New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag még sincs letartóztatási parancs.jaja, nagyon utálom ezt, mikor a híraszályban néha történik egy nagyobb volumenű dolog, aztán a tévétársaságok azon versenyeznek, hogy ki közli le először az ezzel kapcsolatos bombahírt (aminek természetesen egyenes következménye, hogy néha már azelőtt megteszik ezt, hogy lett is volna valami)...
Cbsnews szerint legalábbis.undisputedly
Hernandez számára meg innen már akkor se lenne visszaút, ha tisztázzák, ahogy az angol mondja, "the damage is done"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Állítólag még sincs letartóztatási parancs.Cbsnews szerint legalábbis.
több mint 12 éve
OFF: A bolond Gators játékosok között azért van azért gyémánt is: Percy Harvin. aztecHarvin mondjuk ugyanolyan bolond volt a főiskolában, Childress a draftolása előtt még a nagymuterjával is elbeszélgetett, hogy mi baj van a gyerekkel, és maga a nagyi mondta, hogy "neki kell kezelésbe vennie" ["you gotta handle him"]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sütianap a fejét. 😊MedvepapadesutianapKicsit lemaradtam az események elejérő. Ugye ez a Lloyd akit megöltek nem az exPats WR?Bazzaninem.winston
nem modhattyátok hogy nem mondtam meg, a csevegőbe írtam, - Bom Tredy áll az oldalvonalnál és sír................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
sütianap a fejét. 😊desutianapKicsit lemaradtam az események elejérő. Ugye ez a Lloyd akit megöltek nem az exPats WR?Bazzaninem.winston
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
deKicsit lemaradtam az események elejérő. Ugye ez a Lloyd akit megöltek nem az exPats WR?Bazzaninem.winston

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Kicsit lemaradtam az események elejérő. Ugye ez a Lloyd akit megöltek nem az exPats WR?Bazzaninem.
több mint 12 éve
Kicsit lemaradtam az események elejérő. Ugye ez a Lloyd akit megöltek nem az exPats WR?
több mint 12 éve
Több mindentől is függ, de azzal már biztosan számolhatnak a Pats fanok,hogy magától a ligától jön a felfüggesztés, még akkor is,ha itt megáll az ügy. Pacman vagy bigben például úgy kapott eltiltást,hogy el sem ítélték őket. Az tehát szinte biztos,hogy több meccses eltiltás jön, és ez a minimum.Hernandez ellen állítólag kiadták az elfogatóparancsot.hogy néz ki abban az államban erre a jogszabály? Szövetségi van rá? Mennyi jár ezért?Amadeus91
A vád: az igazságszolgáltatás munkájának akadályozása!laccoo74
Olyan forgatókönyv is létezik,mint Ray esetében, akit szintén emberölési ügyben volt "érdekelt", és csak azért nem kapott ténylegesen letöltendőt,mert vallott másokra...
Maga az akadályoztatás már években mérhető tétel, szóval ha nem sikerül kimosniuk a Ropes & Gray embereinek, akkor kemény évei lesznek. Maga a telefon összetörése, a kamerák felvételeinek megsemmisítése, és a tény,hogy takarító brigádot rendeltek a házhoz (!) elég gyanús...
Amennyiben ennél is tovább megy a dolog, akkor nyilván egy jó időre vége a karrierjének(kb örökre).
Már így is nemkívánatos személy a Gillette-ben, ugyanis igazak a hírek, és tényleg megmondták neki a stadionban,hogy jobb lesz ha távozik.
több mint 12 éve
OFF: A bolond Gators játékosok között azért van azért gyémánt is: Percy Harvin. Ezek után simán kinézem a stábból, hogy Hernandez tisztázásáig - mert nagyon remélem, hogy a kicsit IQ-ban visszamaradt vagy csak barátokat rossz helyen kereső srácot már láthatjuk szeptemberben az NFL-ben játszani -az all-round player Tebow-t kezdik átképezni, hogy TE legyen.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Az igazságszolgáltatás akadályozását nem kell még véglegesnek tekinteni. Azok alapján amit eddig írtak az újságok, hogy mennyi féleképpen próbálta eltüntetni a nyomokat elképzelhető, hogy ezzel csak kiemelik az utcáról, hogy a nyomozás további menetét ne befolyásolja, aztán még eldől, hogy milyen köze volt Lloyd halálához. Szökés, menekülés veszélyét is említették már. A sok "tényből" amit az elmúlt napokban lehetett olvasni, kb. ez az obstruciton of justice a legkedvezőbb, amivel szembenézhet Hernandez. Még közel sincs vége ezzel szerintem.
több mint 12 éve
Hernandez ellen állítólag kiadták az elfogatóparancsot.hogy néz ki abban az államban erre a jogszabály? Szövetségi van rá? Mennyi jár ezért?
