New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
ha Miami, Jets vagy Bills fanokkal menne ez az akadémiai vita, még talán érteném is a frusztrációt, de hogy egy Ravens fan vádoljon valakit azzal, hogy a "sikerélmény" miatt drukkol a Patriots-nak, vagy hogy egy Broncos fan próbál választ találni, miért utálják a New Englandet itthon sokan, az felettébb szórakoztató 😊baggio
Már nekem is eszembe jutott párszor, hogy egy college futballba szerelmes, azt istenítő embert hogy érdekelheti NFL? Aztán rájöttem, hogy attól, hogy szeretem az asszonyt, attól még van véleményem Rihanna domborulatairól, és megvilágosodtam. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
visszatérve Chung-hoz: én is örülök, hogy kapott szerződést, elég olcsó, és ha így játszik tovább, akkor tök okés, bár szerintem azért nincs teljesen megoldva az SS poszt. Mondjuk ott van Harmon, de ti 1-4 körben vártok SS húzást, vagy FA-ról valakit esetleg? Bár FA-ról lehet nem lenne hely a sapka alatt hozni valakit, aki upgrade lenne, ha megtartjuk DMC-t és a Revist. (mert ha nem, akkor viszont azokra a posztokra kell valaki..)
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topicflzoli
😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.
winston
Ahogy érzed. Talán ha nem vélnétek mindent támadásnak ami "kívülről" jön, könnyebb lenne elkerülni ezt a sok szájkarate-t és felesleges mocskolódást mindkét részről.

több mint 11 éve
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

Azért valljuk be, ha egy csapat 15 éve a liga elitjébe tartózik, akkor miért pofátlanul nagy elvárás, hogy jövőre is az legyen? Ezeket nem értem. Én minden évben a rájátszásba várom a csapatunkat amióta nézem a focit.

A hype meg inkább Manningről szól semmint Bradyről. Egyfolytában. Döntögeti a csúcsokat statban.
Az hogy az ő felesége nem modell, hát...kinek milyen a fizimiskája. 😀
De ilyenért utálni valakit.

Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek.

Szerintem ha most megnyernénk az SB-t (remélem így lesz de biztos ez is csak huhogás másoknak), akkor is utálni fogják, plusz a tisztelet szikráját se kapja meg majd a csapat és Brady sem. plusz ha folytatódna, hogy jövőre is rájátszásba kerülünk akkor sem. Mindig azt gyűlölik, aki sikeres.

De ettől erős ez a csapat és a szurkolói is.Demecs
Azért ez szerintem barokkos túlzás, hogy egy cseppnyi tiszteletet nem kaptok. Tény, hogy sokan nem kedvelik a Patriotsot, ilyen olyan okból, de talán a Giants-et leszámítva mindegyik csapat ha választhatna elkerülné a Pats-et egy rájátszás meccsen, mert tartanak tőletek. Szerintem ennél több nem kellhet egy csapatnak, hogy elismerik az erejét.flzoli
Ez rendben van, én a cicafocis, kislánybradys, #gopecctombrédiazisten etc gondolatokra írtam magam részéről a tisztelet hiánya dolgot.Wyatt
Az csak egyszerű provokáció és trashtalk. Ha felültök neki, persze, hogy juszt is csinálni fogja ezután is.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Illetve azért utálni egy csapatot, mert van egy modell WAG (miközben kb minden csapatban van), elég vicces, de ezt viszont valamilyen szinten látom, hogy ez is zavarja a népet, és nem ellened irányult a nevetséges érv, hanem azok ellen, akiknél emiatt van ez meg. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve. A tiszteletet ez a csapat egy másfél évtizede elég rendesen kiérdemli valami minimális szinten, de egy 15 éve konstans 1/1-es várományos felé is megadom.Wyatt
Nyer a Denver 3-at 4 éven belül és meglátod mennyire fogják mások szeretni. 😀 (Vagy Seahawks-t, Green Bay, bárki, nem a Denver a lényeg). Ha meg netán úgy sikerülne ennyit nyerniük, hogy közben még becsúszik egy-egy Detroit-Dallas meccshez hasonló eset is és abból is ők jönnének ki jól (khm, tuck rule...), akkor még az is lehet, hogy neked is eleged lenne belőlük. 😀

