New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Elég lett volna nem elveszíteni azt a rohadt labdát és lehetne X a félidő!
Remélem TB nem zuhan össze, mert eléggé odavolt. De ennél jóval több kell tőle is.
Azért az a DPI nagyon véleményes...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt a DPI-t...

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Ez eddig felhaborito.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na megyek a TV elé.

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kérnék a Jézuskától egy top10 runD-t!gordon
Gyere és drukkolj nekünk.
(Jó most várni kell 8 hónapot.)
OFF végeBazzani
Bazza van közös csapatunk. (csak a lila, mindenhol) 😀
több mint 11 éve
OFF:
Errefelé sok a sváb, mondjuk a Pilisben nem is csoda. Meg is lepődtem, amikor ideköltöztem Borsodból.

ON:
Nagyon kemény derbire számítok. A Hollók ellen mindig nehéz. Szerintem.
De eljött az ideje a törlesztésnek a legutóbbiért.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley
Kérnék a Jézuskától egy top10 runD-t!gordon
Gyere és drukkolj nekünk.
(Jó most várni kell 8 hónapot.)
OFF vége

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Ma veletek!
😊James007
Ha te velünk, ki ellenünk?! 😀gordon
A tardosi tótok.. 😀James007
Meg a tarjáni svábok😀gordon
A svábok összetartanak! 😉
több mint 11 éve
Ma veletek!
😊James007
A tardosi tótok.. 😀James007
Meg a tarjáni svábok😀
több mint 11 éve
Ma veletek!
😊James007
A tardosi tótok.. 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 020 — Jó ötletnek tűnt!
Ma veletek!
😊James007
Én 😛

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ma veletek!
😊James007
Ha te velünk, ki ellenünk?! 😀
több mint 11 éve
Ma veletek!
😊
több mint 11 éve
Ha Dillon lenne a futó, nem lenne kérdés.GOSB4
Ilyeneket inkább ne 😀 Múlt héten végig arról volt szó, ha Bell játszana, sima lenne 😀

több mint 11 éve
GOSB-4 New England Patriots 31
Ha Dillon lenne a futó, nem lenne kérdés.

GOSB6
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Na, eddig az év elejét végigmelóztam, a mai napot is. De most már itt vagyok szurkolni és szerintem nyerni fogunk 😊Minitron
Ámen 😉

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Na, eddig az év elejét végigmelóztam, a mai napot is. De most már itt vagyok szurkolni és szerintem nyerni fogunk 😊

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
No, végre este meccs😊 Sokan várjuk a bye week és az utsó átszórakozott meccs miatt, hogy mit tud a csapat. Félek tőle, mert tényleg a hollók esélytelenebbül jönnek és pont ez adhat nekik lendületet. Meglátjuk! Győzzön a....pats 😊
több mint 11 éve
Ma a P-k nyerjenek, holnap meg a vendégek, aztán jólvan 😀

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
úúúú gameday, már nagyon várom az esti meccset 😀
jó kis meccs lesz ez nem is kérdés, azért most messze jobb védelmünk van mint az előző jó pár po találkozás alkalmával, bizakadok egy W-ben estére 😊

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 517 — Patriot
Az idő szép a stadionnál.

több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nem irtam hogy rossz a vedelmetek vagy a csoporte. Azt irtam a mienk fizikalis. Ki hanyadik az az ellenfelektol is fugg, de a lenyeg a mi vedelmunk fizikalisan jatszik akkor is ha eppen utolso lett akkor is. Mi most nagyon felborultunk mert a F7 jo de a sec az nagyon nem(serules es managelesi hibak miatt). Pl emlekszem egy viszonylag konnyu es gyors vedelemre a coltsnal. Ez szimplan koncepcio kulonbseg. Ha visszaugrunk x evet, akkor bitang vedelmunk volt de azt erositettuk mert meg egy Flacconk sem volt. Amikor Mcnair uccso evet nalunk toltotte akkor bitang volt a csapat nemcsak a vedelem.

Sok indokot irtam hogy ti vagytok a csoportotok legjobbjai aminek egyike TB. Mondjuk fajsulyos resze(qb csere a bills-el erdekes lehetne es nem 99% po)

En remelem marad meg TB mert elmeny nezni es hianyozni fog(meg mindig a def hozz lazba de elvezem a jatek minden elemet)

Remelem is maradsz a csapatoddal Winston es senki nem kerdojelezte ezt meg 'mosolygo arc' (a biztonsag kedveert)no
egyébként korrekt volt az írásod, semmi kivetnivalót nem találtam benne, a válaszom nem csak neked szólt, hanem az elmúlt napok hangadóinak is 😊winston
Így van, szerintem az ilyen kommentekkel semmi probléma nem lett volna, teljesen korrekt volt.

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nem irtam hogy rossz a vedelmetek vagy a csoporte. Azt irtam a mienk fizikalis. Ki hanyadik az az ellenfelektol is fugg, de a lenyeg a mi vedelmunk fizikalisan jatszik akkor is ha eppen utolso lett akkor is. Mi most nagyon felborultunk mert a F7 jo de a sec az nagyon nem(serules es managelesi hibak miatt). Pl emlekszem egy viszonylag konnyu es gyors vedelemre a coltsnal. Ez szimplan koncepcio kulonbseg. Ha visszaugrunk x evet, akkor bitang vedelmunk volt de azt erositettuk mert meg egy Flacconk sem volt. Amikor Mcnair uccso evet nalunk toltotte akkor bitang volt a csapat nemcsak a vedelem.

Sok indokot irtam hogy ti vagytok a csoportotok legjobbjai aminek egyike TB. Mondjuk fajsulyos resze(qb csere a bills-el erdekes lehetne es nem 99% po)

En remelem marad meg TB mert elmeny nezni es hianyozni fog(meg mindig a def hozz lazba de elvezem a jatek minden elemet)

Remelem is maradsz a csapatoddal Winston es senki nem kerdojelezte ezt meg 'mosolygo arc' (a biztonsag kedveert)no
egyébként korrekt volt az írásod, semmi kivetnivalót nem találtam benne, a válaszom nem csak neked szólt, hanem az elmúlt napok hangadóinak is 😊
több mint 11 éve
no Baltimore Ravens 8 613

Remelem is maradsz a csapatoddal Winston es senki nem kerdojelezte ezt meg 'mosolygo arc' (a biztonsag kedveert)
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
közben itt egy pofás hype video, ha eddig nem lennétek eléggé bebúgatva a meccsre