New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Valószínű, én viszont inkább a pontok alapján néztem. Nem feltétlen lesz egyik igazabb, bár én inkább a pontokat szoktam figyelni, meg a passzolt yardok helyett az engedett passer ratinget, amiben a végén kicsit visszacsúsztunk, a 10. helyreAkkor valamit nagyon benéztem 😀 asszem a Yard/game-es listát néztem.winstonAzért az AFC East sem szégyenkezhet, ami a védelmeket illeti. Összesítésben idén mindegyik csapat a mezőny első felében volt (sőt, az első 13-ban) Biils a 4., Jets a 6., 12-13 a Miami és Pats.winstonBills a 4., de a Pats a 8., a Dolphins a 20., a Jets pedig a 24. 😊Wyatt

több mint 11 éve
Ezt mondom én is.Nem offolok oda, inkább ide hozom át. Hidd el, szerintem annak örülne mindenki, ha a végén nem kellene semmit mondania, csak ünnepelnie neki is 😊Wyattez igaz! de azért arra kíváncsi lennék hogyan reagálnának egyesek a Pats topicban amikor azA Ravenst és Flaccot is kedvelő televíziónézőként csak ezt tudom mondani a holnap esti meccsel kapcsolatban:Az a baj ezzel, hogy neked Win-Win szitu, ha nyer a Pats, akkor megmondtad, ha kikap Brady kiégett és megint csak megmondtad 😊Blaise
Sobri Jóska
elmúlt évek, több Bradyt kifigurázó aláírás után megpróbálna elvegyülni az "ünneplő tömegben" :p 😀yooker
6 éve várom, hogy Brady végre rámcáfoljon, és elhallgatnám pár hónapig, hogy "lófaszt égett ki, bleeeee".
Csak ennek annyira icipici az esélye... 😕
több mint 11 éve
Akkor valamit nagyon benéztem 😀 asszem a Yard/game-es listát néztem.Azért az AFC East sem szégyenkezhet, ami a védelmeket illeti. Összesítésben idén mindegyik csapat a mezőny első felében volt (sőt, az első 13-ban) Biils a 4., Jets a 6., 12-13 a Miami és Pats.winstonBills a 4., de a Pats a 8., a Dolphins a 20., a Jets pedig a 24. 😊Wyatt
több mint 11 éve
Azért az AFC East sem szégyenkezhet, ami a védelmeket illeti. Összesítésben idén mindegyik csapat a mezőny első felében volt (sőt, az első 13-ban) Biils a 4., Jets a 6., 12-13 a Miami és Pats.winstonBills a 4., de a Pats a 8., a Dolphins a 20., a Jets pedig a 24. 😊

több mint 11 éve
Sziasztok. Persze most ment tonkre a gepem de ezt le szerettem volna irni meg a meccs elott.Azért az AFC East sem szégyenkezhet, ami a védelmeket illeti. Összesítésben idén mindegyik csapat a mezőny első felében volt (sőt, az első 13-ban) Biils a 4., Jets a 6., 12-13 a Miami és Pats.
En a magam neveben nem utalom a patset, de mint kis csapat szurkoloja akinek a csapata a kemeny fizikalis vedelme az erossege, ertelem szeruen nem is a pats a 2.csapatom. inkabb irigyseg ez mint utalat. Szerencsesek vagytok mint szurkolok, mert jo a tulaj, kivalo edzo, a 4 szuperQb egyike a tietek, a csoportotok hullamzo teljesitmenyu (remelem kedves, de ertheto vagyok ). Sztem ez is az egyik problema, mert ti indulasnal Po csapat vagytok de nincs ki-ki meccs bennetek hiaba jatszotok eros ellenfelekkel is.
