New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezek után, talán hirtelen lelkesedésből is kifolyólag, remélem JMD nem vállal sehol HC állást.
több mint 11 éve
Egyelőre koncentráljunk a következő ellenfélre, ami még kérdéses. Szerintem BB sem tesz nagyon másképp, annak ellenére, hogy neki már jövőre is megvannak az elképzelései 😀
több mint 11 éve
Ez akkor így nagyon SB gyanús. Szerintem otthon a Denver is az Indy is verhető nektek. A nagyobb kérdés, hogy esetleg egy Seattle-lel mit kezdenétek majd a döntőben.Bmelyik "öreg" kerül innen az SB-be, simán kinéz, hogy olyan csúnya lesz ha a SEA bejut, mint tavaly volt. Talán BB-ék kitalálnak valamit, de ha PM jut be megint, őt szétszedik!
Kíváncsi lennék rá, és szerintem elég nagy esély is van rá.Vrijbloed
több mint 11 éve
Igen, ezt már @malkav kolléga is pedzegette .)Na jó, ott most éjszaka van, még nem volt idejük átírni. 😊Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈Minitron
Kollega
Hallom, hogy volt is egy kis sírás, mivel Tom nehezményezte, hogy Juliannak jobb a ratingje, mint neki 😀Kollega
több mint 11 éve
Na jó, ott most éjszaka van, még nem volt idejük átírni. 😊Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈Minitron
Kollega
Hallom, hogy volt is egy kis sírás, mivel Tom nehezményezte, hogy Juliannak jobb a ratingje, mint neki 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
- Futás semmi, még jelzésértékkel se. Lehet tiippelgetni, hogy kinek menne jobban, Blount vs. Gray, de ismert a mantra, hogy a futás legalább félig az OL-n múlik, jó OL mögött még a járókeretre támaszkodó nagymama is összehoz 2-3 yardot a csirkefarháttal teli szatyorral hátráltatva is, itt meg lófasz (persze a Ravens ellen futni nem egyszerű, le is adták a 450 ml vért a vizeletminta helyett a falemberek).Én ezt nem jelölném be - kivételesen - negatívumnak. Egyszerűen, a Ravens cornerek annyira hátul védekeztek az elkapókon, hogy a 3-5 yardos screen passzok gyakorlatilag 100%-ban ültek szélre. Mondjuk úgy, hogy tegnap így futottatok. Ahelyett, hogy Ngata-ékon próbáltátok volna (valószínűleg teljesen reménytelenül) átpasszírozni a labdát. Akárki is találta ki tegnapra ezt a playhívást, szerintem tegnap nagyon ült. Nem az offense miatt volt ez szoros, hanem a defense miatt, amelyik eléggé ementálira emlékeztetett tegnap.
"New England threw the ball 50 times and only rushed for 14 yards, which is less than half of the previous record low in a playoff victory. " (nfl.com)Gogo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Ez akkor így nagyon SB gyanús. Szerintem otthon a Denver is az Indy is verhető nektek. A nagyobb kérdés, hogy esetleg egy Seattle-lel mit kezdenétek majd a döntőben.Kíváncsi lennék rá, és szerintem elég nagy esély is van rá.
több mint 11 éve
Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:WR? 😉 :cool: 😀😀😀 🏈
Kollega
több mint 11 éve
És akkor a kétkedőknek meg a lehangoltaknak (esetleg hater-eknek), bármilyen lesz is az idény végeredménye:Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?
El lehet menni Kamcsatkába a tüllszoknyás hülyeséggel (amit ma olvastam először) komolyan.
Ettől függetlenül simán benne van bármi a következő körben, de semmit nem von le ennek a meccsnek az élvezeti faktorából és az idei év eddigi teljesítményéből. Szeretem ezt a csapatot, jó dolog Pats szurkolónak lenni és itt szurkolni, követni az eseményeket veletek. Egyszer vége lesz majd a Tom Brady - Bill Belichick érának, de most még nem erről kell beszélni szerintem.
Továbbra is, GO PATS!
több mint 11 éve
Rövid beszámoló a közös meccsnézésről: stadion hangulat, baráti ugratás, hatalmas üvöltés, nagy pacsik és nagy csönd, amikor nem sikerült valami. Némi sör elfolyt, egy jó fél korsó jutott az ingemre is, de rohadtul nem bánom. Jövő héten folytatás és a legfontosabb:
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Endzone közel volt felrobbanáshoz, illetve lehet hogy túlszárnyaltuk Chiefs stadionban felállított hangrekordot.Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!winstonHát ott mi lehetett.... 😀manuszka86
több mint 11 éve
Gratulálok srácok, ez kell ide, nem a flame-war. Ki-ki meccs volt, és bár a pontot nem találtam el, egy nagyon izgalmas meccsen hoztunk egy kiváló rivalizálást... fasza meccs volt, vesztes oldalról nézve is. Nem ígérem, hogy jövőre - bár jó lenne - de visszavágót mindenképpen!!! XDCollapoÁmen. Ez egy olyan meccs volt, amire az ember üvöltve mondja, hogy: ez aztán futball! Az utolsó másodpercekig nem hagytatok megnyugodni. Félidőben kimentem hajnalban levágni a körmeimet gyorsan a mosdóba, mert ha nem teszem meg, lerágom őket. Köszönet a Ravens csapatának is, hogy semmit sem adtatok ingyen, vért ittatok a találkozóra és ilyen élményben lehetett részem.
