New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem volt magas labda. Csak ahová Te most pozicionáltad magad, onnan tűnt magasnak.😕tomi-tomiNa, ez nem volt vicces, ellenberger személyeskedő. Sose olvastam még ilyent tőled, úgyhogy inkább úgy veszem, hogy ezt sem olvastam. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem volt magas labda. Csak ahová Te most pozicionáltad magad, onnan tűnt magasnak.😕Szerinted nem oldotta meg a vészhelyzetet. Szerintem megoldotta. 3-0. Melyik állítást igazolja az eredmény?tomi-tomiVolt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy Denver Broncos nevű futballcsapat, amelyiknek az edzőjét Josh McDanielsnek hívták, és aki 6:0-val kezdte a szezont. Aztán még abban az évben belebukott. Hol is olvashattam ezt a mesét? 😉
(Esküszöm befejeztem, csak ezt nem bírtam kihagyni, annyira magas labda volt. 😀)peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ritka, hogy a troll a trollkodással megszerzett rivaldafényt nyűgként éli meg XDgörcsNe kekeckedj, mert a végén itt maradok, és akkor b*szhatjátok az újabb Sobritokat. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ritka, hogy a troll a trollkodással megszerzett rivaldafényt nyűgként éli meg XDÉs akkor mi lenne, ha hoznánk egy középszar elkapót, aki jelenleg lehet, hogy valamivel jobb, mint a mostaniak.WyattÓ, hát sok minden. Például akkor valószínűleg tegnap is az élre tippeltem volna a csapatot, amire kyobalu elégedetten bólogat a Colts topicot olvasva, és én nem keveredek a mai vitába, ami már így is elvette egy órámat legalább. 😀
Én jobban örülök annak, hogy vannak fiatal tehetségek, akikből még lehet valami, sőt, lesz is, mintha középszarok, akikkel ki lehet hozni meccsenként 20-30 yarddal többet mondjuk még 2-3 meccsen keresztül,WyattMost komolyan, szerinted én erről beszéltem? 😊 De tényleg...
A tapasztalt veteránokat mindenki azért viszi, hogy szükség esetén egy évre, esetleg félre, vagy akár pár hétre kisegítse a csapatot. Ennyi. Stockley és Clark tuti nem fog pl. a Ravens-ben ott maradni, csak addig, amíg a sérült fel nem épül, a fiatal beleszokik a szerepbe. Vagy ha egyik sem, akkor hoznak helyette egy valódi megoldást záros határidőn belül.
Ezennel visszavonultam. Eleve csak kyobalu kérdésére szerettem volna megadni a választ, ha már megkérdezett. De nem a Pats-el kelek meg fekszem, úgyhogy a rossebnek sincs kedve a fél topiccal vitázni 😊 Tök jó, hogy szerintetek minden rendben, a csapat jó úton halad. Sok topic megirigyelheti ezt az optimizmust, beleértve a Colts topicot is igen gyakran. 😊 (Mondjuk most éppen verhetetlenek vagyunk - kb. még pár napig. 😀)peterk2005
több mint 12 éve
Szerinted nem oldotta meg a vészhelyzetet. Szerintem megoldotta. 3-0. Melyik állítást igazolja az eredmény?tomi-tomiVolt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy Denver Broncos nevű futballcsapat, amelyiknek az edzőjét Josh McDanielsnek hívták, és aki 6:0-val kezdte a szezont. Aztán még abban az évben belebukott. Hol is olvashattam ezt a mesét? 😉
(Esküszöm befejeztem, csak ezt nem bírtam kihagyni, annyira magas labda volt. 😀)

több mint 12 éve
És akkor mi lenne, ha hoznánk egy középszar elkapót, aki jelenleg lehet, hogy valamivel jobb, mint a mostaniak.WyattÓ, hát sok minden. Például akkor valószínűleg tegnap is az élre tippeltem volna a csapatot, amire kyobalu elégedetten bólogat a Colts topicot olvasva, és én nem keveredek a mai vitába, ami már így is elvette egy órámat legalább. 😀
Én jobban örülök annak, hogy vannak fiatal tehetségek, akikből még lehet valami, sőt, lesz is, mintha középszarok, akikkel ki lehet hozni meccsenként 20-30 yarddal többet mondjuk még 2-3 meccsen keresztül,WyattMost komolyan, szerinted én erről beszéltem? 😊 De tényleg...
