New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Beszélnétek inkább arról, hogy 2024-ben Boston rendezheti a nyári olimpiát, ha az USA kapja a rendezést (vagy hogy a dedikáció szó kissé mást jelent, mint amire Ray Lewis-nél utaltak) 😊 Amúgy durva belegondolni, hogy február 6-án lenne 10 éve, hogy a Patriots utoljára Super Bowlt nyert, ha ezt nem sikerülne idén sem megszakítani, szóval ilyen alapon a Giants-t, a Steelers-t vagy akár a Seahawks-t ezerszer jobban lehetne "utálni"baggio
Még egy ok ami igazolja, hogy idén mi nyerjük a SB-t. (Megjegyzem, azóta volt két SB részvétel és még három főcsoportdöntő, ami akkor is megsüvegelendő eredménysor, ha újabb gyűrűt nem sikerült szerezni.)
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
2015. január 9-én egy Broncos szurkoló szájából hallani, hogy a csapból is Brady folyik, az egész egyszerűen megfizethetetlen. Egyben meg is nyugtat, hogy pont ott vagyunk, ahol a helyünk van 😊Kollega
Bocsi, de a Broncos sokáig "periféria" csapat volt. Tebow, Manning és Elway (mint GM) hozta ezt a bazi nagy hype-ot a csapat köré. Ha még egyszer leírom, talán megértitek: A 2000-es évek elejétől kezdve igenis szerintem Bradyvel és a Pats-el foglalkozott szinte minden 3. cikk ( a másik 1/3 meg Manningről persze). Nem mondtam, hogy nekem személyesen ezzel problémám lenne. A sztár kultusz építés és Amerika ezzel jár, és biztos vannak, akiknek ez persze visszás

több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
"Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek. "

megadatott 😀
bostoni vagy haver?
mert nekik megadatott, te meg választottad. sikerélmény kellett, megkaptad. sikeres volt a kompenzáció.gedam
Mert szerinted Bostonban nem laknak Ravens fanok? Amerikában is mindenki választ csapatot. Nincs olyan, hogy basszus beleszülettem, akkor ez van. Mint ahogy te is választottad a Ravenst. Talán pont akkor amikor SB-t nyertek a hollók... Mert sikerélményt akartál... 😀 😀 😀

Én mondjuk ismerek olyan St.Luis fant, aki Warner miatt lett Rams szurker... Azótta netto szopó az NFL számára, de kitart... Mi Pats fanként már készülünk a szűk esztendőkre, aztán majd meglátjuk... 😛 😀

több mint 11 éve
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve.
A tiszteletet ez a csapat egy másfél évtizede elég rendesen kiérdemli valami minimális szinten, de egy 15 éve konstans 1/1-es várományos felé is megadom.
Fölényeskedni egyedül te fölényeskedsz, a lófasz bevételéről nem is beszélve. Innentől kezdve, hogy a végén még az kellene, hogy megsértődve távozz. Hát ez olyan parádés kör volt, hogy valami félelmetes 😀Wyatt
Erről szólt a diskurzus, hogy mitől lehet ez a Brady/Pats ellenszenv. Ehhez próbáltam hozzászólni.
Manninget ugyan úgy utálják sokan és sok mindennel kikezdik, de én például mégse ugrok egyből a torkának senkinek emiatt. Elvakultság és fanatizmus között baromi nagy különbség van.

Nem sértődtem meg, eleve sejtettem, hogy errefelé valami hasonlóban lesz részem előbb vagy utóbb. Egyszerűen képtelenek vagytok (tisztelet a kivételnek) normális vitába fogni anélkül, hogy súlyos támadást vélnétek az önérzetetekben. Az nem érv, hogy "Pistike mért verted pofán Jozsikát? Hát mert a Peti is megrúgta a Bélát"...
Ha nagyon magyarázni akarnám, a lószerszámnál gondolhattál volna a kengyelre is, hogy egy kicsit visszafoghatnád magad.flzoli
Erről szólt, majd mikor megemlítettem, hogy milyen szánalmas, ha valaki azért gyűlöl egy csapatot, mert van ott egy modell WAG vagy mert sokat nyer, akkor máris hirtelen nézetet váltottál, most meg jön a mosogatásod, de legalább behatóan 😀
De mondom, van olyan, aki képes azért utálni egy csapatot, mert ráment a rekordokra (itt meg mertem jegyezni őfelségének, hogy a Denver ugyanúgy ment rá, és ott mégsem volt ez elég, majd jött a nagy bedurci), de egy minimális tisztelet akkor is kijárna. Aztán ugorhatsz annak a torkának, akinek akarszWyatt
Hát te nem vagy komplett azt kell mondjam 😊

