New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Tavon Wilson egy köcsög. Simán letehette volna azt a labdát a goal line előtt 1 yarddal, majd jöhetett volna az O térdelgetni. Az kicsit sem megalázó. De esetleg futhatott volna az ellenkező irányba is a lasztival. Lassan megtanulok szelektíven olvasni itt a fórumon, bár nem mindig sikerül.Tegnap azt is megtudtam, hogy van a picit sportszerűtlen statisztika hajhászás, meg van a nagyon sportszerűtlen.
A győzelemért grat a csapatnak, egy egészséges Flakonnal ez sokkal szorosabb lett volna. A Bills elleni meccsen pedig valós képet kaphatunk az OL állapotáról, mert lesz terror az biztos.
Do your job
több mint 12 éve
Also moving are Buffalo at New England and Tampa Bay at New Orleans to 4:25 p.m. ET.A f....m kivan. Utálom a 22:25-ös meccseket. Mi a jó életnek kellett ezt későbbre tenni?!
Az világos, h a PHI @ DAL menjen főműsor időben. De a Bills at Pats kinek ártott???!!!!
Szívás:S:S
több mint 12 éve
Bírók valóban ultragázak voltak tegnap (is). Szerencsére azért semmi olyan ítélet nem volt, ami befolyásolta volna a mérkőzés kimenetelét.Hacsak a végső döntéseket nézzük, akár egy átlag felett fújt meccsnek is nevezhető. A leginkább vitatható impact call az Edelman DPI volt: Pereira szerint simán bünti: [j]ust saw the DPI in New England -- bumped him twice before looking for the ball. It's interference.
GRAFI
Az odavezető út viszont egyszerűen nevetséges volt és már-már soccer bohózatra hasonlított.
több mint 12 éve
Bírók valóban ultragázak voltak tegnap (is). Szerencsére azért semmi olyan ítélet nem volt, ami befolyásolta volna a mérkőzés kimenetelét. Szolidaritásból a Sport Tv-n néztem a meccset (na meg azért is, mert streamen meg a darts ment 😊 ) Sanyin már megfigyeltem, hogy mindig a fordulatos, kiegyenlített meccsért szurkol, ő még annyira nem volt gáz szerintem. Amit viszont Ricsi leművelt a második félidőben, az nálam túlment mindenen. Biztos elfogult is vagyok, de szerintem ultragáz volt, amit művelt. Jajongott minden egyes Ravens hibánál, úgy újongott mint egy kisgyerek minden egyes lehetőségnél.
több mint 12 éve
a regnáló bajnokot hazai pályán 34 (rekord különbség) ponttal legyőző csapat topicjában járok?Többször visszanézve a felvételt én nem is értem, h miről lehet vitatkozni Wilson TD-jénél. A Ravens becsületesen kűzdött. Szépíteni akartak, gyakorolni akartak a csere irányítójukkal. TD-t akartak elérni. Wilson szerzett egy labdát mit csinált volna vele?!
Ne már gyerekek, azon vitáztok, hogy Wilson miért futott be? Egy cserejátékosról beszélünk könyörgöm aki bizonyítani akar, elvárható, hogy megtegyen mindent a pontszerzésért.
Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy a steelers ellen pontrekordot a ravens ellen pedig különbségrekordot döntünk a legkevesebb, hogy kiröhögöm😀
gordon
Én elhittem volna a pontrekordot és a pontkülönbséget is, a 2010-es, 14-2-es szezon óta, ahol Pennsylvaniában sikerült hülyére verni a betonvédelemmel felálló Steelerst 39-26-ra, majd 45-3-ra a papíron sokkal erősebb, papírforma szerint sokkal esélyebb Jets-t. Hozzáteszem, mindkét esetben 1 pontos különbségnek is örültünk volna...
Azóta is hányszor volt ilyen pl. tavaly a Texans elleni nagy különbségű siker az alapszakaszban.
Szal BB-nél minden lehet, nagyon meg tudja tréfálni a kőkemény ellenfeleket is.
Sajnos ennek a fordítottja is igaz volt néhányszor, amikor viszont nagyon kellett volna a TD, sokszor nagyon nem ment és jó néhány 3 & outba mentek bele Bradyék.
