New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, megcsinálták a hangulatomat 5 perc alatt a holnapi meccshez. 😊 A Ravens topicban néhányan elég érdekesen állnak hozzá a dolgokhoz, pluszban Don Undefeated Shula bácsika meg jól megaszondta Bill bácsinak.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24945025/don-shula-refers-to-bill-belichick-as-beli-cheat
Nem tudok menni meccsnézésre, de be kell vallanom elolvasva, hogy milyen agresszívan trashtalkozó, illetve háborúzó Ravens szurkerekkel lenne módom ott találkozni, nem is bánom, mert nem való nekem a kemény, férfias közeg.
Maradok otthon, a barátnőm megengedi talán kivételesen, hogy 5%-os hangerőn nézzem a meccset és próbálom majd kiszurkolni, hogy az ergya O-falunk adjon Tommycicának 2.39 mp-t(idén átlagosan ennyi kellett neki, hogy szabaduljon a labdától), hogy azt a szedett-vedett Ravens secondaryt szétdobálgathassa, és ezzel megint eljussunk Belicheattel és a puhány cicafocikánkkal az AFC-döntőjébe.
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek!Oks, 30 hely van foglalva, időben érkezzen mindenki és akkor lesz idő egy kis eszmecserére 😀
+1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4GOSB4
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem lehetek veletek a közös meccsnézésen 😊De azért remélem ezt a mondatot el fogjátok sütni párszor: "Were you in the End Zone after the punt return?"
😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Üdv Mindenkinek! +1end zone
21.00-kor jómagam is ott leszek teljes felszerelésben.
GOSB4
GOSB6
több mint 11 éve
Pécsett van valami hely, ahol lehet meccset nézni?
több mint 11 éve
Gordon: Köszönöm szépen! Már nagyon beleéltem magam,örülök hogy minőségi-műértő társaságban nézhetjük a meccset. Szerintem 9kor már betámadjuk a helyet, Brady papa jótanácsát megfodva hidratálódunk egy kicsit a meccs előtt.
több mint 11 éve
Lehet hogy én is megyek Gyöngyösről, de ezt csak később tudom realizálni...Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.gordon
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S )Persze. Már láttam a kommentedet a pats.hu-n is. Este beszélek Atival , hogy kb mennyien leszünk és szól a tulajnak.
Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?fejszee
több mint 11 éve
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de beírom ide is hátha kapok választ emberi időben (ha nem, akkor alternatív megoldást kell keresnem :S ) Van még 2 hely a közös meccsnézésen az Endzone-ban?
több mint 11 éve
PFF 2014-es OL értékelő szerint:"23. New England Patriots (14th)
Pass Blocking Ranking: 31st, Run Blocking Ranking: 8th, Penalties Ranking: 19th
Stud: Our second-team All-Pro right tackle Sebastian Vollmer had himself another good year and avoided the injury bug for a change. Bonus.
Dud: The 306 snaps that Jordan Devey managed were brutal to watch at times. Not much of a pass blocker, he didn’t exactly light it up in the run game either.
Breakdown: Nate Solder had a bad year by his standards and the interior gave up way too much pressure. They did bloody some rookies, but this group appeared a unit in transition, with the team trying to patch up something just good enough to not harm their skill players too much."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
-11 fok körül lesz a hőmérséklet a meccs idején csapadék nélkül. (Előző napra mondanak csapadékot.) Ez a Ravens ellen nem előny sajna, mert szokva vannak hozzá. A hidegben viszont nagyobb a sérülésveszély.Denverben viszont + 5-6 fokban fognak játszani, úgyhogy a Kóc nem kerül akkora hátrányba mint nálunk került volna. Ettől még kikapnak szerintem.
több mint 11 éve
Kemény és szoros meccsre számítok. A fal szerintem képes lesz elegendő időt biztosítani Bradynek, feltéve, ha a legjobb összeállításban tudnak szerepelni. Elején inkább több futásra számítok, többnyire Blounttól, aztán ha működik, akkor marad a run heavy felfogás, ha pedig nem akkor váltunk passzjátékra. Azon sem lennék meglepve, ha az elején 2-3 támadásunk is pont nélkül záródna és a Ravens vezetne.