A Pats sokat nyert és ebben a jó teljesítmény mellett a szerencsének is szerepe volt. De, hát jó csapatnak van szerencséje, ahogy a mondás tartja. Ennek örülni kell, és nem befeszülni azon, hogy másoknak viszont a bögyében van. Nekem is marhára a bögyömben van Nadal, mert mindig elp*csázza Federert. 😊 És nem érdekel, hogy amúgy egy tök jó fej gyerek. Majd szeretni fogom, ha kikap párszor Fed-től. 😀

Ezt az "adjuk meg a tiszteletet" dolgot viszont bevallom nem is értem. Se pro-, se kontra. Az isten szerelmére, egy üzleti alapon működő, baromi nyereséges franchise-ról van szó tőlünk fél glóbusznyira. Mit lehet egy ilyenben tisztelni? Az Apple-t ne tiszteljem esetleg? Ők is kurva jól csinálják. 😊

Én tisztelem mondjuk Bruschi-t, mert remek ember. Welkert viszont nem. Őt csak szeretem, mert szimpi. 😊 Majd akkor fogom tisztelni, ha kiment egy nőt egy égő kocsiból például. Itt a fórumon se "tisztelek" senkit, mert nem ismerek személyesen senkit, így nem tudom megítélni, hogy milyen ember. Respektálni viszont mindenkit respektálok, függetlenül attól, hogy kinek szurkol, milyen jókat vagy rosszakat ír. És jópárakat kedvelek is, szintén függetlenül attól, hogy kinek szurkol. A tiszteletet viszont ne kérje tőlem senki, mert az nem játék, azt nem adom csak úgy, sem egy megnyert gyűrűért, sem egy jó postért, de még futballszakmai hozzáértésért sem. Azért is legfeljebb elismerés jár. És cserébe én sem várok mást.

(Amúgy Zoli hozzászólását szerintem félreértettétek. Nem egyéni rekord hajhászásról beszélt - azt ki nem csinálja? mindenki csinálja -, hanem a "running up the score"-ról, ami más. Csak jelzem a tényt, vitázni nem akarok róla. Már csak azért sem, mert ezt sem értettem sosem. A nagyképűség nem végeredmény függő. Negyven ponttal is lehet normálisan nyerni és egy ponttal is lehet bicskanyitogató stílusban. De ezt hagyjuk.)

(Reggel még flusztrált, hogy hétvégén DEN-IND meccs van és nem tudok trashtalkolni, de most asszem inkább szeretem a helyzetet. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amerikában egyáltalán nincs meg ez a féle Pats hypewinston
Hat, azert van ott is egy ESPN, ahol eleg eros az East Coast (ergo Boston+NY) bias.
Ez van nincs must tenni.. nem kell elnezest kerni, de ertelemszeruen a kiscsapatok szemeben ez azert tuske. Csak nekik sem szabad a lo tulso oldalara atesni.

PS: speciel kulso szemlelokent az en velemenyem, hogy a hazai Pats szurkertabor merfoldekkel a kinti folott van "attitud" teren, normalis hangot it meg, jobban ismeri a csapatat, viszont joval erzekenyebb a kritikara. Erdekes dualitas szerintem. Es nagyon kerem be ertsetek felre, nem flameinditonak szanom..😕Igor
Az lehet, de arról a csapat igazán nem tehet szerintem.. Max azzal, hogy az élvonalban van most éppen.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Amerikában egyáltalán nincs meg ez a féle Pats hypewinston
Hat, azert van ott is egy ESPN, ahol eleg eros az East Coast (ergo Boston+NY) bias.
Ez van nincs must tenni.. nem kell elnezest kerni, de ertelemszeruen a kiscsapatok szemeben ez azert tuske. Csak nekik sem szabad a lo tulso oldalara atesni es olyanokat irogatni, amilyeneket..

