New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
A korai meccsekből ki melyiket követi ma?
több mint 11 éve
Nem sarkító, hanem hamis.Azért az egész cikknek mégiscsak ez a legfrappánsabb kijelentése:tehát a megfogalmazás lehet sarkító, de ettől még az igaz marad, hogy jobb/tehetségesebb elkapói voltak PM-nek a karrierje soránZERO_L
Peyton Manninget tehetségesebb támadók vették körül; Brady utcai amatőrök mellett játszott
Egyrészt én azt hittem Walker, Randy Moss, Deion Branch vagy kedvencem Troy Brown profi WR-ek voltak, de ha nem, hát nem.
De ezek után csapatsportnak titulálni a focit, merő szemvényvesztés.
Bradyn múlik minden, pro és kontra.
Go New England Bradyots!Sobri Jóska
"Brady utcai amatőrök mellett játszott"
És sértő is egyben.
Ha Manningnek minden évben 3 Jerry Rice-a lett volna, akkor se "utcai amatőr" egy SB MVP WR, vagy egy 3x SB győztes, vagy egy HoF várományos alapszakasz TD elkapás rekorder.
Összességében szerintem is Bradynek voltak nehezebb évei a sokszor gyenge WR állomány miatt, de ettől még "utcai amatőrt" írni több, mint csúsztatás.
több mint 11 éve
Ez a vita a socceres Messi vs CRoni vitára hajaz, biztos, hogy akarjátok 😉 😛?dandeitt nincs vita, mert nincs miről vitázni 😛

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Úgy általában értettem a dolgot, nem az előzőleg linkelt konkrét írásra. Minden éven előjön a téma és nem kell ahhoz semmit sem külön elolvasnom, hogy ne vegyem észre. Kábé akkor sikerülne, ha vakon járnék az NFL világában 😉Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-MinitronSenki sem kötelez arra, hogy bármit elolvass. Engem érdekelnek a statisztikák, érdekes írás volt, sajnálnám, ha nem lett volna, talán egy-két dolgot más szemszögből is megvizsgál majd az emberWyatt
több mint 11 éve
Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-MinitronSenki sem kötelez arra, hogy bármit elolvass. Engem érdekelnek a statisztikák, érdekes írás volt, sajnálnám, ha nem lett volna, talán egy-két dolgot más szemszögből is megvizsgál majd az ember

több mint 11 éve
Én nem. Tele a bakancsom ezzel az állandó összehasonlítással meg agyonelemzéssel -_-
több mint 11 éve
Ez a vita a socceres Messi vs CRoni vitára hajaz, biztos, hogy akarjátok 😉 😛?
több mint 11 éve
Brady vs Manning:Utoljára BB-t ennyit mosolyogni egy standup műsoron látták!!! 😀
Boston
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.irány a pats.hu, ott legyél ilyen bátor 😀
Luck mindkettőnél jobb, maradjunk annyiban. 😀Stez
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.Csak Szerencsésebb 😛
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.várd ki Garoppolo-t 😛

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.😊
több mint 11 éve
Unalmas ez a Brady-Manning téma, pedig minden szezonban feljön.Luck mindkettőnél jobb, maradjunk annyiban. 😀
több mint 11 éve
Azért az egész cikknek mégiscsak ez a legfrappánsabb kijelentése:talán a tavalyi alapszakaszmeccs közben mutatták, hogy kinek milyen társai voltak karrierje során, azért ott látszott, hogy PM rendesen előnyben volt... nyilván ez (Peyton Manning has been surrounded by more offensive talent; Brady gets by playing with tackling dummies at wide receiver) a megfogalmazás erősen szenzáció hajhász, de az általad felsorolt nevekből is jól játszik, hogy csak Moss volt az egyetlen akitől el lehetett várni az 1000+ yardos 10+ TD-s szezonokat (talán még WW -már ha rá gondoltál- volt a legközelebb ehhez a kategóriához)
Peyton Manninget tehetségesebb támadók vették körül; Brady utcai amatőrök mellett játszott
Egyrészt én azt hittem Walker, Randy Moss, Deion Branch vagy kedvencem Troy Brown profi WR-ek voltak, de ha nem, hát nem.
Go New England Bradyots!Sobri Jóska
Troy Brown nekem a sokoldalúsága miatt maradt kedvenc(ahogy most Minitron is), nem azért mert akkor WR zseni volt (volt 3 kiemelkedő szezonja ez igaz), Branch szintén nem az a klasszikus NR1 WR típus volt
és akkor azt is tegyük hozzá, hogy Moss 3 évig volt TB mellett(ebből 1 év mínusz a sérülés miatt), Harrison meg 8-10 évig PM mellett ez sem mellékes körülmény, és akkor ott volt Reggie Wayne, egy másik 1. körös tehetség, aki szintén ott volt végig Indy-ben és nem lehet azt mondani rá hogy bust lett volna 😊
tehát a megfogalmazás lehet sarkító, de ettől még az igaz marad, hogy jobb/tehetségesebb elkapói voltak PM-nek a karrierje során