A tapasztalt veteránokat mindenki azért viszi, hogy szükség esetén egy évre, esetleg félre, vagy akár pár hétre kisegítse a csapatot. Ennyi. Stockley és Clark tuti nem fog pl. a Ravens-ben ott maradni, csak addig, amíg a sérült fel nem épül, a fiatal beleszokik a szerepbe. Vagy ha egyik sem, akkor hoznak helyette egy valódi megoldást záros határidőn belül.
Ezennel visszavonultam. Eleve csak kyobalu kérdésére szerettem volna megadni a választ, ha már megkérdezett. De nem a Pats-el kelek meg fekszem, úgyhogy a rossebnek sincs kedve a fél topiccal vitázni 😊 Tök jó, hogy szerintetek minden rendben, a csapat jó úton halad. Sok topic megirigyelheti ezt az optimizmust, beleértve a Colts topicot is igen gyakran. 😊 (Mondjuk most éppen verhetetlenek vagyunk - kb. még pár napig. 😀)

több mint 12 éve
Gronk alap, Amendola ha egészséges akkor hozza a Welker szintet sőt még jobb is lehet és Welker nálam elit volt. A 3. Veeren akit nagyon alulértékelnek szerintem, bár nála igaz, hogy az elit kicsit erős megfogalmazás, de ha a fontosságát nézzük akkor ő az egyik legfontosabb eleme is lehet a jövőben a támadóknak.Amúgy nálam az elit azt jelenti, hogy a posztján kb. bármelyik csapatban kezdő lenne. Nálam nem CJ és a hozzá hasonló kaliberek számítanak csak elitnek.
több mint 12 éve
Na mondjuk az a 3 elit érdekelne 😊Gronko az persze, Amendola viszont csak szimplán nagyon jó, de ki a harmadik?

több mint 12 éve
E heti tippjátékunkban kérjük kiválasztani azokat az NFL csapatokat, amelyek még javulnának is, ha kiesne tőlük a top2 célpont a passzjátékban!en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters
A válaszokat "troll" jeligére lehet küldeni. Hülye vagyok, de nem szégyellem.
több mint 12 éve
Ilyen jól soha nem álltunk célpontokban 2007 óta: Van jelenleg Edelman, Thompkins, Dobson, Veeren, Gronk, Amendola és néhány elkapásra képes lehet Sudfeld, Hman, Boyce, Bolden is.10 célpont ebből 6 kezdőszint tele fejlődési potenciállal, ebből a 6ból 3 elit és még van 4olyan akit pár elkapásra lehet használni. A sokoldalúság is megvan. Az meg, hogy jelenleg a 3 elit ebből nem elérhető nem érdekel, mert 3-0al állunk és amikor fontos lesz itt lesznek.
Szvsz ezt a dolgot az FO úgy oldotta meg, hogy jobb célpontjaink vannak, mint 2007 óta bármikor, de tényleg szarok voltak, mert ennyi nehézséggel is az kellene, hogy legyen 6 elit játékosunk, hogy ha 3 kidől pótolja őket.
Lloydról meg sokat elmond az, hogy senkinek se kellett.
több mint 12 éve
Btw, Randy Moss, TO és Ocho szerintem még elérhető, ha már az olcsó, tapasztalt veteránokról van szó

több mint 12 éve
Egyébként mi a plan, ha netán Thompkins vagy Dobson kiesik? Azért kérdezem, mert ez is előfordulhat, minden héten valahol lesérül a kezdő WR. Van egyáltalán helyettesük? Ki a #4 és #5 WR? Vagy majd ővelük is össze kell majd szoknia Brady-nek, mert soha nem voltak még együtt a pályán?peterk2005Nos, egy Griff Whalent vagy egy David Reedet talán sikerül nekünk is összekukázni valahogy.. Tényleg hozzátok miért nem fér be Lloyd?