Úgyh én mindent elhiszek és mindennek az ellenkezőjét😊
több mint 12 éve
Anélkül szted lehet ilyen rekordokat dönteni? Amugy a Broncos sokkal kisebb mértékben csinálta mint ti.shadyEgyértelmű. Gonosz Pecc mindenre képes, hogy megalázza a többieket. Pfúj....
több mint 12 éve
a regnáló bajnokot hazai pályán 34 (rekord különbség) ponttal legyőző csapat topicjában járok?Ne már gyerekek, azon vitáztok, hogy Wilson miért futott be? Egy cserejátékosról beszélünk könyörgöm aki bizonyítani akar, elvárható, hogy megtegyen mindent a pontszerzésért.
Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy a steelers ellen pontrekordot a ravens ellen pedig különbségrekordot döntünk a legkevesebb, hogy kiröhögöm😀
Srácok, van minek örülni! 😊
www.youtube.com/watch?v=EZkyilvXrWQ
több mint 12 éve
Ilyenkor a többiek Bradyt szívatják, vagy csak ő csinál hülyét magából?Én nem tudom, de mindig szétröhögöm magam rajta. ráadásul tegnap/ma kétszer is eljátszotta/ták.
iktriad
Tegnap minden összejött, a Ravensnek meg semmi, bár szerintem nem volt meglepetés ez a győzelem. Ami nálam durván mínuszos volt az Cannon teljesítménye. Többször is átjöttek rajta, lekésett blokkokról, elváltott. Gyakorlatilag az O-line hibák fele az övé volt.
A bírok teljesítménye viszont. Én támogatom, hogy a jó döntés szülessen meg, de akkor előbb konzultáljanak és kussoljanak. Ultragáz volt ez a saját renoméikra nézve, hogy folyamatosan visszavonják az ítéleteiket.
Igazából tök mindegy. Ha mi csináljuk, akkor bármelyik alázás, ha másik csapat, akkor bármelyik jó megoldás. Igazából addig jó, amíg így van 😊WyattEzzel pedig mélységesen egyetértek. Teljesen mindegy mit csinálunk, így is úgy is utálnak minket.
Ui.: Iszonyú morbid, hogy miközben minket aláznak folyamatosan, közben Pats szurkolók mennek vigasztalni az ellenfél szurkolóit. Lehet, hogy én egy nagy bunkó vagyok, de örültem amikor elkenték a Fins száját tegnap. És nem csak saját magunk miatt.
több mint 12 éve
Ilyenkor a többiek Bradyt szívatják, vagy csak ő csinál hülyét magából?
Vagy nem lenne túl népszerű az öltözőben? Lásd még:
több mint 12 éve
Igazából tök mindegy. Ha mi csináljuk, akkor bármelyik alázás, ha másik csapat, akkor bármelyik jó megoldás. Igazából addig jó, amíg így van 😊Ha Wilson leáll, akkor meg a legsportszerűtlenebb alázás, amit valaha láttam duma jönne.😛 Együtt lehet élni a running up the score státusszal. 😀 (Egyébként, vigye be a védő, Dennard mesélte tavaly, hogy ha Luck utolérte volna, akkor hetekig kapta volna a zrikát.)tomi-tomiÉn láttam már ilyet, eldőlt meccsen belefért volna. De azt adom, ha a Ravens térdelget, akkor nincs miről beszélni, keménykedtek (próbálták menteni a meccset mondjuk), így jött a válasz. Nekem nincs ezzel bajom, de megint jöhet a running up the score hülyeség, már annak, aki nem szeret minketWyattMiért kéne egy árva szót is szólni Wilson-nak??!Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊NB2Nem hibáztatom Wilsont, neki minden momentum kell, ha akar még valamit az NFL-ben
Persze kérdés, hogy egy szemétidős TD mennyit javít, de még mindig jobb, ha ez van, mint egy TD rólaWyatt
Nekem kurvára úgy tűnt, hogy a Ravens ezerrel hajtott egy TD-ért. (Ha békésen térdelgetnek a rossz kickoff return után, akkor 27-7-tel befejezhették volna. Harbough piros zászlót dobott, jött a fumle return TD. De még ez sem vette el a kedvüket, rohangásztak előre. Mit kellett volna tenni?) Soha nem láttam még, hogy védő szándékosan ne vigye be TD-re a labdát. Szerintem, ha Wilson lefekszik, akkor BB holnap reggel rúgja ki.tomi-tomi

több mint 12 éve
