New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehetni lehet, csak nem hagyják.Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?BurkusMindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^WyattHát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^WyattÉn nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.
szerk: mármint a Ravensnek.Joco
A Steelers egy sacket tudott abszolválni, miközben a vakoldali tacklejük egy UDFA rookie.
A PO nem csak a képességekről szól, ami egy alapszakaszban első seedet jelenthet, hanem a napi formáról, a koncentrációról, hogy fejben mennyire sikerül megvalósítani, amire valójában képes egy játékos. És akkor megeshet, hogy Suggs lábbal szerez interceptiont, vagy mint 2007-ben történt, Tyree fejjel kap el passzt. Ezek tervezhetetlen történések.
több mint 11 éve
A mostani meccsen kis túlzással nem is volt komolyabb nyomás Flaccón. Úgy, hogy UDFA rookie volt az LT, Yanda RG helyett meg RT-t játszott, Zuttah meg 2-szer "gáncsolta" el Joe-t. 😀Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?BurkusMindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^WyattHát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^WyattÉn nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.
több mint 11 éve
Jobban örültem volna a Kócnak. A Postások igen kellemetlen ellenfél és félő, hogy a leolvadt O-nek sok lesz a Ravens D. Legalább most a védelmünk várhatóan dominálni fogja a Ravens O-t. Nem figyeltem őket idén, milyen az O-faluk? Mennyire lehet rájuk tenni nyomást?Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^WyattHát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^WyattÉn nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.
több mint 11 éve
Hát nem lesz egyszerű a hétvégi holló meccs. Jön Flacc az előre csűröm labdáival ami 80% DPI, 15% complet, 5% homály... Jó lesz így játszani mert nunku lesz rajta a nyomás! Nem kicsit fázok ettől a meccstől. JMD és Bill bá remélem helyre rázzák az O-t mert nagyon szükség lesz rájuk.ParadSECNagy egyetértés! Idegbajt kapok a hollóktól. És nem is örülök nekik. De ha ez kell az SB-hez, akkor őket kell lecsűrni. Elkapóinkat nem irigylem, volt 1-2 kemény hit éjjel is. Futni, futni, futni, amiből jöhet a passz.
több mint 11 éve
Na jo meglepne, de mondjuk ugy, hogy nagyon remelem ilyen jol tudod elore a Div meccsunk eredmenyet is 😀 😀 😀 😀 😀Hát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgyWyatt
gopecctambrediundefeatedszizonprofetamvp
#MiraclesHappen
több mint 11 éve
Hát nem lesz egyszerű a hétvégi holló meccs. Jön Flacc az előre csűröm labdáival ami 80% DPI, 15% complet, 5% homály... Jó lesz így játszani mert nunku lesz rajta a nyomás! Nem kicsit fázok ettől a meccstől. JMD és Bill bá remélem helyre rázzák az O-t mert nagyon szükség lesz rájuk.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Nem örülök a Ravensnek.. bár tény h van miért visszavágni.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 11 éve
Hát akkor Baltimore...
több mint 11 éve
Mindenkinek van miért visszavágni kb 😀 De lehet, hogy kivételesen jobban járunk egy olyan konf. elődöntővel, amelyen meg kell szakadni a sikerért, nem pedig simán besétálni úgymond az AFC döntőjében. Persze engem nem érdekel hogyan, csak nyerjünk^^Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^WyattÉn nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.

több mint 11 éve
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^WyattÉn nem bánom,van miért visszavágni főleg hazai pályán.
szerk: mármint a Ravensnek.
több mint 11 éve
Hát nem örülök, a Broncos szerintem simán megy AFC-döntőbe, mi meg mehetünk vért pisilni^^

több mint 11 éve
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛winstonén nem kérem a hollókat😊 inkább Luck-ék
több mint 11 éve
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊ez természetesen így van, de ha már felhoztátok 😀
Mondjuk tök mindegy, csak legyen három WWyatt
több mint 11 éve
Lenne, lenne. De magam részéről egy Colts, Steelers, Panters kört is szívesen látnék 😊Mondjuk tök mindegy, csak legyen három W

több mint 11 éve
Azért lenne benne plusz öröm, ha a Baltimore-Denver úton vezetne az út a SB-ba. 😊 Annál már csak az lenne szebb mese, ha a Giants-t verné a csapat a végén 😛
több mint 11 éve
Én mindenkit. A Steelerst is, a Ravenst is, meg a Broncost is. De sajnos mindenkit nem lehet 😀Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :dHát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀tomi-tomi
PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊Igor
Ettől függetlenül, szerintem az Indy hozza majd a meccsét, és a Steelers most elég jó formában van (egy AFC North-csapat mindenképpen kiesik, megsértés nélkül ugye 😊 )

több mint 11 éve
Ezzel egyszerre ket AFC North csapatot sikerult megserteni :dHát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀tomi-tomi
PS: bar megertem en hogy el akartok kerulni minket.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Hát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgy

több mint 11 éve
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Gronko ellenszavazat nélkül az év tight endje az AP-nél.Brady két szavazatot kapott, Romo hárommal lett a második csapatban, Rodgers nagyon nyert.
Vollmer kapott még 3, Connolly (😒) 1 szavazatot, Gost 21-et, csak Vina előzte meg (jó a rúgónevelésünk 😀)
Hightower és Collins 2-2 elég ergya, Revis 42-je a legtöbb, DMC viszont csak 2-t kapott. Ezúttal is egy picit inkább a név számított... 😊

több mint 11 éve
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀2015-ben újra a régi logótok/sisakotok lesz.
A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀iktriad
Hogy emlékezhessetek a régi szép 5-11-es, 8-8-as meg 7-9-es időkre. 😉
több mint 11 éve
Látom nálatok nem tudnak arról, hogy logót és sisakot változtattunk 2 ÉVE. 😀😀
A Jags facebookon megpróbált emlékeztetni titeket erre. 😀
több mint 11 éve
A cap menedzselésben biztos nem, mert azzal, hogy 1 millióval emelkedett Brady fizuja, cap szempontból még keletkezett is 1 millió minusz (ennyivel több terheli a capet jövő évtől). Ezt Gsn le is írta részletesen a linkelt cikkben. A cash flow-t segíti, én csak azt furcsállottam első pillanatban, hogy miért nem volt egyszerűbb megoldás az, ha Kraft szimplán berak ennyit. De belegondolva lehet benne ráció, például azért amit lentebb írtam. De más oka is lehet persze.Leírta gsn a linkelt cikkben részletesen a szabályokat. Röviden: ilyen "zsebembe nyúlok" megoldás nincsen az ...Nem hinném, hogy magának a franchisenak lenne szüksége likvid tőkére. Tudtommal nyereséggel működik, nagyobb beruházás nincs tervben, amire tőkét kellene felszabadítani. Inkább a cap managelésében segít, ha van olyan pénz, amit nem kell letétben hagyni. Talán kisebb roster mozgások elképzelhetők a következő két hétben, ehhez jól jöhetett a felszabadított pénz. Ha nem értettem félre teljesen 8-)Kollega
veszteséget vagy annak egy részét, így mindketten jól járunk. Inkább a miénk legyen a pénz, mint a banké/alapé".[/i]peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)