New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem a "probléma" amire mi haraptunk az az peterk, hogy Te azt állítottad, hogy Brady egy kész csapatba szállt be, mivel a gerince meg volt már, azon csak finomítottak..DoM, s korábban én is, csak arra akartunk rávilágítani hosszabban,hogy, az általad gerincnek nevezett nevekből nem nagyon voltak jelen 2001 előtt a csapatban..A méltán híres védelemben csak McGinest, Ty Law, Bruschi, Ted Johnson volt jelen, míg támadó oldalon, Troy Brown és Faulk..Faulk ráadásul nagyon kis szerepben..Az általad írt meghatározó emberek vagy Brady draftolásának időpontjában, vagy 2001-ben jöttek egy újjáépülő csapathoz..Igenis 2001-2004 között jött létre egy megbízható fal Brady előtt, igenis később jött Branch, Givens, Corey Dillon..2001 után lett igazán meghatározó a D fal Seymour-al akkor állt össze az ütős LB sor, s a keményebb secondary Rodney apóval..
Így az igazán meghatározó emberek (többek között akiket te is ide soroltál!) vagy abban az évben jöttek amikor Brady érkezett, vagy később..Összeszokott egy kifejezetten ütős csapat abban a 3-4 évben..Brady pedig már akkor is vezette őket, mint kapitány..Fölösleges összehasonlítani bármelyik mostani csapattal a 2001-es állapotokat..a Hóxal meg főleg..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Kibírtam az elmúlt napokban, hogy ne szóljak bele. Jól szórakoztam a kapálózásodon. De a kiemelt mondat olyan szintű butaság, hogy kérlek gondold át, és javítsd ki. Vagy, ha úgy gondolod, hogy megállja a helyét (tehát mindegy, hogy valaki a újonc vagy 6th year vet.), akkor nincs miről beszélni.gdavidNem a mondat hibás, hanem az értelmezése. Nem általában volt szó rookie-król, és nem is feltételes módban. A gerincről beszéltünk, a legjobb játékosokról. És történelemről. Olyan rookie-król akikről tudjuk, hogy mit nyújtottak. Watt, Von Miller, Aldon Smith kaliberekről. Akik az első évükben impact playerek. Seymour az első évében alapember volt, kiválóan játva. Másodévesen pro-bowl-er, a harmadikban all-pro. Marshall Faulk az első évében 1500 körüli all purpose yardot termelt. Antowain Smith 1200-at, plusz 200-at a playoffban. Igaz, ő csak a Pats-ban volt újonc, amúgy asszem 3. éves (vagy 4., nem emlékszem). Matt Light - jééé őt ki is felejtettem a felsorolásból - a rookie évében kezdő LT volt - kiváló -, és rookie all pro.
A stílusod egyébként remek, nagyon érzed hogy kell beszállni egy diskurzusba. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mindegy, hogy 2004, vagy 2002, esetleg 2003. Én annyit állítottam, hogy a csapatnak a gerince megvolt abban a pillanatban, amikor Brady a pályára lépett. (...) peterk2005Te azt állítottad, hogy "a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben."
Az évszámot te írtad, nem én. Ez nyelvtani értelmezés alapján csak a 2000-es évet megelőző idényekre vonatkozhat. Ebből az időszakból négy játékost lehet kiemelni akkori (2000 előtt) és jövőbeni (2000 után) teljesítménye alapján a védelemben: McGinest, Ty Law, Bruschi, Ted Johnson. Támadó oldalon nem volt semmilyen biztos alap. Kevin Faulk 1999-ben egy 325 scrimmage yardot produkáló újonc futó volt és 2003 kivételével nem volt meghatározó alakja a támadósornak. Szerepe Dillon távozását követően nőtt meg jelentősen a futó problémák miatt. Troy Brown hét év alatt hétszer volt kezdő elkapó 2000-et megelőzően.
Ha az elephant LB/DE, #1 CB, 2down run stopper LB, will LB olyan alap, amelyre magától értetődően fel lehet húzni egy dinasztiát, akkor ma már nem számítana kuriózumnak a Patriots négy év alatti három SB győzelme.
