New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Készüljünk csak keményen a 7végére, nem kell félvállról venni a meccset.
Colts D jó volt azért, bár a Broncos O az elment nyaralni november óta szal majd meglátjuk vasárnap 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát ezt nem gondoltam volna!!! A Colts jön! Jó ez nekünk?😊

(mi van PM-mel, tényleg kb a 11. hét óta iszonyat pontatlan és kb középszintű irányító szintén tolta. A ami PM nyugodtan jöhetett volna)

Nagyon underdog ez az Indy...NB2
Én sosem mernék ilyet mondani, de bennem is volt egy ilyen érzés, hogy lehet, hogy jobban járnánk, ha a Colts elrontaná. Nem éreztem ma az erőt én sem

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 167 — nabege2@yahoo.com
Hát ezt nem gondoltam volna!!! A Colts jön! Jó ez nekünk?😊

(mi van PM-mel, tényleg kb a 11. hét óta iszonyat pontatlan és kb középszintű irányító szintén tolta. A ami PM nyugodtan jöhetett volna)

Nagyon underdog ez az Indy...
több mint 11 éve
Akkor hát a Colts érkezik az AFC-döntőben. Remélem, az elmúlt mérkőzésekhez hasonló jön most. Peyton Manning az elmúlt meccsekben mintha elfogyni látszott volna, de ettől még óriási ellenfél (volt???), nem érdemli meg a fikázást...

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Mit mondott Brady Edelmann passzára:
“He throws it better than I did. He spun it. It was a perfect spiral right in stride. I’ve gotta make some rules that he can’t throw it better than I can, but he did. It was pretty sweet.”

Mit mondjak, Belichicket is elkapta a lelkesedés:
“The double pass? We passed it to Edelman, and Edelman passed it to Amendola. It’s really the same play we ran against Indianapolis back in ’01 with (David) Patten to Troy Brown, if I remember correctly; same kind of play.”

Bővebben:  nesn.com/2015/01/it-was-awesome-patriots-ravens-react-to-julian-edelmans-touchdown-pass/

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Amikor utoljára ilyen szerepkörben használtuk, rögtön az első meccsen eltörte a csuklóját 😊Gyulus
Jó, de előtte összehozott 160 yardot 21 labdaérintésből. Ilyen futóteljesítményért cserébe vállalnám a kockázatot, hogy valóban sérülékenységről van szó, vagy egyszeri eset volt.DoM
Tegyük hozzá, tavaly egy sima wheel route futása alatt szedett össze egy nonkontakt sérülést...

Alapesetben valóban megérné kockáztatni, tényleg ügyesen futkározik... de sokat veszíthetünk, nem nagyon tudjuk helyettesíteni, ha elkapó/3rd down RB-re van szükség.

52 elkapást szedett össze idén, meccsenként több mint 3-at. Tavaly a sérülésekor Boldent használtuk ebben a szerepkörre, idén elvileg még White is felhasználható lenne. Feltéve, hogy megéli a gameday rostert 😊
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ravens? XD 😛 XDCollapo
😀
Ja, éppen a Ravens-re gondolt itt mindenki!tomi-tomi
Ha úgy alakul, szeretném, ha tudnád 2xtomi, hogy a lila az új kék... csak jobb XD
Nah, de elég belőlünk, jó felkészülést a továbbiakra 😉

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Jaj de jó, hogy nem küldte el. Szal nekem Vereen nem tűnt opciónak normál tempóban/helyzetben all down backként

több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Hosszú idő óta a legjobb félidei adjustment volt a stábtól Hoomanawanui bevonása a passzjátékba, amivel meccsben sikerült maradni.

Ugyanakkor azt továbbra sem értem, hogy Vereent miért nem lehet hagyományos futásoknál többet használni, akár every down backként 2-3 támadás során. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de up tempo és no huddle során a kevés alkalommal amikor esélyt kapott rendre produktív volt. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de komoly kiaknázatlan lehetőségnek tűnik.DoM
Amikor utoljára ilyen szerepkörben használtuk, rögtön az első meccsen eltörte a csuklóját 😊Gyulus
Egy szimpla screen-nél is eltörheti a csuklóját, szóval teljesen nyugodtan használhattuk volna. Amúgy fain kis meccs volt. Örülök hogy nem lett sima, így legalább felpörögtünk egy peppet. Azért őszintén remélem, hogy még egy ilyen homály teljesítményre nem képes a DEF (leszámítva a labdaszerzéseket, bár azt is Joe-nak köszönhetjük).

