New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Roberto Gronkowski... xD

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
1. Tom és Bill hiányzik róla, pedig őket is meghallgatnám😊
2. Gronk jól tolta😊
3. Hörninek meg le sem kellett volna írni😊NB2
Casillas is láthatóan séróból tolja. Amúgy többször készült már ilyen, vissza kellene keresni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Hola y Feliz Navidad !Kollega
2. Gronk jól tolta😊
3. Hörninek meg le sem kellett volna írni😊NB2
Brady ott röhög Gronk mögött.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Hola y Feliz Navidad !Kollega
2. Gronk jól tolta😊
3. Hörninek meg le sem kellett volna írni😊
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A Bowl.hu és a Pats topic latino kiadása következik, kedvenceink tolmácsolásában:

Hola y Feliz Navidad !

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
A bills ellen mindenki jatszik. 3 het meccs nelkul sok lenne.
Sok mindent lehetne elesben gyakorolni a playoffra.

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Az a baj minden olyanba belekot ami kicsit is ketes. Az ha valakinek ez nem tetszik es szova teszi az miert hagyja abba a forumozast?
A masiknak legyen egy kis esze es ne a kakan keresse a csomot. Ertelmes vitanak helye van. Az ertelmetlennek lehetne egy troll topic. 😊

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Most tényleg az lenne az egyetlen megoldás, ha fel sem jövök ebbe a topicba?Wyatt
Nem, a másik megoldás, hogy megint kitiltják egy darabig, csak az nem rajtad múlik.Gogo
Túl szép lenne...:A:DeX
Azért azon gondolkodj már el kérlek, hova vezetne az, ha egy nyilvános fórumon valakit csak azért kitiltanánk, mert nem tetszik a véleménye? Először őt, aztán azokat, akik reagáltak rá, mert ez se kötelező amúgy, hogy aztán a végén csak a szakértők maradjanak (haha).

Aki nem képes elfogadni, hogy egy ilyen helyen néha őt nem érdeklő kommentekbe ütközik, annak az ünnepek alkalmából csak a legjobbat akarva azt kívánom, hogy feleslegesen ne stresszelje magát és hagyja abba a fórumozást, ennyit nem ér az egész.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor átfogalmazom: Mennyiben releváns info egy december 22-i mérkőzésen, hogy korábbi prime time meccseken egy adott játékos, jelen esetben Dalton milyen teljesítménnyel rukkolt elő?
Mi következik biztosan az eddig mutatott játékaiból az adott meccsre nézve?Sobri Jóska
Ez akkor neked is remek hír. Brady ugyan 3-4 éve kiégett, de megnyugodhatsz, mert az elmúlt évekbeli kiégett játéka semmit nem fog jelenteni az idei kulcsfontosságú playoff meccseken. 😊

u.i.: Boldog karácsonyt mindannyiotoknak. Fura ez a kora őszi idő, de jézuska szagot ez sem tudja elfújni, úgyhogy legyen tele a karácsonyfa alja és örüljenek a gyerekek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
triangle 1 283
Kíváncsi vagyok hogy Wilforkot játszatja-e Bill bá mert ha nem elesik a Pufifánkunk 1,25 misitől ami szerintem nem tenne jót a moráljának! Érdekes lesz látni mit fog csinálni az öreg ebben a helyzetben!ParadSEC
szerintem nem lesz itt kérdés, játszani fognak a kezdők a labda mindkét oldalán a kérdés szerintem csak annyi hogy mennyit. Én mondjuk az első félidőre tippelnék és jöhetnek a cserék.manuszka86
ha pedig mégsem lenne meg a szükséges snapszáma, akkor szerintem Vollmerhez hasonlóan neki is módosítanák a szerződését (amikor még erősen ment a rotálás Solder-Vollmer-Cannon vonalon, akkor vitték lejjebb Vollmer százalékait, hogy így is elérhesse a bónuszait - meg lennék lepve ha szükség esetén ezt Wilforknál nem lépnék meg). #kegyetlenpénzsóvárpétriocc
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Dalton bizonytalanságát főműsoridőbenBruschi85
Én csak ezt ragadnám ki, és erre kérdeznék rá:
Mennyiben számít egy adott meccsen, pláne annak végkimenetelében, hogy eddig Dalton bizonyos tévés közvetítések során milyen teljesítményt nyújtott?