És annak sincs jelentősége, hogy egy alapjátékos 1996-ban vagy 2001-ben jött-e a csapathoz. peterk2005Hogy a fenében ne lenne jelentősége? Brady másodéves játékosként lett kezdő irányító egy olyan támadósorban, ahol a kezdőjátékosok döntő többsége abban az évben (2001) vagy vele egy időben (2000) került a csapathoz egy teljesen új rendszerbe. A két futó (Redmond, A. Smith), második elkapó (Patten), Woody kivételével a teljes támadófal (Light, Andruzzi, Compton, Robinson-Randall), második tight end (Wiggins). Mindenki tanulta a rendszert, nem volt egy olajozott gépezet, amelynek a tetejébe odaültethettél egy hatodik körös zöldfülű irányítót és minden megy magától. A támadófal szinte évről-évre változott, a passzjáték Troy Brown egyszemélyes jelenlétére épült és csak két újonc érkezésével fog más szintre lépni (Branch és Givens draftja 2002-ben).
A Pats OPR adatai:
1999: 75.4 (18.hely) 2000: 75.5 (18.hely) 2001: 85.3 (5.hely) vagyis komoly javuláson ment át Brady első évében is.
A védelem dettó. Vrabel és Phifer 2001-ben, Bobby Hamilton 2000-ben érkezett. Seymourt 2001-ben draftolták. Utólag könnyű azt mondani, hogy Seymour, Warren már újoncként elitek voltak és nem menetközben tanulták meg a szakmát és vették fel az NFL ritmusát, de a linebacker sor kivételével, amelyik 2001-re alakult ki végig; változott a védőfal és secondary összetétele (a többször említett Tebucky Jones is csak 2002-ig volt a csapatnál).
A veterán jelenlét segíthette az átállást? Igen, de ez 2001-től egy formálódó alakulat volt, amelyik top3-as DPR produkcióval jelentősen túlszárnyalta az előző két év 22. és 16. helyét.
Ezért írtam korábbi válaszomban, hogy amire ma dinasztiaként hivatkozunk (2003-as és 2004-es csapat), az Belichick ténykedésének első három évében formálódott (2000-2002) és haladt előre lépésről.
több mint 12 éve
Mellékesen: régen láttam olyat, hogy egy 3-0-ás csapat, főleg, ha a Patriots, underdogként játszik egy 1-2-es együttes ellen. Most szinte mindenki ellenünk fogad...Egész jó érzés 😊LordTamasAz NFL.com-on 56-44 arányban ti vagytok a favoritok. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem te írtad, hanem Kyoabalu. (A postot mindkettőtöknek írtam, nem idézet/reply.)Kibírtam az elmúlt napokban, hogy ne szóljak bele. Jól szórakoztam a kapálózásodon. De a kiemelt mondat olyan szintű butaság, hogy kérlek gondold át, és javítsd ki. Vagy, ha úgy gondolod, hogy megállja a helyét (tehát mindegy, hogy valaki a újonc vagy 6th year vet.), akkor nincs miről beszélni.
De tulajdonképpen nem ebben tér el a véleményünk, hanem a 2001-es időpontban. Mindegy, hogy 2004, vagy 2002, esetleg 2003. Én annyit állítottam, hogy a csapatnak a gerince megvolt abban a pillanatban, amikor Brady a pályára lépett. Ha nem is ugyanúgy, de hasonlóan ahhoz, ahogy a Seattle magja megvolt Wilson érkezésekor. Ez nem zárja ki azt, hogy utána ne lehetett volna - akár alapemberben is - váltás, fejlesztés, de az alapok megvoltak. És annak sincs jelentősége, hogy egy alapjátékos 1996-ban vagy 2001-ben jött-e a csapathoz. A Seattle-ben nem az számít, hogy Wilson érkezése előtt ki mennyivel jött, hanem az, hogy ott volt.