Do your job
több mint 12 éve
peterk2005Vajon mi lehetne az ára egy olyan tapasztalt, többszörösen bizonyított, megalapozottan #1 tight endnek, mint Joel Dreessen? Azt hiszem még nem késő váltani és valami komoly lépésre elszánnia magát az FO-nak.
több mint 12 éve
Egyébként én egyetértek veled. Nem reboot voit, hanem reboot lett. Éppen ez az ami engem meglepett. Az FO nem akart, de beleszaladt a rebootba. Ha pedig így történt, akkor az a dolga, hogy megoldja. És szerintem nem oldotta meg, így nem szabadott volna nekifutni a szeptembernek. Mégcsak nem is arról volt szó, hogy a fentiek kiesése villámcsapásként jött volna. Gronkról fél éve tudni, hogy mi várható tőle, Hernandez hónapok óta börtönben ül, Amendola-ról meg márciusban, az aláírás napján lehetett tudni, hogy vele kapcsolatban nem is az az igazi kockázat, hogy tud-e Welker utód lenni, hanem az, hogy egyáltalán egészséges tud-e maradni.Szerinted nem oldotta meg a vészhelyzetet. Szerintem megoldotta. 3-0. Melyik állítást igazolja az eredmény?
Minderre hónapok voltak. Ha mondjuk úgy jártatok volna, mint pl. a Ravens Pitta kiesésével, azt érteném. Bár, hozzáteszem, ők így is gyorsan kerestek egy vészmegoldást. De mondjuk a Ninersnél, akiknél Cabtree kiesése ugyanúgy régen ismert volt, mint Lloyd elküldése, vagy Gronk sérülése, egy Boldint hozott a csapathoz. (Igaz, ezzel együtt is szarok most. 😊)
Egyébként mi a plan, ha netán Thompkins vagy Dobson kiesik? Azért kérdezem, mert ez is előfordulhat, minden héten valahol lesérül a kezdő WR. Van egyáltalán helyettesük? Ki a #4 és #5 WR? Vagy majd ővelük is össze kell majd szoknia Brady-nek, mert soha nem voltak még együtt a pályán?peterk2005
Gronk néhány meccses hiánya nem alapvető gond, ha más nem történik. Btw három blokkoló TE volt keretszűkítésig. Ennél többet mit tehettek volna?
Hernandez-t nyáron vágták ki/ültették le. Melyik Boldin kaliberű TE nem volt leszerződtetve addigra?
Amendola sérülésére készültek, Edelman három meccsen 27 elkapás (34 passzból), 201 yard, 2 TD
Egyáltalán ne zavarjon, hogy A) 12 WR volt a 90 fős keretben, B) Moss és Welker óta az enyhén bipoláris Lloyd volt az első veterán WR, aki úgy ahogy bevált a Pats-nél. Bohóckodhatsz, hogy ki a 4.-5. WR, de tedd már fel a kérdést, hogy tavaly ki volt?
Rettentően idegesít, ha egy intelligens ember IQ-fighternek tetteti magát a hülyéskedés kedvéért. Úgy teszel, mintha nem tudnád/nem írtuk volna le százszor, hogy a Pats istenverte támadó sémája és Brady személyisége miatt megfelelő WR-t találni az egyik legnehezebb csapatépítési feladat a FO-nak. Ha egy picit átgondolnád, akkor tudhatnád (mint ahogy tudod is:-/ ), hogy az elmúlt négy-öt évben folyamatosan szerződtettünk (sőt, még pick-et is adtunk!) veterán elkapókat és 2.-3. körben draftoltunk újoncokat. Ez az első év, hogy két újonc három meccsen ilyen teljesítményt nyújt. Most már külön jólesne, ha Thonmpkins, Dobson mellett Boyce és Amendola szopatná halálba a Broncos védelmét.:p
Egyébként az egész jólesően kezd emlékeztetni kb. tíz évvel ezelőtti eseményekre, PM szarja a yard-okat, csúcsokat, a Pats így rossz, úgy szar. Bruschi véleménye ideillik: "Yes, the Denver Broncos offense does look good. But remember, this is September. I remember as a player watching Peyton play in September and thinking to myself, “Wait until we get you in New England in the winter time.” The efficiency of the Broncos offense, and every offense, will always be higher in September. As the year goes on, and there becomes more tape to watch and the weather turns, that’s when defenses will start to regain an advantage on the Broncos."
