New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve

legalább nem a két qb "egymás elleni" (bahh...) csatájáról fog kizárólag szólni a mérkőzés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Így van, amíg nincs villám, addig lehet bármilyen időjárás.Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.zsotyi
Héten újranéztem a Snow Bowlt és a tavalyi alapszakaszbeli meccsünket a Broncos ellen. Mivel hó már van és mindkettőben hosszabbítás után nyertünk, így alighanem most is nyerünk és sanszos, hogy hosszabbításban 😛
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ha tavaly a Lions @ Eagles-t megtartották, akkor szerintem a hó nem akadály. 😊Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.zsotyi
több mint 11 éve
Lesz egyáltalán meccs?😊NB2Ha jól tudom (de javítsanak ki ha tévedek), de csak a villámlás miatt szokták tolni az időpontot.
több mint 11 éve
Lesz egyáltalán meccs?😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
triangle
1 283
esik a hó foxboroban 😀
több mint 11 éve
Red ZoneAbból egy jó kis alvás lenne 😀NomacTi melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊NB2
több mint 11 éve
Abból egy jó kis alvás lenne 😀Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊NB2
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomacforma1 😊
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.NomacWAS - MIN
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.
több mint 11 éve
Csodálkozol? Ha Manning Bostonba megy, az idő még júniusban is télire fordul. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
állítólag nagyon cudar idő van és lesz a meccsen, fura lehet majd látni, hogy esetleg a futók döntenek és nem a qb-k 😊
több mint 11 éve
triangle
1 283
kis mese brédimenningről kimiértjobb és meddigfognakjáccani témában néhány érdekes sztorival:grantland.com/the-triangle/tom-brady-peyton-manning-cheating/
több mint 11 éve

de szeretnék legalább egyszer az életben így kiégni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
A két érkező LB és a vetélytárs nélküli alig játék után ez benne volt. Remélem, Casillas többet tud hozzátenniMost hivatalos és elküldtük Skinnertcspeti98Alan Branch (defensive tackle) a Patriots játékosa lett. FKervinatorÉs ez most lett hivatalos? Vagy mi a hírértéke? 😊Wyatt

több mint 11 éve
Most hivatalos és elküldtük SkinnertAlan Branch (defensive tackle) a Patriots játékosa lett. FKervinatorÉs ez most lett hivatalos? Vagy mi a hírértéke? 😊Wyatt
több mint 11 éve
Alan Branch (defensive tackle) a Patriots játékosa lett. FKervinatorÉs ez most lett hivatalos? Vagy mi a hírértéke? 😊

több mint 11 éve
Alan Branch (defensive tackle) a Patriots játékosa lett. FK
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
gordon