A vád: az igazságszolgáltatás munkájának akadályozása!laccoo74
több mint 12 éve
Látod, pont ezt mondtam, állítgatás nélkül, csak egy általánosító kifejezésre reagáltam. Az ha valaki egy rakás szar ember, árulhat bármit rózsavíztől, xanaxon keresztül crack kokainig, akkor is az marad ami: szar ember. És nem tudom hogy jön ide hogy én dílereket meg szeszcsempészeket védek, mikor ilyet soha nem tetttem se írásban, se gyakorlatban.Itt nem közvetlenül a fűről van szó, hiába próbálod úgy beállítani... Lehet, hogy egy betépett apuka nem verte még szét a családját, de pl. ez a gyilkosság is a rendőrség szerint a marihuána (valaki átvágott valakit, stb.) miatt volt, tehát egy ilyen szer nem csak direkt módon tud hatni a társadalomra...füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek
Gondolom ugyanígy védted volna a prohibition során a szeszcsempészeket is, csak azért, mert te az alkoholt nem tartod önmagában veszélyesnekjjncaa
Részemről ennyi, szerintem érthetően írtam le mit akartam mondani a kijelentésemmel, elfogadni nem kell, vitatkozni felesleges rajta.
/ON
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Olyan kellemetlen dolgokhoz, mint pl McDonalds kaja... 😊Azért nézz utána, hogy mit jelent a drogos karrier kifejezés....füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek
A fű szinte sosem a végállomás, csak egy stáció egy olyan úton, ami valami igazán kellemetlenhez vezet.
Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Hernandez ellen állítólag kiadták az elfogatóparancsot.A vád: az igazságszolgáltatás munkájának akadályozása!
több mint 12 éve
csak nem általánosítasz ? vagy az ertéelklub fókuszból gyűjtöd az ismereteket ?😊Azért nézz utána, hogy mit jelent a drogos karrier kifejezés....füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek
A fű szinte sosem a végállomás, csak egy stáció egy olyan úton, ami valami igazán kellemetlenhez vezet.
Mint pl. jelen esetben is.
Sobri Jóska
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
emlékeim szerint az már rég nem volt ligaelit DmascheranoMiután Mangini leamortizálta a védelmet 2005-ben, Pees 2006-ben az Pats mai napig utolsó elit egységét tette össze, ami a sérülések és a Colts hazai pályája miatt az AFC döntő második félidejében összeomlott.
Ettől még azóta sem volt olyan jó a passz elleni védekezés (2. legjobb volt a ligában 66.1 DPR!), mint 2006-ban. Ehhez jött top7 futás elleni védelem és a Belichick éra legalacsonyabb kapott pontátlaga (14.8). Jobb vagy ugyanolyan számokat produkáltak, mint a 2004-es SB győztes csapat. Nem lehet véletlen, hogy az volt például Ty Warren legjobb éve (7.5 sack, 4 Pdef).
több mint 12 éve
Beszélhetnénk arról is,hogy ez mit jelent a Patriots O# számára.Már, mert előtte pont az ellenkezője volt igaz, mintha kicsit eltérítette volna a „jó útról”, amikor az első négy posztra elit/nagy jó emberek álltak rendelkezésére (Moss, Welker, Gaffney+Stallworth és még ott volt Watson is)
Gronk talány, Hernandez esetében feltételezzük,hogy kihagyja az évet (kirakják, börtön, tárgyalás stbstb). Marad akkor a kétfejű TE duóból... senki. Ballardról ha jól emlékszem, nem érkeztek fényes hírek.
Welker out, Tom pedig nem arról híres,hogy egyből megtalálja az összhangot minden új fegyverével,de tegyük fel, hogy Amendolával egyből összeállnak. Az még így is csak egy slot elkapó.
Szóval ki áll majd a fogadó oldalon?undisputedly
Az megvan, hogy kiderültek újabb dolgok, azt nem tudtam (annyira nem néztem utána), hogy ezekről tudtak-e. Mert azért nem mindegy, hogy valaki füvezik, vagy ilyen ügyekbe keveredikHerniről csak annyit lehetett tudni, hogy füvezett párszor, és emiatt csúszott 2-3 körtMár voltak olyan hírek a héten (bocs, nem találom, hol olvastam), hogy a Gatorsben is volt egy komolyabb - nem füvezős - ügye, amiről tudtak a csapatok.Robilluma
(azt most nem tudom, hogy a csapatok tudtak-e ilyen zűrökről az esetében...)Wyatt

több mint 12 éve
Van valami hasonlóság 2006-al, de én annyira nem aggódnék..Lehet, hogy az a hír Brady-ről, hogy nehezen szokik össze az elkapókkal, de idén feltűnt, hogy sok szakíró azt írta róla, az edzések alapján, hogy kifejezetten erős a karja, s sokszor próbálkozott hosszú passzokkal, s nem úgy tűnik, mintha kopott volna a tudása..Amendola elit WR..Szerintem nem csak slotban használható. Jenkins és Jones a RZ munkákban kitűnően használhatóak..Lehet, hogy nem veretes nevek, de tapasztalt ügyes kezű, magas veteránok..Dobsonról kifejezetten pozitívakat írtak..Boyce és Thompkins pedig nagy tehetségek...Ballard lehet, hogy még sérült, s lassabb mint Gronk, de szerintem egy leheletnyivel gyengébb munkát tőle elvárhatunk..Sudfeld pedig az új Gronk 3.0 szerintem..Brady előtt jó a fal..S ne felejtsük el, hogy van 3 kifejezetten jó futónk..