PS: speciel kulso szemlelokent az en velemenyem, hogy a hazai Pats szurkertabor merfoldekkel a kinti folott van "attitud" teren, normalis hangot ut meg, jobban ismeri a csapatat, viszont joval erzekenyebb a kritikara. Erdekes dualitas szerintem. Es nagyon kerem be ertsetek felre, nem flameinditonak szanom..😕 vagy egyes hozzaszolasok
megvedesenek.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Legkésőbb holnap este elül a vihar. 😀Demecs
hogy Patriots vereség esetén kezdődhessen egy másik, ami garantáltan cunamivá fajul... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Ha néha egy kicsit visszavennétek az arcból, lehet nem a bowl.hu napiszarja lenne ez a topicflzoli
😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.winston
Legkésőbb holnap este elül a vihar. 😀

több mint 11 éve
😕 Szerintem felesleges ide irogatnod. Nem tudom mi e fene ez a frusztráltság. Ebben a topicban is ugyan úgy általában a csapatról van szó, napi események, szerződések, ki rossz, ki jó, ilyenek. kivéve, ha beindul valami miatt a szájkarate, de ilyen pl még nem nagyon értem. Te most elérted a mélypontot is egyben. Nem emlékszem, hogy valaha indulatokat váltott volna ki belőlem ez a fórum, de ma Flacco5-nek és neked is sikerült ezt kiváltani. Gratulálok. Innen már csak felfelé van, remélem hamar leül ez a téma, és lehet majd beszélni a csapat dolgairól.

szerk: én amugy nem várok el senkitől kötelező tiszteletet a csapat iránt (mondjuk ki a fene is vagyok, hogy ezt tegyem). A magam részéről igyekszem megadni más csapatok felé, még a 0-16-os csapatok is rászolgálnának szerintem, ők is dolgoznak, mint a gép, úgy úgy, mint a hypeolt csapatok. Ez gondolom személytől függ. Akinek ez nincs meg, attól kár elvárni, nem is hiányzik tőle. Örüljön magának és a csapatának, ha az ilyen ettől boldog, találja meg az önigazolását és a lelki békét..
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

Azért valljuk be, ha egy csapat 15 éve a liga elitjébe tartózik, akkor miért pofátlanul nagy elvárás, hogy jövőre is az legyen? Ezeket nem értem. Én minden évben a rájátszásba várom a csapatunkat amióta nézem a focit.

A hype meg inkább Manningről szól semmint Bradyről. Egyfolytában. Döntögeti a csúcsokat statban.

Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek.

Szerintem ha most megnyernénk az SB-t (remélem így lesz de biztos ez is csak huhogás másoknak), akkor is utálni fogják, plusz a tisztelet szikráját se kapja meg majd a csapat és Brady sem. plusz ha folytatódna, hogy jövőre is rájátszásba kerülünk akkor sem. Mindig azt gyűlölik, aki sikeres.

Azért ez szerintem barokkos túlzás, hogy egy cseppnyi tiszteletet nem kaptok. Tény, hogy sokan nem kedvelik a Patriotsot, ilyen olyan okból, de talán a Giants-et leszámítva mindegyik csapat ha választhatna elkerülné a Pats-et egy rájátszás meccsen, mert tartanak tőletek. Szerintem ennél több nem kellhet egy csapatnak, hogy elismerik az erejét.flzoli
Ez rendben van, én a cicafocis, kislánybradys, #gopecctombrédiazisten etc gondolatokra írtam magam részéről a tisztelet hiánya dolgot.

