New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szerintem meg mindenki előre szaladt egy picit.
1st,2nd seed?? Hol játsszuk az AFC döntőt???
4 héttel ezelőtt a fórumozók 2/3-a temette a csapatot, Brady-t és az egész szezont..
Az elmúlt két meccsen kifejezetten impresszíven, igazi támadó focit játszottunk. DE ne szaladjon el velünk már a ló! A következő hónapban lesz négy nagyon nehéznek tűnő meccsünk..Sőt utána meg még három a csoport riválisok ellen..Egyik sem lesz gyalog galopp, mindegyik kifejezetten erős, stabil csapat. Először oldjuk meg azokat..
We are on Colts. Elsősorban ezt oldjuk meg..Majd december végén hozzuk szóba az AFC döntőt..
S félreértés ne essen, nem csesztetni akarok bárkit is..DE elég furcsa, ez a hurráhangulat hirtelen!
Én is azt szeretném, ha hasonló meccseket játszanánk, mint az elmúlt két hétben. Ponterős támadósor és ütő-vágó, labdaszerző védelem, és ST..Húzzunk be minden meccset! Szeretném én is, ha idén összejönne a SB és Brady kezén 4 gyűrű ragyogjon. DE minden csapat meg akar verni minket..Ők is ezt akarják!!
Kerüljenek el a sérülések, s próbáljuk tartani ezt a formát és ritmust..De ezt nagyon nehéz még 3 hónapon keresztül így nyomni..
Peace!
GóPecc!!

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Denver:
@OAK
@STL
vsMIA
@KC
vsBUF
@SD
@CIN
vsOAK

Ebből igazából 3 meccsen szorongathatják meg őket, Chiefs, Chargers, Bengals otthonában, de alighanem maximum 1 meccset fognak bukni,

Patriots:
@IND
vsDET
@GB
@SD
vsMIA
@NYJ
vsBUF

Colts ellen nagyon kell a győzelem, hogy a 2. hely garantált legyen. Packers ellen szerintem számolhatunk egy L-el, meglepetés lenne egy győzelem ott, ezenfelül a Jets ellen könnyen benne lehet még egy L. Chargers ellen jól szokott menni nekünk, azt szerintem behúzzuk, mint ahogy a hazai meccseket is.

Összevetve a realitás a második hely, kis szerencsével meglehet az 1. is. Még nagyobb szerencsével a PO-ban elkerüljük a Broncost, ha mégsem sikerül az első helyet megcsípni.ervinator
Denvernek tavaly is könnyű sorsolása volt. Könnyebb mint a mienk.
Szerintem a chiefs és chargers is veri őket otthon, bengals meg lutri, de őket elverhetik otthon is. Szerintem 2 max 3 zakójuk lesz még.
Nekünk is max ennyi férhet bele. Én green bay-től és a chargerstől tartok csak.

több mint 11 éve
Jó lenne látni a csapatot, ahogy Denverben is egy ilyen játékkal mennek majd a super bowlba. (Y)Demecs
Még jobb lenne, ha nem kellene Denverben látni már a csapatot, és úgy menne Super Bowlba 😀Wyatt
Csak akkor a sok pats ellenni huhogó befogná a száját. Bár a mi csapatunkat divat utálni.
Mindegy csak lássam őket februárban is focizni.

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Denver:
@OAK
@STL
vsMIA
@KC
vsBUF
@SD
@CIN
vsOAK

Ebből igazából 3 meccsen szorongathatják meg őket, Chiefs, Chargers, Bengals otthonában, de alighanem maximum 1 meccset fognak bukni,

Patriots:
@IND
vsDET
@GB
@SD
vsMIA
@NYJ
vsBUF

Colts ellen nagyon kell a győzelem, hogy a 2. hely garantált legyen. Packers ellen szerintem számolhatunk egy L-el, meglepetés lenne egy győzelem ott, ezenfelül a Jets ellen könnyen benne lehet még egy L. Chargers ellen jól szokott menni nekünk, azt szerintem behúzzuk, mint ahogy a hazai meccseket is.