Off: kurvára nem kellett volna visszaolvasnom az előző 7 oldal hozzászólásait...
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Jó, de előtte összehozott 160 yardot 21 labdaérintésből. Ilyen futóteljesítményért cserébe vállalnám a kockázatot, hogy valóban sérülékenységről van szó, vagy egyszeri eset volt.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?
Továbbra is, GO PATS!Minitron
Ravens? XD 😛 XDCollapo
😀
Ja, éppen a Ravens-re gondolt itt mindenki!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Melyik is az a csapat amelyik 10+ éve meghatározó a ligában és mondjuk tavaly is (Saints + Broncos alapszakasz meccs például) és idén is szállítja a legkiélezettebb, legfordulatosabb derbiket, amiket öröm nézni?
Ravens? XD 😛 XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hosszú idő óta a legjobb félidei adjustment volt a stábtól Hoomanawanui bevonása a passzjátékba, amivel meccsben sikerült maradni.

Ugyanakkor azt továbbra sem értem, hogy Vereent miért nem lehet hagyományos futásoknál többet használni, akár every down backként 2-3 támadás során. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de up tempo és no huddle során a kevés alkalommal amikor esélyt kapott rendre produktív volt. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de komoly kiaknázatlan lehetőségnek tűnik.DoM
Amikor utoljára ilyen szerepkörben használtuk, rögtön az első meccsen eltörte a csuklóját 😊
több mint 11 éve
Már kapható "a passz"

julianedelman.com/products/the-pass

😀 🏈 😀April Wine
Nem gyenge marketinges brigád dolgozik vele. Ez a honlapjáról van:

Azt a sort még nem írták oda, hogy NFL quarterback, pedig kellene 😊
De a legalsó sor a lényeg!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
BB: "Overall, I don't think this is one of our all-time best games. We gave up a lot of yardage, a lot of points. Three fourth-down conversions. We gotta coach better, we gotta play better." Ennek az embernek semmi sem jó vagy elég 😊 Egyébként igaza van mind az engedett pontokban, mint a 4th down-ok ügyében.Burkus
Belenéztem a sajtótájékoztatóba. Szerinted elmosolyodott egy pillanatra is? Legalább egy pici örömöt is mutatott a győzelem miatt?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Mint teljesen kívülállóként, (lehet már szó volt róla) Brady futott TD-je óriási lendületet adott a csapatnak! Csak gratulálni tudok, további sok sikert! Ill. bízok a szokásos 4évenkénti SB találkozásunkban 😉
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Már kapható "a passz"

