New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 170 — nabege2@yahoo.com
durva ez a SEA-CAR meccs, nálunk ha emlékeim nem csalnak 3 drive után 14-14 volt 😊
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!winston
Hát ott mi lehetett.... 😀

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!
több mint 11 éve
triangle 1 283
Kent State powa!!!

Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)tomi-tomi
hááát, a végére talán visszajött nullára, de elment rajta jó pár play addig. azok a 4-OL -es playek viszont....eszetlen😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Kent State powa!!!

Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Juliánus barát elment, hogy megkeresse..... A mandulát

Akkor szokás szerint...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.winston
Emiatt kár lett volna. 😊 Harmon egész idényben rendszeres cseréje volt Chung-nak, főleg passz szituációkban. T. Wilson-nak is volt már jó néhány kulcs szerelése.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."

via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)triangle
ja és TB volt a legjobb futónk a meccsen (kulcs játékokat ő hozta futó playeknél) 😀😀

több mint 11 éve
triangle 1 283

via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)
több mint 11 éve

via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Sobri Jóska
😒
több mint 11 éve
inkább beírom most😊
szóval 0 pass rushhal és 0 futással rohadt nehéz lesz PM ellen, TB idióta intije az első félidő végén, majdnem eldöntötte a meccset... ha a ravens sec nem ilyen ergya nem tudom, hogy visszajöttünk volna... (ezért is voltam úgy meccs közben, hogy PM ezt a secet szétszedi, mert pontosabb mint TB)

a hollók előtt le a kalappal, így kell játszani idegenben, ettől féltünk itt néhányanNB2
Vagy Luck ellen.. de valóban kellen több pass rush mindenképp.. viszont nem tudom honnan, idén már szerintem azt felejtsük el.
több mint 11 éve
batyu New England Patriots 630
mekkora TB futott TD, az annya

több mint 11 éve
Remélem azért Stork+Browner sérülése nem komoly, minél egészségesebben menjünk azért neki a kövi meccsnek akárki is jön szembe.

több mint 11 éve
bjarte90 New England Patriots 32
Hatalmas meccs volt. Szerencsénkre JE11 még nem égett ki. 😊
több mint 11 éve
jules New England Patriots 104 — ideasokszart@gmail.com
Évek óta várom ezt az Edelman paszt. Évek óta minden reverse-ből ezt szerettem volna látni. Vagy bármiből.
Sose gondolam, hogy ez ennyire kirláy lesz.

PunBB bbcode test

"We got Tom Bradyed again."
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 170 — nabege2@yahoo.com
inkább beírom most😊
szóval 0 pass rushhal és 0 futással rohadt nehéz lesz PM ellen, TB idióta intije az első félidő végén, majdnem eldöntötte a meccset... ha a ravens sec nem ilyen ergya nem tudom, hogy visszajöttünk volna... (ezért is voltam úgy meccs közben, hogy PM ezt a secet szétszedi, mert pontosabb mint TB)

a hollók előtt le a kalappal, így kell játszani idegenben, ettől féltünk itt néhányan
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ha ebből a győzelemből nem tudunk tovább építkezni, akkor semmiből.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 118 — #NoStress

több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Julian az isten, nem Brady 😛 Amúgy nehéz eldönteni, hogy ez a Ravens fal volt ilyen jó, a mi DL-ünk nem ér fabatkát sem, vagy egyszerre igaz mindkettő. Ha nem tudunk ennél nagyobb nyomást helyezni az irányítóra, lélektan ide, lélektan oda, ahogy tavaly is Denverben, ez már a kövi meccsen elmehet.
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Még egy fontos dolog, lehet jobban is játszani, mind D, mind Offense oldalon, de az is biztos, hogy ez a mai Ravens a legerősebb ellenfél volt akit az elmúlt 3 évben legyőztük. Most ne a csapatot becsüljük le, és hibát keressünk, mert az ellenfél hihetetlen jól játszott, semmit nem adott ingyen.
több mint 11 éve
Ide is beírom hogy korrekt legyek! Grat a győzelemhez! Rátok jött a szarás meccs közben mi?malkav
Szó sincs róla!

Már a meccs előtt is szoros volt a gyűrűs záróizom! 😀

több mint 11 éve
azon meglepődtem hogy Stork nélkül is eléggé jól megvédte az OL Bradyt.

több mint 11 éve
bogjosi New England Patriots 2 030
Mentálisan k*rvára egyben van a csapat. Kétszer -14-ről visszajönni...utóbbi években nem feltétlen volt ez felénk módi..
Amúgy meg: aztaqrvaéletbeeeemivoltez o_o o_o 😊 JULIAAAAN!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!