NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Ha jól értem ezt a labdagate-t, a labda vagy labdák puhábbak voltak és most azt vizsgálják, hogy ez szándékos volt-e?

Am I right?
zinedine5
Jól értelmezed,12-12 laszti van csapatonként (ofc meccs előtt ezeket leellenőrzik)+tartalék lasztik,Blandino elmondása alapján, én úgy értelmezem hogy csak 1 lasztival volt gond meccs közben és azt ki is vették a rotálásból. Bár hogy azt hogyan ítéli meg valaki hogy csak pl csak eresztett a laszti v. szándékosan eresztették volna le ha ott az adott pillanatban nem mérték be akkor, meg se lehet állapítani hogy volt e igazából "ügy" v. sem.
de mivel eléggé szigorú szabályok vannak a labdakezelésre,meglepődnék ha ilyet sikerülne produkálni.manuszka86
Azért remélem, hogy az edzői gárdát, játékosokat nem fogja túlságosan zavarni a vizsgálat plusz az ezzel kapcsolatosan záporozó médiakérdések.
Gyulus
Amennyiben semmi közük a dologhoz, nem hiszem, hogy zavaró tényező lehetne. Sőt, még jól is jöhet, hogy senki nem a "lényegről" beszél, a média folytassa az álvitát, ők meg fókuszálhatnak a saját dolgaikra. 😉
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ami egyébként jelzem itt is, az idei év zseniális újítása, hogy nem Bradyvel akarják megnyeretni feltétlenül a meccseket, hanem egy erőteljes futójátékkal, amihez van egy combos védelem.
Volt már, hogy ez a recept bejött.
2001-ben, 2003-ban, 2004-ben.Sobri Jóska
Egy hete ehhez az erőteljes futójátékhoz társítottuk a combos védelmet és azonnal elő is állt a Ravens elleni győzelem.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 242 — #NoStress
De az miért gond ha egy labda kicsit kevesebb levegőt tartalmaz?
Vagy ha gond, akkor miért csak az egyik csapatnak?
Így a foci technikai mélységeibe még nem merültem el.

A tegnap esti mecset, ha medicinlabdával vagy pehelypárnával játszák, akkor se lett volna markánsan más eredmény, hiszen alapvetően futással, a földön lett legyőzve a Colts. Valamint a védelmünk dominálta a támadóikat.
Ami egyébként jelzem itt is, az idei év zseniális újítása, hogy nem Bradyvel akarják megnyeretni feltétlenül a meccseket, hanem egy erőteljes futójátékkal, amihez van egy combos védelem.
Volt már, hogy ez a recept bejött.
2001-ben, 2003-ban, 2004-ben.

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Jól látom, hogy az első félidő végi Indy goalline stand konkrétan 3, DPI-nek befújható "védekezéssel" zárult?Gyulus
A sporik a Tuck Rule óta szeretnék elkerülni, hogy Pats meccsen a hazai pálya preferálásával vádolják őket. Nem volt meccset befolyásoló kérdés, de nem a javunkra fújtak. (A SB-on az jelenthet komoly gondot, ha az offensive holding ismét kikerül a Pats D tekintetében az elkövethető szabálytalanságok közül.)
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 633 — Patriots fan
Jól látom, hogy az első félidő végi Indy goalline stand konkrétan 3, DPI-nek befújható "védekezéssel" zárult?Gyulus
Igen, jól látod.tomi-tomi
ááá az csak nekünk tűnt úgy eredménykövetőben azt írták a fiúk lányok hogy ezek mind nagyon szabályos védekezések voltak 😀

több mint 11 éve
Igen, jól látod.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ez ugyanolyan műbalhé, mint hogy Seattleben nem engedték vissza a hosszabításra azokat, akik előbb elindultak haza.Kollega
Ezt a sztorit honnan szedték elő?

Amúgy a seattlei akkora műbalhé, hogy gyakorlatilag pár tíz emberről lehett szó, mert végig full ház volt.
A mi topikunkba csináltam pár printscreent a dologról:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Seattle Seahawks - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jól látom, hogy az első félidő végi Indy goalline stand konkrétan 3, DPI-nek befújható "védekezéssel" zárult?
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hétfő estig döntés van állítólag. Jó, mert nem borzolja a kedélyeket tovább legalább. De szerintem ennek semmi értelme. (Már a labdaügyben.)
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
 abcnews.go.com/Sports/england-patriots-player-pulls-driver-flipped-car-hand/story?id=28328931Joco
Hát igen Baby Vince, nem hiába Big Vince!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ha jól értem ezt a labdagate-t, a labda vagy labdák puhábbak voltak és most azt vizsgálják, hogy ez szándékos volt-e?