Összevetve a realitás a második hely, kis szerencsével meglehet az 1. is. Még nagyobb szerencsével a PO-ban elkerüljük a Broncost, ha mégsem sikerül az első helyet megcsípni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó lenne látni a csapatot, ahogy Denverben is egy ilyen játékkal mennek majd a super bowlba. (Y)Demecs
Még jobb lenne, ha nem kellene Denverben látni már a csapatot, és úgy menne Super Bowlba 😀

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Még hosszú a szezon, de jelen állás szerint az a meccs a Razorban lesz 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Jó lenne látni a csapatot, ahogy Denverben is egy ilyen játékkal mennek majd a super bowlba. (Y)

több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Wilforknak milyen diszkrét kis nyaklánca van... 😀

www.patriots.com/media-center/videos/Wilfork-112-We-wanted-to-be-a-physical-team/54769d4b-c4b2-43b7-97e9-26c0c63163ae

több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyen hévvel beszélni BB-t. Mégsem robot, vannak érzései 😀

www.patriots.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Inside-the-locker-room-after-the-win/82d54166-0797-410e-a851-c6107115fb00
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
arról van már hír, hogy megbüntették-e Edelmant, amiért kivágta a labdát a közönségbe a punt return TD után? 😀
több mint 11 éve
Feribali New England Patriots 48
Azért én azt gondolom, hogy ha valamelyik elkapó megfeledkezne róla, merre van a Revis island, az komoly büntetésben részesülne.

Más. Természetesen a hét elkapása az NFL-nél elképesztő Gronk egykezese:
 www.nfl.com/videos/nfl-top-5-catches/0ap3000000422171/Week-9-Top-5-catchesKollega
Rob Gronkowski - a tél katonája!
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Gratu a győzelemhez, Browner miatt el kezdtem újra szurkolni a Patsnek...kicsit!
Tudna ő jobban is játszani, ha valami rendes corner párja lenne 😀Helmut Zimmer
Mi bajod van Butler-el? 😀
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Mindenki Revistől várta azt, hogy előre mozdítja a D-t, de szerintem Browner nagyobb hatással volt rájuk, fantasztikus, ha így folytatja vennem kell egy Browner mezt 😊cspeti98
nyilván mert Talib -> Revis között kisebb az upgrade mint a Dennard/Ryan(CB2) -> Browner közöttZERO_L
Talibot pont most (tegnap-ma) szidták el mindennek a Denver szurkolók 😀
Lehet, hogy tipikusan ő is az a játékos volt, aki a mi rendszerünkben tudott igazán alkotni?Minitron
Nem volt eddig vele ott sem baj. De igazából nem ezért szólok hozzá, hanem mert ez a sig valami egészen kiakasztó 😀 Am elvileg animált gif nem lehet sigbenWyatt
Az oldal engedte, de akkor máris visszacserélem, mielőtt gond lenne belőle, meg nem mindenki néz W. Dead-et 😀

edit:
Na, a régit nem leltem, így szerkesztettem egy új gordonosat. Remélem, ez már rendben lesz 😊

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Gratu a győzelemhez, Browner miatt el kezdtem újra szurkolni a Patsnek...kicsit!
Tudna ő jobban is játszani, ha valami rendes corner párja lenne 😀
több mint 11 éve
Mindenki Revistől várta azt, hogy előre mozdítja a D-t, de szerintem Browner nagyobb hatással volt rájuk, fantasztikus, ha így folytatja vennem kell egy Browner mezt 😊cspeti98
nyilván mert Talib -> Revis között kisebb az upgrade mint a Dennard/Ryan(CB2) -> Browner közöttZERO_L
Lehet, hogy tipikusan ő is az a játékos volt, aki a mi rendszerünkben tudott igazán alkotni?Minitron
Nem volt eddig vele ott sem baj. De igazából nem ezért szólok hozzá, hanem mert ez a sig valami egészen kiakasztó 😀 Am elvileg animált gif nem lehet sigben

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Lehet, hogy tipikusan ő is az a játékos volt, aki a mi rendszerünkben tudott igazán alkotni?

több mint 11 éve
Azért én azt gondolom, hogy ha valamelyik elkapó megfeledkezne róla, merre van a Revis island, az komoly büntetésben részesülne.

