New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Suggs mindig járatja a száját 😊

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Igor, legyen, játszunk keményen, nem dobnak rá zászlót a meccsen 😀 (a bills ellen sem dobtak)
Btw, ha dobnak vendégem vagy egy italra, ha tartod még, hogy jössz az endzoneba.

Ps: Nem úr aki nem pazarol. 😀gordon
Tartom de nem sportszeru igy.. tulsagosan elonyos nekem ez a fogadas 😊Igor
Nagyon előnyös, de nem Browner miatt. Neki összesen 3 zászlója volt eddigi pályafutása során dec. 15. után.
A Ravens-nek nincs olyan meccse lassan öt éve, hogy ne dobnának nekik DPI-t. Működik a felbaszom - lehetőség szerint egy kicsit rövidebbre-, aztán jön a zászló stratégia. Idén 56 pont DPI után? Az igen.
S Suggs ezek után járatja a száját, hogy a Liga TB-PM AFC döntőt akar?!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Igor, legyen, játszunk keményen, nem dobnak rá zászlót a meccsen 😀 (a bills ellen sem dobtak)
Btw, ha dobnak vendégem vagy egy italra, ha tartod még, hogy jössz az endzoneba.

Tartom de nem sportszeru igy.. tulsagosan elonyos nekem ez a fogadas 😊
Majd ott megbeszeljuk 😊Igor
Az is számít, ha dobnak rá, be is mondják, de aztán meggondolják magukat és felveszik a zászlót? 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

Tartom de nem sportszeru igy.. tulsagosan elonyos nekem ez a fogadas 😊
Majd ott megbeszeljuk 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Egyebkent en szivesen jovok beszelgetni, egyelore eleg civil a dolog ugyis.. hol van az igazi trashtalk ehhez kepest 😊
Igor
ezt meghagyjuk a Ravens topicnak... :p

egyébként a szezon ezen részén én már nem nagyon látom értelmét "agyonelemezni" egy meccset, ahogy Sanyi szokta mondani: "aki jobban akarja" aznap, az nyer 😀

(én annak örülök, hogy gyorsan túl leszünk rajta)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Ps: Nem úr aki nem pazarol. 😀
több mint 11 éve
A tavalyi meccsen alapvetoen jobb volt a Pats, es teljesen megerdemelten nyert, de a pontkulonbseg erosen megteveszto, azert nem art azzal vigyazni.. 20-7 volt a negyedik negyedben az is, es 7 perccel a vege elott meg nalunk volt a labda felpalyanal, es mentunk a 14-20-ert. Aztan turnover on downs, metodikus drive a Patstol, az uccso 14 pont meg egy perc alatt ket Tyrod Taylor turnoverbol jott.

A tavalyi borzalmas OL-unk azota 3 (vagy 4) helyen cserelodott, pletykaljak hogy Joe serult is volt (ezen mulott persze legkevesbe), a front seven jobb es legfokepp melyebb..

Szoval en meg lennek dobbenve, ha ez a meccs koran eldolne, es mondjuk 10 pontnal nagyobb kulonbseggel nyer valaki.

PS: annyi minden osszejott, a Tucker kihagyott FG-t el is felejtettem! Bar az csak 3 pont lett volna ugyis..Igor
Mindkét csapat szurkolói a nekik kedvező adatokat és emlékeket szedik elő. Nincs ezzel semmi baj, valamiről csak szólnia kell ezen a héten a fórumnak.zinedine5
Ez minden csak nem kedvezo emlek/adat :p es bar lehet hogy relevansabb, mint a PO meccsek, amiket szinten irhattam volna, szerintem a scorelinet erdemes kicsit kozelebbrol megnezni.

Csak arra a tezisre reagaltam, hogy ez majd sima lesz (kyobalu, peterk) a 41-7 miatt vagy mert szerencses modon, kozepes jatekkal (???? - bar ez nekunk jo hir, ha a mult hetvege volt a kozepes szint..), "egy idonkent feltamado elkepeszto szerencsefakorral" biro QB-val meg birokkal utottunk volna egy enervalt/gyenge Steelerst....
Nehogy aztan a Pats szurkerek 90%-nak vagy Ricsinek fura legyen, hogy ez a franya Ravens meg mindig meccsben van.

