New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
durva ez a SEA-CAR meccs, nálunk ha emlékeim nem csalnak 3 drive után 14-14 volt 😊
több mint 11 éve
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!winstonHát ott mi lehetett.... 😀
több mint 11 éve
Remélem lesz beszámoló a közös meccsnézésről!
több mint 11 éve
triangle
1 283
Kent State powa!!!hááát, a végére talán visszajött nullára, de elment rajta jó pár play addig. azok a 4-OL -es playek viszont....eszetlen😊
Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)tomi-tomi
több mint 11 éve
Kent State powa!!!Kline is elég jól állt be RG-nek. (Btw az egyik legjobb meccs közbeni edzői döntés volt, hogy Stork sérülése után Wendell ment be C-nek és nem Connolly.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve

Juliánus barát elment, hogy megkeresse..... A mandulát

Akkor szokás szerint...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.winstonEmiatt kár lett volna. 😊 Harmon egész idényben rendszeres cseréje volt Chung-nak, főleg passz szituációkban. T. Wilson-nak is volt már jó néhány kulcs szerelése.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ja és TB volt a legjobb futónk a meccsen (kulcs játékokat ő hozta futó playeknél) 😀😀"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)triangle
via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
több mint 11 éve
triangle
1 283
"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."a qb sneak azé annak számít (de ezen és a 3 térdelésen kívül valóban nem)
via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀winston
több mint 11 éve
"A Patriots nem hívott futójátékot a második félidőben."via Fűzővel Kifelé. Az igen 😀
több mint 11 éve
Egyébként érdekes, hogy pár "cserejátékos" (tudom, itt nincs ilyen), kulcsplayeknél fentvan. Pl Harmon kapta el a végén a labdát. Wilsonnak is volt szép védekezése. BB szereti keverni a lapokat, de ha előre látom, hogy ők vannak bent ilyen kulcsszituációban, még kapok pár infarktust pluszban.
több mint 11 éve
inkább beírom most😊Vagy Luck ellen.. de valóban kellen több pass rush mindenképp.. viszont nem tudom honnan, idén már szerintem azt felejtsük el.
szóval 0 pass rushhal és 0 futással rohadt nehéz lesz PM ellen, TB idióta intije az első félidő végén, majdnem eldöntötte a meccset... ha a ravens sec nem ilyen ergya nem tudom, hogy visszajöttünk volna... (ezért is voltam úgy meccs közben, hogy PM ezt a secet szétszedi, mert pontosabb mint TB)
a hollók előtt le a kalappal, így kell játszani idegenben, ettől féltünk itt néhányanNB2
több mint 11 éve
Remélem azért Stork+Browner sérülése nem komoly, minél egészségesebben menjünk azért neki a kövi meccsnek akárki is jön szembe.
több mint 11 éve
Hatalmas meccs volt. Szerencsénkre JE11 még nem égett ki. 😊
több mint 11 éve
Évek óta várom ezt az Edelman paszt. Évek óta minden reverse-ből ezt szerettem volna látni. Vagy bármiből.Sose gondolam, hogy ez ennyire kirláy lesz.

"We got Tom Bradyed again."
több mint 11 éve
inkább beírom most😊szóval 0 pass rushhal és 0 futással rohadt nehéz lesz PM ellen, TB idióta intije az első félidő végén, majdnem eldöntötte a meccset... ha a ravens sec nem ilyen ergya nem tudom, hogy visszajöttünk volna... (ezért is voltam úgy meccs közben, hogy PM ezt a secet szétszedi, mert pontosabb mint TB)
a hollók előtt le a kalappal, így kell játszani idegenben, ettől féltünk itt néhányan
több mint 11 éve
Ha ebből a győzelemből nem tudunk tovább építkezni, akkor semmiből.
több mint 11 éve
Julian az isten, nem Brady 😛 Amúgy nehéz eldönteni, hogy ez a Ravens fal volt ilyen jó, a mi DL-ünk nem ér fabatkát sem, vagy egyszerre igaz mindkettő. Ha nem tudunk ennél nagyobb nyomást helyezni az irányítóra, lélektan ide, lélektan oda, ahogy tavaly is Denverben, ez már a kövi meccsen elmehet.
több mint 11 éve
Még egy fontos dolog, lehet jobban is játszani, mind D, mind Offense oldalon, de az is biztos, hogy ez a mai Ravens a legerősebb ellenfél volt akit az elmúlt 3 évben legyőztük. Most ne a csapatot becsüljük le, és hibát keressünk, mert az ellenfél hihetetlen jól játszott, semmit nem adott ingyen.
több mint 11 éve
Ide is beírom hogy korrekt legyek! Grat a győzelemhez! Rátok jött a szarás meccs közben mi?malkavSzó sincs róla!
Már a meccs előtt is szoros volt a gyűrűs záróizom! 😀
több mint 11 éve
azon meglepődtem hogy Stork nélkül is eléggé jól megvédte az OL Bradyt.
több mint 11 éve
Mentálisan k*rvára egyben van a csapat. Kétszer -14-ről visszajönni...utóbbi években nem feltétlen volt ez felénk módi..Amúgy meg: aztaqrvaéletbeeeemivoltez o_o o_o 😊 JULIAAAAN!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Sobri Jóska