Egy szóval nem mondtam sose, hogy a Pats-et vagy bármely másik csapatot gyűlölném. Nem szimpatikus, az egy másik dolog, de hogy mi a francért kell elmenni a szélsőségek felé azt csak te tudod....
Nem az én álláspontom fogalmaztam nem, hanem egy lehetséges okot, amiért a Pats ellenszenvet válthatott ki sokakban. Olvasd már el lassabban a mondandómat, ha elsőre nem ment az értelmezés.

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Reméljük Baby Vince éhes lesz holnap 😀

ervinator
Az "eating crow" picit mast jelent 😉 (ez inkabb varnyu, hollonak eleg satnya), azzal en is kiegyeznek 😊

Egy Wilfork-Ngata utkozest megneznek egyszer.. :d kar hogy ritkan hasznaljuk FB-nek Halotit, ahhoz tul ertekes.. de most a hetvegen akar meg bele is ferhetne 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Beszélnétek inkább arról, hogy 2024-ben Boston rendezheti a nyári olimpiát, ha az USA kapja a rendezést (vagy hogy a dedikáció szó kissé mást jelent, mint amire Ray Lewis-nél utaltak) 😊 Amúgy durva belegondolni, hogy február 6-án lenne 10 éve, hogy a Patriots utoljára Super Bowlt nyert, ha ezt nem sikerülne idén sem megszakítani, szóval ilyen alapon a Giants-t, a Steelers-t vagy akár a Seahawks-t ezerszer jobban lehetne "utálni"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gedam 6 478
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

Azért valljuk be, ha egy csapat 15 éve a liga elitjébe tartózik, akkor miért pofátlanul nagy elvárás, hogy jövőre is az legyen? Ezeket nem értem. Én minden évben a rájátszásba várom a csapatunkat amióta nézem a focit.

A hype meg inkább Manningről szól semmint Bradyről. Egyfolytában. Döntögeti a csúcsokat statban.
Az hogy az ő felesége nem modell, hát...kinek milyen a fizimiskája. 😀
De ilyenért utálni valakit.

Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek.

Szerintem ha most megnyernénk az SB-t (remélem így lesz de biztos ez is csak huhogás másoknak), akkor is utálni fogják, plusz a tisztelet szikráját se kapja meg majd a csapat és Brady sem. plusz ha folytatódna, hogy jövőre is rájátszásba kerülünk akkor sem. Mindig azt gyűlölik, aki sikeres.

De ettől erős ez a csapat és a szurkolói is.Demecs
"Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek. "

megadatott 😀
bostoni vagy haver?
mert nekik megadatott, te meg választottad. sikerélmény kellett, megkaptad. sikeres volt a kompenzáció.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve.
A tiszteletet ez a csapat egy másfél évtizede elég rendesen kiérdemli valami minimális szinten, de egy 15 éve konstans 1/1-es várományos felé is megadom.
Fölényeskedni egyedül te fölényeskedsz, a lófasz bevételéről nem is beszélve. Innentől kezdve, hogy a végén még az kellene, hogy megsértődve távozz. Hát ez olyan parádés kör volt, hogy valami félelmetes 😀Wyatt
Erről szólt a diskurzus, hogy mitől lehet ez a Brady/Pats ellenszenv. Ehhez próbáltam hozzászólni.
Manninget ugyan úgy utálják sokan és sok mindennel kikezdik, de én például mégse ugrok egyből a torkának senkinek emiatt. Elvakultság és fanatizmus között baromi nagy különbség van.

