New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Jelenleg úgy néz ki, hogy fagypont körüli hőmérséklet és szemerkélő eső várható a meccs idejére.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Egy érdekes sorminta:Bizony, ezt minden évben írtuk, de ezúttal kimaradt, akkor viszont hibátlan a Panthers-döntő tippem 😀
SB NFC döntősei:
2006 Bears
2007 Giants
2008 Cardinals
2009 Saints
2010 Packers
2011 Giants
2012 49-ers
Az adott évben mindegyik csapattal játszott a Patriots (AFC East) az alapszakaszban, ha marad ez a statisztika akkor az NFC döntőse a Saints vagy a Panthers lehet.zo72

több mint 12 éve
Egy érdekes sorminta:SB NFC döntősei:
2006 Bears
2007 Giants
2008 Cardinals
2009 Saints
2010 Packers
2011 Giants
2012 49-ers
Az adott évben mindegyik csapattal játszott a Patriots (AFC East) az alapszakaszban, ha marad ez a statisztika akkor az NFC döntőse a Saints vagy a Panthers lehet.
több mint 12 éve
Ejjjjj de bízunk abban, hogy adott esetben a chargers legyőzi a denver-t😛A Chargers nyer CincinnatibenNem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
Ha a Kóc vagy a Csífsz jönne, akkor lenne előny.
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.Rule
A Chiefs visszavág a Kócnak
A Saints ismét megfázik idegenben (Philly)
A 49ers viszont nem Green Bayben
Rivers megint megtréfálja Manning csapatát
A Panthers megállítja az Eaglest
A 49ers pedig beveszi a Seahawks erődjét
Az NFC döntőjében meg mondjuk nyer a PanthersWyatt
több mint 12 éve
A Chargers nyer CincinnatibenNem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.Rule
A Chiefs visszavág a Kócnak
A Saints ismét megfázik idegenben (Philly)
A 49ers viszont nem Green Bayben
Rivers megint megtréfálja Manning csapatát
A Panthers megállítja az Eaglest
A 49ers pedig beveszi a Seahawks erődjét
Az NFC döntőjében meg mondjuk nyer a Panthers

több mint 12 éve
Nem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.
több mint 12 éve
nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊
több mint 12 éve
nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀darthmushroomHát kicsit sántít ja
Mert a Chiefs visszavág a Coltsnak, így ők jönnek a Gillette-be majd csak utána a Chargers
Aztán a túloldalon lehet, hogy a Panthers helyett az Eagles lesz, csak, hogy kövessük a jó példát 😊Wyatt
több mint 12 éve
most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀darthmushroomHát kicsit sántít ja
Mert a Chiefs visszavág a Coltsnak, így ők jönnek a Gillette-be majd csak utána a Chargers
Aztán a túloldalon lehet, hogy a Panthers helyett az Eagles lesz, csak, hogy kövessük a jó példát 😊

több mint 12 éve
most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Lehet volt már írva, hogy kivel játszunk a WC-kör után, de jól tippelek ha az alábbiakat feltételezem:Igen.
Ha a Bengals nyer akkor ők jönnek hozzánk, ha a Chargers nyer akkor mennek Mile High-ba és mi a IND-KC nyertesével játszunk?ThundersNFL
több mint 12 éve
Lehet volt már írva, hogy kivel játszunk a WC-kör után, de jól tippelek ha az alábbiakat feltételezem:Ha a Bengals nyer akkor ők jönnek hozzánk, ha a Chargers nyer akkor mennek Mile High-ba és mi a IND-KC nyertesével játszunk?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
lassan a szertáros és a takarítók állnak be játszani annyi lesz a sérültünk....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
WR corps: Dobson -combhúzódás, Thompkins- csípő, Amendola-mikor mi, Collie resign( egy erős tüsszentéstől megszédül)Boyce-->IRgordonÉs valószínű,hogy Dobsont is egy paraszthajszál választja el ettől...Megint elég trén állunk elkapó ügyilegkolok1972
Edelman-Man of Steel ...Slater time 😛
több mint 12 éve
Boyce-->IRgordonÉs valószínű,hogy Dobsont is egy paraszthajszál választja el ettől...Megint elég trén állunk elkapó ügyileg
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Boyce-->IR
több mint 12 éve
Szerintem is jól gondoltad. A fene se lát bele az FO dolgaiba innen karosszékből, de szerintem hozni fogunk egy ILB-t. És Spikes van olyan szint, ami javítana az LB sorunkon.| A túlfizetés szerintem csak ideiglenes, egyszerűen tavaly muszáj volt költeni, mert jött a 89%-os szabály, és baromi nagy helyünk volt a sapka alatt. Annyira, hogy még idén is lesz közel 40 milla. 1-2 kivétellel ezek a túlfizetések front loadededek, ami mondjuk logikus, hiszen az az GM nem lenne való GM-nek, amelyik tudja, hogy most ugyan egy valag pénz van, de két év múlva jön Luck, Fleener, Hilton és a többiek. |

