New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Vagy leigazolja Leach-et, puff neki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha visszaállna az O a hagyományosabb megközelítésre (futás hangsúlyosabb, 3 WR-es felállások), miért ne lehetne elég három TE a rosteren, Gronkowski aktiválásáig? (Mármint az 53 fősön.)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Szerintem nem felejtették el, csak arról van szó hogy itt legalább 3 TE kell az aktív rosterre a biztonság kedvéért. Gronk és a tetkós kiesésével pont 3 használhatóbb tight end maradt, na most mi lesz ha még egy kiesik a Ballard/Fells/Hoomanawanui trióból?
Éés tényleg, Tebow 😊 De egyébként nem lepődnék meg ha jönne még egy összekötő rövidesen 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Én már mondtam, hogy szerintem Ballard robbantani fog, ha összerakták rendesen a térdét.
Egyébként pedig ha Hörni kiesik akár dutyi, akár eltiltás miatt, egyáltalán nem lepne meg, ha a Pats TE-nek használná majd Tebowt.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tight endek közül azért szépen elfelejtitek Ballardot

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
S mi válsztja el a zsenit az őrülttől. Az hogy nem látsz a színfalak mögé, nem látod a logikai láncot. Pedig a puszta tény az, hogy nyúinglendben egyetlen ember túlfizetését celebségét akármijét respectálja a felsővezetés, a faszit Tom Bredynek hívják. A többi csereszabatos. Ugyan kit hoznál bekuppnak a nyakára, mikor tudod még legalább öt évet kell húznia az emberednek, ja igen Tibó jó lesz, ez a nulladrendű kihívás, mert Tim csak hálás lehet, hogy felvakartad a szemétdombról, s van tartása, hogy valami jól kisülhessen. Ha ki akarják facsarni valakiből a maximumot, azt itt megteszik, ha nem jön be kuka, és igen ha ittse tudtak belőled hasznot hozni akkor már nem karistolsz sehol. Primadonnizmus nyista, minek mikor itt a Díva. Gronkovics hospitalizált, de vajmi rettenet módon betöltjük a posztot, Hernyák előtt a lehetőség, hogy alkosson, azt ha nem? Talán Belicsek bácsinak nincs C terve? Ha tényleg nincs akkor a Díva szomorú lesz, vagy átképzi magát szkrenblernek, hát végülis minek van ott Timmyboy, ha nem ezér? Fuss Brady, fuss!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért mintha Ben nem gyilkosságba keveredett volna. Ne mossuk össze a szezont a fazonnal.polamalu
Nemi erőszakkal gyanúsították. Az én szememben az talán még rosszabb is...Gyulus
érdekes értékítéleted van.Amadeus91
Sorry, valóban offtopic, részemről utolsó hozzászólás az ügyben.

Napi 8-10 órát foglalkozok büntetőjoggal, az én szememben ez elvi kérdés.
Nincs arra mentség, ha egy férfi megerőszakol/molesztál egy gyereket, vagy épp megerőszakol egy nőt. Talán a legállatiasabb cselekedet mind közül. Ilyen ügyet sosem vállalnék el.
Azonban vannak olyan esetek (cca. 1-5%), amikor a körülményeket megvizsgálva már-már megérted, hogy miért követte el a gyilkosságot. Persze ettől még bűncselekmény, s nem tolerálható... mégis más erkölcsi megítélés alá esik.
A szemünk sem rezdül, ha egy filmben a főhős 100-150 embert öl meg bármifajta "felhatalmazás" nélkül, de az már botrányfilm, amiben a főhős megerőszakol valakit.