Erre raadasul jottek a tamadasokat elosegito szabalyok, amik nem nekunk segitenek de megertem oket, a legnagyobb idol-ok a qb wr es meg kell vedeni oket ( csak azt kernem a zebraktol hogy kovetkezetesen szoljon a sip mindenkinek minden talalkozon)
A cicafocirol: senki nem gondol(hat)ja hogy a nem afc north os csapatok lany cserkeszegyletek. Az afc north igy epult fel, szempont a drafton is. A cicak megprobaltak regen mas uton jarni, nem sok sikerrel.
flacco nem szuper de eleg lehet most is. Ha majd nektek is csak atlagos qb tok lesz kevesebb lesz a ellensegeskedes, de a siker is.
A meccsrol meg: ha az alapszakaszban jatszanank most nem a po ban 95-5% lenne a tippem. De ez a po adok magunknak 20 %. Ez a 20 keves, de mi van ha.....
Remelem politikailag, adougyileg is korrekt volt a hozzaszolasom. Nem tudom hogy kell vigyorgo fejeket kirakni, igy mindenki tegyen egyet oda ahol ugy erzi o tenne.
Holnap talalkozunk gratulalni vagy fogadni azt.no
Az jogos, hogy a csoport miatt nagy az esély a Po-ra mindig, de ehhez az is kell, hogy a csapat éppen jó legyen. Azért van egy így, mert jelenleg szerintem jobb csapat, mint a másik 3, de ez biztosan nem marad mindig így. Persze jöhetnek a odamondások, hogy majd ha Brady visszavonul, akkor visszaveszünk az arcunkból (mintha be szoktunk volna ugatni más topicokba meccsek előtt, hogy "cső, jön Brady és meg lesztek baszva" ), én is kíváncsi vagyok mi lesz akkor, de nem félek, hogy esetleg kevésbé szeretném majd a csapatot.
A mai meccsre meg inkább adnék nektek 40-50%-ot. Egyáltalán nem vagyok nyugodt, de legalább izgalommal várom a meccset. Mégiscsak PO, végre! 😊
több mint 11 éve
Nem offolok oda, inkább ide hozom át. Hidd el, szerintem annak örülne mindenki, ha a végén nem kellene semmit mondania, csak ünnepelnie neki is 😊ez igaz! de azért arra kíváncsi lennék hogyan reagálnának egyesek a Pats topicban amikor azA Ravenst és Flaccot is kedvelő televíziónézőként csak ezt tudom mondani a holnap esti meccsel kapcsolatban:Az a baj ezzel, hogy neked Win-Win szitu, ha nyer a Pats, akkor megmondtad, ha kikap Brady kiégett és megint csak megmondtad 😊Blaise
Sobri Jóska
elmúlt évek, több Bradyt kifigurázó aláírás után megpróbálna elvegyülni az "ünneplő tömegben" :p 😀yooker

több mint 11 éve
Sziasztok. Persze most ment tonkre a gepem de ezt le szerettem volna irni meg a meccs elott.En a magam neveben nem utalom a patset, de mint kis csapat szurkoloja akinek a csapata a kemeny fizikalis vedelme az erossege, ertelem szeruen nem is a pats a 2.csapatom. inkabb irigyseg ez mint utalat. Szerencsesek vagytok mint szurkolok, mert jo a tulaj, kivalo edzo, a 4 szuperQb egyike a tietek, a csoportotok hullamzo teljesitmenyu (remelem kedves, de ertheto vagyok ). Sztem ez is az egyik problema, mert ti indulasnal Po csapat vagytok de nincs ki-ki meccs bennetek hiaba jatszotok eros ellenfelekkel is.
Erre raadasul jottek a tamadasokat elosegito szabalyok, amik nem nekunk segitenek de megertem oket, a legnagyobb idol-ok a qb wr es meg kell vedeni oket ( csak azt kernem a zebraktol hogy kovetkezetesen szoljon a sip mindenkinek minden talalkozon)
A cicafocirol: senki nem gondol(hat)ja hogy a nem afc north os csapatok lany cserkeszegyletek. Az afc north igy epult fel, szempont a drafton is. A cicak megprobaltak regen mas uton jarni, nem sok sikerrel.
flacco nem szuper de eleg lehet most is. Ha majd nektek is csak atlagos qb tok lesz kevesebb lesz a ellensegeskedes, de a siker is.
