New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
hmmm Orton annyira megörült a tegnapi győzelmenek hogy gyorsan visszavonul 😛érdekes lesz hogy jövőre ki lesz ott a kezdő Qb.
több mint 11 éve
Garoppolo számára szépen, lassan eljön neki az az idő, amikor backupként már nem sokat fejlődhet. Szerintem vannak dolgok, amiket az oldalvonalról nem lehet elsajátítani. Ami a Bills elleni meccset illeti, Brady pont annyira képtelen volt rendes passzjátékra, mint a helyettese. Leginkább amiatt, hogy a fal sem tartott sokat, de a többiek is ívesen kerültek mindenféle ütközést, ha csak tehették. Amikor egy end-around végén 1 yarddal a 1. down előtt a játékos simán kifut oldalra, ahelyett, hogy leütközné, hátha meglesz az az egy árva yardocska. Inkább hagyjuk.Ami az ellenfeleket illeti, a Steelers igen komoly csatákon ment át, hogy bejusson a PO-ba. Tapasztalatom szerint az ilyen csapatok igen veszélyesek a rájátszásban.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Jöttem fel az esti meccsek után "olvasni" hát nem kellett😊 Valahogy mindig elkap a gépszíj ha meccs van, még ha hideg fejjel tényleg tudom, hogy semennyire nem számított. Mondjuk így is szedtünk be sérüléseket, de merem remélni, hogy egyik sem vészes, ennyit számított, hogy nem volt fontos meccs. PIT és Cincy lehet 2 kulcsemberét vesztette.PO: nem sírok, hogy a vasas a másik ágon van, szenvedjen csak Manning velük, bár lehet az DEN védelme megoldja
Mi: továbbra is tartom, hogy Gronk az origo de lehet ha a többi tight-end is jobban játékban lenne, nem döcögött volna ennyire tegnap és nem jött volna 2 drop is tőlük. Ami "aggaszt", hogy nem játszott a komplett csapat meccsek óta, per pillanat nem tudom hova tenni magunkat. Futás pocsék volt, fal pocsék volt, abban bízom, hogy cserébe a PO-ra mindenki egy picit feltöltődik, kipiheni magát és frissen bedarálunk mindenkit😊 Az Indyt kérhetném, ha már kívánság műsor😊
több mint 11 éve
Van mit még tanulnia, de tegyük hozzá hogy csóri embert annyit ütötték verték, hogy nem csodálom, hogy ilyen "szar" volt. A lábmunkájában én sem láttam kivetnivalót, a döntéshozatalban bőven van mit még javítania, de tetszik a mobilitása. Tanulni, tanulni, tanulni. A meccsnek lényegében jelentősége sem volt, ez mindenkin látszott. Fejben már a PO-ra készülnek, aminek remélem lesz is eredménye.Jól meghatott mindenkit a meccs, bár igazából a csapatot sem, szóval valahol érthető. Az első néhány drive során bemutatott védekezés kiábrándító volt, ennyit nem kellene, hogy Hightower és Browner jelentsen, remélem, hogy az játszott benne közre, hogy tényleg már mindegy volt, utána azért már egészen biztató volt. Garoppolón látszik, hogy rengeteg meló lesz vele, de van benne potenciál rendesen, egy-két év alatt igencsak pöpec irányítót nevelhetünk belőle. Azért remélem, hogy a PO-ra mindenki szépen egészséges lesz, és felpörgünk. Végül is, ha kellett még egy zacsi, akkor inkább most, mint ott, hátha ez jótékony hatással lesz. Meg a nagy sorozatok is megszakadtak a Bills és az AFC csapatai ellen, nem kell, hogy ez nyomassza a gárdát.WyattMost látszott, hogy mi lett volna, ha teljesült volna egyes szurkolók követelése, hogy Bradyt Gerappára cseréljék.... Iszonyú lassan olvassa még a védelmet és ha az elsődleges célpontot nem tudja megjátszani, nem tud gyorsan átváltani a másodlagosra, ami általában rossz passzt vagy sacket eredményezett. A lábmunkája nagyon jó és volt néhány jó passza.
Azért nekem meglepő, hogy azér' a pénzért, amit fizetnek a nézők, ennyire ne legyenek kiszolgálva. Rettenetesen rossz és unalmas meccs volt. Az pedig tegnap ijesztően beigazolódott újra, mennyire egy embertől - Gronktól - függ az offense sikeressége. Remélem, Dola és Tyms a rájátszás előtt önbizalmat merít a tegnapi szereplésből.Burkus
több mint 11 éve
Jól meghatott mindenkit a meccs, bár igazából a csapatot sem, szóval valahol érthető. Az első néhány drive során bemutatott védekezés kiábrándító volt, ennyit nem kellene, hogy Hightower és Browner jelentsen, remélem, hogy az játszott benne közre, hogy tényleg már mindegy volt, utána azért már egészen biztató volt. Garoppolón látszik, hogy rengeteg meló lesz vele, de van benne potenciál rendesen, egy-két év alatt igencsak pöpec irányítót nevelhetünk belőle. Azért remélem, hogy a PO-ra mindenki szépen egészséges lesz, és felpörgünk. Végül is, ha kellett még egy zacsi, akkor inkább most, mint ott, hátha ez jótékony hatással lesz. Meg a nagy sorozatok is megszakadtak a Bills és az AFC csapatai ellen, nem kell, hogy ez nyomassza a gárdát.WyattMost látszott, hogy mi lett volna, ha teljesült volna egyes szurkolók követelése, hogy Bradyt Gerappára cseréljék.... Iszonyú lassan olvassa még a védelmet és ha az elsődleges célpontot nem tudja megjátszani, nem tud gyorsan átváltani a másodlagosra, ami általában rossz passzt vagy sacket eredményezett. A lábmunkája nagyon jó és volt néhány jó passza.