Ami nálam nagyobb kérdés, hogy mekkora nyomást tudunk rakni Flaccora, hiszen ezen a területen is akadnak gondjaink, de azért a Ravens O fala sem nevezhető ligaelitnek, így látok rá esélyt, hogy sikerült felülkerekedni rajtuk.
Go Pats!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ezért néztem meg 2013-as meccset és néztem meg statokat..Úgy gondolom, hogy a mi játékunk mint támadásban, védelemben, ST-ben lényegesen előre lépett az egy évvel ezelőttihez..Flacco-éknál ezt a nagy változást nem látom.. kyobaluA Ravens is sokat javult. Borzasztó dolgok voltak ott az offense-ben tavaly. Elég annyi, hogy Flakkó 19TD mellé 22INT-et dobott. És nem csak (nem elsősorban) azért, mert ő volt olyan rossz. Idén 27TD, 12INT a mérlege.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nem, nincs tele a gatyesz..Tudom, hogy a múltból nem lehet építkezni, és a statok nem érnek valami sokat, de megnéztem a 2013-as Ravens meccs adatait... kyobaluTudod, hogy nem lehet abból kiindulni, de mégis megteszed. Mi van, csak nem tele a gatyesz? 😀
Amúgy megértem. Ha netán a Ravens nyerne hétvégén akkor akár Indy akár Denver jut tovább, nálam is lenne zabszem. 😀
Amúgy nem kell ide tavalyi meccs, ti vagytok az esélyesek. A Pats jobb, a Ravens meg nem olyan jó, mint 2-3 éve. Akkoriban tényleg ki-ki meccsek voltak (még ha papíron akkor is a Pats volt a favorit), ez a mostani azért nem ilyen szoros. Az esélyek alapján nekem valószínűbbnek tűnik egy 1-2TD-s sima győzelem, mint egy szoros csata.
Az egyetlen ami a zabszemet indokolhatja az az, hogy Rex Ryan még ezt a sokkal jobb Pats-et, Gronk-al együtt is nyakon tudta ragadni, és elég volt neki hozzá egy elit defensive front, és egy "szedett vedett" secondary is. Harbaugh pedig kiváló edző, és neki is rendelkezésére áll egy hasonló alapanyag, elit fronttal. És ő is tudja hogyan kell a Pats ellen készülni. És a Ravens kevésbé önmagát lávon lövős csapat, bennük jobban bennük van, hogy ki is használják ha sanszot kapnak.peterk2005
De, ha kérhettem volna, akkor jobban örültem volna a Colts-nak, vagy a Bengals-nak. Nem azért mert gyengébb csapatoknak tartom őket, hanem mert ellenük általában jobban szokott menni.. Nem hiszem, hogy jobb csapat lett a Ravens tavaly óta..Csak egyszerűen ellenünk mindig felszívják magukat annyira meccsnapon, hogy meg tudják zavarni Bradyt..Ha pedig állandóan nyomás van rajta, akkor tudjuk, hogy mi is lehet a vége..Ezért néztem meg 2013-as meccset és néztem meg statokat..Úgy gondolom, hogy a mi játékunk mint támadásban, védelemben, ST-ben lényegesen előre lépett az egy évvel ezelőttihez..Flacco-éknál ezt a nagy változást nem látom.. Szerintem a fala nem lett erősebb, sőt! De Smith, Daniels és Forsett meglepetéseket tudnak okozni..A D-line mindig erős volt Baltimore-ban, mindig is erőfocit játszottak, sok rushal és blitzel..De itt nem látom azt a nagy ugrást a tavalyhoz képest, mert szinte ugyanazok játszottak elöl..Tavaly a kulcsembereink kidőlése ellenére megoldottuk náluk a dolgot..Sőt, ha lehetek pofátlan, mi nagyobb nyomást helyeztük Flacco-ra, mint ők Brady-re..Remélem most is ez lesz..Wilfork azt nyilatkozta, hogy készülnek a fizikális, erőfocira..Tudják, hogy kemény lesz a falak csatája, s ezt meg is akarják nyerni..Emberanyag miatt úgy gondolom, hogy ezt meg is tudjuk oldani..