A meccsrol meg: ha az alapszakaszban jatszanank most nem a po ban 95-5% lenne a tippem. De ez a po adok magunknak 20 %. Ez a 20 keves, de mi van ha.....
Remelem politikailag, adougyileg is korrekt volt a hozzaszolasom. Nem tudom hogy kell vigyorgo fejeket kirakni, igy mindenki tegyen egyet oda ahol ugy erzi o tenne.
Holnap talalkozunk gratulalni vagy fogadni azt.
több mint 11 éve
Amúgy elég magasröptű az a vita, mikor két AFC beli SB contender csapat tábora azon vitázik, hogy miért van tele a töke a fél AFC szurkoló tábornak a két csapattal. 😀😀LecsóÉn is éreztem némi iróniát ebben. Azért is válaszoltam neki. 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Még mielőtt valaki nekem ugrana, leszögezem, hogy nem utálom a peccet.Ha minden évben velük játszanánk a konfdöntőt, simán aláírnám. 😉
Na béke.
több mint 11 éve
De miután 2 éve csak azt hallom, az Nemzeti Sporttól-tól a South Parkig, hogy a Denver és Payton Manning így, meg úgy.KollegaHát a SP-ban nyilván nem a Miami-t fogják hájpolni... 😀
Amúgy elég magasröptű az a vita, mikor két AFC beli SB contender csapat tábora azon vitázik, hogy miért van tele a töke a fél AFC szurkoló tábornak a két csapattal. 😀😀
több mint 11 éve
Csak mert a haterkedés a téma megjegyezném, hogy én egyedül a Boys ellen nem szurkolnék nektek. Ennek az oka egyszerűen annyi, hogy a Belichick-Brady páros azért, amit az elmúlt 14 évben összehozott rohadtul megérdemelne még egy gyűrűt így Brady karrierje vége felé, mert ki tudja lesz-e még rá lehetőség (perzse ez nem érdemre megy) . Amolyan Spurs érzésem van velük kapcsolatban is, őket is nagyon utáltam mikor elkezdtem az NBA-t követni (2003 volt ez az év amúgy) és a tavalyi bajnoki címüknek már tudtam örülni, ugyanez van a Pats-szel is 2007-ben mikor elkedtem az NFL-t követni még a Giantsnek is tudtam szurkolni csak, hogy nehogy meg legyen az a hibátlan szezon, most meg már ha nem a Boys, akkor a Pats legyen a bajnok. Mind a kettőnek ugyanaz az oka, hogy ez a két csapat 1,5 évtizede egyfolytában meghatározó olyan ligákban, ahol a többi csapat kis túlzással 4-5 évente kénytelen rebuildelni.
több mint 11 éve
Persze, aztán a befőtt teszi el a nagymamát.Baromira nincs kedvem a kontexusából kiragadott mondatokat magyarázni.De tényleg fizoli, minek kell neked idejönni és ilyen ócska megjegyzésekkel frusztrálni a jó népet? Most mondjam ki, hogy a Te hozzászólásaid képviselik a napiszart ezen a topicon? Miért nem a sajátjaid között foglalkozol a magatok dolgaival? Ha kikap a Denver - amiben nagyon bízok - remélem, majd neked is trollkodnak, hogy még jobban érezd magad.BurkusLegkésőbb holnap este elül a vihar. 😀DemecsHa néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topicflzoli😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.winston
Egy felvetett témához szóltam hozzá, hogy szerintem mi játszhat még be a már említett okok mellett, és utána egyből kaptam a személyeskedő és pikírt hangvételű válaszokat. Mindezt úgy, hogy semmi bántó nem volt a gondolatmenetben....
És ahogy bele-bele olvasgattam a topikba akár mostanában, akár régebben, nagyobb "viták" (inkább farokméregetések) során mindig acsarkodásba fajult az egész. Nyílván nem járom végig az összes témát, és ezért nem reprezentatív a minta, de eddig csak nálatok tapasztaltam ilyesmit. Ez csak egy vélemény, véljetek suttyó hergelő trollnak ha úgy jobb nektek.