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az a vicc, hogy a Spikes-igazolás vonatkozásában alapvetően rátok és az NO-ra gondoltam. Előző offseason alapján need igazolásnál hajlandóak vagytok piaci ár feletti ajánlatot tenni. NO-ban pedig lehet, h cca 4 ILB van, de egyikük sem az a klasszikus "Ted", egy Spikes-szintű berzeker kifejezetten kellene hozzájuk.Spikesért kár lenne ha elmenne, ha lehet választani inkább Mayot aprítanám! Van 3 olyan LB-nk akik totál azt tudják mint a másik csak az a kérdés anyagilag kit érdemes megtartani.ParadSECEzt írd már meg Belichicknek, hátha kap az ötleten. Indy-be kelleni fog egy 3-4 run stopper ILB, mert Angerer útját ki fogjuk adni, és mi beérnénk Mayo-val Spikes helyett. 😀peterk2005
több mint 12 éve
Spikesért kár lenne ha elmenne, ha lehet választani inkább Mayot aprítanám! Van 3 olyan LB-nk akik totál azt tudják mint a másik csak az a kérdés anyagilag kit érdemes megtartani.ParadSECEzt írd már meg Belichicknek, hátha kap az ötleten. Indy-be kelleni fog egy 3-4 run stopper ILB, mert Angerer útját ki fogjuk adni, és mi beérnénk Mayo-val Spikes helyett. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Collie-t megint visszahozták.Nem csak itt idétlen az időjárás. Ott is eléggé. Hó, majd tél közepén eső, most megint hó.
Jó az idő edzésen:
Gogo
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Collie-t megint visszahozták.Jó az idő edzésen:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A pletyka szerint George Godsey, tight edzőt vinné el a Patstől O'Brien a Texanshoz. Amikor a PSU-hoz ment, akkor meg Chad O'Shea WR edzőt hozták vele össze. Meglátjuk, hogy változik-e a köv. idényre emiatt a stáb.
több mint 12 éve
Spikesért kár lenne ha elmenne, ha lehet választani inkább Mayot aprítanám! Van 3 olyan LB-nk akik totál azt tudják mint a másik csak az a kérdés anyagilag kit érdemes megtartani.ParadSECNa ne bassz! Mayo >>>> Spikes
több mint 12 éve
Spikesnak kb. a szezon fele óta bajok vannak térdével, az elmúlt meccseken talán kevésbé érződött.Van benne igazság. Colins srác eddig nem rossz coverben (nem is jó) viszont egy kérdést felvet a sebes fiú?! Nem kéne inkább blitzeltetni ilyen sebességel? Spikesért kár lenne ha elmenne, ha lehet választani inkább Mayot aprítanám! Van 3 olyan LB-nk akik totál azt tudják mint a másik csak az a kérdés anyagilag kit érdemes megtartani.
Az NFL-ben az igazi two-down, runstopper LB-k nem keresnek sokat, más kérdés hogy Spikes (sérülékenysége ellenére) talán a legjobb ezen a területen. Komolyan, úgy tömi be az A, B gapeket, mintha falember lenne. Csak TE-ket és RB-ket ne kergessen coverageben, mert arra rakásból ki lehet tenni a 18-as karikát... 😀
Tippem szerint távozik, mivel neki igazán a 3-4 base D fekszik, ahol "ted" pozícióban kedvére apríthat... nálunk most pótolható, Magastorony ugyanilyen szinten életképes futás, s életképtelen passz ellen...Gyulus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Spikesnak kb. a szezon fele óta bajok vannak térdével, az elmúlt meccseken talán kevésbé érződött.Az NFL-ben az igazi two-down, runstopper LB-k nem keresnek sokat, más kérdés hogy Spikes (sérülékenysége ellenére) talán a legjobb ezen a területen. Komolyan, úgy tömi be az A, B gapeket, mintha falember lenne. Csak TE-ket és RB-ket ne kergessen coverageben, mert arra rakásból ki lehet tenni a 18-as karikát... 😀
Tippem szerint távozik, mivel neki igazán a 3-4 base D fekszik, ahol "ted" pozícióban kedvére apríthat... nálunk most pótolható, Magastorony ugyanilyen szinten életképes futás, s életképtelen passz ellen...