Ha Wilson leáll, akkor meg a legsportszerűtlenebb alázás, amit valaha láttam duma jönne.😛 Együtt lehet élni a running up the score státusszal. 😀 (Egyébként, vigye be a védő, Dennard mesélte tavaly, hogy ha Luck utolérte volna, akkor hetekig kapta volna a zrikát.)Én láttam már ilyet, eldőlt meccsen belefért volna. De azt adom, ha a Ravens térdelget, akkor nincs miről beszélni, keménykedtek (próbálták menteni a meccset mondjuk), így jött a válasz. Nekem nincs ezzel bajom, de megint jöhet a running up the score hülyeség, már annak, aki nem szeret minketWyattMiért kéne egy árva szót is szólni Wilson-nak??!Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊NB2Nem hibáztatom Wilsont, neki minden momentum kell, ha akar még valamit az NFL-ben
Persze kérdés, hogy egy szemétidős TD mennyit javít, de még mindig jobb, ha ez van, mint egy TD rólaWyatt
Nekem kurvára úgy tűnt, hogy a Ravens ezerrel hajtott egy TD-ért. (Ha békésen térdelgetnek a rossz kickoff return után, akkor 27-7-tel befejezhették volna. Harbough piros zászlót dobott, jött a fumle return TD. De még ez sem vette el a kedvüket, rohangásztak előre. Mit kellett volna tenni?) Soha nem láttam még, hogy védő szándékosan ne vigye be TD-re a labdát. Szerintem, ha Wilson lefekszik, akkor BB holnap reggel rúgja ki.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Én láttam már ilyet, eldőlt meccsen belefért volna. De azt adom, ha a Ravens térdelget, akkor nincs miről beszélni, keménykedtek (próbálták menteni a meccset mondjuk), így jött a válasz. Nekem nincs ezzel bajom, de megint jöhet a running up the score hülyeség, már annak, aki nem szeret minketMiért kéne egy árva szót is szólni Wilson-nak??!Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊NB2Nem hibáztatom Wilsont, neki minden momentum kell, ha akar még valamit az NFL-ben

több mint 12 éve
Még 2 dolog: ennyit számít, hogy van labdaszerzés. Rahedli INT és a 4. kivédekezése bővel elég volt ahhoz, hogy így utólag bevallva sima legyen. És elolvasva az eredménykövetőt: srácok Ricsinek és Sanyinak az az érdeke, hogy NE KAPCSOLJON EL A NÉZŐ, ez azzal érhető el, hogy próbálják azt sugallni, hogy még van esély és kicsit a vesztesnek szurkolnak. Sanyi ugyanezt csinálta a Denver ellen, csak akkor nekünk "nyalt". Lehet hibákat keresni, de Sanyi rengetegszer ismer el bennünket és tisztel.NB2Sztem nézd-hallgasd meg a közvetítést újra. Ezt Te sem gondolod komolyan... Ez a közvetítés tiszteletlenség volt azzal a csapattal szemben, aki ma a Postásokra történetük legnagyobb vereségét mérte. Inkább streamelni fogok.
több mint 12 éve
Miért kéne egy árva szót is szólni Wilson-nak??!Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊NB2Nem hibáztatom Wilsont, neki minden momentum kell, ha akar még valamit az NFL-ben
Nekem kurvára úgy tűnt, hogy a Ravens ezerrel hajtott egy TD-ért. (Ha békésen térdelgetnek a rossz kickoff return után, akkor 27-7-tel befejezhették volna. Harbough piros zászlót dobott, jött a fumle return TD. De még ez sem vette el a kedvüket, rohangásztak előre. Mit kellett volna tenni?) Soha nem láttam még, hogy védő szándékosan ne vigye be TD-re a labdát. Szerintem, ha Wilson lefekszik, akkor BB holnap reggel rúgja ki.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Még 2 dolog: ennyit számít, hogy van labdaszerzés. Rahedli INT és a 4. kivédekezése bővel elég volt ahhoz, hogy így utólag bevallva sima legyen. És elolvasva az eredménykövetőt: srácok Ricsinek és Sanyinak az az érdeke, hogy NE KAPCSOLJON EL A NÉZŐ, ez azzal érhető el, hogy próbálják azt sugallni, hogy még van esély és kicsit a vesztesnek szurkolnak. Sanyi ugyanezt csinálta a Denver ellen, csak akkor nekünk "nyalt". Lehet hibákat keresni, de Sanyi rengetegszer ismer el bennünket és tisztel.
