New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Sok mindent nem tudok mondani a meccsről, aki látta az tudja, aki nem látta nézze meg 😊 Ward barátunk azért megint megpróbálta "semlegesíteni" Gronkot. A másik észrevételem: Értem, hogy tolni kell a passzjátékot és a támadójátékot, de Browner DPI-je után Hillman TD-jánál olyan támadóholding volt DMC-n, hogy "öröm" volt nézni. Ezekre is lehetne sárgát dobni 😊
több mint 11 éve
Jó volt látni, ahogy Collins felnőtt a feladathoz.A kiégett Brady milyet sprintelt az endzone túlsó sarkába a punt return TD után... 😀
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Igen, felvillant a felirat most is, és Manning arcán látszott is, hogy el is hiszi. Én ilyen frusztráltnak még sosem láttam, BB megint meglepte azzal, hogy most a passzokat engedtük, kivéve a red zone közelében.Ilyenkor mindig felötlik bennem az a szurkolói kiírás (talán a 2003-as AFC döntőből), hogy "This Is Not Peyton's Place" 😊CsabiiiÉs ma is mutattak egy ilyen kiírást!NB2
több mint 11 éve
Nem kommenteltem még, mert az albérlet másik szobájában van a kisTV, hajnalban meg már csak belopóztam az asszony mellé, de ez nagyon pofás egy meccs volt. Nem számítottam W-re, pláne nem ilyen formában. Amint átvettük a vezetést, végig kézben tartottuk a meccset. Kellett ez nagyon, már csak azért is mert most indult be a bitang menet, amire megyünk vissza a bye után és a Miami is formába lendült.
több mint 11 éve
El lehet mondani, hogy Brady soha nem ég ki csak lassan "melegszik" be 😛 Gisellnek szólni kéne, hogy tartsa a tüzet benne 😀
több mint 11 éve
Külön öröm volt nézni GRONK egykezesét Ward ellen. Eszméletlenül nagy elkapás volt.
több mint 11 éve
Jó mulatság volt. Reméltem, hogy Julian két vacak meccs után nagyot alakít, hát, azt hiszem megtette 😊Esetleg még akkor lehetett volna jobb, ha Brady nem tökéletes passzát is elkapja, és három TD-t szerez, de így is pöpec. Gronko egykezese, te jó ég... Amúgy is állat, Browner miatt nagyon vegyesek az érzéseim, de inkább pozitív, Butler viszont egészen parádés dolgokat mutat már második meccse, pedig nagyon fostam tőle. Sandersszel nem tudtunk mit kezdeni, de szerencsére ez is belefér. Nagyon jó volt látni, hogy a D már a meccs elején keményen odatette magát, besegített a special team is, hogy belelendüljenek a támadók, a fal az első félidőben kb parádés volt, bár futás a várakozásoknak megfelelően nem volt, de annak nagyon örültem, hogy mi sem engedtünk, pedig azt csak remélni tudtam. Nekem úgy tűnt, kicsit beáldozzuk a pass rusht a futás elleni D oltárán, végül is összejött, ha úgy nézzük. A 4. kísérletek kivédekezése nagyon nagy plusz, de úgy egyben kiváló meccs volt, bár én még 43–21-nél sem néztem felszabadultan az összecsapást. Remélem ez a tűz és lelkesedés a védelemben kitart, és a támadók is így hozzák magukat a következő meccseken is.

több mint 11 éve
Ilyenkor mindig felötlik bennem az a szurkolói kiírás (talán a 2003-as AFC döntőből), hogy "This Is Not Peyton's Place" 😊CsabiiiÉs ma is mutattak egy ilyen kiírást!
több mint 11 éve
Nem tudom eldönteni, hogy Dennard-nak ennyire makacs a vállsérülése, vagy csak pusztán 6. számú CB-vé degradálódott. Szó volt róla a héten, hogy ha minden jól megy, akkor Butler nem nagyon lát pályát PM ellen, ehhez képest elég sokat volt fent. Sőt, ha azt vesszük, hogy Arrington a slot CB, Browner pedig általában Mr. Júliussal foglalatoskodott, akkor Butler gyakorlatilag CB#2-ben tolta a meccs nagy részét, míg Ryan csak az 5. volt a sorban.Mindenesetre óriási meccs volt, és hatalmas gratula a CSAPAT-nak! Egy bivalyerős Broncos-t vertek ma meg a srácok, amihez azért néhol kellett egy kis szerencse is.
Ilyenkor mindig felötlik bennem az a szurkolói kiírás (talán a 2003-as AFC döntőből), hogy "This Is Not Peyton's Place" 😊
több mint 11 éve
Egyetértek, fantasztikus győzelem volt (bár voltak hibák).De azért vicces volt mennyire nem ment a futás senkinek😊 talán nekünk itt a végén kezdett valami látszani...
több mint 11 éve
ez egy nagybetűs CSAPAT győzelem volta hibák ellenére is csak SZUPERLATÍVUSZOKBAN lehet beszélni a csapat teljesítményéről

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Váó! 😊
több mint 11 éve
Érdekes, hogy Moore nem aktív igy sem...DE ki lesz Ninkon kívűl?zinedine5Easley. Rámegyünk a futás elleni D-re. A DB-k meg oldják meg valahogyWyatt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Esetleg több lesz a 3-4 és Hightower meg Ayers kap OLB snapeket
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
DE ki lesz Ninkon kívűl?zinedine5Easley. Rámegyünk a futás elleni D-re. A DB-k meg oldják meg valahogy

több mint 11 éve
WR-t soha többé ne draftoljunk... CB-t se. Milyen jó lenne most egy DE mélység.
több mint 11 éve
DE ki lesz Ninkon kívűl?
több mint 11 éve
Úgy néz ki mégsem lesz havas meccs, elállt a havazás.ervinatorEbből

ezt hozták össze:

(3 óra alatt)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
"Alfonzo Dennard is OUT.. Casillas and Branch are ACTIVE"(Loyko, twitter)
Itt az összes inaktív:
WR Aaron Dobson
RB James White
CB Alfonzo Dennard
OL Jordan Devey
OL Cameron Fleming
DE Zach Moore
DE Chandler Jones
több mint 11 éve
Úgy néz ki mégsem lesz havas meccs, elállt a havazás.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Nyilván sejtettem, hogy lesz meccs, csak poén volt 😊viszont a SD mi a rákot csinál? MIA-SD 20-0! a félidőben!
több mint 11 éve
jó kis meccs lesz ez pláne ilyen időben már alig várom 😀
több mint 11 éve
ejha
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
gyiháUgyanezt várom ma is 😀
www.nfl.com/gamecenter/2009101810/2009/REG6/titans@patriots#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d8138672c&tab=recapzinedine5
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one