Egyebkent en szivesen jovok beszelgetni, egyelore eleg civil a dolog ugyis.. hol van az igazi trashtalk ehhez kepest 😊

PS: lehet hogy csak holdingja lesz Brownernek 😊 vagy arra is ervenyes a prediction-od, Gordon?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bold prediction: Browner-nek nem lesz DPI-je 😀gordon
LOL, ezt küldd be az NFL pregame show-ba, hogy olvassák be. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
A tavalyi meccsen alapvetoen jobb volt a Pats, es teljesen megerdemelten nyert, de a pontkulonbseg erosen megteveszto, azert nem art azzal vigyazni.. 20-7 volt a negyedik negyedben az is, es 7 perccel a vege elott meg nalunk volt a labda felpalyanal, es mentunk a 14-20-ert. Aztan turnover on downs, metodikus drive a Patstol, az uccso 14 pont meg egy perc alatt ket Tyrod Taylor turnoverbol jott.

A tavalyi borzalmas OL-unk azota 3 (vagy 4) helyen cserelodott, pletykaljak hogy Joe serult is volt (ezen mulott persze legkevesbe), a front seven jobb es legfokepp melyebb..

Szoval en meg lennek dobbenve, ha ez a meccs koran eldolne, es mondjuk 10 pontnal nagyobb kulonbseggel nyer valaki.

PS: annyi minden osszejott, a Tucker kihagyott FG-t el is felejtettem! Bar az csak 3 pont lett volna ugyis..Igor
Mindkét csapat szurkolói a nekik kedvező adatokat és emlékeket szedik elő. Nincs ezzel semmi baj, valamiről csak szólnia kell ezen a héten a fórumnak.
több mint 11 éve
Nagyon várom már én is a szombati meccset.
Defense oldalon megvan az emberanyag és a tehetség is ahhoz, hogy megfogjuk a ravenst, nyomás alatt kell tartani Flacco-t, nem fogjuk tudni sokszor sackelni, megütni mert ahhoz túl jó a fala de sokkal több LB-DB blitzet várok, a lényeg, hogy konstans nyomás alatt tartsuk, hogy ne tudjon "beleállni" a mélységi passzokba. A SEC-nek pedig meg kell mutatnia, hogy miért tartják top5-ös egységnek.
A futás elleni védekezésünk összeállt, attól nem tartok, hogy szétfutnak minket , egyedül az checkdown passzoktól félek egy kicsit de azokat remélem Arrington és Collins büntetni fogja.
A védelem az utóbbi időben a rájátszásban 1el magasabb sebességre kapcsolt ez remélem most is megtörténik főleg azért mert idén "csak" egy nagy hiányzónk van Mayo személyében. Az első drive-tól élesnek kell lenni , ez nem mindig sikerült az elmúlt pár meccsen...
Offense oldalon nem lepődnék meg ha az első két drive 3&out lenne, jönnek majd a 6 OL+TE által támogatott futások (már előre látom, középső futás 2yard, középső futás 1yard, screen 3 yard...) megnézzük a ravens védelem felállásait, blitzeket, JMD hozzáigazítja a gameplant aztán váltunk ha szükséges. (Na ez az ami nem szokott működni...)-- mondjuk lefosom a bokám ha 1&10 re elküldjük Tyms-t egy flyra.. 😀
Bízom benne, hogy Gray kap több cipelést és nem Blount.
A védelem képes arra, hogy 20 pont alatt tartsa a ravenst, az O pedig képes arra, hogy az fölé menjen egy ilyen erős és motivált védelem ellen is , nagyon nehéz lesz de én momentumokat várok az idén elit szintet képviselő ST-től is.

Bold prediction: Browner-nek nem lesz DPI-je 😀
több mint 11 éve

PS: annyi minden osszejott, a Tucker kihagyott FG-t el is felejtettem! Bar az csak 3 pont lett volna ugyis..

több mint 11 éve
Ki hogy megy az endzone-ba mecset nézni? Nem futunk össze előtte valahol?Demecs
Kb. 9től már ott leszünk páran, gyere majd oda.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tudom, hogy a múltból nem lehet építkezni, és a statok nem érnek valami sokat, de megnéztem a 2013-as Ravens meccs adatait... kyobalu
Tudod, hogy nem lehet abból kiindulni, de mégis megteszed. Mi van, csak nem tele a gatyesz? 😀

Amúgy megértem. Ha netán a Ravens nyerne hétvégén akkor akár Indy akár Denver jut tovább, nálam is lenne zabszem. 😀

Amúgy nem kell ide tavalyi meccs, ti vagytok az esélyesek. A Pats jobb, a Ravens meg nem olyan jó, mint 2-3 éve. Akkoriban tényleg ki-ki meccsek voltak (még ha papíron akkor is a Pats volt a favorit), ez a mostani azért nem ilyen szoros. Az esélyek alapján nekem valószínűbbnek tűnik egy 1-2TD-s sima győzelem, mint egy szoros csata.