Csodálkoznék, ha 10-11 nyert meccs ne lenne az alapszakasz végén..Lehet, hogy idén többet fogunk futni, s talán több trükkös játék is lesz..De kit érdekel, ha nyerünk? Nekem nem kellenek 20-30 ponttal nyert meccsek..
S valami miatt úgy érzem, hogy a védelmünk idén nagyot fog dobbantani..A másod-harmad éves újoncok szerintem nagyot fognak mutatni..Lényegesen jobb védelmünk lesz mint tavaly..
Vészharangot én nem kongatnék..Persze jobb lenne, ha Gronk és Hörni kezdene..De Gronkot lényegesen nagyobb kiesésnek tartanám.. Kezdjen PUP-on, addig talán Ballard és Sudfeld együtt helyettesíti..Hörnivel meg meglátjuk mi lesz..Az előjelek és a hírek sok jóval nem kecsegtetnek..
Tom pedig megmutathatja, hogy mekkora irányító is.. Azért 2006-ban a Brown-Caldwell-Childress-Gaffney-Jackson-Kight WR corp se volt nagyon veretes..És mi lett a vége..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
emlékeim szerint az már rég nem volt ligaelit DAz optimizmusod viszont nem teljesen osztom, szerintem Brady karrierje 2-ik legnagyobb kihívása előtt áll (2006-os szezon után). A mostani kilátások fényében (Gronk PUP, Edelman out/PUP, Hernandez out) senki nincs, akinek tavaly értékelhető mennyiséget passzolt Tom. 2006-ban viszont volt egy nagyon erős D, most viszont (megint) minden a támadókon fog múlni, véleményem szerint. Érdekes egy év lesz...LordTamasTeljesen egyet értek veled, pont ugyanezen töpprengtem én is néhány napja/ néhány hozzászólással lejjebb:
"Az volt az a csapat asszem, amit nagyon leírtak, pont a WR coprs szegénysége miatt, de nagyon rácáfolt a BB-féle rendszer a kétkedőkre.
Viszont ahhoz az O-hoz, volt egy liga elit (közeli) DEF is... kérdés, h az elmúlt két év során alaposan megerősített D mit fog tudni nyújtani és mennyit segít majd az O-nak."Rule
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Az optimizmusod viszont nem teljesen osztom, szerintem Brady karrierje 2-ik legnagyobb kihívása előtt áll (2006-os szezon után). A mostani kilátások fényében (Gronk PUP, Edelman out/PUP, Hernandez out) senki nincs, akinek tavaly értékelhető mennyiséget passzolt Tom. 2006-ban viszont volt egy nagyon erős D, most viszont (megint) minden a támadókon fog múlni, véleményem szerint. Érdekes egy év lesz...LordTamasTeljesen egyet értek veled, pont ugyanezen töpprengtem én is néhány napja/ néhány hozzászólással lejjebb:
"Az volt az a csapat asszem, amit nagyon leírtak, pont a WR coprs szegénysége miatt, de nagyon rácáfolt a BB-féle rendszer a kétkedőkre.
Viszont ahhoz az O-hoz, volt egy liga elit (közeli) DEF is... kérdés, h az elmúlt két év során alaposan megerősített D mit fog tudni nyújtani és mennyit segít majd az O-nak."
több mint 12 éve
... jómagam csak akkor kezdek majd pánikolni, amikor begyanúsítják.Sztorizgass nyugodtan, szertem a "kreativ" emberi torteneteket😊
Akár mint gyilkos, akár mint felbújtót/bűnsegédet/bűnpártolót... vagy épp mondjuk az eljárás akadályozása miatt. Még a legutóbbiért is simán ültetnek amcsiban.
Addig minden csak pletyka, uborkaszezon van, totál rákattant az egész média.