Tudod mit? Felejtsük el a neveket. Legyen az a kérdés, hogy egyetértünk-e abban, hogy Wilson és Luck más készültségi fokú csapatba érkezett, és abban, hogy Brady érkezése inkább a Seattle állapotaihoz hasonlított, mint a Colts-éhoz. Ha ebben nem értünk egyet, akkor az az én logikám szerint azt jelenti, hogy Brady beállt egy alapjaiban még nem kész csapatba és egyből SB-t tudott vele nyerni. Olyan teljesítménnyel, aminél a pályafutása alatt csak jobbat produkált később. Ezt a logikát - bármennyire is tisztelem Brady-t - nem tudom komolyan venni.peterk2005
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Mellékesen: régen láttam olyat, hogy egy 3-0-ás csapat, főleg, ha a Patriots, underdogként játszik egy 1-2-es együttes ellen. Most szinte mindenki ellenünk fogad...Egész jó érzés 😊LordTamasAmúgy nem értem, miért olyan egyértelmű Falcons ez. Jók-jók, de tele vannak sérülttel, semennyi előny nem elég nekik a győzelemhez, nálatok pedig folyamatosan fejlődik a csapat, a defense nagyon egyben van, az offense pedig javul, ráadásul az edzőjük egy fasz. Ami mellettük szól az a hazai ( dome ) pálya.
több mint 12 éve
Mellékesen: régen láttam olyat, hogy egy 3-0-ás csapat, főleg, ha a Patriots, underdogként játszik egy 1-2-es együttes ellen. Most szinte mindenki ellenünk fogad...Egész jó érzés 😊
több mint 12 éve
Nem te írtad, hanem Kyoabalu. (A postot mindkettőtöknek írtam, nem idézet/reply.)De tulajdonképpen nem ebben tér el a véleményünk, hanem a 2001-es időpontban. Mindegy, hogy 2004, vagy 2002, esetleg 2003. Én annyit állítottam, hogy a csapatnak a gerince megvolt abban a pillanatban, amikor Brady a pályára lépett. Ha nem is ugyanúgy, de hasonlóan ahhoz, ahogy a Seattle magja megvolt Wilson érkezésekor. Ez nem zárja ki azt, hogy utána ne lehetett volna - akár alapemberben is - váltás, fejlesztés, de az alapok megvoltak. És annak sincs jelentősége, hogy egy alapjátékos 1996-ban vagy 2001-ben jött-e a csapathoz. A Seattle-ben nem az számít, hogy Wilson érkezése előtt ki mennyivel jött, hanem az, hogy ott volt.
Tudod mit? Felejtsük el a neveket. Legyen az a kérdés, hogy egyetértünk-e abban, hogy Wilson és Luck más készültségi fokú csapatba érkezett, és abban, hogy Brady érkezése inkább a Seattle állapotaihoz hasonlított, mint a Colts-éhoz. Ha ebben nem értünk egyet, akkor az az én logikám szerint azt jelenti, hogy Brady beállt egy alapjaiban még nem kész csapatba és egyből SB-t tudott vele nyerni. Olyan teljesítménnyel, aminél a pályafutása alatt csak jobbat produkált később. Ezt a logikát - bármennyire is tisztelem Brady-t - nem tudom komolyan venni.

több mint 12 éve
Hehe, a híres 2000-es draft-ból például tud mondani valaki még egy játékost? Na jó, legyen Patrick Pass. Ő hetedik körös volt, rá még emlékszem is meccsekről.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Az a gáz, hogy csúsztatsz, márpedig a csúcsrajáratásnál igenis számít az az egykét év, 99 Faulk, 00 TB, 01 start, 02 BranchGrahamGivens ez Coltsbafordítva 12 Luck,Fleener,Allen,Hilton,Ballard,Brazzil és mondanám, hogy allin, de várjuk meg a szezon végét lehet half-allin lesz, de egyszer bejött. Písz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Megjegyzem, ha elfogadom amit mondtok, azaz, hogy egészen 2004-ig tartott az építkezés (már a gerinc kiépítése, hiszen akkor van szó), akkor a világ legfurcsább dinasztiája vagyok, (...)peterk2005Kérlek idézd be, ahol olyat írtam, hogy 2004-ig tartott az építkezés!