Nem sértődtem meg, eleve sejtettem, hogy errefelé valami hasonlóban lesz részem előbb vagy utóbb. Egyszerűen képtelenek vagytok (tisztelet a kivételnek) normális vitába fogni anélkül, hogy súlyos támadást vélnétek az önérzetetekben. Az nem érv, hogy "Pistike mért verted pofán Jozsikát? Hát mert a Peti is megrúgta a Bélát"...
Ha nagyon magyarázni akarnám, a lószerszámnál gondolhattál volna a kengyelre is, hogy egy kicsit visszafoghatnád magad.flzoli
Erről szólt, majd mikor megemlítettem, hogy milyen szánalmas, ha valaki azért gyűlöl egy csapatot, mert van ott egy modell WAG vagy mert sokat nyer, akkor máris hirtelen nézetet váltottál, most meg jön a mosogatásod, de legalább behatóan 😀
De mondom, van olyan, aki képes azért utálni egy csapatot, mert ráment a rekordokra (itt meg mertem jegyezni őfelségének, hogy a Denver ugyanúgy ment rá, és ott mégsem volt ez elég, majd jött a nagy bedurci), de egy minimális tisztelet akkor is kijárna. Aztán ugorhatsz annak a torkának, akinek akarsz

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Reméljük Baby Vince éhes lesz holnap 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
2015. január 9-én egy Broncos szurkoló szájából hallani, hogy a csapból is Brady folyik, az egész egyszerűen megfizethetetlen. Egyben meg is nyugtat, hogy pont ott vagyunk, ahol a helyünk van 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve

Ha nagyon magyarázni akarnám, a lószerszámnál gondolhattál volna a kengyelre is, hogy egy kicsit visszafoghatnád magad.

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

Azért valljuk be, ha egy csapat 15 éve a liga elitjébe tartózik, akkor miért pofátlanul nagy elvárás, hogy jövőre is az legyen? Ezeket nem értem. Én minden évben a rájátszásba várom a csapatunkat amióta nézem a focit.

A hype meg inkább Manningről szól semmint Bradyről. Egyfolytában. Döntögeti a csúcsokat statban.
Az hogy az ő felesége nem modell, hát...kinek milyen a fizimiskája. 😀
De ilyenért utálni valakit.

Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek.

Szerintem ha most megnyernénk az SB-t (remélem így lesz de biztos ez is csak huhogás másoknak), akkor is utálni fogják, plusz a tisztelet szikráját se kapja meg majd a csapat és Brady sem. plusz ha folytatódna, hogy jövőre is rájátszásba kerülünk akkor sem. Mindig azt gyűlölik, aki sikeres.

De ettől erős ez a csapat és a szurkolói is.

több mint 11 éve
gedam 6 478
több mint 11 éve
Hát ha eddig nem értettétek mért kapjátok az ívet itt a fórumon, akkor olvassatok vissza pár oldalt és kiderül....

Az alapvető Pats/Brady ellenszenven nem tudom mit csodálkoztok. Volt olyan időszak, amikor a csapból is ő és a modell barátnője/felesé folyt. Erre még rájött a majdnem veretlen szezon és a mindenkit agyonverünk (tök feleslegesen nekimenni még a 4. downra is és hasonlóak) taktika, és már kész is a tuti recept. Ezek csak kiragadott példák, de biztos vagyok benne, hogy sokunknál belejátszik a dologba. Lehetne itt habzó szájjal acsarkodni napestig, de ennél azért talán mindenki magasabb szinten áll szellemileg.flzoli
Jajdejó, hogy ezt épp egy Denver-szurkoló írta be, miután a Broncos aztán tavaly tök nem feleslegesen ment még az utolsó meccseken közte +30-nál is Manning rekordjaira. 😀
Az, meg hogy modell nője van, meg sokat foglalkoztak a csapattal, ez annyira szánalmas érv, hogy elmondani nem tudom 😀
Önmagában már emiatt gyűlölködni is felesleges, de a minimális tiszteletet szerintem akkor is meg lehet adni egy csapatnakWyatt
Az első érved nagyon ovis, nem is kommentálnám. Ha láttad volna az utolsó meccseket, talán nem szóltál volna ilyen "okosat"

Én csak a hypera próbáltam utalni, ami folyamatosan körülvette a csapatot, és bizony az egy idő után baromira ellenszenves tud lenni. Amióta világ a világ, a sikereseknek mindig vannak/lesznek irigyei. Ez már csak ilyen. Jó csapatotok van már vagy 15 éve, és ahelyett hogy örülnétek neki, eleve elrendeltetettnek és természetesnek veszitek, ez a fő probléma. Ha néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topic.

