New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Boldennel is hosszabbítottunk. 2 év 2.32M.cspeti98
Hmm, meglepő. Akkor Blount, Gray, Bolden, és még nincs megegyezés Ridleyvel meg Vereennel. Igaz, utóbbi futóként nem igazán használható. Építjük/egyben tartjuk az ST-t 😊

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Boldennel is hosszabbítottunk. 2 év 2.32M.

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Egy tizes listán mennyire gáz, ha nekem Lewis volt a kedvenc játékosom és van Ravens puloverem is?zinedine5
Én is imádom Ray Lewist, félelmetes az a dedikáció, amit ő képvisel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Patriots have signed safety Patrick Chung to a 3-year extension through 2017 worth up to $8.2M, with $3.4M guaranteed

egy FA kipipálva

nem a legfontosabb, de az idei játékát látva örülök nekiZERO_L
Sőt, kifejezetten korrekt áron. Jöjjön DMC

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Patriots have signed safety Patrick Chung to a 3-year extension through 2017 worth up to $8.2M, with $3.4M guaranteed

egy FA kipipálva

nem a legfontosabb, de az idei játékát látva örülök nekiZERO_L
Akkor ennyit a Harmon-Wilson duóról.
Ha az idei játékát hozza akkor szotyi, felkészül DMC 6év/40milla.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Egy tizes listán mennyire gáz, ha nekem Lewis volt a kedvenc játékosom és van Ravens puloverem is?zinedine5
Nem gaz, azt mutatja jo izlesed van 😊
Ilyen mindenkivel elofordul, en pl Seymourt kedveltem toletek igencsak.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football

egy FA kipipálva

nem a legfontosabb, de az idei játékát látva örülök neki

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Egy tizes listán mennyire gáz, ha nekem Lewis volt a kedvenc játékosom és van Ravens puloverem is?
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Elnézést kérek hogy bepofátlankodom ide, rövid leszek.
Kisebbségi komplexus abszolút nincs nálunk, hiszen ti vagytok a jobb csapat, underdogként állunk a meccshez és kész. Hátha lesz meglepetés. 😀
Az, hogy a többi (nem Pats) csapat szurkolói miért nem szeretik Brady-t nem feltétlenül azzal függ össze hogy mennyire jó játékos vagy mennyire nem, ennek inkább az az oka, hogy itt hazánkban a közvetítéséken Ricsi még az amerikai hypon is túltett azzal, hogy minden kibebszott meccsen elmondta hogy 7. körbe draftolták 3 gyűrű stb. stb.

A cicafoci beszólás .... hát ez legyen a legnagyobb bajotok ebben a szezonban ha SB-t nyertek. Ezen nem kell megsértődni. Tudjátok hány különböző embertől hallottam már hogy Flacco mennyire túl van fizetve... (És még a mai napig nyomják a sport tv hogy azért nem tudtuk Boldin megtartani mert Flaccot ki kellett fizetni hát Bullshit) És akkor mivan.
Nem kell mindenre egyből ugrani. Vannak dolgok amik ráragadnak egy csapatra az idők során: ilyen az hogy nálatok cicafoci van, ami lehet már nem igaz de volt időszak amikor jellemző volt és már nehezen kopik le. Ennyi.

Nyugodjatok meg inkább ne olvassátok a mi fórumunkat akkor nem kaptok feleslegesen agyhugykövet!
Szombaton meg győzőn a jobbik....Várjá nem ez, ez így nem jó ... legyen meglepetésgyőzelem: Go Ravens! 😀
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Mert nem kellett wild card körben játszani. 😀
Az árnyalja a képet. 😀Demecs
Erre reagálva most be tudnék gyűjteni egy valag baltimore-i lájkot és ugyanannyi bostoni dislike-ot, és fordítva is, de inkább kimaradok. 😀 Pedig trastalkalnék szívesen - elvégre playoff van -, de totál meg vagyok lőve a héten a DEN-IND meccsel. 😀peterk2005
Jogos, ne is itt akarj baltimore lájkokat gyűjtögetni 😛

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
én most azt nem értem, ki mit után akkor pontosan, tessék választani:

1, Brady-t. Rossz ember, cicafiú, puhány, és túl van hypeolva.
2, Minket, átlagos pats szurkolókat, amiért merjük szeretni a klasszis, jövőbeli HoF irányítónkat és a csapatot.
3, Azokat, akik néha istenítik, néha fikázzák Brady-t, attól függ, hogy megy a csapatnak.
4, a New England Patriotst, mint az egyik csapatot a 32-ből.

ebben és a Ravens topicban lévő posztok most kissé összezavartak.
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.Burkus
Kisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.

Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀peterk2005
peterk! Mi alapvetően a Pats elleni utálatot nem értjük szerintem..Mert igazából nem arról van szó, hogy valaki nem kedveli a csapatunkat, hanem arról, ha zsigerből utálja, sőt azt is ki meri mondani, hogy gyűlöli a csapatot, vagy Brady-t..
Nekem igazából néha ezzel van bajom, mert nem nagyon tudom érteni..
Mert nekem is van 1-2 csapat akinek nem szurkolnék soha, sőt van 4-5 játékos, akit kifejezetten nem szeretek, de nem szajkózom mindig, állandóan, hogy ilyen-olyan, meg mennyire gyűlölöm, meg ecetera, ecetara...
Néha én is érzek kisebbségi komplexust más csapat szurkolóitól, sőt játékosaitól is..Nem tehetünk róla, hogy az elmúlt 10-12 évben domináltuk többször az AFC-t, ennyi divizió győzelmet, AFC champ meccset, SB-t játszottunk..Jobban mondva a csapat tehet róla, mert kőkeményen megdolgozott ezért..A táblánál, az edzőteremben és a pályán!!! Azért mert mi a támadó szellemű, "okos", taktikás focit szeretjük, s az elmúlt években inkább ez volt ránk jellemző, azért nem cicafiúk, akik nálunk játszanak, s nem tüllszoknyában futnak fel a gyepre..Mankins mondta egyszer:" Mi nem játszunk fizikális focit? Akkor kérdezzenek bármilyen falembert aki velem szemben játszik, hogy mennyire vagyok fizikális?" Wilfork is mondott már hasonlót.
Több csapat is hasonló jellegű támadó focit játszik a ligában..Green Bay, Saints, Denver, Colts stb..De mégsem utálja őket annyira annyi ember mint minket...Mert mi vagyunk az irritálóan nagyképűek, fellengzősek, Rinya Brady-sek.. Ezt nem értem igazából..Mert nálunk kifejezetten figyelnek erre..Soha egy játékosunk sem volt soha nagyképű, fellengzős, nagyszájú..Nálunk nem divat a trashtalk..Nincsenek balhék, beszólások másoknak..Itt végzik a dolgukat az emberek..Nálunk a pályán bizonyítanak, nem mellette..
Ez a csapat minden eredményét a pályán érte el..Kemény és okos játékkal.. Ez van..Valakinek ez nem megy le a torkán, s nem jut neki más, mint gyűlölködni..Ez nem trashtalk..Ez gyűlölködés, amit nem szeretek(ünk)..
Szeretem a kemény smasmouth focit is..Szerintem a mi csapatunk a 2000-es évek elején ezt is játszotta..Sőt úgy gondolom, hogy most is e felé is tart kissé a csapat..Tudunk kemény, futójátékra alapozó meccseket hozni..Kemény ütközésekkel, csatákkal..Keményen, fizikálisan...
Tavaly és idén is bebizonyítottuk többször..Többek között Baltimore-ban is.. Szétfutottuk és szétvágtuk őket otthon. A mi védelmünk dominált, nem az övék. 😀
Remélem, most is kemény meccs lesz. Keményen, fizikálisan játszunk, minden szinten..Brady pedig szétszivatja a Ravens védelmet..mint tavaly..Nekem ez lenne a legnagyobb elégtétel..S nem a Ravens-en, hanem inkább a nagyszájú, öntelt szurkolóikon.. Mert szeretjük és kedveljük mi is kemény focit..csak az alattomosat nem..Meg a nagy szájkaratés szurkolókat.
Szombat este kiderül...
Peace! 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az árnyalja a képet. 😀Demecs
Erre reagálva most be tudnék gyűjteni egy valag baltimore-i lájkot és ugyanannyi bostoni dislike-ot, és fordítva is, de inkább kimaradok. 😀 Pedig trastalkalnék szívesen - elvégre playoff van -, de totál meg vagyok lőve a héten a DEN-IND meccsel. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.Burkus
Kisebbrendűségi komplexus? Az utóbbi fél évtized legeredményesebb playoff csapata a Ravens. Nem is picurkával Az SB győzelem mellé van egy 8-3-as playoff rekordjuk. Csak összehasonlításképp, a Pats rekordja ebben az időszakban 4-5, a Steelers-é 3-3, a Green Bay-é 5-4, Seattle 5-2.

Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀peterk2005
Az árnyalja a képet. 😀

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline

Ha valamilyen komplexusuk lehet, az éppenséggel a felsőbbrendűségi. 😀 Én ugyan nem mondanám ennek, de a megnövekedett önbizalmat határozottan érezni. De, hát joggal, nyertek ismét. Azon meg, hogy az egyik average joe-nak nevezi a másik irányítóját a másik meg sírós Brady-nek kár fennakadni. Ha ez is így felcseszi az agyadat, akkor nem lennék most az a sofőr aki rád dudál a forgalomban. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedam
Nem mondod!

tomi-tomi
nem jellemző, kiragadott példagedam
Akárcsak a zászlóért "sírás", Szerintem hagyjuk ezeket a dolgokat. Mindkét csapat megérdemelten van itt, ahol, győzzön a jobb. Akármelyik győz, valószinüleg megérdemelten teszi majd . Nem a szurkolók agymenései fogják szerencsére eldönteni a találkozót.
több mint 11 éve
gedam 6 478
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.gedam
a te klasszikusaid nyomába sem érhet...

semmi baj nincs a cinkelésekkel, sőőőt, csak az a baj, hogy te túl komolyan vetted az egészet és már ostobaságokat büfögsz felZERO_L
ti toljátok túl a hisztit.
több mint 11 éve
gedam 6 478
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. gedam
Nem mondod!

tomi-tomi
nem jellemző, kiragadott példa
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem mondod!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
az utolsó mondat igazi klasszikus. lényegében végig-gyűlölködted a hozzászólást.
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.gedam
a te klasszikusaid nyomába sem érhet...

semmi baj nincs a cinkelésekkel, sőőőt, csak az a baj, hogy te túl komolyan vetted az egészet és már ostobaságokat büfögsz fel

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Én bízom benne, hogy olyan lesz a hangulat majd az end zoneban, mint ha tényleg az end zonbeban lennénk, csak éppen a meccsen. Ahol békésen együtt szurkolnak mind két csapatnak. Persze szurkálódások lehetnek.

De cicafocizni meg üvegezni kár. Most néztem meg a Broncos elleni meccsünket és volt mikor kapott late hitet nem is LB-től, hanem az egyik falembertől és semmi, csak nézte a labdát merre száll.

A csapat azért megmutatta tud fizikális lenni ( jó ez a duma egy fizikális játékná 😀l) Jets Bills és Lions ellen. A többit nem is értem.

több mint 11 éve
gedam 6 478
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.

Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.

Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.

Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.Burkus
egyébként a kemény foci meg a szabálytalan, alattomos foci között van egy kis különbség. kár egyébként hisztizni, meccshangulatba hozó cinkelésbe gyűlölködést látni. ennyire azért nem kell félni a varnyútól, nem bánt az, csak megkóstól.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ja a cicafoci, meg a tüllszoknyában tündöklés, meg a rinya Brady állandóan előjön..
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕kyobalu
Én is elkezdtem nekik választ írni, de aztán töröltem. Minek csesszem az agyam rajtuk, úgyis a a meccs érdekes csak... Egyébként ez szimpla kisebbrendűségi komplexus az elmúlt másfél évtized legsikeresebb csapatával meg azzal szemben , hogy Flacco hiába kap nagy szerződést és nyert egy gyűrűt, soha nem lesz Tom Brady magasságába emelkedő irányító.

Pedig az a mulatságos, hogy még a Steelerstől is fényévekre vannak eredményeket illetően, nem beszélve arról, hogy BigBen is egészen más kaliber mint Flacco.

Ha nekik meg az a jó foci, hogy törnek a csontok és sérülnek a játékosok, hát lelkük rajta.

Mondjuk azt megértem, hogy ezek után vannak, akik nem szívesen szurkolnának azok társaságában, akiknek a szurkolás a gyűlölködéssel azonos kategória.
több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Mindenki tudja, hogy az "igazi, kőkemény" focit csak az AFC North-ban játsszák.. 😀 Ők a legkeményebbek a világon.. 😀 Sokáig gondolkodtam rajta, hogy reagálok én is valami vicceset, de úgy gondolom, hogy vasárnap jobb lesz erre válaszolni.. Remélem, hogy a 2013-as meccshez hasonlítunk majd, s szétdomináljuk őket minden szinten..De abban mindenképpen reménykedem, hogy a mi D-line-unk és LB sorunk aprít majd, mint legutóbb..Csak mert úgy látszik, hogy a legnagyobb zakókon simán túllépnek a Ravens, North fanok..S hátha igazi Patriots-os cicafocit kapnak az arcukba.. S ettől talán kisebb lesz.. De nem hiszem.. 😕

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat

Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.görcs
Ó,nem kell azt olyan komolyan venni,se megsértődni. Egy kis trashtalk,de nem vészes abszolút. Az lenne a legfrappánsabb válasz,ha jól elpicsáznánk őket szombaton.TB meg mondjuk egy keményebb QB hit után kiosztana néhány TD passzt,meg látnék szívesen olyan Gronk pancake blokkot Suggson

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.