New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
de pont ez az, hogy itt már nincs olyan hogy "kedvező matchup", oké most kaptunk volna egy Cinci/Indy-t az talán talán könnyebb, de a köv körben már egy Steelers(Bellel)/Broncos meccs 50-50-es, a SB-ban egy Seahawks/Packers mellett konkrétan már underdogok lennénkŐszintén, én magasról lesz*rom, hogy ki kit kapCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...Wyatt
semmivel sem jobb kikapni az AFC döntőben, mint esetleg a Ravenstől jövőhéten vagy SB-n bármelyik (vélhetően bitang erős) NFC bajnoktól
Ezt meg csak úgy:nyújorkos poló? azonnali cut 😀ZERO_L
instagram.com/p/xbwQFgHtEI/?modal=trueNB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Csak a Manning - hideg viszonylatban kívánnám jelezni, hogy Denverben is k. hidegek a telek. Ettől függetlenül persze játszunk csak idehaza. Üljenek csak ők 4 órát a repülőn meccs előtt. Nem is beszélve a Logan és a Foxboro közötti buszozásról.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ezt egyébként én is így gondolom, de a múltkor Daltonnál jött elő az érmes példa, arra próbáltam utalni. (hagyjuk is) Inkább hiszek a napi formában én is, jobban, mint a matchupokban (zokat ki is kell tudni használni), ezen kívül pedig a kismillió egyéb, kisebb mértékben befolyásoló tényezőben, amik között ott van a a hazai pálya/idegen pálya is szerintem.Nem egészen.ne húzd fel magad, az érmes példa szépen bizonyítja, hogy Brady ha eddig kiégett is volt PO-ban, az a mostani meccseket semmiben nem befolyásolja.winstonManning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
A múltbéli független eseményeknek valóban nincs hatásuk a jövőbeniekre (mint amilyen az érmedobálás vagy a hazai pálya legendája), de egy ember a múltban megváltozott állapota ami a jelenben is fellelhető, az bizony a jövőre nézve is irányadó.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem egészen.ne húzd fel magad, az érmes példa szépen bizonyítja, hogy Brady ha eddig kiégett is volt PO-ban, az a mostani meccseket semmiben nem befolyásolja.winstonManning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
A múltbéli független eseményeknek valóban nincs hatásuk a jövőbeniekre (mint amilyen az érmedobálás vagy a hazai pálya legendája), de egy ember a múltban megváltozott állapota ami a jelenben is fellelhető, az bizony a jövőre nézve is irányadó.
több mint 11 éve
ne húzd fel magad, az érmes példa szépen bizonyítja, hogy Brady ha eddig kiégett is volt PO-ban, az a mostani meccseket semmiben nem befolyásolja.Manning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ámen.Engem aztán az sem zavar, ha nem fogunk. De ha játszunk a Broncos ellen ebben a PO-ban, inkább Bostonban. De a Baltimore nélkül simán kibírtam volna a PO-t. Mindegy, legyen három W, tökmindegy melyik csapatok ellenWyattManning ellen már megvan a hazai pálya, ha játszunk ebben a PO-ban Manning ellen.Sobri JóskaManning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
több mint 11 éve
Engem aztán az sem zavar, ha nem fogunk. De ha játszunk a Broncos ellen ebben a PO-ban, inkább Bostonban. De a Baltimore nélkül simán kibírtam volna a PO-t. Mindegy, legyen három W, tökmindegy melyik csapatok ellenManning ellen már megvan a hazai pálya, ha játszunk ebben a PO-ban Manning ellen.Sobri JóskaManning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska

több mint 11 éve
Manning ellen már megvan a hazai pálya, ha játszunk ebben a PO-ban Manning ellen.Manning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanWyattaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
több mint 11 éve
Manning ellen a hazai pálya nagyon fontos lenne, meg egy jó kis hideg. De neked aztán kurvára mondhat az ember bármit, dobálgasd csak a rohadt pénzérmédet, aztán jólvanaz is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.winstonCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska

több mint 11 éve
Ez a csapat idén bebizonyította, hogy nincsen nála jobb a főcsoportban. Az O fal bármeddig képes védeni Bradyt, aki változatosan tudja szétosztani a labdákat. Potens futójátékunk van, a védelem ellen pedig se futni, se dobni nem lehet hatékonyan.Ez a csapat idén bebizonyította azt is, hogy bárki ellen képes a lehető legostobább playhívásra. Brady össze-vissza hajigálni a homályokat. Az O fal átjáróházat tud csinálni bármilyen D line ellen. Jó, a védelem még rosszabb napjain is elég tűrhető volt.
Szóval én leginkább azon izgulok, hogy szétesett nyugdíjasklubbot látjuk majd a mieinktől, vagy feltüzelt vadállatokat, akik széttépnek és felzabálnak, mielőtt egyet pislogsz 😊
Mert a 5 PO-ba került csapattal is játszottunk és Packerstől ugyan kikaptunk, de a többieket elvertük. Tehát nem éppen az acélosabb ellenfeleinktől kaptunk ki (a Green Bay miatt majd január végén izgulok kicsit, ha még lesz miért). Szerintem ez inkább rajtunk múlik majd, nem annyira azon, hogy ki jön szembe. Tiszteletem teljes a többi csapat iránt, csupán az alapszakasz alapján nekem ez jött le.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
az is számít valamelyest, persze közel sem annyit, mint a matchupok és a napi forma.Csak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...Sobri Jóska
több mint 11 éve
Csak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...WyattHa jól emlékszem, a hazai pálya, az a fontos...
több mint 11 éve
Őszíntén szólva én örülök a Ravens-Pats párharcnak, ha bár ti vagytok az esélyesek, de a Ravens D#-ben benne van a potenciál, hogy nagyon felszívják magukat. Persze a nem túl acélos Ravens DB állományt Brady simán szétdobálja, ha lesz ideje, így kb. minden azon fog múlni, hogy Suggs, Doom vagy Ngata mennyire tudja terrorizálni Tommy boyt. Flacco pont abban jó, amivel fogható a passzvédelmetek szerintem. Izomból feldobni, és onnantól futóverseny a CB és a WR között. Jó meccs lesz az biztos, de még mindig sokkal szívesebben látnám ellenünk a Colts esetleges legyőzése után a Ravens-t mint titeket. 😊
több mint 11 éve
Őszintén, én magasról lesz*rom, hogy ki kit kapCsak nem mindegy, hogy olyan csapatok jönnek sorban, ahol kedvezőek a matchupok, és reálisan nézve nagyobb a győzelmi esély, vagy olyanok, amelyek folyamatosan rosszak nekünk. Persze, ha már az elsőre szar jön és szopunk, akkor olyan mindegy, hogy hol kapunk ki, az igaz...
semmivel sem jobb kikapni az AFC döntőben, mint esetleg a Ravenstől jövőhéten vagy SB-n bármelyik (vélhetően bitang erős) NFC bajnoktól
Ezt meg csak úgy:nyújorkos poló? azonnali cut 😀ZERO_L

több mint 11 éve
Őszintén, én magasról lesz*rom, hogy ki kit kapsemmivel sem jobb kikapni az AFC döntőben, mint esetleg a Ravenstől jövőhéten vagy SB-n bármelyik (vélhetően bitang erős) NFC bajnoktól
Ezt meg csak úgy:nyújorkos poló? azonnali cut 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nem olyan hótziher, hogy sima leszWyattAdná az ég... Persze elsőre nyerjünk mi 😊
Ezt meg csak úgy:
instagram.com/p/xbwQFgHtEI/?modal=true
több mint 11 éve
Én is így gondoltam a tegnapi meccs után már. De végül is, a Cincinnatitől a hétfő esti rangadón sem vártam sikert, és a Colts is nyert már Manning ellen. Nem olyan hótziher, hogy sima lesz

több mint 11 éve
Denverben tuti szanaszét dörzsölik a tenyerüket, látva ezt az Ind-Cincy meccset. Most azt mondom, hogy bárki megy itt tovább, minimum 20-szal cumiznak Denverben. Mi meg szenvedve (lehet véráldozatokkal) nyerhetünk... GRRRRRRR!
több mint 11 éve
volt már?
www.amazon.com/dp/B00RN7TNHE?tag=slack01-20

