New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Gratulálok. aki egy ekkora fordítást végig tud vinni és a végén a defense is labdát szerez, megérdemli a konf döntőt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Minden félelmem és minden reményem benne volt a meccsben!Továbbra is
GOSB4
GOSB6
több mint 11 éve
Az Ups/Downs-ben "Up" oldalon Dola, Gronkowski és Harmon van. (Én spec. DMC-t is oda tettem volna.) De aki mindenképpen megérdemelne ott egy helyet az Flacco és aki kitalálta neki ezt az utolsó hívást....BurkusMeg akartak minket lepni! Nem mondhatod hogy nem sikerült, és nem örülsz neki 😊
több mint 11 éve
Az Ups/Downs-ben "Up" oldalon Dola, Gronkowski és Harmon van. (Én spec. DMC-t is oda tettem volna.) De aki mindenképpen megérdemelne ott egy helyet az Flacco és aki kitalálta neki ezt az utolsó hívást....
több mint 11 éve
Az Edelman-TD szerintem eddig a rájátszás legnagyobb hívása és játéka. Remélem, Amendola helyzete stabilizálódik egy ilyen meccsel, nagy dolog lenne ha öt megbízható elkapója - 3 WR, 2TE - lenne Bradynek. Wright miért nem kapott ma lehetőséget? A mentális teher miatt?
több mint 11 éve
Ide is beírom hogy korrekt legyek! Grat a győzelemhez! Rátok jött a szarás meccs közben mi?malkavHa csak az jött volna... 😀

több mint 11 éve
lucio
329
Még egy fontos dolog, lehet jobban is játszani, mind D, mind Offense oldalon, de az is biztos, hogy ez a mai Ravens a legerősebb ellenfél volt akit az elmúlt 3 évben legyőztük. Most ne a csapatot becsüljük le, és hibát keressünk, mert az ellenfél hihetetlen jól játszott, semmit nem adott ingyen.LordTamasRavens szurkolóként köszi a barokkos túlzást, de azért a ravens sec mind tudását, mind mai teljesítményét tekintve gyenge. Szóval nem áltatnám magam, hogy egy olyan ellenfelet, amelyik megfogja a futást, és van egy átlagos secondaryje, ezzel a mai NE teljesítménnyel le lehet győzni. De minden meccs más.
több mint 11 éve
Amit idén LG-ben művelt, ahhoz képest üdítő volt a mai.😊Kent State powa!!!hááát, a végére talán visszajött nullára, de elment rajta jó pár play addig. azok a 4-OL -es playek viszont....eszetlen😊triangle
Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)tomi-tomi
JMD csökönyös, arrogáns és zseniális. A passzvédekezés leolvadása nem volt a képben. (Szó szerint rettenetesen jó volt a Ravens offense.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
durva ez a SEA-CAR meccs, nálunk ha emlékeim nem csalnak 3 drive után 14-14 volt 😊
több mint 11 éve
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!winstonHát ott mi lehetett.... 😀
több mint 11 éve
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!
több mint 11 éve
triangle
1 283
Kent State powa!!!hááát, a végére talán visszajött nullára, de elment rajta jó pár play addig. azok a 4-OL -es playek viszont....eszetlen😊
Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)tomi-tomi
több mint 11 éve
Kent State powa!!!Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve

Juliánus barát elment, hogy megkeresse..... A mandulát

Akkor szokás szerint...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.winstonEmiatt kár lett volna. 😊 Harmon egész idényben rendszeres cseréje volt Chung-nak, főleg passz szituációkban. T. Wilson-nak is volt már jó néhány kulcs szerelése.
több mint 11 éve
ja és TB volt a legjobb futónk a meccsen (kulcs játékokat ő hozta futó playeknél) 😀😀"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)triangle
via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
több mint 11 éve
triangle
1 283
"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)
via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
több mint 11 éve
"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.
több mint 11 éve
inkább beírom most😊Vagy Luck ellen.. de valóban kellen több pass rush mindenképp.. viszont nem tudom honnan, idén már szerintem azt felejtsük el.
szóval 0 pass rushhal és 0 futással rohadt nehéz lesz PM ellen, TB idióta intije az első félidő végén, majdnem eldöntötte a meccset... ha a ravens sec nem ilyen ergya nem tudom, hogy visszajöttünk volna... (ezért is voltam úgy meccs közben, hogy PM ezt a secet szétszedi, mert pontosabb mint TB)
a hollók előtt le a kalappal, így kell játszani idegenben, ettől féltünk itt néhányanNB2
több mint 11 éve
Remélem azért Stork+Browner sérülése nem komoly, minél egészségesebben menjünk azért neki a kövi meccsnek akárki is jön szembe.
több mint 11 éve
Hatalmas meccs volt. Szerencsénkre JE11 még nem égett ki. 😊
több mint 11 éve
Évek óta várom ezt az Edelman paszt. Évek óta minden reverse-ből ezt szerettem volna látni. Vagy bármiből.Sose gondolam, hogy ez ennyire kirláy lesz.

"We got Tom Bradyed again."
Sobri Jóska