több mint 11 éve
Gratulálok srácok, ez kell ide, nem a flame-war. Ki-ki meccs volt, és bár a pontot nem találtam el, egy nagyon izgalmas meccsen hoztunk egy kiváló rivalizálást... fasza meccs volt, vesztes oldalról nézve is. Nem ígérem, hogy jövőre - bár jó lenne - de visszavágót mindenképpen!!! XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Röviden:GogoSzerintem prímán összefoglaltad.
több mint 11 éve
Most TB azon kesereg, hogy Edelmannak jobb a passerratingja mit neki 😛 Gz még egyszer!
több mint 11 éve
Hát ez fantasztikus csata volt és végre nyertünk egy ilyen playoff csatát. Annak örülök,hogy TB sem zuhant magába az első félidei baromsága után és ha ugy tetszik kiélezett helyzetben mégis GW driveot vezényelt le.Amendolanak is nagyon örülök ,megérdemelte hogy ilyen nagy meccse legyen ennyi szenvedés után,unsung heronak meg ott volt Hómanó,akinek nagyon fontos elkapasai voltak. Az Edelman hívás zseniális volt JMD-től. Ami viszont nagyon kellene az a passrush,Jonesnak es Ninkonak momentuma sem volt szinte.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Röviden:Mínuszok:
- OL, főleg az első félidőben nulla. (Persze lehet hivatkozni Stork kiesésére, de kérdezném, ha egy harmadik körös újoncon áll vagy bukik a liga top5 irányító megvédése, az oké? Mintha a családi ékszert sem egy szimpla három milliméteres ablaküveg mögött kellene tárolni egy földszinti, utcára nyíló rácsozatlan ablakban. Pláne hogy nem egyszer hullott már szilánkjaira a playoff-ban a támadósor az elmúlt években, ha egy elit DL jött szembe.) Brady-t összevissza verték, az első félidőben írtak ki olyan statot, hogy a 29 dropback-ből 10 sack/hurry/hit volt. Az mi, tornádó vs. toi-toi sor?
(Összehasonlításképpen az egész meccsen Flacco 45 dropback alatt kapott 4 darab hitet.)
- Futás semmi, még jelzésértékkel se. Lehet tiippelgetni, hogy kinek menne jobban, Blount vs. Gray, de ismert a mantra, hogy a futás legalább félig az OL-n múlik, jó OL mögött még a járókeretre támaszkodó nagymama is összehoz 2-3 yardot a csirkefarháttal teli szatyorral hátráltatva is, itt meg lófasz (persze a Ravens ellen futni nem egyszerű, le is adták a 450 ml vért a vizeletminta helyett a falemberek).
"New England threw the ball 50 times and only rushed for 14 yards, which is less than half of the previous record low in a playoff victory. " (nfl.com)
Az utolsó két perc időmenedzselésében ez vissza is ütött, ment az erőlködés, aztán sikerült pont a Ravens-nek odaadni egy utolsó hail mary-re a labdát 4 másodperc erejéig, amikor a snap után egy bizonyos Mr. Flacco fogja fölhajítani az endzone-ba (akinek köztudottan nem megy annyira szarul 10-20 yardon túl)? WTF?
- Brady folytatólagosan elkövetett térdhez dobott passzai, megkoronázva azzal az első félidő végi megmagyarázhatatlan és megvédhetetlen, gyomorszájmagasságban középre hajított INT-tel.
- A pass rush szintén nulla, a meccs végén üdítő kivétel volt Collins megérkezése szemből, mint egy elkésett IC.
Pluszok:
+ Brady aggasztóan nézegette az első félidő végén 3 mm távolságból a tenyerét, de aztán felszívta (a valószínűleg kissé véres) taknyot az orrüregbe és lehozta, amit elvártak tőle és szintén folyatólagosan, előre megfontolt szándékkal átvezette a támadósort a pályán (gondolom, a sokat emlegetett tütüt és balerinacipőt leszaggatták róla Suggsék az első félidőben). Az első félidőben is jó volt látni, hogy nem feküdt bele a sackekbe, küzdött, kifordult, lábon maradt.