Az egyetlen ami a zabszemet indokolhatja az az, hogy Rex Ryan még ezt a sokkal jobb Pats-et, Gronk-al együtt is nyakon tudta ragadni, és elég volt neki hozzá egy elit defensive front, és egy "szedett vedett" secondary is. Harbaugh pedig kiváló edző, és neki is rendelkezésére áll egy hasonló alapanyag, elit fronttal. És ő is tudja hogyan kell a Pats ellen készülni. És a Ravens kevésbé önmagát lávon lövős csapat, bennük jobban bennük van, hogy ki is használják ha sanszot kapnak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Ki hogy megy az endzone-ba mecset nézni? Nem futunk össze előtte valahol?

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Tudom, hogy a múltból nem lehet építkezni, és a statok nem érnek valami sokat, de megnéztem a 2013-as Ravens meccs adatait... Ugye a végeredmény Baltimore-ban 41-7 lett.. A mélyen tisztelt és kifejezetten kemény Ravens D-line kemény 2 sacket tudott felmutatni otthon, saját közönség előtt..Játszott Suggs, Dumervil, Ngata, és Upshaw is.. 😀 A mi tavalyi falunk pedig még ennyire sem volt "stabil", mint idén..A legtöbb nyomást és sacket engedték 2003 óta..A mi védelmünk 4 sacket ért el Flacco-n..Nem volt Wilfork, nem volt Branch, nem volt Ayers, Browner, Revis..121 yardot engedtek futás ellen, s nagyobb nyomást helyztek Flaccora, mint ők Brady-re..
Az O#-ben nem volt Gronk, nem volt LaFell, Wright, Tyms.. JE11 és Dola ficánkolt ellenük, s főleg Blount és Ridley révén összefutottunk 142 yardot..
Az idei támadósorunk és a védelmünk is erősebb lett.. A védelmünk jobb futás és passz ellen is..
Remélem az O# fal odateszi magát, s keményen tudunk futni is..Wilforkék pedig megígérték, hogy rohadt keményen fognak játszani. Kemény meccs lesz, de be kell húznunk!! Várom már nagyon.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Ők egymást, és ez lesz egyből az AFC döntő is? 😀Wyatt
Az AFC döntőt már jó ideje hivatalosan Bostonban rendezik. Amikor netán nem, akkor valami hiba van a Mátrixban.peterk2005
Nem bánnám, ha tényleg ott lenne 😊Wyatt
Ma kétszer is elsötétült a képernyőm. Gondoltam megemlítem. 😉peterk2005
Irány a szerviz, ne vészmadárkodj 😀

több mint 11 éve
Az AFC döntőt már jó ideje hivatalosan Bostonban rendezik. Amikor netán nem, akkor valami hiba van a Mátrixban.peterk2005
Nem bánnám, ha tényleg ott lenne 😊Wyatt
Ma kétszer is elsötétült a képernyőm. Gondoltam megemlítem. 😉

több mint 11 éve
Nem bánnám, ha tényleg ott lenne 😊

több mint 11 éve
Az AFC döntőt már jó ideje hivatalosan Bostonban rendezik. Amikor netán nem, akkor valami hiba van a Mátrixban.

több mint 11 éve
Inkább lelövik őket..Demecs
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?Igor
Mi meg automatikusan bejutunk az sb-be?

több mint 11 éve
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?Igor
Ők egymást, és ez lesz egyből az AFC döntő is? 😀

több mint 11 éve
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 517 — Patriot
Inkább lelövik őket. Amolyan agyaggalamb lövészet...
Rohadtul várom már a meccset. Nyomják a sok sok cikket interjút.

Mi alapján döntik el kié lesz a vasárnap esti főműsor idő?
Rinya tudom, de Broncos.Demecs
A Seahawks a főműsoridő és az is szombaton.
Vasárnap nincs esti meccs.
több mint 11 éve
Inkább lelövik őket. Amolyan agyaggalamb lövészet...
Rohadtul várom már a meccset. Nyomják a sok sok cikket interjút.

Mi alapján döntik el kié lesz a vasárnap esti főműsor idő?
Rinya tudom, de Broncos.

több mint 11 éve
A végén azért nem baj, ha nem felettünk köröznek 😊