több mint 11 éve
Nekem picit úgy tűnik, mintha minden sértettség kijött volna ebben az írásban. De nekem a statok és az egész ettől függetlenül tetszettek 😊 Játsszon így Brady végig, azt pont leszarom Manning újabb MVP-címét 😊

több mint 11 éve
Azért az egész cikknek mégiscsak ez a legfrappánsabb kijelentése:Peyton Manninget tehetségesebb támadók vették körül; Brady utcai amatőrök mellett játszott
Go New England Bradyots!
több mint 11 éve
szerintem is kicsit egyoldalú, bár jó volt olvasni, az biztos. ehhez jön ez a kép, amit most találtam, bár kihangsúlyoznám, hogy semmi bajom Manning-el, és nem hiszem, hogy a mostani meccs eldöntötte melyikük a jobb. De a kép kihagyhatatlan 😀Ezekkel a statisztikákkal ki lehet üldözni a világból...Kész. Pont. patriots.hu/brady-vagy-manning-nincs-tobb-kerdes#tovabbDeXNekem túl egyoldalúra sikeredett, nem kedvencem PM, de ez az összehasonlítás nekem túl erőltetett. Jobban csipázom TB-t, de PM is egy korszakos zseni. Neki is, Tomnak is megvannak a maga hibái, amit ki lehet sarkítani, ezzel előnybe helyezni a másikat.
Nagyon helyén kéne kezelni ezt a Denver meccset. Csatát nyertünk, de nem háborút. Kitörölhetjük az egésszel a fenekünk, ha mondjuk az AFC döntőben Manning ver minket.NB2
" Csak abban a statisztikában hiszek amit én magam hamisítok" 😀gordon
több mint 11 éve
Ezekkel a statisztikákkal ki lehet üldözni a világból...Kész. Pont. patriots.hu/brady-vagy-manning-nincs-tobb-kerdes#tovabbDeXNekem túl egyoldalúra sikeredett, nem kedvencem PM, de ez az összehasonlítás nekem túl erőltetett. Jobban csipázom TB-t, de PM is egy korszakos zseni. Neki is, Tomnak is megvannak a maga hibái, amit ki lehet sarkítani, ezzel előnybe helyezni a másikat.
Nagyon helyén kéne kezelni ezt a Denver meccset. Csatát nyertünk, de nem háborút. Kitörölhetjük az egésszel a fenekünk, ha mondjuk az AFC döntőben Manning ver minket.NB2
" Csak abban a statisztikában hiszek amit én magam hamisítok" 😀
több mint 11 éve
Ez egy józan hozzáállás (Y)Kész. Pont. patriots.hu/brady-vagy-manning-nincs-tobb-kerdes#tovabbDeXNekem túl egyoldalúra sikeredett, nem kedvencem PM, de ez az összehasonlítás nekem túl erőltetett. Jobban csipázom TB-t, de PM is egy korszakos zseni. Neki is, Tomnak is megvannak a maga hibái, amit ki lehet sarkítani, ezzel előnybe helyezni a másikat.
több mint 11 éve
Kész. Pont. patriots.hu/brady-vagy-manning-nincs-tobb-kerdes#tovabbDeXNekem túl egyoldalúra sikeredett, nem kedvencem PM, de ez az összehasonlítás nekem túl erőltetett. Jobban csipázom TB-t, de PM is egy korszakos zseni. Neki is, Tomnak is megvannak a maga hibái, amit ki lehet sarkítani, ezzel előnybe helyezni a másikat.
Nagyon helyén kéne kezelni ezt a Denver meccset. Csatát nyertünk, de nem háborút. Kitörölhetjük az egésszel a fenekünk, ha mondjuk az AFC döntőben Manning ver minket.
több mint 11 éve
A Ted első része komoly csalódás volt. Egy new englandi (Ct) szerző, egy new englandi (Mass) főszereplő, egy Bostonban játszódó sztori, és a főhös ideálja egy New Yort Jets irányító Flash Gordon. Hát innentől gusztustalan az egész, még az sem menti őket, hogy a Fenway Parknak is komoly szerep jutott a filmben.😉
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Beírtam a gugliba, hogy ted + new england patriots és ezt találtam:
😛
több mint 11 éve
Tegnap láttátok a TT-ben a srácnak mennyi pats-es relikviája volt?jó gazdagnak lenni 😊