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
És akkor mi lenne, ha hoznánk egy középszar elkapót, aki jelenleg lehet, hogy valamivel jobb, mint a mostaniak, de hosszú távon csak az újak fejlődését fogja vissza, semmi upside-dal, cserébe pedig a fiatalok sem szoknak össze Bradyvel.Szerintem a kiinduló értékelésed téves, peterk. Szó nem volt totál reboot-ról tavasszal. Ez az Off. nem 3-4 WR-es felállásokkal operált. Három évvel ezelőtt lőttünk dupla TE-et - beváltak, szerződtetve 201sokig, két évvel ezelőtt dupla RB - beváltak. Tavaly Welker franchise tag+Lloyd, egy évvel elhalasztva a WR frissítés, helyette a védelem turbózása. Idén úgy vonultak edzőtáborba, hogy a passzjáték kezdőötöse: Gronk-Hernandez-Amendolea-Vereen-TC győztes WR. Ebből a 2. meccsre maradt egy! Aki szükségképpen új a Pats-ben, konkrétan az UDFA Thompkins. Vedd el Brees-től a Graham-Colston-Moore-Sproles négyest, s várd azt, hogy csak csikorogva haladjanak. Nem beszélve arról, hogy Rex ellen kellett alkotni rövid héten, ami normál üzemmódban sem könnyű játék.tomi-tomiNa, akkor végült volt - sőt elkerülhetetlen volt a - reboot, ahogy zinedine5 mondja, vagy nem volt? 😊
Egyébként én egyetértek veled. Nem reboot voit, hanem reboot lett. Éppen ez az ami engem meglepett. Az FO nem akart, de beleszaladt a rebootba. Ha pedig így történt, akkor az a dolga, hogy megoldja. És szerintem nem oldotta meg, így nem szabadott volna nekifutni a szeptembernek. Mégcsak nem is arról volt szó, hogy a fentiek kiesése villámcsapásként jött volna. Gronkról fél éve tudni, hogy mi várható tőle, Hernandez hónapok óta börtönben ül, Amendola-ról meg márciusban, az aláírás napján lehetett tudni, hogy vele kapcsolatban nem is az az igazi kockázat, hogy tud-e Welker utód lenni, hanem az, hogy egyáltalán egészséges tud-e maradni.
Minderre hónapok voltak. Ha mondjuk úgy jártatok volna, mint pl. a Ravens Pitta kiesésével, azt érteném. Bár, hozzáteszem, ők így is gyorsan kerestek egy vészmegoldást. De mondjuk a Ninersnél, akiknél Cabtree kiesése ugyanúgy régen ismert volt, mint Lloyd elküldése, vagy Gronk sérülése, egy Boldint hozott a csapathoz. (Igaz, ezzel együtt is szarok most. 😊)
Egyébként mi a plan, ha netán Thompkins vagy Dobson kiesik? Azért kérdezem, mert ez is előfordulhat, minden héten valahol lesérül a kezdő WR. Van egyáltalán helyettesük? Ki a #4 és #5 WR? Vagy majd ővelük is össze kell majd szoknia Brady-nek, mert soha nem voltak még együtt a pályán?peterk2005
Én jobban örülök annak, hogy vannak fiatal tehetségek, akikből még lehet valami, sőt, lesz is, mintha középszarok, akikkel ki lehet hozni meccsenként 20-30 yarddal többet mondjuk még 2-3 meccsen keresztül, cserébe utána annyi, marad a közepes csapat. Én látom a fejlődést a csapaton, ha ez megmarad, nem hogy ekézni nem fogom az FO-t, de még meg is köszönöm nekik, hogy valamit kezdtünk azzal az állóvízzel, ami nem vitt már előrébb minket

több mint 12 éve
BoyceJanekAz ki? 😀 Gondolom valami olcsó, tapasztalt veterán. Mint mondjuk Stockley. Ja, nem.