Más. Természetesen a hét elkapása az NFL-nél elképesztő Gronk egykezese:
 www.nfl.com/videos/nfl-top-5-catches/0ap3000000422171/Week-9-Top-5-catches

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
A legnagyobb baj pont az, hogy Ryannél egyelőre tényleg áll a másodéves átok (de nem parázom, ez elég gyakori, remélhetőleg visszatalál fasza formájához), Dennard viszont aggasztóbbWyatt
Statmester, dobd ide nekünk légyszi, hogy DMC milyen szezont fut a PFF szerint és, hogy ki vezeti a CB-k rangsorát, köszike😉gordon
Sokba lesz ez neked.
+7.7-tel a nyolcadik, Chung +4.7-es(!) Denver elleni meccsével +9.0-val feljött a 4. helyre.
CB-knél Brandon Flowers, Chris Harris, Vontae Davis a top 3 (Sherman a 4., Revis a 10.)
Ratingeket tekintve a snapek legalább 60 százalékában játszóknál
Vontae Davis 37.8
Perrish Cox 42.3
Chris Harris 43.7 az eleje
(Revis a 13.)

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A legnagyobb baj pont az, hogy Ryannél egyelőre tényleg áll a másodéves átok (de nem parázom, ez elég gyakori, remélhetőleg visszatalál fasza formájához), Dennard viszont aggasztóbbWyatt
Statmester, dobd ide nekünk légyszi, hogy DMC milyen szezont fut a PFF szerint és, hogy ki vezeti a CB-k rangsorát, köszike😉
több mint 11 éve
A legnagyobb baj pont az, hogy Ryannél egyelőre tényleg áll a másodéves átok (de nem parázom, ez elég gyakori, remélhetőleg visszatalál fasza formájához), Dennard viszont aggasztóbb

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
nyilván mert Talib -> Revis között kisebb az upgrade mint a Dennard/Ryan(CB2) -> Browner között

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Valamelyik stat mester kiejthetőné melyikükre hány yardot dobtak, hány kísérletből. Nekem úgy tűnik ritkábban csinál nagy játékokat Revis, de igen sokat gürizik.Kollega
Revis
44/26 59.1%
353 yard
13.6-os átlag elkapásonként, 8.02 kísérletenként
98 yard elkapás után, 3.77 yard elkapásonként
35 yard a leghosszabb
1 TD, 2 interception, 5 PD
73.4-es QB-rating

Browner
17/9 52.9%
137 yard 15.2-es átlag elkapásonként, 8.05 kísérletenként
51 yard elkapás után, 5.67 yard elkapásonként
27 yard a leghosszabb
1 TD, 1 interception, 1 PD
74.9-es QB-rating

Itt látszólag kb egálra jön ki, a PFF-nél mégis óriási a fölény (ott minden playt külön elemeznek, ez alapján jönnek össze az értékek)
# Name Team Snaps Overall Rush Cov. Run Pen. # of Pen
Darrelle Revis NE 596 6.6 0.0 2.5 3.2 0.9 4-2
Brandon Browner NE 180 -4.1 0.0 -3.6 0.3 -0.8 7-1
Mondjuk a három meccs 7 bünti az igen malac, de ehhez képest csak –0.8 a bünti, és coverben van hatalmas szakadék

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
Pont ezen gondolkodtam ma, hogy az utóbbi hetek magabiztos és jó játéka után, megint visszakerültünk a potenciális szuperbowl esélyesek közé? Vagy korai még erről beszélni? Az biztos, hogy ha nem döglik le a fél csapat, akkor bárki ellen minimum 50%al lépünk pályára.FViktor93
Megmondom őszintén én nem tippelnék. Durva lesz amit mondok, de még a csoport sincs meg. KI a rák gondolta volna, hogy tegnap az SD nem veri meg a Miamit? Durva meccsek jönnek, 7-ből 5-t nyerni kéne! Ez az AFC nagyon brutál! 11 csapat áll pluszos mérleggel! Lesz olyan csapat akinek nagyon fog fájni...
több mint 11 éve
Valamelyik stat mester kiejthetőné melyikükre hány yardot dobtak, hány kísérletből. Nekem úgy tűnik ritkábban csinál nagy játékokat Revis, de igen sokat gürizik.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Mindenki Revistől várta azt, hogy előre mozdítja a D-t, de szerintem Browner nagyobb hatással volt rájuk, fantasztikus, ha így folytatja vennem kell egy Browner mezt 😊