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Bocsi, de a Broncos sokáig "periféria" csapat volt. Tebow, Manning és Elway (mint GM) hozta ezt a bazi nagy hype-ot a csapat köré. Ha még egyszer leírom, talán megértitek: A 2000-es évek elejétől kezdve igenis szerintem Bradyvel és a Pats-el foglalkozott szinte minden 3. cikk ( a másik 1/3 meg Manningről persze). Nem mondtam, hogy nekem személyesen ezzel problémám lenne. A sztár kultusz építés és Amerika ezzel jár, és biztos vannak, akiknek ez persze visszásflzoli
Szivem! Nekem mindig is szimpatikus csapat volt a Broncos. Akkor is, amikor kivertek minket a rájátszásból. Plummer volt az egyik kedvenc irányítóm. Talán periféria csapatnak azért nem nevezném, mert a 2000-es években is sokszor eljutottak a playoffig. Előtte meg volt egy korszak Elwayel. De miután 2 éve csak azt hallom, az Nemzeti Sporttól-tól a South Parkig, hogy a Denver és Payton Manning így, meg úgy. Meg látom a Manning testvéreket rappelni a tévében. Szóval jó tőletek azt hallani, hogy mi jövünk a csapból.

Ha coming outolhatok egyet, én a Jetset utálom (de csak Mangini óta), de gyűlölni senkit se gyűlölök. Szóval aktív utálkozásra, gyűlölködő posztokra nem szeretnék időt pazarolni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Amerikában egyáltalán nincs meg ez a féle Pats hype, ami mondjuk itthon beismerhető, hogy van. Igen, valóan akkor volt nagyon sikeres a csapat, amikor itthon elterjedt az NFL, de nehogymár valaki szarnak érezze magát, mert elkezdett anno szimpatizálni a csapattal.. Azért élnék a gyanúperrel, hogy a Denver/Ravens fanok is megtöbbszöröződtek az elmúlt években.. ami egyáltalán nem baj, és nagy hülye lenne, aki emiatt ekézné őket.
több mint 11 éve
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

Azért ez szerintem barokkos túlzás, hogy egy cseppnyi tiszteletet nem kaptok. Tény, hogy sokan nem kedvelik a Patriotsot, ilyen olyan okból, de talán a Giants-et leszámítva mindegyik csapat ha választhatna elkerülné a Pats-et egy rájátszás meccsen, mert tartanak tőletek. Szerintem ennél több nem kellhet egy csapatnak, hogy elismerik az erejét.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Pats topic újra és újra elhatározza, hogy utolér minket, és még rá is vesznek másokat gyalázatos módon, hogy segítsenek nekik (mint most engem 😀) Gyerünk már csak kb 3000 hsz-s 😉 😛
több mint 11 éve
Beszélnétek inkább arról, hogy 2024-ben Boston rendezheti a nyári olimpiát, ha az USA kapja a rendezést (vagy hogy a dedikáció szó kissé mást jelent, mint amire Ray Lewis-nél utaltak) 😊 Amúgy durva belegondolni, hogy február 6-án lenne 10 éve, hogy a Patriots utoljára Super Bowlt nyert, ha ezt nem sikerülne idén sem megszakítani, szóval ilyen alapon a Giants-t, a Steelers-t vagy akár a Seahawks-t ezerszer jobban lehetne "utálni"baggio
Még egy ok ami igazolja, hogy idén mi nyerjük a SB-t. (Megjegyzem, azóta volt két SB részvétel és még három főcsoportdöntő, ami akkor is megsüvegelendő eredménysor, ha újabb gyűrűt nem sikerült szerezni.)Burkus
persze, csak ez a "mindig a Patriots nyer" az idő múlásával kezd egyre kínosabbá válni... 😊baggio
Nem lett hozzátéve hogy az "AFC East-ben" 😀Joco
ha Miami, Jets vagy Bills fanokkal menne ez az akadémiai vita, még talán érteném is a frusztrációt, de hogy egy Ravens fan vádoljon valakit azzal, hogy a "sikerélmény" miatt drukkol a Patriots-nak, vagy hogy egy Broncos fan próbál választ találni, miért utálják a New Englandet itthon sokan, az felettébb szórakoztató 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bocsi, de az E./2.-s "kiszólásokat" nehéz nem személyesnek venni..... Még akkor is, ha körülötte általánosan beszélsz a dolgokrólflzoli
Miután elkezdesz nekem személyeskedni, jó hogy nem kezdek neked dicshimnuszokba. Ettől még az első hsz-em nem rád vonatkozott, hanem azokra, akiknek ez elég, bár ezt már vagy ötödjére írom le, unom is rendesen. Amit utána műveltél az már más dolog, de részemről haladjunk

