New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Ó pedig már eszembe jutott mikor a Rém rendes családban kutyaházat építenek, WC-vel, meg mozgássérült feljáróval...

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
"NFL Network reporting that's a doll house, not a dog house."

Csak egy újabb slow news day... Twitteren élő eredménykövetés megy a most zajló házkutatásról a nagy kinti zsurnaliszták között, nevetséges

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Detectives now searching the doghouse out back of Hernandez house.

At the risk of making light of a serious situation, how jealous is the search dog going to be when he has to search that massive dog house?
😂
több mint 12 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Tebow berakják Brady helyett qbnak, ő meg megy kifele TEnek mert így a jó, majd pedig az SBn megverjük a friscot sok-0ra és Timet megválasztják az év offense Tebowjánal

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 218 — #NoStress
Egy a lényeg: a PO-ba már Tebow-val megyük.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Jelentem, Putyin amnéziás lett!
Azt nyilatkozta, hogy sem Kraftra, sem bajnoki gyűrűre nem emlékszik!

Afotós meg mehet majd nyaralni Szibériába!laccoo74
Befosott Hernitől, rájött, hogy nem érdemes szívózniaWyatt
Haha jó vicc, vagy Kraft szívózása után Putyin odacsörgött Amerikába, ahol fél nap múlva Hörni belekeveredik egy gyilkosságba és el is meszelik.
Aztán holnap meg Kraft kap egy SMS-t, hogy Tom lesz a következő. 😀

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Befosott Hernitől, rájött, hogy nem érdemes szívózniaWyatt
Putyin több danos cselgáncsmester, nem félős gyerek. Bárkinek einstandolja a gyűrűjét.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Közben az első támogató már szakított is Hernandezzel.
A CytoSport táplálékkiegészítő gyártó azonnali hatállyal szerződést bontott.
Bármi is lesz az ügy vége,érzékeny veszteségek várhatóak bevételi oldalon.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Afotós meg mehet majd nyaralni Szibériába!laccoo74
Befosott Hernitől, rájött, hogy nem érdemes szívóznia

több mint 12 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Viszont úgy néz ki ha sittre megy akkor is jár neki a fizetése garantált része, és a sapkát is terheli ha jól értem:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pykzzvxmgyglnkzpuaqj
Examining Aaron Hernandez's New England Patriots contract
Aaron Hernandez's contract with the New England Patriots does not include a "failure to perform" clause, Ian Rapoport reported. What does that mean for Hernandez if he faces eventual legal troubles?

Grat az ügynökének 😀

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Egyébként az ABC-re ne hallgassatok Hörni témában, minden amit lehoztak eddig Bréking nyúzként az egy rakás hazugság volt és ezt vette át az ESPN is becuppanva. A végén még Hörni lesz Dexter....

JT Daniels fan
több mint 12 éve

De, ha annyira fontos neki, majd csináltatok egy másikat!
Á, nem fontos,Kinder tojásban találtam! 😀
több mint 12 éve

Afotós meg mehet majd nyaralni Szibériába!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap tweetje Hernandez ügyben Seth Meyerstől, a Saturday Night Live főírójától :

I bet Aaron Hernandez keeps refreshing ESPN.com to see if he's been arrested yet.
több mint 12 éve
és itt a legfrissebb infó...

Asked Attleboro Clerk ab Aaron Hernandez arrest warrant: "We have not seen or heard of any [paperwork] on the way, no."

az ESPN is óriási öngólt lőtt, lehozták breaking news-ként, hogy warrant issued, most meg már órák óta csak az a cikk van kint, hogy warrant near

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 648 — Grady Judd fan
Állítólag még sincs letartóztatási parancs.
Cbsnews szerint legalábbis.undisputedly
most már van. az ABC News szerint.deyell
pontosítsunk:
@AdamSchefter

Police issue arrest warrant for obstruction of justice for Aaron Hernandez, per multiple media reports

Update: Police have prepared arrest warrant for Patriots TE Aaron Hernandez for obstruction of justice, per ABC News.