+ A sebességváltás a szünetben mind a védő, mind a támadó oldalon összejött, gondolom az öltözőben cizelláltan megérdeklődték az OL-től, hogy mi volt ez a szép nagy adag bélsár, amit egy helyes kis rózsaszín szalaggal átkötve megpróbáltak az asztalra csempészni. (A rövidpasszos játék nagyon ült a második félidőben, szerencsére így sikerült kigurulni a nemlétező futójátékot és a védelem labdaszerzései is beindultak.)
+ Gronkowski megint hozta a fuldokló utolsó mentőöve szerepet, LaFell elkapta, amit kellett, de Amendola is jó pár százezer dollárt megszolgált az alapszakaszban eltúlzottnak minősített fizetéséből, Edelman kéz-láb elkapásáról már nem is beszélve.
+ A védelem benyalta ugyan a 31 pontot, de amikor kellett, karcoltak, megvoltak a kritikus stopok és pláne labdaszerzések (a DMC INT utáni 3&out után semmit nem lehetett volna rájuk fogni, bírózni meg fölösleges a 3. kísérlet Gronkos eseténél is).
+ Collins kiemelkedően jó volt.
+ Én nem szidnám a secondaryt se, pass rush nélkül, a jelenlegi szabályokkal (amik a Pats O számára is kedvezőek, ne legyünk álszentek) nem lehet elvárni, hogy akár egy Revis is leradírozzon egy jobb elkapót egy jó irányítóval, maximum limitálni tudja. A várt büntetések meg Browner helyett jöttek Revisről, nem mindegy?
A hangulat nagyon jó volt, a Brady->Edelman->Amendola TD-nél konkrétan fölrobbant a pince (még fő-holló sporttárs se a sokadik hajbatúrós facepalmot mutatta be, hanem az alsó állkapcsát keresgélte az extázisban ugráló Patriots fanok talpa alatt a padlón 😊). A meccs csúcspontja volt szerintem.
Összességében a szezon legjobb meccse volt eddig, az a rozsda, amit ez nem csiszolt le, nem létezik.
Kétszer felállni -14 pontról és a végén nyerni nem igényel magyarázatot.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Gratulálok. aki egy ekkora fordítást végig tud vinni és a végén a defense is labdát szerez, megérdemli a konf döntőt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Minden félelmem és minden reményem benne volt a meccsben!Továbbra is
GOSB4
GOSB6
több mint 11 éve
Az Ups/Downs-ben "Up" oldalon Dola, Gronkowski és Harmon van. (Én spec. DMC-t is oda tettem volna.) De aki mindenképpen megérdemelne ott egy helyet az Flacco és aki kitalálta neki ezt az utolsó hívást....BurkusMeg akartak minket lepni! Nem mondhatod hogy nem sikerült, és nem örülsz neki 😊
több mint 11 éve
Az Ups/Downs-ben "Up" oldalon Dola, Gronkowski és Harmon van. (Én spec. DMC-t is oda tettem volna.) De aki mindenképpen megérdemelne ott egy helyet az Flacco és aki kitalálta neki ezt az utolsó hívást....
több mint 11 éve
Az Edelman-TD szerintem eddig a rájátszás legnagyobb hívása és játéka. Remélem, Amendola helyzete stabilizálódik egy ilyen meccsel, nagy dolog lenne ha öt megbízható elkapója - 3 WR, 2TE - lenne Bradynek. Wright miért nem kapott ma lehetőséget? A mentális teher miatt?
több mint 11 éve
Ide is beírom hogy korrekt legyek! Grat a győzelemhez! Rátok jött a szarás meccs közben mi?malkavHa csak az jött volna... 😀

több mint 11 éve
lucio
329
Még egy fontos dolog, lehet jobban is játszani, mind D, mind Offense oldalon, de az is biztos, hogy ez a mai Ravens a legerősebb ellenfél volt akit az elmúlt 3 évben legyőztük. Most ne a csapatot becsüljük le, és hibát keressünk, mert az ellenfél hihetetlen jól játszott, semmit nem adott ingyen.LordTamasRavens szurkolóként köszi a barokkos túlzást, de azért a ravens sec mind tudását, mind mai teljesítményét tekintve gyenge. Szóval nem áltatnám magam, hogy egy olyan ellenfelet, amelyik megfogja a futást, és van egy átlagos secondaryje, ezzel a mai NE teljesítménnyel le lehet győzni. De minden meccs más.
több mint 11 éve
Amit idén LG-ben művelt, ahhoz képest üdítő volt a mai.😊Kent State powa!!!hááát, a végére talán visszajött nullára, de elment rajta jó pár play addig. azok a 4-OL -es playek viszont....eszetlen😊triangle
Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)tomi-tomi
JMD csökönyös, arrogáns és zseniális. A passzvédekezés leolvadása nem volt a képben. (Szó szerint rettenetesen jó volt a Ravens offense.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)