Szvsz a két haverja csinált valami bődületes hülyeséget... de miért lettek volna olyan hülyék, hogy 1 km-re a házától hagyják a holtestet, mellette Hörni autójával... mondjuk a praxisomban láttam durvább marhaságokat is😀Gyulus
több mint 12 éve
A Gronkos résszel teljesen egyetértek ismét, egyszerűen nem értem, hogy lehet összemosni egy évtizedes TE tehetséget egy jó all-around WR-TE-el. Ha Gronkowski egészséges lesz, a TE játék alig érzi meg Hernandez hiányát.Welker out, Tom pedig nem arról híres,hogy egyből megtalálja az összhangot minden új fegyverével,de tegyük fel, hogy Amendolával egyből összeállnak. Az még így is csak egy slot elkapó.Gronk számai miatt jelentősen túlértékelt, mert összemossák kettőjük hatását, mintha az egyik nem létezne a másik nélkül ill. egymást feltételeznék - miközben Gronk in-line blocking és passzelkapó tehetsége az, amitől "sokoldalú" lesz "2TE" felállás, semmi más.
Szóval ki áll majd a fogadó oldalon?undisputedly
Meg kell várni a TC-t, lesz bó egy hónap és játékidőt tekintve kb. másfél premeccs (amikor Brady irányít), hogy kiderüljön milyen állapotban van a WR egység. Papíron nem egy veretes névsor és tele van bizonytalansággal. Nem is kell mindennek klappolni TC-ben, hogy semmi probléma ne legyen - már szeptemberben sem. A lényeg úgyis november-decemberben következik. Meg lennék lepve ha 10 győzelem nem lenne elég a PO-ra az AFC-ben és ezt a tíz győzelem féllábon is hozza a csapat, hacsak valakinek nagyon nem gurul el a gyógyszere.DoM
Az optimizmusod viszont nem teljesen osztom, szerintem Brady karrierje 2-ik legnagyobb kihívása előtt áll (2006-os szezon után). A mostani kilátások fényében (Gronk PUP, Edelman out/PUP, Hernandez out) senki nincs, akinek tavaly értékelhető mennyiséget passzolt Tom. 2006-ban viszont volt egy nagyon erős D, most viszont (megint) minden a támadókon fog múlni, véleményem szerint. Érdekes egy év lesz...
több mint 12 éve
Nem tud három éve alatt egy elkapó TE olyan hasznot csinálni, ami kiegyenlíti a jelenlegi helyzetet. Úgy néz ki, hogy egy GYILKOS vagy egy gyilkosságban bűnrészes játékos van a Patriots-ban, egy az eredményességet és szervezeti kultúrát figyelembe véve mintafranchise-ban. És most a hírekben folyamatosan ezt tártsítják a Patriothoz és nem pl az álompárt. Ezt megérzi a FRANCHISE, míg ha Hernandeznek a minicamp alatt szétment volna az Achillese és annyi lenne a karrierjének, azt nem.Asszem Kraftnak lesz egy-két szava a draft stratégiával kapcsolatban...RobillumaNem feltétlen értek egyet, Hernandez 3 év alatt több hasznot csinált mint a legtöbb 4/113-as játékostól kitelik egy karrier alatt. Nyilván ha most lesittelik akkor már nem olyan jó befeketetésHöri
Szerintem ha Kraft visszamehetne az időben, akkor nem draftolná Hernandezt. De ez csak az én véleményem.
Herniről csak annyit lehetett tudni, hogy füvezett párszor, és emiatt csúszott 2-3 körtMár voltak olyan hírek a héten (bocs, nem találom, hol olvastam), hogy a Gatorsben is volt egy komolyabb - nem füvezős - ügye, amiről tudtak a csapatok.
(azt most nem tudom, hogy a csapatok tudtak-e ilyen zűrökről az esetében...)Wyatt
Engem sokkal jobban megijeszt a füvezés mellett a "bandázós" rész, ami "gang activity"-ként már nem hangzik olyan ártatlanul. Ebből nehezebb kitörni, mint a "Hétvégén elszívunk egy spanglit a kanapén?"-ból. Ha meg a fű és a gang activity együtt jár, akkor ott kész a recept a mostanihoz hasonló ügyekre....füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Azért nézz utána, hogy mit jelent a drogos karrier kifejezés....füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek
Mint pl. jelen esetben is.
És főként nem szabad elfelejteni a tényt: Tebow a Patriots játékosa, aki egy fis-fos, összeesett Denvert is össze tudott rántani, és PO-ba vezetni. Ahhoz képest a jelenlegi Pats-el alapelvárás a gyűrű. Most egy (2?) TE nem olyan láncszem aminek a kiesése ezen érdemben változtatna.
Bízzál az Úrban és jót cselekedjél. (Zsoltárok 37,3) Kb. ennyi a lényeg.