Remélem a nicknevedben '91 a születési dátumod. Javasolom, olvasd el a "Ha ölni kell" c. vagy épp a "To kill a mockingbird" c. könyvet, s utána beszélgessünk a témáról.
(megjegyzés: előbbiből NEM a filmet, mert azon totál áthelyezték a kérdést a fehérek-feketék témakörre... filmek közül a Visszafordíthatatlan jutott az eszembe)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Hörni témához: Akármi is lesz a vége, csapat szempontból szerintem nyugodtan lehet úgy számolni, hogy az idényre - vagy minimum jelentős részére - Hörni out. A jogi/rendőrségi részével nem akarok foglalkozni, mert ha valamit utálok az amerikai igazságszolgáltatásban, az pont a celebekkel kapcsolatos ügyek. Pro- és kontra is utálom, azt is, hogy pénzt szagolva feljelenthetnek nemi erőszakért csak úgy, és azt is, hogy sáros vagy és jó ügyvédekkel kimászhatsz abból a szarból is, amiből nem szabadna. Szóval ezt hanyagolom, és inkább a foci részhez szólnék hozzá:

A minap Tebow kapcsán írtam, hogy szvsz a Pats-be nem illik a 2QB-s próbálkozás, pont a 2 TE-s felállás miatt. De így, hogy Gronk egy ideig nem lesz, Hörni meg várhatóan még hosszabb ideig nem lesz, lehet benne fantázia az idény elején.