több mint 12 éve
Egy csapat gerincét nem húsz ember alkotja, hanem 8-10-12 ember. A többi "NFL csereszabatos". Vedd ki a mai Patriotsból Brady-t, Vollmer-t, Mankins-t, Ridley-t (határeset), Gronkowski-t, Wilfork-t, és (XXX - tegyél ide még 1-2 meghatározó neve). Ha ezek nincsenek - értsd csak "átlagos" van helyettük -, akkor a Patriots ugyanazzal a maradék negyven emberrel a rosteren egy középcsapat. Legjobb esetben. És tedd be ezt a nyolcat-tízet az NFL bármelyik másik rosterébe, és vidd oda melléjük. Belichicket. Elit csapat lesznek (de minimum elit közeli). Mondok két mostani csapatot, és válasszátok ki, hogy a 2001-es Patriots, amikor Brady idény közben beállt, melyik csapatra hasonlított jobban. (Hasonlított, nem egyezett. Nyilván teljes egyezés nem lehet a történtekben.) Az egyik a Seattle, a másik a Colts. Mindkettőbe tavaly érkezett egy-egy új irányító. Vessétek össze, hogy a két csapat mennyire volt "kész", mennyi meghatározó játékos volt a rosteren, aki ma is játszik akkor, amikor idejöttek. A Colts-ban segítek: Wayne, Castonzo és Mathis. Esetleg még Bethea, de csak mert régi motoros, nem azért, mert franchise kaliber. Kész. A Seattle? Soroljuk? 😊
A Ty Law, Bruschi, Jones, Vrabel, Hamilton, Seymour, McGinest, Faulk, Vinatieri, Brown, Branch, névsor szerintem ilyen alap. A Seattle sem öt éve építi az alapokat, ők is csak 1, max 2 évvel Wilson érkezése előtt rakták le a csapat alapjait. Mégis micsoda különbség volt abban, ahová Luck és ahová Wilson érkezett! A Pats-nél is bőven elég volt, hogy ott volt néhány kiváló játékos 2000 előttről, és ezekhez épített be Belichick még néhányat 2000-2001-ben.
Megjegyzem, ha elfogadom amit mondtok, azaz, hogy egészen 2004-ig tartott az építkezés (már a gerinc kiépítése, hiszen akkor van szó), akkor a világ legfurcsább dinasztiája vagyok, mert olyant még ember nem látott, hogy egy dinasztia akkor nyeri rogyásra magát, amikor még épül, és utána nem tud nyerni, amikor kiépült. 😊 És mondjuk akkor a 2001-2004 évek utáni nosztalgia is elég értelmezhetetlen, hiszen ki vágyna vissza a készből az épülőbe? 😊

több mint 12 éve
Ennek viszonylag egyszerű az oka: Brady egy kész csapatba érkezett (...)peterk2005Ha igaz lenne az állításod, akkor a 2000-es Pats Drew Bledsoe irányításával nem csak öt győzelmet szerez.
több mint 12 éve
Tök jó olvasni benneteket..peterk2005 most nincs igazad..
Brady nem egy kész csapatba ült bele, s vett át egy sikercsapatot Bledsoe-tól..
1999-ben a támadó oldalon szinte csak Brown és Simmons volt..Abban az évben draftoltuk Faulk-ot aki, abban az évben nem is játszott..A védelemben McGinest, Bruschi és Ted Jonhson volt az öreg..Ők mentek tovább..2000-ben jött a draftról Brady 199.ként, s építettük be a játékba Faulkot..2001-ben jött a draftról Seymour és Light..Ekkor kezdett összeállni a méltán híres fal Bledsoe és Brady előtt..Andruzzi, Compton, Light, Neal combóban..A Bruschi-Johnson LB pároshoz jött személyes kedvenceim Larry Izzo és Vrabel, majd Turner..
Az igazi dinasztia 2000-és 2004 között állt igazán össze..Ez pedig szinte egyedül BB-nek köszönhető..
2004-ig Brady előtt létrehoztak egy kifejezetten erős falat. Elkapóposzton megszerezték Brown mellé Branch-et és Givenst..Futó szekcióban kiforrta magát Faulk, s megszerezték Dillon-t és Cloud-ot..