Jöhettek nyugodtan szapulni PM-et vagy épp a Broncost, ha jól esik, ti dolgotok. Nem fogtok olyan "bánásmódot" kapni, mint amivel itt találkozik az ember néha.flzoli
Lesd csak meg, ki kezdett el személyeskedni, aztán csodálkozol, ha visszakapod. Érdekes gondolatmenet

több mint 11 éve
Úgy nézem ismerős ellenfél ellen játsszuk a döntőt:
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Reméljük Baby Vince éhes lesz holnap 😀Nemár, nem ciki, hogy a Kánya kieszi ezt a szép nagy 75öst? XD 😛
ervinator
ha Miami, Jets vagy Bills fanokkal menne ez az akadémiai vita, még talán érteném is a frusztrációt, de hogy egy Ravens fan vádoljon valakit azzal, hogy a "sikerélmény" miatt drukkol a Patriots-nak, vagy hogy egy Broncos fan próbál választ találni, miért utálják a New Englandet itthon sokan, az felettébb szórakoztató 😊baggioA 2005ös Raven szurkerkedés az még belefér a nem sikerkategóriába? 😀
Imigyen szól a dal, hallasz-é Coll, hol a vas dalol?SutianapZunnenStájn elftréfás úr, tisztelettel 4 soros szabadban, vagy kituggya
Ha hull a töltény ellenedre
Szárnyalj madár ne remegj
Jön a harc, sorvad a határ
Menj, pusztíts, csússz mássz.
S gondold, a cél előtted!
A többire most nem reagálok, legyen ez a meccs is olyan izgalmas, mint az utóbbi pár év PO-rivalizálásunk, elégedett leszek...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
HA DMC marad (szinte biztosnak gondolom, BB egyik nagy kedvence), akkor megvagyunk S poszton. Sokba került a drafton, de kellő mélységű és változatosan használható társaságot pakoltak össze.Mondjuk ott van Harmon, de ti 1-4 körben vártok SS húzást, vagy FA-ról valakit esetleg? Bár FA-ról lehet nem lenne hely a sapka alatt hozni valakit, aki upgrade lenne, ha megtartjuk DMC-t és a Revist. (mert ha nem, akkor viszont azokra a posztokra kell valaki..)winstonFA-ról biztos nem jön senki, talán most a draftról sem lenne érdemes húzni SS-t mert azért depth van elég a rosteren így is elég lesz jövőre bepróbálkozni a drafton. MCc hosszabítása nagyon fontos lenne, Revis meg eléggé nagy talány lesz hogy mit akar majd szezon végén.manuszka86
Revis pénzt akar és sikert. Szerintem van közös metszet a Pats lehetőségei és az ő elvárásai között. Remélem, Kraft meg is adja. Nehéz menet lesz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
visszatérve Chung-hoz: én is örülök, hogy kapott szerződést, elég olcsó, és ha így játszik tovább, akkor tök okés, bár szerintem azért nincs teljesen megoldva az SS poszt. Mondjuk ott van Harmon, de ti 1-4 körben vártok SS húzást, vagy FA-ról valakit esetleg? Bár FA-ról lehet nem lenne hely a sapka alatt hozni valakit, aki upgrade lenne, ha megtartjuk DMC-t és a Revist. (mert ha nem, akkor viszont azokra a posztokra kell valaki..)winstonHa megnézzük a caphelyzetet és a két falban lévő lyukakat, én "csalódott" lennénk egy söprögető ide hozatalával (DMC-Revis maradással)
egyébként T.Wilson utolsó éve lesz jövőre, és ha kirakjuk akkor 900ezret tudunk spórolni vele, szóval akár késői körben lehet húzunk egyet
(kérdés milyenek az idei Rutgers DB-k 😉 )
(Woodson pl FA lesz, just saying, ha már szóba került itt a tuck rule 😛 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mondjuk ott van Harmon, de ti 1-4 körben vártok SS húzást, vagy FA-ról valakit esetleg? Bár FA-ról lehet nem lenne hely a sapka alatt hozni valakit, aki upgrade lenne, ha megtartjuk DMC-t és a Revist. (mert ha nem, akkor viszont azokra a posztokra kell valaki..)winstonFA-ról biztos nem jön senki, talán most a draftról sem lenne érdemes húzni SS-t mert azért depth van elég a rosteren így is elég lesz jövőre bepróbálkozni a drafton. MCc hosszabítása nagyon fontos lenne, Revis meg eléggé nagy talány lesz hogy mit akar majd szezon végén.