Azt pl. tudtad, hogy a múltbéli eseményektől teljesen függetlenek a jelenben, jövőben történők?
Semmi garancia nincs, hogy pusztán azért, mert eleddig Dalton szarul játszott mondjuk 10-ből 7 meccsen, majd a tizenegyediken is szarul fog.Sobri Jóska
Amit láttam tőle idén is, bőven benne lehet a szerepe a végkimenetelben,.
A hajnaliban akár döntően benne lehetett volna, ha a futójáték és D# nem segíti ki.
Az ilyen tudtad-e, kissé fellengzős, megmondó, kioktató stílusra nem reagálok a jövőben, meg egyébként itt off is lenne.Bruschi85
Akkor átfogalmazom:
Mennyiben releváns info egy december 22-i mérkőzésen, hogy korábbi prime time meccseken egy adott játékos, jelen esetben Dalton milyen teljesítménnyel rukkolt elő?
Mi következik biztosan az eddig mutatott játékaiból az adott meccsre nézve?Sobri Jóska
most én sem értek egyet, pedig sokszor élvezem a hozzászólásaid, mert érdekes dolgokra tapintasz rá. de most szerintem picit ferdítesz. még mielőtt felhoznád az érmefeldobós példát, az nem alkalmazható erre, hiszen az csak egy érme, nincs semmi más tényező azon kívül, hogy feldobod és lesz ami lesz. ugyanakkor, ha egy játékos esetében megfigyelhető tendencia, hogy primetime meccseken összezuhan áltlában, akkor miért ne lehetne következtetni arra, hogy most ez megint tényező lesz? akkor te honnan szoktál arra következtetni, hogy brady a playoffban nem clutch? mert ezelőtt 10-ből 6-szor nem volt az? ebben a példában a playoff-primetime tényező ugyan az, egy kiragadott esemény.winston
Az érme példára. Hogyne lenne más tényező, én például sirályul tudok 😀

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem kell nagy meglepetésre számítani, Belichick már megmondta:

We’ll do the same thing we always do. It won’t be any different this week than it’s been any other week. It won’t be any different this year than it’s been any year. We’ll do what we feel is best for our football team."
(ESPN Boston)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok hogy Wilforkot játszatja-e Bill bá mert ha nem elesik a Pufifánkunk 1,25 misitől ami szerintem nem tenne jót a moráljának! Érdekes lesz látni mit fog csinálni az öreg ebben a helyzetben!ParadSEC
szerintem nem lesz itt kérdés, játszani fognak a kezdők a labda mindkét oldalán a kérdés szerintem csak annyi hogy mennyit. Én mondjuk az első félidőre tippelnék és jöhetnek a cserék.

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok hogy Wilforkot játszatja-e Bill bá mert ha nem elesik a Pufifánkunk 1,25 misitől ami szerintem nem tenne jót a moráljának! Érdekes lesz látni mit fog csinálni az öreg ebben a helyzetben!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! 😊

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Srácok, már megint több időt fecséreltek rá, mint amennyit érdemel 😀

Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért az egészen hihetetlen, hogy ezt minden egyes héten el kell játszani. És a némítás sem segít semmit, mert ugyanúgy látszik az egész az idézetek miatt. Nem tudom miért jó az, ha egyeseknek az az egyetlen életcéljuk, hogy a mások szórakozását tönkreteszi. De mindegy, az a lényeg, hogy ettől marha jól érzi magát, és nem érdekli, hogy mennyire mérhetetlenül szétrombolja de állandóan a topicot. Most tényleg az lenne az egyetlen megoldás, ha fel sem jövök ebbe a topicba?... Ahhoz azért még mindig van elég tartalom, de nagyon gondolkodóba estem. Boldog karácsonyt mindenkinek...Wyatt
Ennyit nem ér a dolog. Én egyszerűen elkezdem olvasni a hsz-t és ha troll, ugrom tovább. Szerintem lépj túl az ügyön.
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Most tényleg az lenne az egyetlen megoldás, ha fel sem jövök ebbe a topicba?Wyatt
Nem, a másik megoldás, hogy megint kitiltják egy darabig, csak az nem rajtad múlik.Gogo
Túl szép lenne...:A:

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem, a másik megoldás, hogy megint kitiltják egy darabig, csak az nem rajtad múlik.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért az egészen hihetetlen, hogy ezt minden egyes héten el kell játszani. És a némítás sem segít semmit, mert ugyanúgy látszik az egész az idézetek miatt. Nem tudom miért jó az, ha egyeseknek az az egyetlen életcéljuk, hogy a mások szórakozását tönkreteszi. De mindegy, az a lényeg, hogy ettől marha jól érzi magát, és nem érdekli, hogy mennyire mérhetetlenül szétrombolja de állandóan a topicot. Most tényleg az lenne az egyetlen megoldás, ha fel sem jövök ebbe a topicba?... Ahhoz azért még mindig van elég tartalom, de nagyon gondolkodóba estem. Boldog karácsonyt mindenkinek...

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mennyiben számít egy adott meccsen, pláne annak végkimenetelében, hogy eddig Dalton bizonyos tévés közvetítések során milyen teljesítményt nyújtott?

Azt pl. tudtad, hogy a múltbéli eseményektől teljesen függetlenek a jelenben, jövőben történők?
Semmi garancia nincs, hogy pusztán azért, mert eleddig Dalton szarul játszott mondjuk 10-ből 7 meccsen, majd a tizenegyediken is szarul fog.Sobri Jóska
A hajnaliban akár döntően benne lehetett volna, ha a futójáték és D# nem segíti ki.
Az ilyen tudtad-e, kissé fellengzős, megmondó, kioktató stílusra nem reagálok a jövőben, meg egyébként itt off is lenne.Bruschi85
Akkor átfogalmazom:
Mennyiben releváns info egy december 22-i mérkőzésen, hogy korábbi prime time meccseken egy adott játékos, jelen esetben Dalton milyen teljesítménnyel rukkolt elő?
most én sem értek egyet, pedig sokszor élvezem a hozzászólásaid, mert érdekes dolgokra tapintasz rá. de most szerintem picit ferdítesz. még mielőtt felhoznád az érmefeldobós példát, az nem alkalmazható erre, hiszen az csak egy érme, nincs semmi más tényező azon kívül, hogy feldobod és lesz ami lesz. ugyanakkor, ha egy játékos esetében megfigyelhető tendencia, hogy primetime meccseken összezuhan áltlában, akkor miért ne lehetne következtetni arra, hogy most ez megint tényező lesz? akkor te honnan szoktál arra következtetni, hogy brady a playoffban nem clutch? mert ezelőtt 10-ből 6-szor nem volt az? ebben a példában a playoff-primetime tényező ugyan az, egy kiragadott esemény.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem, nem azok. Olvass már egy kis szakirodalmat, már kértelek rá más témában is (ott azóta csendben is vagy).gdavid
Ez fixálódott a betyárban, az úristen nem tudja kizökkenteni a tévedéséből.

Egy jó táblázat, hogy melyik csapat melyik helyen juthat PO-ba az AFC-ből:

Jó eséllyel Colts-Bengals győztese jön.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
És ez melyik csapattopicra nem igaz?
Tudod így működik a világ.
Mindig jönnek az újak, kikopnak a régiek.Sobri Jóska
És engem miért érdekelne a többi csapat topicja? Szimplán csak hiányoznak Lucas, DoM és a többiek észrevételei. De annak örülök, hogy te még itt vagy és a te véleményeidet mindenki olvashatja. Senki ember fia nem bírná ki ha már nem írnál 😊nDRo
Danna,lucas, DoM, Rule, gsn +Paul43 észrevételeit folyamatosan olvashatod a patriots.hu -n napról-napra.gordon
Köszi! Ha nem szólsz nem is tudom... 😊
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan

Nem, nem azok. Olvass már egy kis szakirodalmat, már kértelek rá más témában is (ott azóta csendben is vagy).

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress

Akkor átfogalmazom:
Mi következik biztosan az eddig mutatott játékaiból az adott meccsre nézve?