A másik, hogy TB mit kezd ezzel az elkapó gárdával. Nos, nekem mindig is az volt az álláspontom, hogy a HOF képességű QB-knál ez nem kérdés. Megoldják. Brady is meg fogja oldani. Az más kérdés, hogy a Pats FO és BB idei offseason ténykedése, hogy úgy mondjam, minimum furcsa... Lehetne sorolni, a Welker saga, Fafej elengedése, Lloyd elengedését sem értem (igaz, nem váltotta meg a világot, de sz*rnak se mondanám, egyszerűen Welker és Gronk mellett ennyi szerep jutott neki), a drafton is voltak érdekes húzások, stb. No, és a Tebow leigazolás... Mintha BB kezéből hirtelen kiesett volna a gyeplő és JMD markolta volna meg. A zsenik mind valahol kicsit őrültek is, de amíg BB pont annyira őrült csak amennyi a zsenijét segíti, JMD túl van ezen a ponton. Az a faszi kontroll nélkül több kárt okoz szerintem, mint hasznot hoz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Az off topicban folytassátok, mert az elkezdett beszélgetésre érkezett reakciók ezentúl automatikusan törlődnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondom, hogy nem érted. Nem kell választanod, hanem már az a kiinduló helyzet, hogy a dolog megtörtént. És az élő ember inkább tud azonosulni egy másik élővel, aki erőszak áldozatául esett, mint egy halottal, aki már nem létezik. Hisz az utóbbiról nincs semmiféle tapasztalata. (Hacsak a születése elötti kisebb örökkévalóságot nem számítjuk ide.) És ebből következik, hogy a nemi erőszakot rosszabbnak tartja, mint a gyilkosságot.Sobri Jóska
Sobri, ezt szvsz kár erőltetni. Elfedült érvelés úgy ahogy van. Az ember életével együtt járnak a traumák. Egy nemi erőszak biztosan komoly trauma, de abban is biztos vagyok, hogy nem nagyobb trauma, mint mondjuk elveszíteni egy szülőt, gyermeket, férjet, feleséget, stb. Amin minden ember átmegy előbb utóbb. Teljesen elferdült gondolat azt mondani, hogy ilyenkor jobb inkább meghalni, mint feldolgozni, és élni tovább az életet. Éppen az tesz minket emberré, hogy ilyenkor az életet választjuk, és akkor van a nagy baj, ha valaki netán nem azt választja...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Offtopic tudjátok mire van?Asbee
Miért, nem ez az? 😀
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Offtopic tudjátok mire van?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 218 — #NoStress
Azért mintha Ben nem gyilkosságba keveredett volna. Ne mossuk össze a szezont a fazonnal.polamalu
Nemi erőszakkal gyanúsították. Az én szememben az talán még rosszabb is...Gyulus
Szerinted halottnak kellemetlenebb lenni, vagy nemi erőszak áldozatának?Sobri Jóska
függ a halál nemétől. Sokan lehet elcserélnék az atombombától való elevenen elégést egy snassz seggbekúrásra.Amadeus91
Nem értetted a kérdést.
Itt az áldozattal való lelki azonosulásról van szó.
Egy erőszakot túl- majd megélni kellemetlenebb, mint a halált.
Az ugyanis nem jár tapasztalással, ergo semmi kellemetlenség nincs benne.
Tehát Gyulus az áldozattal való empátia oldaláról közelít, és úgy arra jut, hogy rosszabb dolog erőszak után ezt megélni, mint nem létezni, vagyis meghalni.
Egyébként szerintem is kellemetlenebb nemi erőszak áldozatának lenni, mint halottnak.
Te nem így gondolod?Sobri Jóska
Nem.
Tegyük fel, hogy én lennék az áldozat és választani kéne a kettő közt, akkor az erőszakot választanám. Azt - ahogy írod - meg lehet tapasztalni, utána még lehet élni. A halálon nincs mit tapasztalni, nincs utána semmi. Mondjuk ezzel elérkeztünk oda, hogy megkérdezhetjük az alanyt a halálhoz való viszonyulásáról. Lényegileg ez dönti el egyénenként a dolgot, szerintem.Amadeus91
Mondom, hogy nem érted.
Nem kell választanod, hanem már az a kiinduló helyzet, hogy a dolog megtörtént.
És az élő ember inkább tud azonosulni egy másik élővel, aki erőszak áldozatául esett, mint egy halottal, aki már nem létezik. Hisz az utóbbiról nincs semmiféle tapasztalata. (Hacsak a születése elötti kisebb örökkévalóságot nem számítjuk ide.)
És ebből következik, hogy a nemi erőszakot rosszabbnak tartja, mint a gyilkosságot.
De leegyszerűsítem.
Mi volt rosszabb tapasztalat számodra: az az érzés, ami 1526-ban átjárt, mikor halott voltál, miközben szegény Lajos belebucskázott a patakba, vagy az, amikor legutoljára mondjuk foci közben tökönrúgtak?
Na ugye, hogy az utóbbi.
A többit már ki tudod gondolni te is.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Szerinted halottnak kellemetlenebb lenni, vagy nemi erőszak áldozatának?Sobri Jóska
függ a halál nemétől. Sokan lehet elcserélnék az atombombától való elevenen elégést egy snassz seggbekúrásra.Amadeus91
Nem értetted a kérdést.
Tehát Gyulus az áldozattal való empátia oldaláról közelít, és úgy arra jut, hogy rosszabb dolog erőszak után ezt megélni, mint nem létezni, vagyis meghalni.
Egyébként szerintem is kellemetlenebb nemi erőszak áldozatának lenni, mint halottnak.
Te nem így gondolod?Sobri Jóska
Nem.
Tegyük fel, hogy én lennék az áldozat és választani kéne a kettő közt, akkor az erőszakot választanám. Azt - ahogy írod - meg lehet tapasztalni, utána még lehet élni. A halálon nincs mit tapasztalni, nincs utána semmi. Mondjuk ezzel elérkeztünk oda, hogy megkérdezhetjük az alanyt a halálhoz való viszonyulásáról. Lényegileg ez dönti el egyénenként a dolgot, szerintem.
több mint 12 éve
Nem értetted a kérdést.
Te nem így gondolod?

több mint 12 éve
függ a halál nemétől. Sokan lehet elcserélnék az atombombától való elevenen elégést egy snassz seggbekúrásra.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Maradjunk abban, hogy itthon az erőszak elképzelhetőbb, és életszerűbb(közelibb?), ezért nyilván ez hatással van erre (jobban el tudjuk képzelni, hogy valaki ennek az áldozatává válik), de azért a halálnál már cseszheted, hogy kevésbé kellemetlen (már, ha jól értem, hogy erre gondoltál)
Btw, egy icipicit elkanyarodtunk a topictól, ezt inkább az offban kéne folytatni

több mint 12 éve
Szerinted halottnak kellemetlenebb lenni, vagy nemi erőszak áldozatának?

több mint 12 éve
érdekes értékítéleted van.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
nem gyanúsították. nyomozás sem volt. egy nő beperelte, de semmivel sem tudta alátámasztani.