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
... Mi Pats fanként már készülünk a szűk esztendőkre, aztán majd meglátjuk... 😛 😀Witchdoctor
Ha abból indulunk ki mi szokott itt menni 2 szar meccs után, sztem emberi aggyal felfoghatatlan mi lenne itt egy pár éves browns szerű produkciót követően..
( gyanítom sokan új csapatot találnának maguknak 😀 )

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve.
A tiszteletet ez a csapat egy másfél évtizede elég rendesen kiérdemli valami minimális szinten, de egy 15 éve konstans 1/1-es várományos felé is megadom.
Fölényeskedni egyedül te fölényeskedsz, a lófasz bevételéről nem is beszélve. Innentől kezdve, hogy a végén még az kellene, hogy megsértődve távozz. Hát ez olyan parádés kör volt, hogy valami félelmetes 😀Wyatt
Erről szólt a diskurzus, hogy mitől lehet ez a Brady/Pats ellenszenv. Ehhez próbáltam hozzászólni.
Manninget ugyan úgy utálják sokan és sok mindennel kikezdik, de én például mégse ugrok egyből a torkának senkinek emiatt. Elvakultság és fanatizmus között baromi nagy különbség van.

Nem sértődtem meg, eleve sejtettem, hogy errefelé valami hasonlóban lesz részem előbb vagy utóbb. Egyszerűen képtelenek vagytok (tisztelet a kivételnek) normális vitába fogni anélkül, hogy súlyos támadást vélnétek az önérzetetekben. Az nem érv, hogy "Pistike mért verted pofán Jozsikát? Hát mert a Peti is megrúgta a Bélát"...
Ha nagyon magyarázni akarnám, a lószerszámnál gondolhattál volna a kengyelre is, hogy egy kicsit visszafoghatnád magad.flzoli
Erről szólt, majd mikor megemlítettem, hogy milyen szánalmas, ha valaki azért gyűlöl egy csapatot, mert van ott egy modell WAG vagy mert sokat nyer, akkor máris hirtelen nézetet váltottál, most meg jön a mosogatásod, de legalább behatóan 😀
De mondom, van olyan, aki képes azért utálni egy csapatot, mert ráment a rekordokra (itt meg mertem jegyezni őfelségének, hogy a Denver ugyanúgy ment rá, és ott mégsem volt ez elég, majd jött a nagy bedurci), de egy minimális tisztelet akkor is kijárna. Aztán ugorhatsz annak a torkának, akinek akarszWyatt
Hát te nem vagy komplett azt kell mondjam 😊

Egy szóval nem mondtam sose, hogy a Pats-et vagy bármely másik csapatot gyűlölném. Nem szimpatikus, az egy másik dolog, de hogy mi a francért kell elmenni a szélsőségek felé azt csak te tudod....
Nem az én álláspontom fogalmaztam nem, hanem egy lehetséges okot, amiért a Pats ellenszenvet válthatott ki sokakban. Olvasd már el lassabban a mondandómat, ha elsőre nem ment az értelmezés.flzoli
Az most egy dolog, hogy megint kihozod, hogy nem vagyok komplett (köszönet érte), de azt hogy hoztad össze, hogy én azt mondtam, hogy rólad van szó? Mert én rohadtul nem rád írtam, ha emiatt jött az utána következő történet, akkor sem mondom, hogy oké, de legalább már érteném, mire veszed fel magadnak itt a dolgokat.
És innentől kezdve inkább te szállj le arról a lovacskáról, és te ne próbálj úgy értelmezni dolgokat, ahogyan nem volt arról szóWyatt
Bocsi, de az E./2.-s "kiszólásokat" nehéz nem személyesnek venni..... Még akkor is, ha körülötte általánosan beszélsz a dolgokról

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Haters gonna hate!