A védelem csak erősödött..Ebben a három évben forrta ki magát a front7..Ekkor lett igazán meghatározó Seymour, Ty Warren, Bruschi, Vrabel, Izzo, TBC, majd a secondaryben Ty Law és Harrison..
Az építkezés az elmúlt 13 évben végig jelen volt..
2007 volt a csúcsév, csúcs számokkal, de már ott lehetett látni, hogy a D nagy öregjei már nem lesznek elegek, ezért folyamatosan újítani kellett..Nem véletlenül voltak jellemezőek 2007-től a folyamatos D draftok..A draft mindig 50-50 % lesz, főleg ha mindig 25-től fölfelé választhatsz..Nekünk a sec draftok nagyon nem jöttek be..
Most is látszik 2 éve, hogy igazából mit szeretnénk..
Egy igazán harapós, kifejezetten agresszív, pusztítós D-t ebből az állományból felépíteni nem lehetett, s fölöslegese is összehasonlítani a Bruschi érával..Talán idén látszik valami, abból az agresszióból, s nyomás lehetőségből, de inkább tudatos védekezésből, ami régen jellemző volt a D-re..Ez a D front7 az elmúlt 6 év legerősebbje az én véleményem alapján..Wilfork mellé Kelly nagyon jó választás volt..Vellano, Francis, Armstead pedig minőségi backup..Ninko nem egy sack király, de igenis a védelem vezére, aki mindenhol ott van..Chandler Jones pedig igenis hozza azt amit elvárunk tőle, nagyon masszívan..Nagyon jókat írnak kint róla..S most már nemcsak DEként..Buchanen kellemes meglepetés..A LB sor elég nagy, nagy potenciállal..Hightower lényegesen jobban játszik, főleg 34-ben, Collins egyre jobb, meghatározó játékos lesz...A secondary pofásodik..Talib minőségi, NFL top 10 corner..DMC ugyanez safetyben,,Arrington ugyanez nickel CB-ként..Dennard minőségi pótlás lett, s az újoncok sem tűnnek olyan szar húzásoknak..
Az O:
Igen Brady nem lesz fiatalabb..Látszik, hogy az elmúlt évek alapján egyre kisebb tehet akarnak a vállára rakni..Nem véletlenül volt a sok fiatal RB beépítése..De szerintem más csapatoknál nem annyira fontos az elkapásokra is képes RBek beépítése mint nálunk..Fontos, hogy Vereen és Bolden passzjátékban is simán megjátszható..Ridley pedig az elmúlt 6 év legjobb futója nálunk..Nincsenek hosszú passzok Moss óta? Igen..de nem is volt rá alkalmas ember..Ezért szűkült le a passz sáv a pálya középső harmadára..Mind Welker és mind a Gronkandez duó ezen a területen élt, lubickolt a rövid slot és screen passzokkal..DE ezért is bukott el a csapat rendre az elmúlt években a PO-ban..Mert ha ezt megfogták, s Bradyre egy kicsit nagyobb nyomást helyeztek, akkor meg is halt a NO1 támadógépezet..
Na ezért kellett a reboot..Igen a teljes..
Kellenek olyan elkapók, akik nem csak a pálya közepén tudnak elkapni..De persze jók a slot passzokban..Ezért lesz majd élvezet nézni a Dola&Edelman párost akik egyszerre lesznek a pályán, mert mindketten képesek a szélső elszakadásokra..A 2 újonc elkapó, Dobson és Thompkins pedig a sebességükkel és a védőiktól történő elszakadási képességeikkel már most megvettek engem..Évek óta nem volt 2 ilyen elkapónk..Lehet, hogy döcög még a labda, s van 1-2 drop..De ez csak egyre jobb lesz..Gronk visszajövetelével, pedig lehet domináns TE játék is..
Összegezve: Brady előtt nem rossz a fal..Van 3 minőségi futónk, akik elkapni is képesek.Van 5 WR-ünk akik nem csak a pálya közepén tudnak játszani, így végre jöhetnek néha a meglepetés játékok, s nem csak a screen passzok, Gronk visszajövetelével pedig csak erősödni tud a TE és egyben RZ játék.. Ez ezért nem olyan szar..
