New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Minitron, ne etesd már Sóbri troll kollégát, hadd csak h beszélgessen magával. Az ég világon kívül nem fogod tudni meggyőzni arról, hogy igazad van.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Na vajon BB kit/mit dicsért főleg a tegnapi győzelem után? A Rutgers-t természetesen xD

“They’ve played well for us, they really have,” Belichick said. “Of course they were in a great program there with Coach [Greg] Schiano and they were well coached at Rutgers. They’ve worked really hard here. Nobody’s worked hard than Duron and Logan have in the last two years they’ve been here.

I’m proud of all those guys and I’m sure Coach Schiano and the Rutgers program is too,” Belichick said. “They stepped up today [and] made some big plays for us.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
..........

Továbbra is, GO PATS!Minitron
Utálom, ha egy emberre hegyezik ki a csapatot.......Burkus
csi77
Ha van pár perced ezt a cikket érdemes elolvasni.
 patriots.hu/bill-belichick-a-kettos-veszely---general-manager-es-edzo#tovabb

BB sokkal nagyobb kincs mint Brady.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
..........

Nekem is ez járt a fejemben. Az elmúlt 14 év alatt csapatok felemelkedtek, aztán eltűntek az élvonalból, a Pats pedig a 9. főcsoportdöntőjére készül. Ennél többet nem is kell mondani.

Nagy meccs volt, a csapat mentálisan hatalmas erőt mutatott, ahogy megküzdött a remekül játszó Postásokkal + a bírói karral. Nem szeretek "bírózni", de számos, a meccset alapvetően befolyásoló tévedésük volt, gyakorlatilag a 14:14 - 14:28-as állás kialakulása jelentős részben nekik volt köszönhető. (A Revisre bedobott DPI-en még az NFL kommentárok is hangosan röhögnek, a Gronk ellen a második félidő első drive-jában 3rd downnál elkövetett holdingot pedig csak ez a bírói kar nem látta meg. ) Sok volt a late hit Bradyn, többön egyértelműen látszott a "megrendszabályozási törekvés", következmények nélkül, ahogy a Ravens támadásoknál az offensive holding intézménye egyszerűen kikerült a bírók által alkalmazott szabálykönyvből.

Az hogy 3/3 a 4. sikeres 4. kísérletek aránya a Ravensnél, nem válik dicsőségére a tegnap amúgy sem túl acélos defense-nek. Agyvérzés kerülgetett Smith elkapásánál vagy a FB passznál, amit előre lehetett látni még a tévén keresztül is.

Edelman passza az év játéka kell hogy legyen. Utoljára ekkora játékot a Steelers ellen láttam, amikor Moss visszapasszolta a labdát Bradynek és Gaffney kapta el a passzt. De ahogy itt a védők előreléptek a screenre majd kétségbeesetten rohantak Dola után, az priceless látvány volt 😊 Remélem, Dola legalább a mostani PO-ra konstans elemévé válik az offense-nek ezután a meccs után, a tegnapi pass-heavy offense sikerében nagyon nagy része volt.

Brady tegnap átlépett Montanán is a passzolt TD-k számát tekintve és 14 év alatt a 9. főcsoportdöntőjére készül, ha sikerrel jár, a 6. SB-ját játssza. Ez olyan eredmény, amit nem kell magyarázni és aminek a többi jelenlegi QB a nyomába sem érhet, szerintem Manning is elcserélné az összes remek statisztikáját ezekre az eredményekre. A sok hater magyarázhat cicafociról meg mindenről, de inkább örüljenek, hogy élőben látják minden idők legnagyobb vagy egyik legnagyobb QB-ját játszani. Ha pedig sikerülne elérni a végső sikert, egy gyűrűt Flacconak is küldenék, mert 15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában. Talán az lehetett a motiváció, hogy látták, hogy Smithen Ryan védekezik, akinek nem volt nagy szezonja eddig meg hogy Harrmon a közel helyezkedő safety, aki szintén nem alapembere a védelmünknek..

Stork és Browner állapotáról van valami hír? Félek, hogy egy olyan térdsérülés, ami miatt Stork nem tudott tovább játszani nem jön rendbe egy hét alatt. Flemingre nagy szükség lenne a futások miatt.

Ma este pedig meghasonlott állapotba fogok kerülni, mert a Kócnak kell szurkolnom, amit soha nem tudtam volna elképzelni. De a futás elleni védelem sikereit és Luck PO-beli TD/INT statisztikáját elnézve őket kellemesebb ellenfélnek tartom, mint a Vadlovakat.Burkus
Gratulálok, nagy meccs volt, megérdemelten nyertetek, eddig a legjobb PO meccs volt!.
Ám talán bírózni nem kellene, abszolút nem a bírókról szólt a meccs, ráadásul én is láttam vagy három holdingot a túloldalon. Kivételesen tényleg nem a zebrák voltak a főszereplők...