több mint 11 éve
Baromira nincs kedvem a kontexusából kiragadott mondatokat magyarázni.De tényleg fizoli, minek kell neked idejönni és ilyen ócska megjegyzésekkel frusztrálni a jó népet? Most mondjam ki, hogy a Te hozzászólásaid képviselik a napiszart ezen a topicon? Miért nem a sajátjaid között foglalkozol a magatok dolgaival? Ha kikap a Denver - amiben nagyon bízok - remélem, majd neked is trollkodnak, hogy még jobban érezd magad.BurkusLegkésőbb holnap este elül a vihar. 😀DemecsHa néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topicflzoli😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.winston
Egy felvetett témához szóltam hozzá, hogy szerintem mi játszhat még be a már említett okok mellett, és utána egyből kaptam a személyeskedő és pikírt hangvételű válaszokat. Mindezt úgy, hogy semmi bántó nem volt a gondolatmenetben....
És ahogy bele-bele olvasgattam a topikba akár mostanában, akár régebben, nagyobb "viták" (inkább farokméregetések) során mindig acsarkodásba fajult az egész. Nyílván nem járom végig az összes témát, és ezért nem reprezentatív a minta, de eddig csak nálatok tapasztaltam ilyesmit. Ez csak egy vélemény, véljetek suttyó hergelő trollnak ha úgy jobb nektek.
Jöhettek nyugodtan szapulni PM-et vagy épp a Broncost, ha jól esik, ti dolgotok. Nem fogtok olyan "bánásmódot" kapni, mint amivel itt találkozik az ember néha.
több mint 11 éve
PS: speciel kulso szemlelokent az en velemenyem, hogy a hazai Pats szurkertabor merfoldekkel a kinti folott van "attitud" teren, normalis hangot ut meg, jobban ismeri a csapatat, viszont joval erzekenyebb a kritikara. Erdekes dualitas szerintem. Es nagyon kerem be ertsetek felre, nem flameinditonak szanom..😕 vagy egyes hozzaszolasok megvedesenek.IgorHa elfogadom az itthoni Pats táborról alkotott véleményedet (miért ne tenném, bár hízelgő is ránk nézve), akkor talán érthető, hogy a "zsigeri kritikára" (valójában pusztán a negatív érzelmek kifejezésére) érzékenyebbek vagyunk.
Azt hiszem, tavaly írta be Helmut, hogy érdemes lenne elgondolkodnunk, hogy miért szenved a Pats fizikális csapatok ellen. Jöttek rá a lájkok a Pats szurkolók részéről. Pontosan tisztában vagyunk a csapat gyengeségeivel, de az erősségeivel is. (Azt a Brady-t lekislányozni, aki törött bordákkal, eltört ujjal nyom le szezont nem ránk nézve szegénységi bizonyítvány. Ahogy érthetetlen a tütü futball emlegetése annál a csapatnál, ahol szakadt ACL nem akadály egész szezon végigjátszására.) Akkor jöjjön inkább az utálom a támadó focit, mi az odabaszós védelmekért vagyunk oda. (Az is igaz, hogy furcsa lenne olyan szurkolótól olvasni, akinek a csapata minden idők egyik legjobb irányító PO teljesítményével nyert SB-t két éve.)