több mint 12 éve
Szerintem a kiinduló értékelésed téves, peterk. Szó nem volt totál reboot-ról tavasszal. Ez az Off. nem 3-4 WR-es felállásokkal operált. Három évvel ezelőtt lőttünk dupla TE-et - beváltak, szerződtetve 201sokig, két évvel ezelőtt dupla RB - beváltak. Tavaly Welker franchise tag+Lloyd, egy évvel elhalasztva a WR frissítés, helyette a védelem turbózása. Idén úgy vonultak edzőtáborba, hogy a passzjáték kezdőötöse: Gronk-Hernandez-Amendolea-Vereen-TC győztes WR. Ebből a 2. meccsre maradt egy! Aki szükségképpen új a Pats-ben, konkrétan az UDFA Thompkins. Vedd el Brees-től a Graham-Colston-Moore-Sproles négyest, s várd azt, hogy csak csikorogva haladjanak. Nem beszélve arról, hogy Rex ellen kellett alkotni rövid héten, ami normál üzemmódban sem könnyű játék.tomi-tomiNa, akkor végült volt - sőt elkerülhetetlen volt a - reboot, ahogy zinedine5 mondja, vagy nem volt? 😊
Egyébként én egyetértek veled. Nem reboot voit, hanem reboot lett. Éppen ez az ami engem meglepett. Az FO nem akart, de beleszaladt a rebootba. Ha pedig így történt, akkor az a dolga, hogy megoldja. És szerintem nem oldotta meg, így nem szabadott volna nekifutni a szeptembernek. Mégcsak nem is arról volt szó, hogy a fentiek kiesése villámcsapásként jött volna. Gronkról fél éve tudni, hogy mi várható tőle, Hernandez hónapok óta börtönben ül, Amendola-ról meg márciusban, az aláírás napján lehetett tudni, hogy vele kapcsolatban nem is az az igazi kockázat, hogy tud-e Welker utód lenni, hanem az, hogy egyáltalán egészséges tud-e maradni.
Egyébként mi a plan, ha netán Thompkins vagy Dobson kiesik? Azért kérdezem, mert ez is előfordulhat, minden héten valahol lesérül a kezdő WR. Van egyáltalán helyettesük? Ki a #4 és #5 WR? Vagy majd ővelük is össze kell majd szoknia Brady-nek, mert soha nem voltak még együtt a pályán?

több mint 12 éve
..."Not thought to be serious."Vollmerről tud valaki valamit? A második félidőben nem játszott a Bucs ellen. Burkus"sprained foot"DoM
több mint 12 éve
Vollmerről tud valaki valamit? A második félidőben nem játszott a Bucs ellen. Burkus"sprained foot"
több mint 12 éve
Kincstári optimizmusért látogass más topik-ba, a Pats-topik a pesszimisták gyűjtőhelye.😊tomi-tomiA elsősorban a védelmet illetően nagyon jó elemzés, teljesen egyetértek vele. Már mindenki elfelejtette, amikor BB kínjában Edelman-t küldte be CB-t játszani, annnyira nem volt sehol a secondary... Ez a védelem most kifejezetten jól össze van rakva, Wilfork nyerhetné vissza régi formáját még. A depth nincs meg, ez az egyetlen komoly kockázat. Megnéztem a Bills-Jets meccs összefoglalóját, Geno Smith olyan két 70 yard körüli passzt hintett Holmesnak és még valakinek, hogy csak nézte - a szezon előtt feldicsért - Bill sec... Ez ellenünk fel sem merült. Az elmúlt években egy ilyen védelemért tette minden szurkoló össze a kezét. Valahol legutóbb Chandler Jones játékáról olvastam egy amerikai elemzést, ami - nincs rá jobb kifejezés - ömlengő volt.
Az offense-t illetően is egyetértek, alapvetően azzal, hogy megvan a potenciál és mostani szitu szerencse is lehet, mert ha Brady rákényszerül(t), hogy keresse és megtalálja az összhangot a két újonc elkapóval, akkor a Gronk és Amendola visszatérése után ugyanúgy tudja támadni a védelmet mélységben, illetve szélességében, ahogy a pálya közepén. (A Gronkandez+Wes felállással nekem az volt a legnagyobb bajom anno, hogy a pálya közepén játszottunk és ha azt valaki jól levédekezte, akkor megfogta a csapatot.) Bolden már most mutatta, hogy reális alternatíva Vereen szerepkörére, 49+51 yardja nagy teljesítmény volt.
