New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ők Hernandez védői: www.rankin-sultan.com/index.php Rankin és Sultan is ott van a teremben.
több mint 12 éve
ha úgy vesszük, akkor Ray Lewis is derékig benne volt egy kettős gyilkossági ügyben, aztán mégsem lett belőle semmi.slowmotionAzon el lehetne azért lamentálni, hogy mennyivel más Lewis ügyének lecsengése, ha már akkoriban is van twitter...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindre. Egyáltalán arra, hogy o a főnök es felelős az emberekért. A kérdésed közül teljesen mindegy melyik eredménye volt, a tény szomorú. Rátért nehány alternatív osvenyre a Patriot wayen az elmúlt időben, ami korábban elképzelhetetlen volt, gondolok itt az aranykorra elsősorban. Eddig komoly gond nem volt belőle.Bill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?DoM
El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Dallas Clark FA most? Tavaly a Tampa-ban nyomta, ezek szerint eleresztették?peterk2005Inkább David Thomas... sokoldalú, jó blokkoló és 1-2 meccs erejéig nálunk is "megvadult" elkapóként... Nem utolsó szempont, hogy ismerős arc/célpont Bradynek is.
több mint 12 éve
Jó ez az off-season... Pedig milyen szépen indult Brady szerződésével. Lehet Belichick altatLordTamasAkkor gyorsan nézzék meg Lloyd hulláját, hátha csak Belichick túl jól dolgozott 😉
több mint 12 éve
Ezt nem gondolhatják komolyan. 😊 Mármint a belső infó teljes hiányát. Az NFL tele van ligaszinten, csapatszinten és játékos szinten is volt rendőrökkel, FBI-osokkal, akik mindenféle security funkciókban dolgoznak, intézményvédelemtől testőrig. Kizárt, hogy ne legyenek jó füleseik legalább arról, hogy nagyjából merre tart az ügy. A letartóztatás módja és Krafték gyors lépése alapján elég valószínű, hogy Hörnivel szemben nem egyszerűen a nyomozás akadályozása a vád. Hogy aztán pontosan mi lesz, azt majd megtudjuk. Utána meg jön a szokásos utálatos amcsi celeb büntetőügy, amire megmondom őszintén, nem vagyok kíváncsi...u.i.:
Dallas Clark FA most? Tavaly a Tampa-ban nyomta, ezek szerint eleresztették?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A hírek szerint a Patriotsnál már múlt héten döntötte: amint letartóztatják Hernandezt, azonnali kirúgják. Rapoport most azt írja, hogy nincs a Patsnek semmilyen "insider" infója az ügyről.
több mint 12 éve
Bill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?
El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
több mint 12 éve
Bill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Adios Hernando: patspropaganda.com/post/53940499588/adios-hernandoI’ve always thought Gronkowski was the more valuable of the two, due to his ability to dominate in both blocking and receiving. Hernando was the icing on the cake, the matchup nightmare who forced teams to choose whether to play him as a tight end or a receiver.
több mint 12 éve
Páros lábbal fejbe... Szeretnék úgy emlékezni Hörnire, mint aki az új szerződése után könnyes szemmel adományozott a mrya kraft alapítványnak....
Waiver pickup ezzel a fizuval?😀
több mint 12 éve
jimmy wilsonSzerintem kisikálják a szarból, bűzleni fog egész életében emiatt, de játszani fog.Legfeljebb jobban megválogatja majd a barátait.aztecén ebben nem hiszek azért. Komolyabb balhé ez mint az átlagos "kölcsönösen megagyaljuk egymást az asszonnyal" (félreértések elkerülése végett NEM verünk nőt), "fegyverrel hadonászunk", "összeverekedünk a kidobókkal" c. történetek. Még Vick-nek is a kutyás balhé után kegyetlenül nehéz volt, pedig azok "csak" (nem, állatot SEM bántunk) kutyák voltak, de olyanok végképp nem rohangálnak az NFL-ben, akik gyilkosságban való ilyen-olyan részvétel miatt voltak a hűvösön.Amadeus91
több mint 12 éve
ha úgy vesszük, akkor Ray Lewis is derékig benne volt egy kettős gyilkossági ügyben, aztán mégsem lett belőle semmi.Szerintem kisikálják a szarból, bűzleni fog egész életében emiatt, de játszani fog.Legfeljebb jobban megválogatja majd a barátait.aztecén ebben nem hiszek azért. Komolyabb balhé ez mint az átlagos "kölcsönösen megagyaljuk egymást az asszonnyal" (félreértések elkerülése végett NEM verünk nőt), "fegyverrel hadonászunk", "összeverekedünk a kidobókkal" c. történetek. Még Vick-nek is a kutyás balhé után kegyetlenül nehéz volt, pedig azok "csak" (nem, állatot SEM bántunk) kutyák voltak, de olyanok végképp nem rohangálnak az NFL-ben, akik gyilkosságban való ilyen-olyan részvétel miatt voltak a hűvösön.Amadeus91
nem adott, mert OJ 15 éve visszavonult már, amikor megölte az asszonyt meg a csávóját.de olyanok végképp nem rohangálnak az NFL-ben, akik gyilkosságban való ilyen-olyan részvétel miatt voltak a hűvösön.Amadeus91OJ Simpson példája még adott 😛Höri
gyilkosság után nem rohangászik senki az NFL-ben, mert azért 3-5(-10) év kihagyás elvesz annyit a képességekből, hogy camp rosterre se férjen be a játékos.