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem értek egyet, pont a LoS csatái miatt 😊WyattNem baj. 😊
A Ravens O# fal vs. Pats D# fal - nekünk, Ch.Jones végre teljes értékű harcos - Ninkoval, de Baby Vince-k is szépen dolgoznak futás ellen, a túloldalon pl. Monroe hiánya a Steeelers ellen belefért ellenünk nem biztos.
A Pats O# fal - Ravens D# fal nekik, Ngata visszatérése miatt, plusz Bell hiánya. Remélhetőleg Solder, Connolly visszatér.
De összességében a Pats O# és D#, ha a falaknál döntetlen is nálam, akkor is erősebb a jelenlegi Ravensnél, tehát, aki a LoS-t dominálja megnyeri majd.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Amennyire rossz matchup nekünk az ő D-jük kb. ugyan olyan rossz nekik a mi D-nk.A futásukat tudjuk fogni. Ezt a gyenge WR corpsot pedig le kell szedni a secondary-nknek.
Hozzáteszem, hogy a Lions D hasonló felépítésű volt őket megoldottuk.
több mint 11 éve
Smitty, Suggs, roppant "szimpatikus" figurák, meglepne, ha bunyó nélkül zajlana a találkozó.Hazai pályán, egyértelmű esélyesek vagyunk, még ha vannak kedvezőtlen matchupok akkor is, de a végső siker úgyis a falakon, a LoS-n fog eldőlni, plusz, hogy nekünk sikerül-e stabilizálni a futójátékot, különösen kíváncsi leszek JMD féle playhívásokra.
Az O#-ünk G-Force vezetésével a nem túl veretes Ravens sec ellen bizonyíthat, a hátralévő meccsek közül ennél csak nehezebbek jöhetnek.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Nálatok már írtam, hogy megleptetek, és hogy mennyire nem örülök nektek. A két fal csatája nem nagyon lehetne nekünk rosszabb az AFC-ben senki ellen kb, és a Ravens ellen legendásan nem megy, még a veretlen alapszakaszban is rohadt nehéz volt. Ha valami csoda folytán megismétlődne a múltkori sima W, akkor persze nem leszek szomorú 😀 nagyon kellene, hogy a támadók a meccs elején ébren legyenek, és ne megint három értékelhetetlen drive-val kezdjenek. A Szteve vs. Brandon párharc kb a tavalyi Talib elleni lesz, meglepődnék ha 30 yard alatt zárná a meccset Browner, természetesen büntetésekből. De reméljük limitálja majd valamennyire, és Revis is hozza magát. A pats.hu-s elemzés ellenére én a futás megállításától is fázom kicsit, azt pedig hogy szétfutjuk a Ravens, valahogy nem látom. De itt a tökéletes alkalom, hogy a támadók ismét belelendüljenek, a védelem igazolja, hogy kiemelkedő, és az ST újra számunkra kedvezően nyúljon bele a meccsbe.Na jo meglepne, de mondjuk ugy, hogy nagyon remelem ilyen jol tudod elore a Div meccsunk eredmenyet is 😀 😀 😀 😀 😀Hát én legalább egy hete tudom, hogy a Colts 😀Na ma hajnalban kiderül, hogy meglesz-e az ellenfelünk vagy csak vasárnap estére tudjuk a biztosat...ThundersNFLRáérünk! 😀tomi-tomi
Na jó, meglepne, ha nem az Indy lenne, mondjuk úgyWyatt
gopecctambrediundefeatedszizonprofetamvp
#MiraclesHappenFlacco5

több mint 11 éve
Jó hát azért minden "labda feléjük pattant", plusz penaltyk tömkelege a Vasasnál. Jók és vért kell hugyozni ellenük, de azért a mi O-falunk jobb mint a Steelersé, plusz -bár a front7 nem, de - a védelmünk összességében jobb mint a Pittsburghnek.Persze ettől még simán nyerhetnek a hollók.