Ami másik dologként zavaró, ez a csapat már régen nem arról szól, hogy van egy Brady aki 3612 yardot, meg 9 TD-t dob egy meccsen, hanem egy remekül összeállított CSAPAT, ahol van egy edzőzseni, egy (legtöbbször) jól működő fal, egy Gronk, akit szinte le sem lehet védekezni, egy Edelman, sőt a védelem sem kutya. Ja és tíz éve mindenkit tudtak pótolni.Erre mindig előjön,hogy Brady a legnagyobb a világon, Manning is cserélne vele stb.

Utálom, ha egy emberre hegyezik ki a csapatot.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ha jól válaszolsz, kapsz sütit, amire tehetsz egy okos megjegyzést, de csak egyet...

több mint 11 éve
15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában.Burkus
És szerinted mi volt ennek a hívásnak az oka? Célja?
Nincs valami kinti nyilatkozat, hogy mi volt a terv?
Mert szintén 15 éve követem ezt a sportot, és döbbenten néztem, hogy ez most mi?!
Én már azon töprengtem, hogy elfutnak/screeneznek a redzoneunkba, és lesz kb. 30 mp-ük, és 4 (ha van bünti, akkor 5-6) kisérletük, hogy megnyerjék a meccset. És hogy ma ezzel a védelemmel ezt bizony nem túl sanszos, hogy meg tudjuk akadályozni.
Erre jön ez a totál értelmetlen labdaátadás. Ami ugye TD-nél is átadás, és akkor még van 90 mp, haladni kb. 80 yardot a győzelemhez, 50-et a hosszabbításhoz, ami a második félidei "only pass" üzemmódban, időkérésekkel nem mission impossible.
Teljességgel érthetetlen.Sobri Jóska
Sobri. Tudod, ki a te legnagyobb ellenfeled? Te magad.Minitron
Lehet benne valami, de ez nem válasz a kérdéseimre.
Megpróbálsz azokra is írni valamit, vagy elégedjek meg ezzel?
Esetleg kapok egy Coelho idézetet vagy egy Oravecz Nórát?Sobri Jóska
Elégedj meg ezzel és menj békével, fiam 😊Minitron
"Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit ... sőt, magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden pillanatát, de nem válsz függővé tőle ... kész vagy bármikor elengedni ... mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek, és egyedül vagy, akkor sem zárulsz be, csak elfogadod, hogy egy olyan szakaszon mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg ... de tudod, hogy mint minden, ez is elmúlik egyszer."
O.N.Sobri Jóska
Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.

// Buddha

Sobri, én nem bírlak, ez egyértelmű. Szerintem a legnagyobb troll vagy a Pats táboron belül, amit a magyar közösség megtapasztalt. Igen, most személyes vagyok és úgy vagyok vele, hogy vastagon tehetsz arról, ahogy itt a magyar Pats-drukkerket megítélik negatív értelemben. Olyan vagy, akinek baltával sem lehet egy értelmes gondolatot elültetni a fejében, mert önmagadból táplálkozol. De ezen én, vagy a többiek nem tudnak változtatni, maximum te. Fel van adva a kérdés. Mi kell ahhoz, hogy egy ember természetét megváltoztasd...

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Rex Ryan: Did you miss me guys? 😊
Brady:No,not again 😕
Rex Ryan:Yeah damn right,Im back

Komolyan miért nem tudott máshova húzni, miért pont a Bills? 😀manuszka86
hihetetlen, hogy 1 napig sem lehet élvezni az életet 😀 😀

ha át tud lépni az eddigi "remek" QB kiválasztásán, akár komoly fejfájást is okozhat (D# alapanyag már most elit)ZERO_L
Ha pedig Marrone tényleg a Jetshez megy, (állítólag miattuk lépett ki a szerződéséből), az több mint pikáns lenne. De én sem örülök a fejleménynek, a Bills már eddig is csak egy jó QB-nyire volt a sikertől.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football

hihetetlen, hogy 1 napig sem lehet élvezni az életet 😀 😀

ha át tud lépni az eddigi "remek" QB kiválasztásán, akár komoly fejfájást is okozhat (D# alapanyag már most elit)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Így is durva volt a Bills védelem, hát még egy ilyen impact...
Ha még behúzzák Cutlert, jövőre max a wild cardban bízhattok 😊