A védelem pedig lényegesen jobb, mint az elmúlt években..Végre le tudják húzni a rolót, ha muszáj..
Jah, hogy döcög a szekér? Hát igen..Veszítse el bármelyik top 10 NFL csapat az első 3-5 meccsén a top 3-5 emberét az O-ban, s kíváncsi leszek, hogy akkor hogy megy a pontgyártás..
A D megtesz amit tud, amire képes..Próbál, mindenkit 20 ponton, vagy mostanában inkább alatta tartani..
Ebben a csapatban igenis nagy potenciál van..S nem az elfogultságom mondatja ezt velem..Összeszokás & egészséges játékosok kellenek..Novemberben kezdődik az igazi foci..
Bocs, hogy hosszú voltam..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
A teljes támadórészleget a nulláról építette fel Weis (és Belichick) 2000-től kezdve. Támadófal, elkapók, futók, irányító. Troy Brown korábban csak 300-400 yardos elkapó volt, aki hét meccsen volt csak kezdő hét év alatt. A védelemben McGinest, Ty Law, Bruschi, Ted Johnson volt az a meghatározó négyes, aki már Belichick érkezése előtt is a csapatnál volt. Vrabel és Phifer 2001-ben, Bobby Hamilton 2000-ben érkezett. Seymourt 2001-ben draftolták. A többiek még később jöttek.Hmm.,, Ty Law, Bruschi, Jones, Vrabel, Hamilton, Seymour, McGinest, Faulk, Vinatieri, Brown... Hirtelen ezek jutottak eszembe. Ez még nem elég alapnak? 😉De azért azt be kell látnod, hogy az a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben. peterk2005Ez egyszerűen nem igaz.DoM
(Őszintén szólva olyan nehezebb mondanom, aki utána jött, és részese volt még a győzelmeknek. Banta Cain, Klecko és Asante Samuel neve ugrik csak most be. Vagy Samuel már később jött? Nem is tudom...)peterk2005
A Patriots dinasztia, a 2003-ban és 2004-ben SB győztes csapat bizony Belichick első három idénye során épült ki 2000-2002 között. Az alapok nagy része nem az azt megelőző néhány évben került oda.
több mint 12 éve
Na, akkor nem csak Kraft nyilatkozatának érdemes utána nézni, hanem az ilyen cikkekben leírt adatoknak is. 😊 Jó figyelmeztető. 😊A fontos az, hogy az elmúlt 6 év legproduktívabb Pats elkapójának kevesebbet ajánlottak, mint amit előtte Ochocinho kapott. Ha tényleg meg akarták volna tartani, akkor gondolod, hogy ennyit ajánlanak? peterk2005Ochocinco szerződése a trade után 3 évre 7 millió volt. Ez melyik univerzumban több, mint a 2 évre 10 garantált, plusz az 5-6 millió teljesítményfüggő bónusz?
szerk.: 6.35 helyett 7 millió volt a szerződés értéke (3 évre), amit a a trade után kötöttek.DoM

több mint 12 éve
Hmm.,, Ty Law, Bruschi, Jones, Vrabel, Hamilton, Seymour, McGinest, Faulk, Vinatieri, Brown, Branch... Hirtelen ezek jutottak eszembe. Ez még nem elég alapnak? 😉 Melyik nem volt ezek körül a csapatnál 2001-ben? (Fejből azért nem merem 100%-ra fogadni a listát.)De azért azt be kell látnod, hogy az a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben. peterk2005Ez egyszerűen nem igaz.DoM
(Őszintén szólva olyan nehezebb mondanom, aki utána jött, és részese volt még a győzelmeknek. Banta Cain, Klecko és Asante Samuel neve ugrik csak most be. Vagy Samuel már később jött? Nem is tudom...)