Ha elkerülnek a sérülések - a védelemben is - akkor nagyon jól összeérhet a csapat a szezon végére. 2007-ben is az volt a baj, hogy már az elején bitang jól kezdtünk és a végére kifulladt a társaság. Verjék meg a Miami-t az alapszakaszban kétszer - hogy ne legyen vita a rájátszásról - menjenek be a PO-ba és ott pörögjenek fel nagyon.
Vollmerről tud valaki valamit? A második félidőben nem játszott a Bucs ellen. Freeman meg belebukott a meccsbe...
több mint 12 éve
Szerintem a kiinduló értékelésed téves, peterk. Szó nem volt totál reboot-ról tavasszal. Ez az Off. nem 3-4 WR-es felállásokkal operált. Három évvel ezelőtt lőttünk dupla TE-et - beváltak, szerződtetve 201sokig, két évvel ezelőtt dupla RB - beváltak. Tavaly Welker franchise tag+Lloyd, egy évvel elhalasztva a WR frissítés, helyette a védelem turbózása. Idén úgy vonultak edzőtáborba, hogy a passzjáték kezdőötöse: Gronk-Hernandez-Amendolea-Vereen-TC győztes WR. Ebből a 2. meccsre maradt egy! Aki szükségképpen új a Pats-ben, konkrétan az UDFA Thompkins. Vedd el Brees-től a Graham-Colston-Moore-Sproles négyest, s várd azt, hogy csak csikorogva haladjanak. Nem beszélve arról, hogy Rex ellen kellett alkotni rövid héten, ami normál üzemmódban sem könnyű játék.Kicseréltük a slot WR-t, pont ez nem okozott semmi fennakadást. Még Amendola sérülésével együtt sem, ugyanis erre is megvan az ember. Csak éppen eltűnt az alapfelállásunk, hirtelen két WR-t kell beépíteni ebbe a híresen-hírhedten precíziós gépezetbe. Nincs blokkoló-elkapó TE-ünk, a Jets ellen nem volt passzba bevonható RB-ünk. A Tampa ellen (érdekes eddig ez egy ütős kis védelemnek számított) már kezdett összeállni a kép; csak felrajzoltak 150+ yard-ot futásban, ha Brady-nek szólnak, hogy most már van miért 30 yard-nál messzebb is sasolni, akkor lett volna-lesz még itt meglepődés.
Szóval, tudatos, fokozatos (stratégiai) fejlesztés folyt itt az elmúlt években. BJGE FA piacra kiengedve, Ridley felkészítve, Woodhead-Vereen ugyanez, Welker helyett Amendola-Edelmann. Fiatalabb, olcsóbb és legalább akkora potenciálú szereplőket illesztettek be a támadójátékba. Arra nem készülhetsz, hogy Hernandez lövöldözni fog, hogy Vereen az első meccs első játékában eltöri a csuklóját, az előszezonban jól teljesítő (ezért végig az első csapattal edző) vészmegoldás flex TE-ed kiesik. A passzjátékunkból éppen csak a TE-ek és RB-ek hiányoznak. Próbálj meg így hatékonyan megjátszani két újonc WR-t.
Btw egy nagy haszna biztosan van ennek a három-öt hétnek, Dobson-t és Thompkins-t sokkal intenzívebben kénytelen használni Brady, összhangban már most ott tartanak, mint tavaly Lloyd, s még hol van a vége. Itt nem pusztán Gronk visszatéréséről van szó, a komplett támadó stratégiád helyreállításáról, a normálishoz közelítő passz elosztás megvalósításáról stb.
Ami még eszembe jutott, tavaly a Cards ellen Hernandez sérülése (egy ember kiesése) után ledobta a szíjat a Pats Off. Ennyit arról, hogy mennyire volt megalapozott elvárásod, hogy csak akadozzon a gépezet.