Nem beképzelt, vagy öntelt akarok lenni, amikor azt mondom, hogy szerintem a mi csapatunk erősebb..DE azt is tudom, hogy nekünk a Ravens ellen szinte mindig nehéz..Remélem Brady előtt összeáll az erősebb Solder-Conolly-Stork-Wendell-Vollmer fal, s megtartja a Sugs-Dumervil-Ngata triót..Ha ezt sikeresen megoldják, akkor tudjuk hozni a meccset..Jobban örülnék, ha Fleming, Develin támogatással sokat tudna futni Gray és Blount.. DE bármi lehet..Az a csapat fog nyerni, aki szombaton lényegesen jobban akarja a győzelmet és harapni, pusztítani akar..Szerintem kemény fizikális meccs lesz..Ha Bradyéknek az első két negyedben nem sikerül robbanva indítani, akkor nagyon kemény, nyögvenyelős meccs lesz..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
triangle
1 283
Gronk:mmqb.si.com/2015/01/07/rob-gronkowski-new-england-patriots-nfl-playoffs-ravens/
több mint 11 éve
Azert mert a legtobbet Torreyrol kapjuk, aki a legklasszikusabb deep threat az egesz ligaban mondjuk.. sztem ha a 20+ yardos probalkozasok aranyat megnezzuk, tuti TOP 3-ban van, es valamiert ot nem tudjak fogni olyan jol.Lehet, hogy azert mert gyors. Lehet hogy azert, mert jo a kezimunkaja, es jobban el tudja adni a DPI-t (bar az en emlekeim szerint sok kamu buntit nem kaptunk, hanem ezek altalaban CB-panikbol jottek), de azt hogy szandekosan dobatnank rovidre, azt nem tudom elhinni.. szerintem ez oruletes baromsag.
Az meg hogy a birok ezt megfujjak nekunk konteobol.. az meg a non plus ultra.
Egyebkent a deep passzok szamaban Joe a 16/22. helyen van a ligaban, pont kozepen.. pontossag teren pedig asszem masodik 50%-kal, talan Ryan volt az elso. Szoval kicsit erosnek erzem ezt a dolgot, plane hogy Ravens alapszakasz alatt 15 DPI-bol csinalt 53 pontot.. a Pats a 11-bol mennyit? Ha 40-et, ez 2 TD tizenhat meccs alatt...
De mondom, nem kell odanyulni.. csak aztan lehet ugy jar a CB, mint Haden a 17. heten.
Es biztos van olyan is ahol a CB ugyesen csinalja a zavarast, de nem dobnak zaszlot.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Hogy ezt a sok okosságot alátámasszam, most láttam egy statisztikát, miszerint Flacconak még soha sem volt komplett passza Ravis ellen. Mondjuk ezt 5 kisérletből 😕
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Aha. Flacco pontosan felmeri es direkt rovidebbre dobja a lasztit 35-40 metres passzoknal...ahelyett hogy 1.5 meterrel hosszabban a WR kezebe dobna.Fel ne robbanjon az agyad!😊 Annyit nem ér.
Nem tudok telorol elegendo TLJ es Picard kepet beilleszteni, es Pats-szurkolotol conspiracy theoryt kell hallanom.. a Ravensrol.... Aha.
Mielott felrobban az agyam:
Az underthrow a legkockaztosabb mufaj es a QB-k legnagyobb ellensege.
Engem jobban erdekelne a CB-k listaja.. meg vagyok gyozodve hogy a nagyobb resz atlag alatti cornerek panikjabol jon miutan Torrey elment melletuk. (Jobb CB mellette fut..)
Es baromi egyszeru, oldalra fordulsz, felemeled a kezed..
Lass csodat elso guglikereses: nflpenalties.com, itt mindenfele breakdownt megtalalsz. Versus BAL, Vontae Davis kivetelevel a legtobb CB atlagos/nudli volt.. ugyhogy nektek egy ilyen zsenialis, All Pro secondaryvel semmu okotok nem lehet az aggodalomra!
