New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 121 — #NoStress
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^Wyatt
Én nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.

szerk: mármint a Ravensnek.Joco
Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^Wyatt
Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?Burkus
Lehetni lehet, csak nem hagyják.
A Steelers egy sacket tudott abszolválni, miközben a vakoldali tacklejük egy UDFA rookie.
A PO nem csak a képességekről szól, ami egy alapszakaszban első seedet jelenthet, hanem a napi formáról, a koncentrációról, hogy fejben mennyire sikerül megvalósítani, amire valójában képes egy játékos. És akkor megeshet, hogy Suggs lábbal szerez interceptiont, vagy mint 2007-ben történt, Tyree fejjel kap el passzt. Ezek tervezhetetlen történések.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^Wyatt

Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^Wyatt
Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?Burkus
A mostani meccsen kis túlzással nem is volt komolyabb nyomás Flaccón. Úgy, hogy UDFA rookie volt az LT, Yanda RG helyett meg RT-t játszott, Zuttah meg 2-szer "gáncsolta" el Joe-t. 😀
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Hát nem lesz egyszerű a hétvégi holló meccs. Jön Flacc az előre csűröm labdáival ami 80% DPI, 15% complet, 5% homály... Jó lesz így játszani mert nunku lesz rajta a nyomás! Nem kicsit fázok ettől a meccstől. JMD és Bill bá remélem helyre rázzák az O-t mert nagyon szükség lesz rájuk.ParadSEC
Nagy egyetértés! Idegbajt kapok a hollóktól. És nem is örülök nekik. De ha ez kell az SB-hez, akkor őket kell lecsűrni. Elkapóinkat nem irigylem, volt 1-2 kemény hit éjjel is. Futni, futni, futni, amiből jöhet a passz.
több mint 11 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFL
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Hát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgyWyatt
Na jo meglepne, de mondjuk ugy, hogy nagyon remelem ilyen jol tudod elore a Div meccsunk eredmenyet is 😀 😀 😀 😀 😀

gopecctambrediundefeatedszizonprofetamvp

#MiraclesHappen
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Hát nem lesz egyszerű a hétvégi holló meccs. Jön Flacc az előre csűröm labdáival ami 80% DPI, 15% complet, 5% homály... Jó lesz így játszani mert nunku lesz rajta a nyomás! Nem kicsit fázok ettől a meccstől. JMD és Bill bá remélem helyre rázzák az O-t mert nagyon szükség lesz rájuk.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
hasonló jókat! 😊 (imádom ezt a képet)
több mint 11 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Nem örülök a Ravensnek.. bár tény h van miért visszavágni.

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Hát akkor Baltimore...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^

több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan

szerk: mármint a Ravensnek.

több mint 11 éve
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛winston
én nem kérem a hollókat😊 inkább Luck-ék
több mint 11 éve
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊
Mondjuk tök mindegy, csak legyen három WWyatt
ez természetesen így van, de ha már felhoztátok 😀
több mint 11 éve
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊
Mondjuk tök mindegy, csak legyen három W

több mint 11 éve
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛
több mint 11 éve
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFL
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :d

PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊Igor
Én mindenkit. A Steelerst is, a Ravenst is, meg a Broncost is. De sajnos mindenkit nem lehet 😀
Ettől függetlenül, szerintem az Indy hozza majd a meccsét, és a Steelers most elég jó formában van (egy AFC North-csapat mindenképpen kiesik, megsértés nélkül ugye 😊 )

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :d

PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ráérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgy

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ráérünk! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 653 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gronko ellenszavazat nélkül az év tight endje az AP-nél.
Brady két szavazatot kapott, Romo hárommal lett a második csapatban, Rodgers nagyon nyert.
Vollmer kapott még 3, Connolly (😒) 1 szavazatot, Gost 21-et, csak Vina előzte meg (jó a rúgónevelésünk 😀)
Hightower és Collins 2-2 elég ergya, Revis 42-je a legtöbb, DMC viszont csak 2-t kapott. Ezúttal is egy picit inkább a név számított... 😊

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 121 — #NoStress
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀

A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀iktriad
2015-ben újra a régi logótok/sisakotok lesz.
Hogy emlékezhessetek a régi szép 5-11-es, 8-8-as meg 7-9-es időkre. 😉

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀

A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az ...
veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".[/i]peterk2005
Nem hinném, hogy magának a franchisenak lenne szüksége likvid tőkére. Tudtommal nyereséggel működik, nagyobb beruházás nincs tervben, amire tőkét kellene felszabadítani. Inkább a cap managelésében segít, ha van olyan pénz, amit nem kell letétben hagyni. Talán kisebb roster mozgások elképzelhetők a következő két hétben, ehhez jól jöhetett a felszabadított pénz. Ha nem értettem félre teljesen 8-)Kollega
A cap menedzselésben biztos nem, mert azzal, hogy 1 millióval emelkedett Brady fizuja, cap szempontból még keletkezett is 1 millió minusz (ennyivel több terheli a capet jövő évtől). Ezt Gsn le is írta részletesen a linkelt cikkben. A cash flow-t segíti, én csak azt furcsállottam első pillanatban, hogy miért nem volt egyszerűbb megoldás az, ha Kraft szimplán berak ennyit. De belegondolva lehet benne ráció, például azért amit lentebb írtam. De más oka is lehet persze.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)