A védelemről is egy pár szót. Idei mantra: újonc és béna irányítók ellen könnyű. Egyrészt tavaly az volt a Pats Def-ről a vélemény, hogy bárkiből ProBowler irányítót faragnak, másrészt ez a három csapat egyébként csak húsz pontot átlagolt, a Pats ellen meg tizenegyet. Senki nem hajlandó észrevenni, hogy tavaly idény közepe óta ez egy teljesen más társaság és idén csak tovább fejlődtek. A - jogosan - egekig magasztalt Saints Def 14 ponton tartotta a Tampát; milyen faszák. A Pats három (OK, hat) pontja: de béna ez a Tampa Off.
Négy dologban is előrébb vannak. Összeszokottság, a tavaly év végi kezdőből 10 most is kezd. Ez a Pats védelmi sémájában felbecsülhetetlen. Kelly sokkal jobb, mint Love/Deaderick. A Sec depth javult, mondjuk, volt honnan. Cole helyett Ryan a 4. CB és Ebner helyett Harmon a 4. S (aki úgy játszik, mint egy 2.-3. körös S), Gregory-t megtanították tackle-t csinálni. A LB sor variálhatóbb, Collins egyre több snap-et kap. (Volt egy elemzés, a Jets ellen 10 különböző front seven-nel játszottak.)
A Miami kétségtelenül nagyon sokat mutat. Tavaly - többek között - a Bills kezdte így az évet. Azzal az OL-nal én nem szőnék vérmes álmokat, Tannehill bírja a nyomást, de meccsenként 4-5 sack nem túl perspektivikus.
Kincstári optimizmusért látogass más topik-ba, a Pats-topik a pesszimisták gyűjtőhelye.😊
több mint 12 éve
Ne mondj már nekem ilyent, úgysem hiszem el. 😊 Annál az offense-nél, amelyik majdnem pontrekordot dönt miközben csodás egyensúlyban mozog a futás és a passz, nincs olyan, hogy "nem volt más választása", hacsak nem fullad meg a fürdőkádban a fél offense. 😊 peterk2005Senkit nem fog a Po-ban a pontrekord érdekelni. Egy csapat nem a rekorddöntéstől lesz jó, hanem hogy hányféleképpen tud meccset nyerni, mennyire sokoldalú a játéka. Nem leszel attól jó csapat, hogy a liga alsó harmadában tartozó kilátástalan csapatokat 50-0-ra vagy 14-10-re győzöd le.
De nekem kívülállónak ez egyelőre kincstári optimizmusnak tűnik, én nem látom, nem érzem, hogy mitől. (Tudom, majd Gronk.. 😊) Az meg, hogy évek óta ez lenne a legjobb (vagy potenciálban/roster minőségben a legjobb) Patriots, hááát....peterk2005Ha kikacagtuk magunkat, érdekelne, hogy ha nem ez a keret, szerinted melyik. Akkor legalább lehet mire alapozva folytatni a vitát.
Ha a támadósor problémáit el is felejtem, ill. úgy veszem, hogy Brady majd megoldja, akkor is. Ott van, hogy nincs secondary depth - egy sérülés és jön a tavalyi állapot -, és a korábban kiváló front7 is nekem egyelőre olyan fura. Nem merem azt mondani, hogy szar, de valahogy nem is az igazi. Mintha big Vince sérült lenne vagy mi, nem tudom. És az LB sort sem érzem villogni Mayo-n kívül.(Ő viszont kva jó.) Tényleg ez lenne az utóbbi évek legjobb kerete?peterk2005Kiváló front 7 címszó alatt most melyik évről (időszakról) beszélünk? 2004?
Mayo meg a villogás remek vicc volt a végére.
több mint 12 éve
Wes Welker, Randy Moss és talán Jabar Gaffney kivételével egyetlen veterán, FA piacról vagy pickért hozott elkapó sem alkotott maradandót TB mellett. Ocsó, Doug GAbriel, CAldwell, Stallworth, Greg Lewis és még tuti kihagytam egy csomó olyan játékost, aki tapasztalt elkapóként ékezett még sem váltotta meg a világot. Az biztos, hogy nem ezen múlik a chemistry Bradyvel (ahogy Welker sem számított éppen olyan fene tapasztalt elkapónak, amikor elhoztuk...).
Ami számomra a legérdekesebb ebben a helyzetben, hogy nem csak az elkapóknak kell felnőniük ehhez a feladathoz, hanem az irányítónak is.
Do your job