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan

Komolyan miért nem tudott máshova húzni, miért pont a Bills? 😀

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 118 — #NoStress
15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában.Burkus
Mert szintén 15 éve követem ezt a sportot, és döbbenten néztem, hogy ez most mi?!
Én már azon töprengtem, hogy elfutnak/screeneznek a redzoneunkba, és lesz kb. 30 mp-ük, és 4 (ha van bünti, akkor 5-6) kisérletük, hogy megnyerjék a meccset. És hogy ma ezzel a védelemmel ezt bizony nem túl sanszos, hogy meg tudjuk akadályozni.
Erre jön ez a totál értelmetlen labdaátadás. Ami ugye TD-nél is átadás, és akkor még van 90 mp, haladni kb. 80 yardot a győzelemhez, 50-et a hosszabbításhoz, ami a második félidei "only pass" üzemmódban, időkérésekkel nem mission impossible.
Elégedj meg ezzel és menj békével, fiam 😊Minitron
"Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit ... sőt, magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden pillanatát, de nem válsz függővé tőle ... kész vagy bármikor elengedni ... mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek, és egyedül vagy, akkor sem zárulsz be, csak elfogadod, hogy egy olyan szakaszon mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg ... de tudod, hogy mint minden, ez is elmúlik egyszer."
O.N.

több mint 11 éve
Elégedj meg ezzel és menj békével, fiam 😊

több mint 11 éve
Esetleg kapok egy Coelho idézetet vagy egy Oravecz Nórát?

több mint 11 éve
legalább annyira kell PM-nek gyűrű mint BB-nek...
Ha esetleg SB játszotok a Hókszal akkor mindenképpen gyakoroljátok a labdafeladást (snap) azon sokminden múlhat.
Esetleg lehetne arról szó hogy Sobrikát visszacsábítsátok erre a fórumra, tudom hogy a hypot kedveli... de kicsit sokkk volt belőle 😀
Aztán nem elkuffantani a főcsopidöntőt mert akkor jövünk trollkodni..😛malkav
Én szívem szerint örülnék, ha végleg a szabad világot és a Ravens-topicot választaná. De erre nem sok esély van, mert ha máskor nem, hát azt követően, hogy Brady negyedszer magasba emeli a Lombardi trófeát, elkezdi, hogy de most aztán tényleg ki van égve 😊Burkus
Az ősköveim, azok vannak kiégve, a Végzetúrban 😀

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha esetleg SB játszotok a Hókszal akkor mindenképpen gyakoroljátok a labdafeladást (snap) azon sokminden múlhat.
Esetleg lehetne arról szó hogy Sobrikát visszacsábítsátok erre a fórumra, tudom hogy a hypot kedveli... de kicsit sokkk volt belőle 😀
Aztán nem elkuffantani a főcsopidöntőt mert akkor jövünk trollkodni..😛malkav
Én szívem szerint örülnék, ha végleg a szabad világot és a Ravens-topicot választaná. De erre nem sok esély van, mert ha máskor nem, hát azt követően, hogy Brady negyedszer magasba emeli a Lombardi trófeát, elkezdi, hogy de most aztán tényleg ki van égve 😊
több mint 11 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
malkav
Na legalább már ezt is tudom. Én nem használom, de ízlés kérdése.
több mint 11 éve
Sobri. Tudod, ki a te legnagyobb ellenfeled? Te magad.

több mint 11 éve
Ma este pedig meghasonlott állapotba fogok kerülni, mert a Kócnak kell szurkolnom, amit soha nem tudtam volna elképzelni. Burkus
Simán a Kóc. Minden más, mint colorado-i csapat. Ugyanis bennem is van hater-kedés. Még anno NHL-el kezdtem Dallas Stars (Mike Modano miatt elsősorban) majd Boston Bruins drukkerként és no offense, de minden colorado-i csapatot utálok, kezdetektől. Egy dolog van, amit Cororado-ban szeretek, azt pedig South Park-ra keresztelték 😊

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Aztán nem elkuffantani a főcsopidöntőt mert akkor jövünk trollkodni..😛
több mint 11 éve
Teljességgel érthetetlen.

több mint 11 éve
BB: "Overall, I don't think this is one of our all-time best games. We gave up a lot of yardage, a lot of points. Three fourth-down conversions. We gotta coach better, we gotta play better." Ennek az embernek semmi sem jó vagy elég 😊 Egyébként igaza van mind az engedett pontokban, mint a 4th down-ok ügyében.Burkus
Kell még neki egy gyűrű, egy gyűrű mind felett 😀

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
nem vagyok egy nagy JMD fan, de tegnap nagyot alkotott játékhívások terén és felpakolt az offense 35 pontot, mondjuk azt nehezen gondoltam volna meccs előtt hogy 35 ponttal is cidrizni kell a győzelemért 😀
nem szokásom bírózni, hiszen 4x15 perce van minden csapatnak lerendezni egymást között hogy ki nyer v. veszít, ugyanakkor ez a holdig/DPI szigorítás az idei évre csak felcseszi az ember agyát meccsről meccsre (tök mind1 melyik meccset választjuk ki idén), mert össze vissza fújkálnak a bírók és nem hinném hogy ezáltal javult volna a bíráskodás színvonala valamint a sportélményt is rontja,ez nem flagfoci.....

több mint 11 éve
BB: "Overall, I don't think this is one of our all-time best games. We gave up a lot of yardage, a lot of points. Three fourth-down conversions. We gotta coach better, we gotta play better." Ennek az embernek semmi sem jó vagy elég 😊 Egyébként igaza van mind az engedett pontokban, mint a 4th down-ok ügyében.
több mint 11 éve
És akkor a kétkedőknek meg a lehangoltaknak (esetleg hater-eknek), bármilyen lesz is az idény végeredménye:
Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?