Szóval, nem a kritikára vagyunk érzékenyek - érzésem szerint az egyik legönkritikusabb (legpesszimistább) tábor a miénk. A(z alaptalan/aránytalan) basztatásra igen. S kétségtelen eluralkodik rajtunk egy idő után az egész világ a Pats ellen érzés. Talán szintén aránytalanul/alaptalanul.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
De tényleg fizoli, minek kell neked idejönni és ilyen ócska megjegyzésekkel frusztrálni a jó népet? Most mondjam ki, hogy a Te hozzászólásaid képviselik a napiszart ezen a topicon? Miért nem a sajátjaid között foglalkozol a magatok dolgaival? Ha kikap a Denver - amiben nagyon bízok - remélem, majd neked is trollkodnak, hogy még jobban érezd magad.Legkésőbb holnap este elül a vihar. 😀DemecsHa néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topicflzoli😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.winston
több mint 11 éve
A Pats topic újra és újra elhatározza, hogy utolér minket, és még rá is vesznek másokat gyalázatos módon, hogy segítsenek nekik (mint most engem 😀) Gyerünk már csak kb 3000 hsz-s 😉 😛dandeSzerintem kb. 600.000 olvasottal vagytok lemaradva, a 3000 kevés lesz 😊
több mint 11 éve
Imigyen szól a dal, hallasz-é Coll, hol a vas dalol?Meggyűrt a régi harc sebein méreg hegedt
Csatába holt a Valkűr helyén ősforrás tör utat
Haldd szavam ez Akileusz, testét nem vágja seb
Kent fia azzal ébreszt akivel hálsz
BRINGMEEDELWEISS!
Volt még vérpatakán akit tálib nevelt
Levetve mezt új hőst vet a hang
Párducfia Revisz, az Izland
Megette epéjét a Lych-király
Nem égetett égető nem gyepen bégető
Nézdd szemem hallad szavam
Mondom az igét
E gyepen nem terem tetem
Melyre eped hollószemed
Veszed a mezed majd viszed
Lábad könnyen szeded
Szemed könnybe lábad
Babér majd a leveshez!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ez csak a trash/fantasy része 😊 másrészről viszont kifejezetten érdekel a csapatok döntéshozási és működési mechanikája, mely a nagyvállalatokéhoz hasonló, de jóval több betekintésünk lehet azokhoz képest ezen folyamatokba, viszont ez itt már OFF :cool:ha Miami, Jets vagy Bills fanokkal menne ez az akadémiai vita, még talán érteném is a frusztrációt, de hogy egy Ravens fan vádoljon valakit azzal, hogy a "sikerélmény" miatt drukkol a Patriots-nak, vagy hogy egy Broncos fan próbál választ találni, miért utálják a New Englandet itthon sokan, az felettébb szórakoztató 😊baggioMár nekem is eszembe jutott párszor, hogy egy college futballba szerelmes, azt istenítő embert hogy érdekelheti NFL? Aztán rájöttem, hogy attól, hogy szeretem az asszonyt, attól még van véleményem Rihanna domborulatairól, és megvilágosodtam. 😊peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
visszatérve Chung-hoz: én is örülök, hogy kapott szerződést, elég olcsó, és ha így játszik tovább, akkor tök okés, bár szerintem azért nincs teljesen megoldva az SS poszt. Mondjuk ott van Harmon, de ti 1-4 körben vártok SS húzást, vagy FA-ról valakit esetleg? Bár FA-ról lehet nem lenne hely a sapka alatt hozni valakit, aki upgrade lenne, ha megtartjuk DMC-t és a Revist. (mert ha nem, akkor viszont azokra a posztokra kell valaki..)winstonSzerintem ha McCourty marad, akkor a safety poszt kipipálva a következő offseason-ra.
Itt vannak a Chung szerződés részletei (ESPN Boston):
$2.4 million signing bonus
Base salaries:
$1 million in 2015
$1.4 million in 2016
$1.8 million in 2017
Roster bonuses of up to $200,000 in each season (paid per week based on being on the 46-man game-day roster)
Additional $500,000 in incentives in 2016 and 2017.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
Sobri Jóska
ervinator