New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
De miért vártak eddig?laccoo74nem érkezett meg időben az összes tévétársaság kamerája
több mint 12 éve
twitter.com/MassStatePolice/status/349882856383848448

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mondtam én, ha megjön David Caruso, kő kövön nem marad.StezGrissomot se hagyd ki...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Mondtam én, ha megjön David Caruso, kő kövön nem marad.
több mint 12 éve
ja itt csücsülök, de csak most frissítette be, de töröltem - off

több mint 12 éve
JómunkásemberekDe miért vártak eddig?laccoo74nyomoztak 😮Höri
több mint 12 éve
Goodell közben kicsit sem képmutató ám.Ne bűnözzetek, meg ne okozzatok sérülést a meccsen, de ha utóbbi megtörténik, akkor biztos le lehet tölteni az nfl.comról róla képet, előbbivel kapcsolatban meg az NFL Networkön épp megy a végtelenített szalag az egy perces letartóztatásról...
(A drága védőügyvédek olyan jól informáltak voltak, hogy Hernandez egyáltalán nem várta a dolgot, félmeztelenül nyitott ajtót, egy pólót is már megbilincselve húztak rá)

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
De miért vártak eddig?
több mint 12 éve
Na, nem mondom, hogy hiányzott ez a hírWyattEgyütt érzek veled... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve

több mint 12 éve
RT @BostonGlobe Aaron Hernandez was just led out of his home in North Attleborough in handcuffs by law enforcement officials, and put into a police vehicle.
több mint 12 éve
Nem mindegy, miben bűnös 😊 Mondjuk jó lenne, ha lassan már lezárulna ez az egész

több mint 12 éve
Aki szökni próbál, az valamiben bűnös is. Szerintem nem azért kezdtek futni, mert éppen volt náluk egy gramm fű.
De hát majd hívják David Carusot, aki úgy is fényt derít minden titokra. 😀
több mint 12 éve
Hát nemtom srácok.... Itt egy focistáról meg a haveri köréről van szó, nem pedig jól képzett, intelligens fehérgallérosokról. Egy politikusról, bankárról, nagyvállalkozóról el tudom képzelni, hogy egyrészt ő maga elég intelligens ahhoz, hogy amint tudomására jut, hogy esetleg belerántódhat valami sz*rba, akkor azonnal konzultál profi jogászokkal - eleve van konstansan ilyen csapata -, és nagyon kiszámítottan azonnal lép. De ezek focisták, és ahogy az eddig focista ügyek lejöttek nekem, ezekben a körökben azért nem ez a módi. Ezeknek a srácoknak nincs a telefonkönyvében valamelyik elit firm elit partnerének 24 órás telefonszáma. Ezeknek pénzük van, úgyhogy a végén ilyenek védik őket, de a balhé idején mennek a saját fejük után.Abban, hogy szökni próbáltak, semmi meglepő nincs.
Eleve az, hogy az első alkalommal állítólag Hörni lakásából próbált a másik kettő megszökni, nekem nem arra utal, hogy olyan nagyon jogilag szofisztikált módon próbáltak az elején viselkedni. Aztán persze ki tudja....peterk2005
Abban a közegben, ahonnan ők jöttek, és felnőttek valószínűleg ez lehet a mindennapos gyakorlat.
több mint 12 éve
Hát nemtom srácok.... Itt egy focistáról meg a haveri köréről van szó, nem pedig jól képzett, intelligens fehérgallérosokról. Egy politikusról, bankárról, nagyvállalkozóról el tudom képzelni, hogy egyrészt ő maga elég intelligens ahhoz, hogy amint tudomására jut, hogy esetleg belerántódhat valami sz*rba, akkor azonnal konzultál profi jogászokkal - eleve van konstansan ilyen csapata -, és nagyon kiszámítottan azonnal lép. De ezek focisták, és ahogy az eddig focista ügyek lejöttek nekem, ezekben a körökben azért nem ez a módi. Ezeknek a srácoknak nincs a telefonkönyvében valamelyik elit firm elit partnerének 24 órás telefonszáma. Ezeknek pénzük van, úgyhogy a végén ilyenek védik őket, de a balhé idején mennek a saját fejük után.Eleve az, hogy az első alkalommal állítólag Hörni lakásából próbált a másik kettő megszökni, nekem nem arra utal, hogy olyan nagyon jogilag szofisztikált módon próbáltak az elején viselkedni. Aztán persze ki tudja....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
ez egy fehér kisváros, rögtön betalálták...

több mint 12 éve
Állítólag egy ideje már a házát sem hagyta el, mondjuk, ha bevásárolni menne, abból is címlap lenne.Mit vett, miért vette stb...Kíváncsi vagyok, a szomszédai hogy értékelik a felhajtást.Nem tűnik egy bicskás környéknek, szerintem nem nagyon örülnek az "ingyen reklámnak".
több mint 12 éve
Hallgatás, beleegyezés?laccoo74marhaság, ha most aszondom lógsz nekem egy millával és nincs papírunk, te meg elkezdesz hadoválni, abból még kilehet hozni valamit. Vagy cáfolsz, de már akkor is mondtál valamit, vagy nem mondasz semmit, s akkor csak a te állításod lóg a levegőben.
ögyébként, pont ide passzoló (mármint játékosok vs. slepp) Vipertől:

több mint 12 éve
Hallgatás, beleegyezés?
több mint 12 éve
Nyilván mondták neki - legyen okos, azt varrjon bőrt a fogára.Amúgy, csak nekem tűnik furcsának, hogy Hernandez az egész ügy kirobbanása óta egy árva szót sem szólt?Nyilván megmondták neki, h kussoljon, ez még semmit nem jelent. (persze ettől még finoman szólva is necces a szitu😊Szesze
Nem védte magát, nem bizonygatta az ártatlanságát.laccoo74

több mint 12 éve
Amúgy, csak nekem tűnik furcsának, hogy Hernandez az egész ügy kirobbanása óta egy árva szót sem szólt?Nyilván megmondták neki, h kussoljon, ez még semmit nem jelent. (persze ettől még finoman szólva is necces a szitu😊
Nem védte magát, nem bizonygatta az ártatlanságát.laccoo74
több mint 12 éve
Amúgy, csak nekem tűnik furcsának, hogy Hernandez az egész ügy kirobbanása óta egy árva szót sem szólt?Nem védte magát, nem bizonygatta az ártatlanságát.