Azért nekem meglepő, hogy azér' a pénzért, amit fizetnek a nézők, ennyire ne legyenek kiszolgálva. Rettenetesen rossz és unalmas meccs volt. Az pedig tegnap ijesztően beigazolódott újra, mennyire egy embertől - Gronktól - függ az offense sikeressége. Remélem, Dola és Tyms a rájátszás előtt önbizalmat merít a tegnapi szereplésből.
több mint 11 éve
Jól meghatott mindenkit a meccs, bár igazából a csapatot sem, szóval valahol érthető. Az első néhány drive során bemutatott védekezés kiábrándító volt, ennyit nem kellene, hogy Hightower és Browner jelentsen, remélem, hogy az játszott benne közre, hogy tényleg már mindegy volt, utána azért már egészen biztató volt. Garoppolón látszik, hogy rengeteg meló lesz vele, de van benne potenciál rendesen, egy-két év alatt igencsak pöpec irányítót nevelhetünk belőle. Azért remélem, hogy a PO-ra mindenki szépen egészséges lesz, és felpörgünk. Végül is, ha kellett még egy zacsi, akkor inkább most, mint ott, hátha ez jótékony hatással lesz. Meg a nagy sorozatok is megszakadtak a Bills és az AFC csapatai ellen, nem kell, hogy ez nyomassza a gárdát.

több mint 11 éve
azért Thyms megmutatta hogy amit felé dobnak azt el is kapkodja 😊Jimmy biztató volt,főként a lábmunkája 😀
több mint 11 éve
egy jó kis sorozatnak annyiaz O fal botrányos, 2. félidőben megint nem kaptunk TD-t
ha minden sérültünk felgyógyul annyira nem izgat ha ma kikaptunk😊 jah és ha nyerünk SB-t😊
több mint 11 éve
Lafell 200+ yard 😀
több mint 11 éve
+ Wright, Vereeninaktívak: Connolly,Hightower, Edelman, Gronk, Browner, Gray, VollmerGhostLeadNah TB kinek fog passzolni?😊))
De ezt akartam hét elején, remélem Dola, Tyms, Hóember megmutathatják...NB2
több mint 11 éve
inaktívak: Connolly,Hightower, Edelman, Gronk, Browner, Gray, VollmerGhostLeadNah TB kinek fog passzolni?😊))
De ezt akartam hét elején, remélem Dola, Tyms, Hóember megmutathatják...
több mint 11 éve
Majd Kline és Cannon megvédi 😀gordonJa, bár passzolni nem baj, ha megpróbál másik irányba is, nem csak Edelmannek és Gronkónak. Talán még jó is lesz

több mint 11 éve
Majd Kline és Cannon megvédi 😀
több mint 11 éve
Szép névsor, mindegyikükre ráfér a pihenés és meg is érdemlik.
több mint 11 éve
inaktívak: Connolly,Hightower, Edelman, Gronk, Browner, Gray, Vollmer
több mint 11 éve
Nick Caseiro 2020-ig hosszabbított közben.
több mint 11 éve
Z.Stacy valamiért nagyon durván partvonalra került a ramsnél a szezon során, ha ez így maradna és ott tényleg ennyire büntiben van, akkor elhoznám kezdő futónak hozzánk..MuckNem lehetetlen, de csodálkoznék.
Nem tudok telorol idezni vmiert, de Chung eseteben nagyon nem ertek egyet. Meg mondjuk a White-Vereen cseret sem latom. Ot inkabb Ridley helyen, annak viszont gyenge. De egyetertek, Vereen sem kell sokertWyattChung coverben párszor nagyon megégett. Nem tudom BB mennyit áldozna rá. Mondjuk azt látva, hogy mennyire nem sikerült safetyket draftolni, lehet megtartja, túlfizeti.