Ja, és ha már eleve nagyképűen álltál hozzám, javaslom, ha már úgyis a magas lovon ülsz, légyszíves tanulmányozd jobban a ló egyéb szerszámait is behatóan. Köszi.flzoli
Hát ez a hozzászólás kb addig volt értékelhető, hogy jó csapatotok van már vagy 15 éve, onnantól kezdve nem nekem/nekünk kellene visszavenni, hanem neked, de rohadt gyorsan, na páWyatt
Pont sikerült a legjobb illusztrációt tenned a fenti gondolatomhoz.
Attól még, hogy jók vagytok/voltatok nem kellene fölényeskedni senkivel. A tiszteletet kiérdemelni kell, nem elvárni. Na mindegy, ennyi bőven elég is volt a bostoni teadélutánból. Kösziflzoli
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Illetve azért utálni egy csapatot, mert van egy modell WAG (miközben kb minden csapatban van), elég vicces, de ezt viszont valamilyen szinten látom, hogy ez is zavarja a népet, és nem ellened irányult a nevetséges érv, hanem azok ellen, akiknél emiatt van ez meg. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve.
Fölényeskedni egyedül te fölényeskedsz, a lófasz bevételéről nem is beszélve. Innentől kezdve, hogy a végén még az kellene, hogy megsértődve távozz. Hát ez olyan parádés kör volt, hogy valami félelmetes 😀

több mint 11 éve
Hát ha eddig nem értettétek mért kapjátok az ívet itt a fórumon, akkor olvassatok vissza pár oldalt és kiderül....

Az alapvető Pats/Brady ellenszenven nem tudom mit csodálkoztok. Volt olyan időszak, amikor a csapból is ő és a modell barátnője/felesé folyt. Erre még rájött a majdnem veretlen szezon és a mindenkit agyonverünk (tök feleslegesen nekimenni még a 4. downra is és hasonlóak) taktika, és már kész is a tuti recept. Ezek csak kiragadott példák, de biztos vagyok benne, hogy sokunknál belejátszik a dologba. Lehetne itt habzó szájjal acsarkodni napestig, de ennél azért talán mindenki magasabb szinten áll szellemileg.flzoli
Jajdejó, hogy ezt épp egy Denver-szurkoló írta be, miután a Broncos aztán tavaly tök nem feleslegesen ment még az utolsó meccseken közte +30-nál is Manning rekordjaira. 😀
Az, meg hogy modell nője van, meg sokat foglalkoztak a csapattal, ez annyira szánalmas érv, hogy elmondani nem tudom 😀
Önmagában már emiatt gyűlölködni is felesleges, de a minimális tiszteletet szerintem akkor is meg lehet adni egy csapatnakWyatt
Az első érved nagyon ovis, nem is kommentálnám. Ha láttad volna az utolsó meccseket, talán nem szóltál volna ilyen "okosat"

Én csak a hypera próbáltam utalni, ami folyamatosan körülvette a csapatot, és bizony az egy idő után baromira ellenszenves tud lenni. Amióta világ a világ, a sikereseknek mindig vannak/lesznek irigyei. Ez már csak ilyen. Jó csapatotok van már vagy 15 éve, és ahelyett hogy örülnétek neki, eleve elrendeltetettnek és természetesnek veszitek, ez a fő probléma. Ha néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topic.