erről beszélek... az elméletileg egy hír, hogy a rendőrség vagy kiadta vagy nem adta ki a letartóztatási parancsot, nem hogy "valószínűleg kiadja", "mindjárt kiadja", "már szinte kiadta", "épp most szövegezik", satöbbi...jjncaa
Pont pár napja méltattam Adam Shitfej munkásságát az ilyen elhamarkodott szenzációhajhász "first" jelentések miatt. Ami az ő ujjából jön az még csak nem is 50-50.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
mert én frissítem a bowl.hu-s twitter- és facebook-csatornát, szóval a korábbiaknál jobban követem a híreket

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
pontosítsunk:
@AdamSchefter

Police issue arrest warrant for obstruction of justice for Aaron Hernandez, per multiple media reports

Update: Police have prepared arrest warrant for Patriots TE Aaron Hernandez for obstruction of justice, per ABC News.

erről beszélek... az elméletileg egy hír, hogy a rendőrség vagy kiadta vagy nem adta ki a letartóztatási parancsot, nem hogy "valószínűleg kiadja", "mindjárt kiadja", "már szinte kiadta", "épp most szövegezik", satöbbi...jjncaa
mostanában ezek a dolgok nagyon a bögyödben vannak.
több mint 12 éve
nDRo New England Patriots 1 593
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000213802/article/no-arrest-warrant-issued-in-odin-lloyd-homicide-investigation
Még nem érkezett semmilyen letartóztatási parancs.
pontosítsunk:
@AdamSchefter

www.nfl.com/news/story/0ap1000000213802/article/no-arrest-warrant-issued-in-odin-lloyd-homicide-investigation

Japp.
Korábban mondtam már, hogy én max akkor kezdek pánikolni, mikor már hivatalosan begyanúsítják.
Nevetséges, hogy mennyi kamu "report" születik ebben az ügyben.Gyulus
Mondjuk ha letartóztatják sem biztos, hogy vádat is emelnek ellene. Bár az elmondott "bizonyítékok" alapján lehetséges. Miért nem tud ez is csak kurvázni meg piálni uborkaszezonban mint az összes többi?
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Még nem érkezett semmilyen letartóztatási parancs.
pontosítsunk:
@AdamSchefter

Japp.
Korábban mondtam már, hogy én max akkor kezdek pánikolni, mikor már hivatalosan begyanúsítják.
Nevetséges, hogy mennyi kamu "report" születik ebben az ügyben.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Addig amíg nem BB-t sittelik, addig nem izgulok (Magamat sajnálom, mert Hörnit szerettem, de aki hülye...)!!!

Nem is baj, ha nincs Tomnak első számú elkapója, mert már sokszor így is Wes-t erőltette akkor is, ha nem volt a legjobb helyzetben, míg mások totál üresen voltak. 2006-ban legalább nem lehetett tudni, hogy mire készüljenek a védők, meg remélem több lesz a futás is!!!Egon
Szerintem viszont semmivel nem lesz másabb idén. Ja de, Welkert ezentúl Amendolának hívjuk majd 😊

több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 219 — Saints GM
Addig amíg nem BB-t sittelik, addig nem izgulok (Magamat sajnálom, mert Hörnit szerettem, de aki hülye...)!!!

Nem is baj, ha nincs Tomnak első számú elkapója, mert már sokszor így is Wes-t erőltette akkor is, ha nem volt a legjobb helyzetben, míg mások totál üresen voltak. 2006-ban legalább nem lehetett tudni, hogy mire készüljenek a védők, meg remélem több lesz a futás is!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
pontosítsunk:
@AdamSchefter

erről beszélek... az elméletileg egy hír, hogy a rendőrség vagy kiadta vagy nem adta ki a letartóztatási parancsot, nem hogy "valószínűleg kiadja", "mindjárt kiadja", "már szinte kiadta", "épp most szövegezik", satöbbi...

---
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
jaja, nagyon utálom ezt, mikor a híraszályban néha történik egy nagyobb volumenű dolog, aztán a tévétársaságok azon versenyeznek, hogy ki közli le először az ezzel kapcsolatos bombahírt (aminek természetesen egyenes következménye, hogy néha már azelőtt megteszik ezt, hogy lett is volna valami)...jjncaa
Vagy valóban jó volt a füles, amiről a konkurencia lemaradt, ezért kitalálja, hogy kamu az egész és hitelteleníti az ellenlábást. Most is erről lehetett inkább szó. A nap végén viszont csak az marad meg, hogy a hülyék farkast kiáltottak.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
most már van. az ABC News szerint.

internal primates forever