a legutóbbi player, aki hasonló cipőben volt, az Donte Stallworth vala, de az ő esetében azért enyhített az ítéleten, hogy az áldozat sem éppen lámpával védett zebrán korzózott át az úton. nem is murder volt a besorolás, hanem vehicular manslaughter.
több mint 12 éve
JogosBíróság olyat sosem mond,hogy "ártatlan". Az ítélet bűnös vagy nem bűnös 😛undisputedlyÉs utána kiderül hogy ártatlan. Mekkora lenneWesterHolnap este tízig lehet waiver claimet benyújtani Hernandezért. 😊 Vajon lesz olyan csapat, amelyik lecsap rá? 😛DoMBengals 😀ThundersNFL
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
de olyanok végképp nem rohangálnak az NFL-ben, akik gyilkosságban való ilyen-olyan részvétel miatt voltak a hűvösön.Amadeus91OJ Simpson példája még adott 😛
több mint 12 éve
Szerintem kisikálják a szarból, bűzleni fog egész életében emiatt, de játszani fog.Legfeljebb jobban megválogatja majd a barátait.aztecén ebben nem hiszek azért. Komolyabb balhé ez mint az átlagos "kölcsönösen megagyaljuk egymást az asszonnyal" (félreértések elkerülése végett NEM verünk nőt), "fegyverrel hadonászunk", "összeverekedünk a kidobókkal" c. történetek. Még Vick-nek is a kutyás balhé után kegyetlenül nehéz volt, pedig azok "csak" (nem, állatot SEM bántunk) kutyák voltak, de olyanok végképp nem rohangálnak az NFL-ben, akik gyilkosságban való ilyen-olyan részvétel miatt voltak a hűvösön.
több mint 12 éve
Bíróság olyat sosem mond,hogy "ártatlan". Az ítélet bűnös vagy nem bűnös 😛És utána kiderül hogy ártatlan. Mekkora lenneWesterHolnap este tízig lehet waiver claimet benyújtani Hernandezért. 😊 Vajon lesz olyan csapat, amelyik lecsap rá? 😛DoMBengals 😀ThundersNFL
több mint 12 éve
Szerintem kisikálják a szarból, bűzleni fog egész életében emiatt, de játszani fog.Legfeljebb jobban megválogatja majd a barátait.aztecSzerintem meg pont, hogy otthagyják a szarban.
több mint 12 éve
isváltoznak az idők, azóta már a Lions lett a börtönválogatottslowmotionHolnap este tízig lehet waiver claimet benyújtani Hernandezért. 😊 Vajon lesz olyan csapat, amelyik lecsap rá? 😛DoMBengals 😀ThundersNFL
több mint 12 éve
Szerintem kisikálják a szarból, bűzleni fog egész életében emiatt, de játszani fog.Legfeljebb jobban megválogatja majd a barátait.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
változnak az idők, azóta már a Lions lett a börtönválogatottHolnap este tízig lehet waiver claimet benyújtani Hernandezért. 😊 Vajon lesz olyan csapat, amelyik lecsap rá? 😛DoMBengals 😀ThundersNFL
több mint 12 éve
Ilyenkor egyébként a garantált tételek benne maradnak a sapkában, vagy ez szerződéstől függ, pl. ha valaki köztörvényes bűncselekményt követ el, akkor ugranak a garantált tételek is?somoskovig2014-ben 7.5 millióról van szó, ami bentragadt. Elvileg szerződésszegés címen vissza lehet követelni a már kifizetett részét, plusz szerződésszegés címén az NFL törölheti a sapkából ezeket a tételeket. Azt, hogy ennek mennyi az átfutási ideje, nem tudom. Feltételezem, hogy "bűnös" ítélet kell majd hozzá. 2013-ban "csak" 2.5 millió a cap hit. Ez nem véágja földhöz a Patset igazolásoknál, ha akarnak hozni helyette valakit (bár szerintem semmi szükség igazolni).
több mint 12 éve
Ja, egyébként most lenne igazán szép a bosszú, Manning megkapta Welkert, akkor Brady-nek jár Dallas Clark. 😊 Mondjuk a két játékos már kicsit eltérő fázisában van a karrierjének, de sebaj. 😊
több mint 12 éve
Ilyenkor egyébként a garantált tételek benne maradnak a sapkában, vagy ez szerződéstől függ, pl. ha valaki köztörvényes bűncselekményt követ el, akkor ugranak a garantált tételek is?