El lehet menni Kamcsatkába a tüllszoknyás hülyeséggel (amit ma olvastam először) komolyan.

Ettől függetlenül simán benne van bármi a következő körben, de semmit nem von le ennek a meccsnek az élvezeti faktorából és az idei év eddigi teljesítményéből. Szeretem ezt a csapatot, jó dolog Pats szurkolónak lenni és itt szurkolni, követni az eseményeket veletek. Egyszer vége lesz majd a Tom Brady - Bill Belichick érának, de most még nem erről kell beszélni szerintem.

Nekem is ez járt a fejemben. Az elmúlt 14 év alatt csapatok felemelkedtek, aztán eltűntek az élvonalból, a Pats pedig a 9. főcsoportdöntőjére készül. Ennél többet nem is kell mondani.

Nagy meccs volt, a csapat mentálisan hatalmas erőt mutatott, ahogy megküzdött a remekül játszó Postásokkal + a bírói karral. Nem szeretek "bírózni", de számos, a meccset alapvetően befolyásoló tévedésük volt, gyakorlatilag a 14:14 - 14:28-as állás kialakulása jelentős részben nekik volt köszönhető. (A Revisre bedobott DPI-en még az NFL kommentárok is hangosan röhögnek, a Gronk ellen a második félidő első drive-jában 3rd downnál elkövetett holdingot pedig csak ez a bírói kar nem látta meg. ) Sok volt a late hit Bradyn, többön egyértelműen látszott a "megrendszabályozási törekvés", következmények nélkül, ahogy a Ravens támadásoknál az offensive holding intézménye egyszerűen kikerült a bírók által alkalmazott szabálykönyvből.

Az hogy 3/3 a 4. sikeres 4. kísérletek aránya a Ravensnél, nem válik dicsőségére a tegnap amúgy sem túl acélos defense-nek. Agyvérzés kerülgetett Smith elkapásánál vagy a FB passznál, amit előre lehetett látni még a tévén keresztül is.

Edelman passza az év játéka kell hogy legyen. Utoljára ekkora játékot a Steelers ellen láttam, amikor Moss visszapasszolta a labdát Bradynek és Gaffney kapta el a passzt. De ahogy itt a védők előreléptek a screenre majd kétségbeesetten rohantak Dola után, az priceless látvány volt 😊 Remélem, Dola legalább a mostani PO-ra konstans elemévé válik az offense-nek ezután a meccs után, a tegnapi pass-heavy offense sikerében nagyon nagy része volt.

Brady tegnap átlépett Montanán is a passzolt TD-k számát tekintve és 14 év alatt a 9. főcsoportdöntőjére készül, ha sikerrel jár, a 6. SB-ját játssza. Ez olyan eredmény, amit nem kell magyarázni és aminek a többi jelenlegi QB a nyomába sem érhet, szerintem Manning is elcserélné az összes remek statisztikáját ezekre az eredményekre. A sok hater magyarázhat cicafociról meg mindenről, de inkább örüljenek, hogy élőben látják minden idők legnagyobb vagy egyik legnagyobb QB-ját játszani. Ha pedig sikerülne elérni a végső sikert, egy gyűrűt Flacconak is küldenék, mert 15 éve nézek focit, de ilyen rossz hívásra és rosszul kivitelezett játékra nem emlékszem egy PO meccs game-winning drive-jában. Talán az lehetett a motiváció, hogy látták, hogy Smithen Ryan védekezik, akinek nem volt nagy szezonja eddig meg hogy Harrmon a közel helyezkedő safety, aki szintén nem alapembere a védelmünknek..

Stork és Browner állapotáról van valami hír? Félek, hogy egy olyan térdsérülés, ami miatt Stork nem tudott tovább játszani nem jön rendbe egy hét alatt. Flemingre nagy szükség lenne a futások miatt.

Ma este pedig meghasonlott állapotba fogok kerülni, mert a Kócnak kell szurkolnom, amit soha nem tudtam volna elképzelni. De a futás elleni védelem sikereit és Luck PO-beli TD/INT statisztikáját elnézve őket kellemesebb ellenfélnek tartom, mint a Vadlovakat.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nálam adja a tavalyi AFC döntő visszavágó, és ezúttal ugye ti lesztek otthon.