Denverre se várna könnyű meccs. A Ravenst meg nem tartom veszélyesnek. Secondary és futójáték nincs gyakorlatilag. A WR sor is gyenge. Csak a Front7-től lehet egy kicsit tartani.
több mint 11 éve
Minden esetre arról képet kaphattunk, hogy mi történne Gronk, Minitron, vagy éppen Hightower kiesése esetén. Jó lett volna látni valami B terv szerűséget, de ez most elmaradt. És TB is konkrétan rossz volt a kedvenc célpontjai nélkül.
1ébként meg nehéz kiigazodni a szurkolókon is. Szolgáld ki a közönséget, de közbe ne játszanak a kezdők és ne sérüljön meg senki. Az akarattal, küzdőszelemmel pedig szerintem nem volt probléma.Boston
Mondjuk azt ne felejtsük el, hogy ennél jobb D-line már nem jöhet szembe 😀
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Minden esetre arról képet kaphattunk, hogy mi történne Gronk, Minitron, vagy éppen Hightower kiesése esetén. Jó lett volna látni valami B terv szerűséget, de ez most elmaradt. És TB is konkrétan rossz volt a kedvenc célpontjai nélkül.
1ébként meg nehéz kiigazodni a szurkolókon is. Szolgáld ki a közönséget, de közbe ne játszanak a kezdők és ne sérüljön meg senki. Az akarattal, küzdőszelemmel pedig szerintem nem volt probléma.

Do your job
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
hmmm Orton annyira megörült a tegnapi győzelmenek hogy gyorsan visszavonul 😛
érdekes lesz hogy jövőre ki lesz ott a kezdő Qb.manuszka86
Ne viccelj! A csúcson kell abbahagyni 😛

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!