Arra azert kivancsi lennek, mivel magyarazod, hogy Indy/DEN/NE detto TOP 5-ben van 2012-14 kozott minden evben.. gondolom mas lesz az erv/urugy.Igor
Dobná Average Joe a WR kezébe, csak nem tudja. Ezért megy ez a megoldás.
Végignéztem a CB-k listáját. Kiváló CB-re jellemzően nem dobnak. (Lehet, hogy ezért is kiválók?)
Megnéztem azt is, hogy 2010-től egy év kivételével mindig a Ravens volt az első DPI-ból kapott yard/büntetés kategóriában. 2013-ban és 2014-ben drasztikusan nőtt a yard/büntetés is (18 yard fölé) és a 2. helyezettől a távolság is (6 yard-ra). Szóval, számomra nagyon úgy tűnik, hogy a Ravens tudatosan, az átlagosnál gyakrabban (és sikeresen) használja ezt az eszközt. Ami persze kevésbé tetszik az ellenfeleknek, de ettől függetlenül ott van a lehetőségek között. Csak azt nem értem, hogy miért kell ezt tagadni?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Működik a felbaszom - lehetőség szerint egy kicsit rövidebbre-, aztán jön a zászló stratégia. Idén 56 pont DPI után? Az igen.tomi-tomiNa, remélem Manning is csak ezt gyakorolta az elmúlt 5-6 hétben. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Aha. Flacco pontosan felmeri es direkt rovidebbre dobja a lasztit 35-40 metres passzoknal...ahelyett hogy 1.5 meterrel hosszabban a WR kezebe dobna.Nagyon előnyös, de nem Browner miatt. Neki összesen 3 zászlója volt eddigi pályafutása során dec. 15. után.Igor, legyen, játszunk keményen, nem dobnak rá zászlót a meccsen 😀 (a bills ellen sem dobtak)Tartom de nem sportszeru igy.. tulsagosan elonyos nekem ez a fogadas 😊Igor
Btw, ha dobnak vendégem vagy egy italra, ha tartod még, hogy jössz az endzoneba.
Ps: Nem úr aki nem pazarol. 😀gordon
A Ravens-nek nincs olyan meccse lassan öt éve, hogy ne dobnának nekik DPI-t. Működik a felbaszom - lehetőség szerint egy kicsit rövidebbre-, aztán jön a zászló stratégia. Idén 56 pont DPI után? Az igen.
S Suggs ezek után járatja a száját, hogy a Liga TB-PM AFC döntőt akar?!tomi-tomi
Nem tudok telorol elegendo TLJ es Picard kepet beilleszteni, es Pats-szurkolotol conspiracy theoryt kell hallanom.. a Ravensrol.... Aha.
Mielott felrobban az agyam:
Az underthrow a legkockaztosabb mufaj es a QB-k legnagyobb ellensege.
Engem jobban erdekelne a CB-k listaja.. meg vagyok gyozodve hogy a nagyobb resz atlag alatti cornerek panikjabol jon miutan Torrey elment melletuk. (Jobb CB mellette fut..)
Es baromi egyszeru, oldalra fordulsz, felemeled a kezed..
Lass csodat elso guglikereses: nflpenalties.com, itt mindenfele breakdownt megtalalsz. Versus BAL, Vontae Davis kivetelevel a legtobb CB atlagos/nudli volt.. ugyhogy nektek egy ilyen zsenialis, All Pro secondaryvel semmu okotok nem lehet az aggodalomra!
Arra azert kivancsi lennek, mivel magyarazod, hogy Indy/DEN/NE detto TOP 5-ben van 2012-14 kozott minden evben.. gondolom mas lesz az erv/urugy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nagyon komoly. Remélem egy darabig nem is kell levágnia 😊Mondjuk amennyire imádom a kis mindenest, annyira hallgathatatlan csórikám 😀

több mint 11 éve
Üdv Igor! Londonban voltunk együtt délelőtt + Soldival is a Tampa meccsen! Tényleg jössz az end zonba? Üdv: drVSz.
GOSB6
több mint 11 éve
Jó, ez, mondjuk, igaz. 😀Btw ezt láttad már?

Alig lehet ráismerni, elég komoly PO szakállal takarja el a kölyök képét. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)