New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezen a héten még biztos elmondhatjuk ezeket a mondatokat párszor 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
...Amennyiben meg tudjuk tartani a Suggs-Dumervil- Ngata triót akkor meglesz a meccs...kyobaluÉn is így látom, hogy ez lesz a kulcs a meccsen. Elnézve a szezont, ha az ellenfél D stratégája lennék, arra gyúrnék, hogy Brady minél gyötrelmesebbnek, fizikálisan elnyomottnak érezze magát, mert akkor kevésbé megy neki. Persze ezt is okosan, a fenti hármassal, mert blitznél viszont kifejezetten erős mutatókkal bír.
Azért én bízom benne, hogy megoldja a fal, a védelem pedig odateszi magát, sőt én állok egy fogadást, hogy Browner egész meccsen max 1 zászlót hoz csak össze.
Szerintem gyötrelmes meccsen, de behúzzuk!
több mint 11 éve
Hát, sok szerencsét az Endzone-nal. Most szombaton, a Wild Card meccsek során, kb. hajnali kettőre elfogyott a csapolt sör és az üveges Pilsner, így Steelers meccsen nem maradt más csak 890 forintért 0,33-as Miller, meg kb. ugyanennyiért búzasör. Ez azért gigantikus amatőrség volt, ekkora dilettantizmust még életemben nem láttam...GuggenheimEngem az se zavar, ha eleve már akkor sincs, amikor megyek.
Engem is fel lehet írni.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Én megyek.Felírhattok.Elég ha itt jelzitek, majd én szólok neki.gordonÚgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?KollegaLesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordonEndzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.gordon
több mint 11 éve
Guggenheim
38
Hát, sok szerencsét az Endzone-nal. Most szombaton, a Wild Card meccsek során, kb. hajnali kettőre elfogyott a csapolt sör és az üveges Pilsner, így Steelers meccsen nem maradt más csak 890 forintért 0,33-as Miller, meg kb. ugyanennyiért búzasör. Ez azért gigantikus amatőrség volt, ekkora dilettantizmust még életemben nem láttam...Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordonEndzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.gordon
több mint 11 éve
Elég ha itt jelzitek, majd én szólok neki.Úgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?KollegaLesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordonEndzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
több mint 11 éve
Úgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordonEndzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordonEndzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.
több mint 11 éve
Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.
több mint 11 éve
amúgy szerintetek ki fog majd több labdát kapni, gray vagy blount?ghstzRVereen 😀
több mint 11 éve
Jó lesz közétek ülni. 😀 Remélem jön még valaki erősíteni a pats tábort.Én, ha minden igaz, akkor megyek egy pár fős csapattal az endzone-ba, így ha Igor is megérkezik, akkor már két "nempecc" drukker is lesz a társulatban. 😊somoskovigHa lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :pAz endzoneba elmehetnénk megnézni. Na???? A keménymagot én sem ismerem. Csak Wyattet.
Mondjuk az Endzone a korai meccsen meg igencsak tomve volt/foglalas nelkul eselytelen.. bar attol fugg mekkora a Pats kemenymag :pIgor
Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀Demecs
több mint 11 éve
Én, ha minden igaz, akkor megyek egy pár fős csapattal az endzone-ba, így ha Igor is megérkezik, akkor már két "nempecc" drukker is lesz a társulatban. 😊Ha lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :pAz endzoneba elmehetnénk megnézni. Na???? A keménymagot én sem ismerem. Csak Wyattet.
Mondjuk az Endzone a korai meccsen meg igencsak tomve volt/foglalas nelkul eselytelen.. bar attol fugg mekkora a Pats kemenymag :pIgor
Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀Demecs
több mint 11 éve
Ha lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :pAz endzoneba elmehetnénk megnézni. Na???? A keménymagot én sem ismerem. Csak Wyattet.
Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀
több mint 11 éve
Optimistának kell lenni!!! Nem lehet úgy neki menni egy meccsnek, egy küzdelemnek hogy nem akarjuk megnyerni. De az is igaz, hogy mindig csak az előttünk lévő küzdelemre szabad koncentrálni. Személy szerint én sem örülök a Ravens-nek..De ez a Ravens nem az ami 2-3 évvel ezelőtt volt. Amennyiben az O# fal nem omlik össze Brady előtt, s meg tudják védeni 2-3 másodpercig akkor a Ravens secondary megszenvedi szerintem..Amennyiben pedig + falember, TE, FB játékkal megtámogatjuk a futásunkat, akkor pedig egy kemény smashmouth foci is lehet belőle..DE szerintem szombaton a dupla TE-es játékok fognak ülni+JE11 fog villogni..Kemény csapat a Ravens, jó a D-line-juk, de szerintem az idei Pats jobb, mint tavaly..Amennyiben meg tudjuk tartani a Suggs-Dumervil- Ngata triót akkor meglesz a meccs..Márcsak azért is, mert az idei D#-ünk lényegesen jobban muzsikál, mint az elmúlt években..Flacco-n nagyobb lesz a nyomás, mint a Steelers ellen, a futás elleni védelmünk pedig jobban muzsikál, mint év elején..A secondarynkpedig más kategória..Persze bármi lehet egy meccsen, kerülhetünk szopóágra is, de a mostani csapatot erősebbnek tartom a tavalyinál..Tavaly pedig idegenben kapott egy méretes zakót a Baltimore.. Kemény meccs lesz, de behúzzuk.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Curran szerint Reed és Lewis nélkül nem a Ravens az esélyes:www.csnne.com/new-england-patriots/curran-ravens-will-need-lot-help-beat-patriots
Személy szerint például tartok attól például, hogy Flacconak elég veszélyes fegyver van a kezében Browner személyében!