több mint 12 éve
De azért azt be kell látnod, hogy az a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben. peterk2005Ez egyszerűen nem igaz.
több mint 12 éve
A fontos az, hogy az elmúlt 6 év legproduktívabb Pats elkapójának kevesebbet ajánlottak, mint amit előtte Ochocinho kapott. Ha tényleg meg akarták volna tartani, akkor gondolod, hogy ennyit ajánlanak? peterk2005Ochocinco szerződése a trade után 3 évre 7 millió volt. Ez melyik univerzumban több, mint a 2 évre 10 garantált, plusz az 5-6 millió teljesítményfüggő bónusz?
szerk.: 6.35 helyett 7 millió volt a szerződés értéke (3 évre), amit a a trade után kötöttek.
több mint 12 éve
Elfelejtkezel az egy évvel korábbi alkuról. Welker három évre kért 24 milliót, nem kapta meg (állítólag 18 volt az ajánlat), helyette franchise tag szűk tíz millióért. Ezek után hogy a pékbe gondolta bárki (Wes-t is beleértve) komolyan, hogy egy évvel később majd a Pats ad neki két évre 12-14 millió garantáltat?! Majd két részletben kapja meg a (majdnem) 24-et?Ezt hol olvastad? Mert az én emlékeim szerint Welker kevesebbért ment Denverbe, mint amit itt adtak volna neki.GRAFIIgen, Kraft nyilatkozatát én is olvastam. 😊 Biztos, hogy az a le-authentikusabb, tekintettel a körülményekre? 😊
Az alábbi cikkben nem is azt a részt gondolom fontosnak,,ahol az ajánlat részleteit idézik. Az annyi amennyi (állítólag 2 év, 10 mllla + bónuszok). Szerintem a történetben nem is az a fontos, hogy a Denverhez képest mit ajánlottak. A fontos az, hogy az elmúlt 6 év legproduktívabb Pats elkapójának kevesebbet ajánlottak, mint amit előtte Ochocinho kapott. Ha tényleg meg akarták volna tartani, akkor gondolod, hogy ennyit ajánlanak? Egyébként a Sanders ajánlat sem arról szólt, hogy a Pats késtégbeesetten keresett volna egy Lloyd utódot. Eleresztették Llyoydot, majd a szokásos "fukar" Belickhick pénzt ajánlották a kinézett helyettesnek. Ami Belichicket és a Pats korábbi FA előéletét ismerve persze nem meglepő, beleillik a képbe. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ezúttal nem jött be. Szerintem.
Patriots’ Lowball Offer To Wes Welker Mystifying After Receiver Signs For Cheappeterk2005
Ninko az új szerződése után azt mondta, hogy fontos dolog a pénz természetesen, de a győzelem is számít és a Patriots-nak köszönhet mindent, fogalma sincs, hogy hol lenne ma, ha a Pats nem igazolja le.
Welker teljesen üzleti oldaláról fogta meg a dolgot - nagyon helyesen, semmi kivetnivaló nincs ebben. De ezek után ne hozzunk fel olyan érvet, hogy a Pats elmúlt hat évének legproduktívabb elkapója. Szegény Wes, annyira itt akart maradni. Nem, ő is leszarta az elmúlt hat évet. A szerződés üzleti alapon a jövőnek szól, a Pats-nek három évre megért volna legalább 20 milliót, ő a 22-t választotta. Üzleti szempontból mindenki helyesen döntött.
Sanders ügyben meg pont az történt, amit Wyatt leírt. Pofátlanul precízen kidolgozott ajánlat volt.