A mai nap mottója.

"Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek. "

megadatott 😀
bostoni vagy haver?
mert nekik megadatott, te meg választottad. sikerélmény kellett, megkaptad. sikeres volt a kompenzáció.gedam
Miért kéne ehhez bostoninak lenni?
Ezen az alapon, akkor te meg baltimorei vagy? 😀

Én választottam, de nem megadatott az, hogy minden évben szurkolhatok a csapatomért a rájátszásban? De.
Ez miért lenne kompenzáció?
Vagy csak akkor lehet jó fej, ha nem a patsnek esetleg negatív mérlegű csapatnak drukkolok?

Komolyan kákán a csomót.

több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Btw, ilyenkor van az, hogy nálunk vannak divatgyűlölők, akik a csordaszellemet követve utáljk a PATset... 😀 Dehát ilyen ez a csordaszellem, vigyázzanak nehogy kilógjanak a sorból... 😀 😛

Srácok nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem Flacco kiégett, úgyhogy:

"UNLEASH SOBRI" "TÁMADJ BETYÁR"

(Ravens fanok végetek... 😊 😊 )

több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Beszélnétek inkább arról, hogy 2024-ben Boston rendezheti a nyári olimpiát, ha az USA kapja a rendezést (vagy hogy a dedikáció szó kissé mást jelent, mint amire Ray Lewis-nél utaltak) 😊 Amúgy durva belegondolni, hogy február 6-án lenne 10 éve, hogy a Patriots utoljára Super Bowlt nyert, ha ezt nem sikerülne idén sem megszakítani, szóval ilyen alapon a Giants-t, a Steelers-t vagy akár a Seahawks-t ezerszer jobban lehetne "utálni"baggio
Még egy ok ami igazolja, hogy idén mi nyerjük a SB-t. (Megjegyzem, azóta volt két SB részvétel és még három főcsoportdöntő, ami akkor is megsüvegelendő eredménysor, ha újabb gyűrűt nem sikerült szerezni.)Burkus
persze, csak ez a "mindig a Patriots nyer" az idő múlásával kezd egyre kínosabbá válni... 😊baggio
Nem lett hozzátéve hogy az "AFC East-ben" 😀

több mint 11 éve
persze, csak ez a "mindig a Patriots nyer" az idő múlásával kezd egyre kínosabbá válni... 😊

---
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"Mindenki sikeres csapatot szeretne. Nekünk megadatott az, hogy olyan csapat a kedvencünk, akik folyamatosan jól teljesítenek. "

megadatott 😀
bostoni vagy haver?
mert nekik megadatott, te meg választottad. sikerélmény kellett, megkaptad. sikeres volt a kompenzáció.gedam
Mert szerinted Bostonban nem laknak Ravens fanok? Amerikában is mindenki választ csapatot. Nincs olyan, hogy basszus beleszülettem, akkor ez van. Mint ahogy te is választottad a Ravenst. Talán pont akkor amikor SB-t nyertek a hollók... Mert sikerélményt akartál... 😀 😀 😀