Ja, és ha már eleve nagyképűen álltál hozzám, javaslom, ha már úgyis a magas lovon ülsz, légyszíves tanulmányozd jobban a ló egyéb szerszámait is behatóan. Köszi.flzoli
Hát ez a hozzászólás kb addig volt értékelhető, hogy jó csapatotok van már vagy 15 éve, onnantól kezdve nem nekem/nekünk kellene visszavenni, hanem neked, de rohadt gyorsan, na páWyatt
Pont sikerült a legjobb illusztrációt tenned a fenti gondolatomhoz.
Attól még, hogy jók vagytok/voltatok nem kellene fölényeskedni senkivel. A tiszteletet kiérdemelni kell, nem elvárni. Na mindegy, ennyi bőven elég is volt a bostoni teadélutánból. Köszi

több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu

Wow. Nem kellene itt az észt osztogatnod, mert az esetedben ez hamar elfogyhat: amiből kevés van, arra vigyázz inkább. De azért köszi, hogy emelted itt a színvonalat a lófaszozással. 😀
több mint 11 éve

A vicc az Zoli, hogy ide és a ravens topikba is betolsz egy ilyen értékelhetetlen hozzászólást. Kicsit sem keresed a konfliktust...ne kapkodj, várj 1 hetet és valamelyik tábor úgyis szembejön..gordon
Próbáltam reagálni a fórumokban lévő szájkaratéra. Baromira nem hergeltem, de ha feltétlen ugrani akarsz mindenre, hát tessék. Semmi sértő nem volt a mondandóban

több mint 11 éve

Hát ez a hozzászólás kb addig volt értékelhető, hogy jó csapatotok van már vagy 15 éve, onnantól kezdve nem nekem/nekünk kellene visszavenni, hanem neked, de rohadt gyorsan, na pá

több mint 11 éve

Ja, és ha már eleve nagyképűen álltál hozzám, javaslom, ha már úgyis a magas lovon ülsz, légyszíves tanulmányozd jobban a ló egyéb szerszámait is behatóan. Köszi.

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

A vicc az Zoli, hogy ide és a ravens topikba is betolsz egy ilyen értékelhetetlen hozzászólást. Kicsit sem keresed a konfliktust...ne kapkodj, várj 1 hetet és valamelyik tábor úgyis szembejön..
több mint 11 éve

Önmagában már emiatt gyűlölködni is felesleges, de a minimális tiszteletet szerintem akkor is meg lehet adni egy csapatnak

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Egy tizes listán mennyire gáz, ha nekem Lewis volt a kedvenc játékosom és van Ravens puloverem is?zinedine5
Nem gaz, azt mutatja jo izlesed van 😊
Ilyen mindenkivel elofordul, en pl Seymourt kedveltem toletek igencsak.Igor
Ha mád itt tartunk ... Baromira szurkoltam annak, hogy edelman nálunk kössön ki ..... de SSS-sel sem vagyok elégedetlen.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Boldennel is hosszabbítottunk. 2 év 2.32M.cspeti98
Hmm, meglepő. Akkor Blount, Gray, Bolden, és még nincs megegyezés Ridleyvel meg Vereennel. Igaz, utóbbi futóként nem igazán használható. Építjük/egyben tartjuk az ST-t 😊Wyatt
Yates is azt írta hogy ő azért volt fontos, mert a csapat egyik legjobb ST játékosa.cspeti98
Mind a 4 unitban szerepel, még egy marék szotyola, BB ék etetik a madarakat 😀
több mint 11 éve

Az alapvető Pats/Brady ellenszenven nem tudom mit csodálkoztok. Volt olyan időszak, amikor a csapból is ő és a modell barátnője/felesége folyt. Erre még rájött a majdnem veretlen szezon és a mindenkit agyonverünk (tök feleslegesen nekimenni még a 4. downra is és hasonlóak) taktika, és már kész is a tuti recept. Ezek csak kiragadott példák, de biztos vagyok benne, hogy sokunknál belejátszik a dologba. Lehetne itt habzó szájjal acsarkodni napestig, de ennél azért talán mindenki magasabb szinten áll szellemileg.

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Boldennel is hosszabbítottunk. 2 év 2.32M.cspeti98
Hmm, meglepő. Akkor Blount, Gray, Bolden, és még nincs megegyezés Ridleyvel meg Vereennel. Igaz, utóbbi futóként nem igazán használható. Építjük/egyben tartjuk az ST-t 😊Wyatt
Yates is azt írta hogy ő azért volt fontos, mert a csapat egyik legjobb ST játékosa.