több mint 12 éve
ez a mai bírói ténykedés, nagyon hasonlított arra amikor a csere bírók ténykedtek és minden bedobott zászló után visszavonják az ítéletet akár egy kis reklamálásra is 😀teljesen függetlenül attól hogy ki milyen csapatnak szurkol, de idén botrány ami megy, egy biztos a mai bírók közül senki nem lesz ott az SB-n.... 😀
több mint 12 éve
Nyertünk, juhhéj, de megint sérültekkel...Nem hibáztatom Wilsont, neki minden momentum kell, ha akar még valamit az NFL-ben
Amúgy a franc tudja, hogy ha nem 20-0 a meccs állása, lehet jobban törjük magunkat.
Ami engem kiakasztott az a bírók: nyílván voltak vicces call-ok ide is, oda is, de az, hogy hisztire, meg visszajátszásra döntést módosítsanak, az már vicc.
Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊NB2
Persze kérdés, hogy egy szemétidős TD mennyit javít, de még mindig jobb, ha ez van, mint egy TD róla

több mint 12 éve
hát a második félidős teljesítmény eléggé gyengus volt, az O nagyon kevés volt, de mondjuk amikor kellett a pár inchekért nagyot küzdött Ridley és Blount is....viszont azt ne feledjük hogy szerencsénk is volt, na meg ez most nem a hollók napja volt sokat hibáztak van ez így, de attól még nem szívesen akarok velük esetleg újra találkozni a PO-ban 😊
több mint 12 éve
Nyertünk, juhhéj, de megint sérültekkel...Amúgy a franc tudja, hogy ha nem 20-0 a meccs állása, lehet jobban törjük magunkat.
Ami engem kiakasztott az a bírók: nyílván voltak vicces call-ok ide is, oda is, de az, hogy hisztire, meg visszajátszásra döntést módosítsanak, az már vicc.
Megyek visszaolvasom az eredménykövetőt, gondolom az utsó TD-ért kapjuk az ívet😊
több mint 12 éve
A vége már vicc voltNe szálljunk el, nem volt ez ilyen jó meccs
A Denver tavaly ugyanígy szétkapta a Ravenst, aztán mi lett a végén...

több mint 12 éve
A D ennyi sérülttel is nagyszerű volt, bár Flacco sem volt egészséges, szal ezt most ne fogjuk ráA második félidőben a végét vártuk a meccsnek, szerencsére nem bosszulta meg magát
Ridleynek voltak végre szép momentumai, Ryan pedig zseniális
Tegyük hozzá, ilyen pechet, amit a Ravens összehozott, nem fog mégegyszer

több mint 12 éve
Ezen szerintem semmi nem fog már változtatni. Mi mindig köcsög bírócsapat leszünk, akik futtatják a pontokat, ha más csinálja, akkor meg ez a játékAnélkül szted lehet ilyen rekordokat dönteni? Amugy a Broncos sokkal kisebb mértékben csinálta mint ti.shadyBizonyára nem. Csak akkor nem kell rinyálni másnál sem. Ezt próbáltam meg jelezni az imént.Boston

több mint 12 éve
Anélkül szted lehet ilyen rekordokat dönteni? Amugy a Broncos sokkal kisebb mértékben csinálta mint ti.shadyBizonyára nem. Csak akkor nem kell rinyálni másnál sem. Ezt próbáltam meg jelezni az imént.
Do your job
több mint 12 éve
minden Bills fan őszinte sajnálatára, a PO-ban már nem tudunk segíteni....😛
több mint 12 éve
Anélkül szted lehet ilyen rekordokat dönteni? Amugy a Broncos sokkal kisebb mértékben csinálta mint ti.shadyÍgy van, mert a védelem miatt PM-nek játszania kellett. Nekünk egy csomószor a szünetre eldőlt. Jobb csapat volt a 2007-es Pats, mint a 2013-as Broncos, támadósorban kb egál, grat PM-nek, mi meg nyerjük meg a Super Bowlt