Vereennél én Reissre hagyatkoztam.
több mint 11 éve
Z.Stacy valamiért nagyon durván partvonalra került a ramsnél a szezon során, ha ez így maradna és ott tényleg ennyire büntiben van, akkor elhoznám kezdő futónak hozzánk..
több mint 11 éve
Nem tudok telorol idezni vmiert, de Chung eseteben nagyon nem ertek egyet. Meg mondjuk a White-Vereen cseret sem latom. Ot inkabb Ridley helyen, annak viszont gyenge. De egyetertek, Vereen sem kell sokert

több mint 11 éve
Wilforkkal kapcsolatban az a gond,hogy tavaly már kapott "pay-cutot", de mivel sok fontos FA-nk lesz, idén is kellene vele majd kezdeni valamit. Rajta (7,5M), Mayo-n (4,6M) Amendola-n (2,1M), Wilson-on (1m) és Hómanó-n (1,2M) lehetne spórolni e link ( overthecap.com/salary-cap/new-england-patriots) szerint. Na mármost itt Revis is 25M-val szerepel ami egy hosszabbítással szintén szépen csökkenthető. Ezen pénzekből kb. minden fontosabb játékost megtudnánk tartani. Csak kérdés mit kezdünk Wilforkkal aki már tavaly is durcizott, mert a helyzetet úgy kellene megoldani, hogy ő is elégedett legyen, mert a DT poszt elég vékony nélküle.Ebből McC az aki számottevő pénzt kérhet és kapni is fog. 6-9/év
A fontosabb FA-k: McC, Ayers, Chung, Veeren, Branch, Siliga, Gostkowski. Őket mindenképpen jó lenne megtartani. És még plusszba ők közülük is lehetne szemezni: Conolly, Casillas, Ridley, Develin
Tudom korai még ezen gondolkodni, de engem a mai meccs nem nagyon pörget fel.tamasboldizsar
Gost kb 3-4/év
Connoly talány, de 3-4-et ő is kapni fog valahol.
Chung fog jobb ajánlatot kapni mint amit mi adunk. Nekünk 2 milliónál többet nem ér.
Vereen nem tudom mennyit ér, de Whiteot nem véletlenül draftolták, túlfizetni nem fogjuk
Siliga nekünk fontos, de 1-2-nél ő sem ér többet, a többiek pedig vagy pótolhatóak (Ayers, Branch, Develin), vagy cserejátékosok (Cassilas) vagy nem kérhetnek nagy pénzt (Ridley).
Az első hármon kívűl a többiek nem fognak nagy pénzt kapni tőlünk, szerintem nagyon mástól sem. Max egy gyűrűvel a kezükön. 😉
több mint 11 éve
Wilforkkal kapcsolatban az a gond,hogy tavaly már kapott "pay-cutot", de mivel sok fontos FA-nk lesz, idén is kellene vele majd kezdeni valamit. Rajta (7,5M), Mayo-n (4,6M) Amendola-n (2,1M), Wilson-on (1m) és Hómanó-n (1,2M) lehetne spórolni e link ( overthecap.com/salary-cap/new-england-patriots) szerint. Na mármost itt Revis is 25M-val szerepel ami egy hosszabbítással szintén szépen csökkenthető. Ezen pénzekből kb. minden fontosabb játékost megtudnánk tartani. Csak kérdés mit kezdünk Wilforkkal aki már tavaly is durcizott, mert a helyzetet úgy kellene megoldani, hogy ő is elégedett legyen, mert a DT poszt elég vékony nélküle. A fontosabb FA-k: McC, Ayers, Chung, Veeren, Branch, Siliga, Gostkowski. Őket mindenképpen jó lenne megtartani. És még plusszba ők közülük is lehetne szemezni: Conolly, Casillas, Ridley, Develin
Tudom korai még ezen gondolkodni, de engem a mai meccs nem nagyon pörget fel.
több mint 11 éve
Vince mai szereplése/nem szerepeltetése milyen kihatással van a capre?EgonElég komoly ösztönző van beépítve a szerződésébe. Ha 70% felett van a snap száma, akkor kap 2 milliót. Ha emellett elérik a TOP10 scoring defense-t, akkor még fél millió. S még fél millió jár, ha a PO-ban eljutnak a divisional round-ig. (ez már biztos.)
Ha ma nem szerepelne/nem érné el a 70%-ot, akkor 1,75 milliót spórolna a csapat. Nem lebecsülendő spórolás lenne, de szerintem nem fogják meglépni. Egyrészt Wilfork belement a paycut-ba/átstrukturálásba, másrészt Vollmer ösztönzőinek idény közbeni kedvező módosítása után elég barátságtalan lépés lenne Wilfork-kal szemben - üzleti szempontból is.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Vince mai szereplése/nem szerepeltetése milyen kihatással van a capre?
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
De nagy a csend srácok, hol vannak a képek a Jézuskától kapott pats-es cuccokról? 😀Na nézzük:
Dennard IR, nem szenvedünk vele tovább, én sérülést is sejtek a háttérben, olvastam, hogy gond van/volt a vállával de ne szépítsük Butler kijátszotta a csapatból.Jövőre remélem újra ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.Sok fórumon olvastam, hogy cutolni kellene és nyernénk 0.6M-t...LOL ...
Helyén Boyce az 53ban, ezzel remélem eldőlt, hogy vasárnap nem játszatjuk Edelman-t.
Katonadani (FK) által készített playoff predictions:

Érdekes, sokan "black horse"-nak tartják a steelers-t.