Am I right?
zinedine5
Jól értelmezed,12-12 laszti van csapatonként (ofc meccs előtt ezeket leellenőrzik)+tartalék lasztik,Blandino elmondása alapján, én úgy értelmezem hogy csak 1 lasztival volt gond meccs közben és azt ki is vették a rotálásból. Bár hogy azt hogyan ítéli meg valaki hogy csak pl csak eresztett a laszti v. szándékosan eresztették volna le ha ott az adott pillanatban nem mérték be akkor, meg se lehet állapítani hogy volt e igazából "ügy" v. sem.
de mivel eléggé szigorú szabályok vannak a labdakezelésre,meglepődnék ha ilyet sikerülne produkálni.manuszka86
12-12 laszti, amit a meccs előtt kb. 2 órával leellenőriznek a sporik, aztán náluk is marad.
ez a műbalhé remélem a héten tisztázódik és nyugodtan lehet az SB-vel foglalkozni és készülni rá. Storknak lehet esélye játszani SB-n amúgy?manuszka86
Nem hiszem, hogy BB foglalkozik vele, vagy akárcsak megengedné a csapatnak hogy foglalkozzon vele.
több mint 11 éve
ez a műbalhé remélem a héten tisztázódik és nyugodtan lehet az SB-vel foglalkozni és készülni rá. Storknak lehet esélye játszani SB-n amúgy?manuszka86
Sérült Pats játékosról információt szerezni? Hamarabb tudod meg a Kennedy gyilkosság komplett történetét.

Btw valahol azt olvastam, hogy a tegnapi meccs után bármiféle segédeszköz nélkül sétálgatott az öltözőben. Jól sikerült a műtét.😀

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ez ugyanolyan műbalhé, mint hogy Seattleben nem engedték vissza a hosszabításra azokat, akik előbb elindultak haza.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ez a műbalhé remélem a héten tisztázódik és nyugodtan lehet az SB-vel foglalkozni és készülni rá. Storknak lehet esélye játszani SB-n amúgy?

több mint 11 éve
Azt vettem h draftpicket... csak azon filózok, hogy vajon milyen magasságban.

Ugyan már, Tom is lazán leereszthette egy shotgun snap után 😊
több mint 11 éve
... és akkor is legfeljebb "tettenéréssel" lehetne ezt megállapítani. Gondolom most épp a helyszínen készült párszáz kamerafelvételt skubizzák. Azért remélem, hogy az edzői gárdát, játékosokat nem fogja túlságosan zavarni a vizsgálat plusz az ezzel kapcsolatosan záporozó médiakérdések.
Egyébként mit kaphatunk érte?Gyulus
de amúgy a lasztikat bírói felügyelet alatt őrzik és közvetlenül a labdaszedőknek adják, szóval az neccesen tudna működni hogy BB odamegy és leereszti a lasztit 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 848 — Így remélem megfelelek nektek.....
Draft cetliket vehetnek el ha bebizonyosodik.Joco
Arra BB-nek úgy sincs szüksége, vagy ha kell pár üzletel velünk vagy Reiddel 😛
több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Draft cetliket vehetnek el ha bebizonyosodik.

több mint 11 éve

Am I right?
zinedine5
... és akkor is legfeljebb "tettenéréssel" lehetne ezt megállapítani. Gondolom most épp a helyszínen készült párszáz kamerafelvételt skubizzák. Azért remélem, hogy az edzői gárdát, játékosokat nem fogja túlságosan zavarni a vizsgálat plusz az ezzel kapcsolatosan záporozó médiakérdések.
Egyébként mit kaphatunk érte?
több mint 11 éve

Am I right?
zinedine5
de mivel eléggé szigorú szabályok vannak a labdakezelésre,meglepődnék ha ilyet sikerülne produkálni.

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
 abcnews.go.com/Sports/england-patriots-player-pulls-driver-flipped-car-hand/story?id=28328931Joco
Így teljes a napja 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 242 — situational football
Megrendezték... én ezt is kinézem belőlük

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 571 — Ajmo Vatreni

Am I right?

(Bár fura, hogy ennyire kevés info van erről. Ki jelentette, hány labda, milyen súlyúak, stb.)
több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
 abcnews.go.com/Sports/england-patriots-player-pulls-driver-flipped-car-hand/story?id=28328931

több mint 11 éve
Tud valaki egy nézhető videót a tegnapi kupaátadásról?Egon
10yardon fent van,a meccsnek csak az a része is letölthető kb 300 mega.