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Szerintem a ravens nagyobb erőpróba, mint a denver lesz. De tuti győzni fogunk. Csak a falnak kell tartani és akkor nem lesz gond. A LB sor ott nagyon erős. De volt 2 hét gyakorolni plusz egy hét felkészülni ellenük. A sehawks védelme is hasonló, csak a DB állományuk jobb. Szerintem velük játszuk majd a döntőt.Vissza ne üssön ez a túlzott optimizmus mint a Steelers topicban is...
Olvasom Mankins megbánta, hogy nem elment. Belemenne egy átstrukturált szerződésbe. MIt gondoltok? Visszajöhetne egy kevesebb összegért?
Megy valaki meccset nézni szombaton? Lesz valahol közös meccs nézés?Demecs
egyelőre koncentráljunk csak Flaccoékra...ha sikerül legyőzni őket utána ráérünk a következő meccsel foglalkozni, de így előre megmondani hogy MI kivel fogunk játszani...azért van egy Colts, Denver, Baltimore is AFC oldalon srácok...
több mint 11 éve
Szerintem a ravens nagyobb erőpróba, mint a denver lesz. De tuti győzni fogunk.DemecsNekem ez a meccs egyáltalán nem tűnik ilyen lefutottnak.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ha lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :pMondjuk az Endzone a korai meccsen meg igencsak tomve volt/foglalas nelkul eselytelen.. bar attol fugg mekkora a Pats kemenymag :p
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Olvasom Mankins megbánta, hogy nem elment. Belemenne egy átstrukturált szerződésbe. MIt gondoltok? Visszajöhetne egy kevesebb összegért?DemecsMost már szerintem ne. Még egy évvel idősebb lett/lesz, a holtszezonban pedig meg lehetne oldani a posztot.
több mint 11 éve
Szerintem a ravens nagyobb erőpróba, mint a denver lesz. De tuti győzni fogunk. Csak a falnak kell tartani és akkor nem lesz gond. A LB sor ott nagyon erős. De volt 2 hét gyakorolni plusz egy hét felkészülni ellenük. A sehawks védelme is hasonló, csak a DB állományuk jobb. Szerintem velük játszuk majd a döntőt. Olvasom Mankins megbánta, hogy nem elment. Belemenne egy átstrukturált szerződésbe. MIt gondoltok? Visszajöhetne egy kevesebb összegért?
Megy valaki meccset nézni szombaton? Lesz valahol közös meccs nézés?
több mint 11 éve
Én nem bánom, hogy a Ravens jön. Matchupba nem a lehető legjobb, de van miért visszavágnia a csapatnak és komoly erőpróba lesz, amit, ha sikerrel abszolválunk, akkor megszerezhetjük a szükséges lendületet.Figyelem Bold Prediction következik:
Ravens első drive TD fórumon szinte mindenki aggódik, de nyerünk.
Colts megüti a Denvert és jönnek Bostonba
Megnyerjük az AFC-t, ezzel utazunk Arizonába, ahol a Seattle lesz az ellenfél.
Brady begyűjti a 4. gyűrűjét.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Csak a Manning - hideg viszonylatban kívánnám jelezni, hogy Denverben is k. hidegek a telek. Ettől függetlenül persze játszunk csak idehaza. Üljenek csak ők 4 órát a repülőn meccs előtt. Nem is beszélve a Logan és a Foxboro közötti buszozásról.KollegaTavaly cseszett annak lenni 😕
Lehet, hogy még jobb is mondom, hogy így van, mint volt az elmúlt években, hogy gyak az egész szezont nézve, besétáltunk a konf. döntőbe, ahol aztán nem tudott úgy pörögni a csapat. De a WC kör kihagyását sem sajnálom, mert azt jelenti, hogy már biztosan a négy között vagyunk, egy könnyebb matchup pedig könnyen döntőt érhet, aztán onnantól már bármi lehet. Am nagyjából egyetértek az esélyekkelde pont ez az, hogy itt már nincs olyan hogy "kedvező matchup", oké most kaptunk volna egy Cinci/Indy-t az talán talán könnyebb, de a köv körben már egy Steelers(Bellel)/Broncos meccs 50-50-es, a SB-ban egy Seahawks/Packers mellett konkrétan már underdogok lennénkZERO_LŐszintén, én magasról lesz*rom, hogy ki kit kapCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...Wyatt
semmivel sem jobb kikapni az AFC döntőben, mint esetleg a Ravenstől jövőhéten vagy SB-n bármelyik (vélhetően bitang erős) NFC bajnoktól
Ezt meg csak úgy:nyújorkos poló? azonnali cut 😀ZERO_L
instagram.com/p/xbwQFgHtEI/?modal=trueNB2