internal primates forever

több mint 12 éve
Nemi erőszakkal gyanúsították. Az én szememben az talán még rosszabb is...
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Nem tud három éve alatt egy elkapó TE olyan hasznot csinálni, ami kiegyenlíti a jelenlegi helyzetet. Úgy néz ki, hogy egy GYILKOS vagy egy gyilkosságban bűnrészes játékos van a Patriots-ban, egy az eredményességet és szervezeti kultúrát figyelembe véve mintafranchise-ban. És most a hírekben folyamatosan ezt tártsítják a Patriothoz és nem pl az álompárt. Ezt megérzi a FRANCHISE, míg ha Hernandeznek a minicamp alatt szétment volna az Achillese és annyi lenne a karrierjének, azt nem.
Szerintem ha Kraft visszamehetne az időben, akkor nem draftolná Hernandezt. De ez csak az én véleményem.

.Robilluma
rázós az ügy valóban, de ne felejtsük hogy Ray Lewis és a Ravens egészen jól
átvészelt egy hasonló esetet!yooker
Majd' ha meglesz az az ominózus gyanúsítás, na, majd akkor törődünk ezzel az egésszel. Addig (sőt: az elítélésig) ártatlan és az NFL is mehet a picsába fegyelmezgetéssel.

Megjegyzem, ugyanezen az alapon az előbb említett Ray Lewisnak, vagy épp Big "she said no" Bennek is repülnie kellett volna évekkel ezelőtt. Mert ez egy olyan elvi kérdés, ahol majdhogynem irreleváns, hogy ki mekkora sztár.Gyulus
Azért mintha Ben nem gyilkosságba keveredett volna. Ne mossuk össze a szezont a fazonnal.
több mint 12 éve
Nem tud három éve alatt egy elkapó TE olyan hasznot csinálni, ami kiegyenlíti a jelenlegi helyzetet. Úgy néz ki, hogy egy GYILKOS vagy egy gyilkosságban bűnrészes játékos van a Patriots-ban, egy az eredményességet és szervezeti kultúrát figyelembe véve mintafranchise-ban. És most a hírekben folyamatosan ezt tártsítják a Patriothoz és nem pl az álompárt. Ezt megérzi a FRANCHISE, míg ha Hernandeznek a minicamp alatt szétment volna az Achillese és annyi lenne a karrierjének, azt nem.
Szerintem ha Kraft visszamehetne az időben, akkor nem draftolná Hernandezt. De ez csak az én véleményem.

.Robilluma
átvészelt egy hasonló esetet!yooker
Majd' ha meglesz az az ominózus gyanúsítás, na, majd akkor törődünk ezzel az egésszel. Addig (sőt: az elítélésig) ártatlan és az NFL is mehet a picsába fegyelmezgetéssel.

Megjegyzem, ugyanezen az alapon az előbb említett Ray Lewisnak, vagy épp Big "she said no" Bennek is repülnie kellett volna évekkel ezelőtt. Mert ez egy olyan elvi kérdés, ahol majdhogynem irreleváns, hogy ki mekkora sztár... s az is mindegy, hogy elkövette-e vagy sem, hiszen már csak elkövetés gyanúja is árt a franchise-nak.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

.Robilluma
átvészelt egy hasonló esetet!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 482 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nekem ebből az ismételt házkutatásból keresőkutyával meg bűnügyi laborosok hadával az jön le, hogy a rendőröknek nincs semmi vagy nagyon kevés a kezükben és abban reménykednek, hogy találnak valamit. Lehet, hogy hullakereső kutyák, hátha van még áldozat. 😊

Ettől függetlenül ha a rögtöni házkutatás nem hozott eredményt, a házat ennek ellenére nem pecsételték le, Hernandezt - akit már az ügyvédje hozott haza is - nem tartóztatták le, akkor nagyon kevés az az esélye egy újabb házkutatás sikerének, amikor napjai voltak Hörninek arra, hogy minden további nyomot szakemberek bevonásával eltüntessen.

Nekem ez a házkutatás pozitív üzenet a jövőt illetően.