New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?Wirtschaftsteil
Nem bambultál be.DoM
van magyar félautomata?
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 48 300 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ez jo, akkor siman lehet, hogy bekoptek a haverjai, vagyis eppenseggel rakenik az egeszet. Nem lepne meg. Szerintem meg sok erdekesseg fog kiderulni a kovetkezo napokban, hetekben.

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 183 — Jó ötletnek tűnt!
Nagyon kíváncsi leszek a miértre.
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
Sztem a gyilkosságon épelméjű ember nem nevet...

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?Wirtschaftsteil
Nem bambultál be.
több mint 12 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...Bazzani
Nem ugyanaz a kávéház egy DUI vagy kocsmai bunyó, mint egy gyilkosság.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Ennyire bebambultam, vagy tényleg azt mondták, hogy "Hungarian semi-automatic relief"?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Talán ki fog derülni.
Nem vagyok nagy Pats fan de nagyon sajnálom ezt az egészet. Rajtunk mindig csak nevetnek a sok ügy miatt én nagyon nem tudok ezen nevetni...

több mint 12 éve
GhostLead New England Patriots 295
Akkor dobok hátast ha gyilkosság lesz a vád... 😕ThundersNFL
az lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
Rettentően elkeserít ez a dolog! 😕(((((((((((((((((((((
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
az lett 😕
hihetetlen, hogy mennyire nem tudják értékelni néhányan azt amit csak a foci miatt kaptak. Ingyen egyetem, pénz, ünnepelt sztárság. Persze van ennek is árny oldala, de hát basszus mindene megvolt.
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyokHabi
Fénykép van róla fegyverrel a kezében. IOlyan információk szerepelnek a tényállásban ami olyan embertől származhat aki egy autóban ült vele. Ezek alapján valószínű,hogy ő a gyilkos. Még leírni is szörnyű.
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az lett 😕
Nagyon régóta hatalmas kedvencem, mérhetetlenül csalódott vagyok

JT Daniels fan
több mint 12 éve
 www.csnne.com/page/live-video

Hernandeznek kb. minden lépését rekontstruálták.

Police have #Hernandez on tape w firearm and saying "you can't trust anyone anymore" before picking up Lloyd.
több mint 12 éve
Emberölés a vád.
Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.undisputedly
Aaron Hernandez charged with murder and five gun-related charges; pleads not guilty.

Schefti
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 924 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Emberölés a vád.
Várható volt, miután 9 rendőr vonult ki érte.
több mint 12 éve
Ők Hernandez védői:  www.rankin-sultan.com/index.php

Rankin és Sultan is ott van a teremben.DoM
remélem a magyar jogászlányok fotogénebbek, különben bajban vagyok.
több mint 12 éve
Ők Hernandez védői:  www.rankin-sultan.com/index.php

Rankin és Sultan is ott van a teremben.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
ha úgy vesszük, akkor Ray Lewis is derékig benne volt egy kettős gyilkossági ügyben, aztán mégsem lett belőle semmi.slowmotion
Azon el lehetne azért lamentálni, hogy mennyivel más Lewis ügyének lecsengése, ha már akkoriban is van twitter...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Bill korlátlan (telj-) hatalmában hozhat változást az ugy ?

El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?DoM
Mindre. Egyáltalán arra, hogy o a főnök es felelős az emberekért. A kérdésed közül teljesen mindegy melyik eredménye volt, a tény szomorú. Rátért nehány alternatív osvenyre a Patriot wayen az elmúlt időben, ami korábban elképzelhetetlen volt, gondolok itt az aranykorra elsősorban. Eddig komoly gond nem volt belőle.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Dallas Clark FA most? Tavaly a Tampa-ban nyomta, ezek szerint eleresztették?peterk2005
Inkább David Thomas... sokoldalú, jó blokkoló és 1-2 meccs erejéig nálunk is "megvadult" elkapóként... Nem utolsó szempont, hogy ismerős arc/célpont Bradynek is.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 471 — #neverpunt
Jó ez az off-season... Pedig milyen szépen indult Brady szerződésével. Lehet Belichick altatLordTamas
Akkor gyorsan nézzék meg Lloyd hulláját, hátha csak Belichick túl jól dolgozott 😉

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt nem gondolhatják komolyan. 😊 Mármint a belső infó teljes hiányát. Az NFL tele van ligaszinten, csapatszinten és játékos szinten is volt rendőrökkel, FBI-osokkal, akik mindenféle security funkciókban dolgoznak, intézményvédelemtől testőrig. Kizárt, hogy ne legyenek jó füleseik legalább arról, hogy nagyjából merre tart az ügy. A letartóztatás módja és Krafték gyors lépése alapján elég valószínű, hogy Hörnivel szemben nem egyszerűen a nyomozás akadályozása a vád. Hogy aztán pontosan mi lesz, azt majd megtudjuk. Utána meg jön a szokásos utálatos amcsi celeb büntetőügy, amire megmondom őszintén, nem vagyok kíváncsi...

u.i.:
Dallas Clark FA most? Tavaly a Tampa-ban nyomta, ezek szerint eleresztették?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
A hírek szerint a Patriotsnál már múlt héten döntötte: amint letartóztatják Hernandezt, azonnali kirúgják. Rapoport most azt írja, hogy nincs a Patsnek semmilyen "insider" infója az ügyről.
több mint 12 éve

El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.gabtsi
A draftolására gondolsz, hogy egyáltalán miért volt a boardon vagy arra ahogy Belichick az öltözőt, játékosokat kezeli általánosságban (szerk.) ahol ilyen megtörténhet?
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

El nem tudom képzelni mennyire kínos lehet ez a story Kraftnek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Adios Hernando:  patspropaganda.com/post/53940499588/adios-hernando

I’ve always thought Gronkowski was the more valuable of the two, due to his ability to dominate in both blocking and receiving. Hernando was the icing on the cake, the matchup nightmare who forced teams to choose whether to play him as a tight end or a receiver.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Páros lábbal fejbe...
Szeretnék úgy emlékezni Hörnire, mint aki az új szerződése után könnyes szemmel adományozott a mrya kraft alapítványnak....

Waiver pickup ezzel a fizuval?😀