Nehezen, de kijutottál az igazság fényére!😀 😉A tavalyi Chiefs-ben egy 1/1 es, SB-t járt QB irányított? Bizonyára sokszor mondogatták, hej, ha a Bledsoe gyerek helyett lenne végre egy normális irányítónk, mindjárt más lenne a helyzet! Illetve, akkor most a Chifs esete is egy variáció, vagy az eredeti axiómádat ("Logikus, hiszen egy 1/1 kiválasztott nyilván nem érkezhet máshová, mint egy borzalmas csapatba." ) vegyem figyelembe?:ptomi-tomiEzzel megfogtál. 😀
De azért azt be kell látnod, hogy az a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben. És azt is, hogy Brady és PM/Brees/Rodgers, stb. győzelmi mutató arányában a különbség az első években van. Ha neked úgy jobban tetszik, akkor Brady már az első NFL passza eldobásakor HOF szinten játszott. Így jó? 😀peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Megállás nélkül hajtogatod, hogy Welker is belefért volna, vagy más nagynevű. Én közel sem vagyok ebben ennyire biztos, ráadásul csomó egyre dráguló szerződésünk van, így ha az átgörgethetőben kevesebbet hagyunk, jövőre járnánk sokkal szarabbul, és akkor lehet majd érzékeny búcsút venni fontos emberektől, aztán az is az FO hibája lenneWyattSzerintem belefért volna. Legalábbis nincs más infóm. Egész nyáron számolgattuk a cap helyzetet (a kinti Pats fórumon most is sticky), ahol folyamatosan követni lehetett a free capet. Belefért volna Welker is Amendola mellé. A hosszú távú szempontok pedig nála nem játszanak szerepet, hiszen 2, max 3 évről lett volna szó. Vagy akár 1-ről, ha úgy alakul, hogy nagyon meglett az utódja.

több mint 12 éve
A tavalyi Chiefs-ben egy 1/1 es, SB-t járt QB irányított? Bizonyára sokszor mondogatták, hej, ha a Bledsoe gyerek helyett lenne végre egy normális irányítónk, mindjárt más lenne a helyzet! Illetve, akkor most a Chifs esete is egy variáció, vagy az eredeti axiómádat ("Logikus, hiszen egy 1/1 kiválasztott nyilván nem érkezhet máshová, mint egy borzalmas csapatba." ) vegyem figyelembe?:ptomi-tomiEzzel megfogtál. 😀
De azért azt be kell látnod, hogy az a Pats az nem 2001-2004 körül épült ki, hanem az alapjai (a nagy része) igenis már odakerült az azt megelőző néhány évben. És azt is, hogy Brady és PM/Brees/Rodgers, stb. győzelmi mutató arányában a különbség az első években van. Ha neked úgy jobban tetszik, akkor Brady már az első NFL passza eldobásakor HOF szinten játszott. Így jó? 😀

több mint 12 éve
Szerintem meg bejött, megdrágítottuk a Pittsburghnek az elkapó megtartását erre az évre. Nekünk ha jön is jó, ha nem, akkor is, mert egy év múlva ingyen jöhet, ha majd kell, addig meg drágább a Steelersnek 😛

több mint 12 éve
Ezt hol olvastad? Mert az én emlékeim szerint Welker kevesebbért ment Denverbe, mint amit itt adtak volna neki.GRAFIIgen, Kraft nyilatkozatát én is olvastam. 😊 Biztos, hogy az a le-authentikusabb, tekintettel a körülményekre? 😊
Az alábbi cikkben nem is azt a részt gondolom fontosnak,,ahol az ajánlat részleteit idézik. Az annyi amennyi (állítólag 2 év, 10 mllla + bónuszok). Szerintem a történetben nem is az a fontos, hogy a Denverhez képest mit ajánlottak. A fontos az, hogy az elmúlt 6 év legproduktívabb Pats elkapójának kevesebbet ajánlottak, mint amit előtte Ochocinho kapott. Ha tényleg meg akarták volna tartani, akkor gondolod, hogy ennyit ajánlanak? Egyébként a Sanders ajánlat sem arról szólt, hogy a Pats késtégbeesetten keresett volna egy Lloyd utódot. Eleresztették Llyoydot, majd a szokásos "fukar" Belickhick pénzt ajánlották a kinézett helyettesnek. Ami Belichicket és a Pats korábbi FA előéletét ismerve persze nem meglepő, beleillik a képbe. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ezúttal nem jött be. Szerintem.
Patriots’ Lowball Offer To Wes Welker Mystifying After Receiver Signs For Cheap

több mint 12 éve
A 2001-es idény Super Bowlján a Patriots kezdőjében (támadók és védők) hét olyan játékos volt a 22-ből, aki Belichick érkezése előtt (2000) is a csapat tagja volt.Szerk.: a 2001-es év final rosterén 13 olyan játékos volt, ha jól számoltam, aki 2000 előtt a Pats tagja volt.