Én mondjuk ismerek olyan St.Luis fant, aki Warner miatt lett Rams szurker... Azótta netto szopó az NFL számára, de kitart... Mi Pats fanként már készülünk a szűk esztendőkre, aztán majd meglátjuk... 😛 😀Witchdoctor
Jön Gerappa és szépen menedzseli a bivalyerős védelem mellett a játékot mint közepes QB. Így nyert Brady három gyűrűt, nem a 40 yardos tért ölelő passzok sorozatával. (Ez volt a Postás recept is 2012-ben, csak idén már nincs meg a bivalyerős, "csak" erős védelem.)
több mint 11 éve
Ne viccelődjél már. Idejössz, előadod a nagy életigazságot, hogy miért utálandó egy csapat. Leírtam, hogy tök jó, hogy ezt épp egy Broncos-fan írja, miközben a Denver valahogy mégsem lett közutálatra méltó, annak ellenére, milyen szépen mentek a rekordokra. Magas lovon kettőnk közül egyedül te ültél innentől kezdve.
A tiszteletet ez a csapat egy másfél évtizede elég rendesen kiérdemli valami minimális szinten, de egy 15 éve konstans 1/1-es várományos felé is megadom.
Fölényeskedni egyedül te fölényeskedsz, a lófasz bevételéről nem is beszélve. Innentől kezdve, hogy a végén még az kellene, hogy megsértődve távozz. Hát ez olyan parádés kör volt, hogy valami félelmetes 😀Wyatt
Erről szólt a diskurzus, hogy mitől lehet ez a Brady/Pats ellenszenv. Ehhez próbáltam hozzászólni.
Manninget ugyan úgy utálják sokan és sok mindennel kikezdik, de én például mégse ugrok egyből a torkának senkinek emiatt. Elvakultság és fanatizmus között baromi nagy különbség van.

Nem sértődtem meg, eleve sejtettem, hogy errefelé valami hasonlóban lesz részem előbb vagy utóbb. Egyszerűen képtelenek vagytok (tisztelet a kivételnek) normális vitába fogni anélkül, hogy súlyos támadást vélnétek az önérzetetekben. Az nem érv, hogy "Pistike mért verted pofán Jozsikát? Hát mert a Peti is megrúgta a Bélát"...
Ha nagyon magyarázni akarnám, a lószerszámnál gondolhattál volna a kengyelre is, hogy egy kicsit visszafoghatnád magad.flzoli
Erről szólt, majd mikor megemlítettem, hogy milyen szánalmas, ha valaki azért gyűlöl egy csapatot, mert van ott egy modell WAG vagy mert sokat nyer, akkor máris hirtelen nézetet váltottál, most meg jön a mosogatásod, de legalább behatóan 😀
De mondom, van olyan, aki képes azért utálni egy csapatot, mert ráment a rekordokra (itt meg mertem jegyezni őfelségének, hogy a Denver ugyanúgy ment rá, és ott mégsem volt ez elég, majd jött a nagy bedurci), de egy minimális tisztelet akkor is kijárna. Aztán ugorhatsz annak a torkának, akinek akarszWyatt
Hát te nem vagy komplett azt kell mondjam 😊

Egy szóval nem mondtam sose, hogy a Pats-et vagy bármely másik csapatot gyűlölném. Nem szimpatikus, az egy másik dolog, de hogy mi a francért kell elmenni a szélsőségek felé azt csak te tudod....
Nem az én álláspontom fogalmaztam nem, hanem egy lehetséges okot, amiért a Pats ellenszenvet válthatott ki sokakban. Olvasd már el lassabban a mondandómat, ha elsőre nem ment az értelmezés.flzoli
Az most egy dolog, hogy megint kihozod, hogy nem vagyok komplett (köszönet érte), de azt hogy hoztad össze, hogy én azt mondtam, hogy rólad van szó? Mert én rohadtul nem rád írtam – konkrétan egy kurva szó nem volt rólad, hanem azokról, akik emiatt képesek gyűlölködni, de semmi baj... –, ha emiatt jött az utána következő történet, akkor sem mondom, hogy oké, de legalább már érteném, mire veszed fel magadnak itt a dolgokat.
És innentől kezdve inkább te szállj le arról a lovacskáról, és te ne próbálj úgy értelmezni dolgokat, ahogyan nem volt arról szó