julianedelman.com/products/the-pass

😀 🏈 😀
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Ugyanakkor azt továbbra sem értem, hogy Vereent miért nem lehet hagyományos futásoknál többet használni, akár every down backként 2-3 támadás során. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de up tempo és no huddle során a kevés alkalommal amikor esélyt kapott rendre produktív volt. Nyilván nem erőfutásokra kell használni, de komoly kiaknázatlan lehetőségnek tűnik.
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Csak röhögni lehet az embereken. Egy teljesen szabályos, de szokatlan formáció miatt sírnak és csalóznak. Jó lenne, ha a frusztrációjukat nem a Patsen vezetnék le az emberek. #getalife
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Hatalmas gratuláció jár a Csapatnak a győzelemért. Egy nagyon jól játszó, a nem túl veretes secjük ellenére is erős Ravens-t és szerintem a két Int-je ellenére is remekül játszó Flacco-t sikerült legyőzni.
Sokszor szenvedve, kínkeservesen, iszonyú hullámvölgyekkel, rengeteg hibával. Semlegesként biztos, hogy még jobban élveztem volna, hogy megy ide-oda az adok-kapok, de Pats szurkolóként, inkább annak örültem, felszabadultan, elégedetten, hátradőlve, hogy a majmot sikerült ledobni a hátunkról, amikor végre lefújták, úgy, hogy a végén talán legjobbkor vezettünk.
Mivel kétszer is sikerült visszajönni, komoly mélységből, így egyértelmű, hogy mentálisan borzasztó egyben van az idei gárda, a tavalyinál is, pedig az a sérülésekkel teli brigád is képes volt nagy fordításokra, most is mindig volt valaki, aki előlépett vezérré és hozzátett valamit a végső sikerhez.
JMD takarodj, Dola injury prone...
Rajtam kívül nem sokan ekézték többször őket, mióta itt vannak, hol jogosan, hol talán kissé jogtalanul, de most el kell ismernem, megkövetve őket, hogy mindketten az előzetes várakozásomat messze felülmúlták. Előbbi parádés, kreatív, ötletes, trükkös játékhívásával, a szezon legszebb játéka volt a Superman-Dola TD, ott a momentum is átkerült rögtön, ezt jelenetet még évek múlva is emlegetni fogjuk, utóbbi pedig eddigi karrierje legfontosabb meccsét hozta, pont a legjobbkor.
Remélhetőleg a folytatásban is rám cáfolnak, akkor talán kevesebb kritikát fognak kapni tőlem. Mellettük külön ki kell emelni a kapitányt TB-t és G-Force-t, aki puszta jelenlétével emeli az est fényét.
Előzetesen stabil, javuló futójátékra számítottam, ez elmaradt, szerencsére a komolyabb bunyó is. Plusz kemény, döntő LoS csatákra, ebből is az általam vártnál rosszabbul jöttünk ki.
Remélhetőleg a sérültek mielőbb felépülnek és jöhet zsinórban a 4. AFC döntő, ezt a lendületet, formát tovább mentve, hazai pályán, esélyesként.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Grat, es tovabbi sok sikert az uton!

Nagyjabol mindenki leirt mar mindent.. igy csak annyit, hogy ilyen meccsek kellenek egy jo rivalizalashoz.. es jovore visszavagunk! 😊

PS: (a vegeredmenyt leszamitva) jo volt a "kozos" szurkolas is, bar azt az Edelman TD-t talan egy picit tul lelkesen fogadta a tomeg :p

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468

Meg szeretném köszöni Belicseknek, hogy nem nevezett a Ravens elleni meccsre.....
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
Na vajon BB kit/mit dicsért főleg a tegnapi győzelem után? A Rutgers-t természetesen xD

“They’ve played well for us, they really have,” Belichick said. “Of course they were in a great program there with Coach [Greg] Schiano and they were well coached at Rutgers. They’ve worked really hard here. Nobody’s worked hard than Duron and Logan have in the last two years they’ve been here.

I’m proud of all those guys and I’m sure Coach Schiano and the Rutgers program is too,” Belichick said. “They stepped up today [and] made some big plays for us.”
baggio
az egyik fia ha jól tudom oda jár, nem tudom foglalkozik-e a focival

ha igen ha nem, majd az 5-6. körben elvisszük 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Na vajon BB kit/mit dicsért főleg a tegnapi győzelem után? A Rutgers-t természetesen xD

“They’ve played well for us, they really have,” Belichick said. “Of course they were in a great program there with Coach [Greg] Schiano and they were well coached at Rutgers. They’ve worked really hard here. Nobody’s worked hard than Duron and Logan have in the last two years they’ve been here.

I’m proud of all those guys and I’m sure Coach Schiano and the Rutgers program is too,” Belichick said. “They stepped up today [and] made some big plays for us.”
baggio
New England Scarlet Knights 😀😀

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
..........

Utálom, ha egy emberre hegyezik ki a csapatot.......Burkus
csi77
Ha van pár perced ezt a cikket érdemes elolvasni.
 patriots.hu/bill-belichick-a-kettos-veszely---general-manager-es-edzo#tovabb

BB sokkal nagyobb kincs mint Brady.Nomac
Ezt mondom én is, de egyesek állandóan csak Brady-t citálják elő, mint a sikerek egyetlen letéteményesét (na, kivéve Sobrit). Ha valakit irigylek tőletek, az Belichick, bár nem mondom, hogy egy Brady féle irányító zavarna..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png