New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Welker out, Tom pedig nem arról híres,hogy egyből megtalálja az összhangot minden új fegyverével,de tegyük fel, hogy Amendolával egyből összeállnak. Az még így is csak egy slot elkapó.Edelmannel és Hernandezzel meg van három slot elkapó bár Amendola jobb eséllyel tehető ki a Z v. X elkapó pozíciójába, mint Welker. A két tight endes felállás Gronk miatt működik ahogy az látszott is tavaly, amikor Hooman v. Fells pályára küldésével próbálták ugyanazt csinálni mint korábban - mert nem volt elég WR depth ugye. Hernandezt egyáltalán nem tartom meghatározó tényezőnek a passzjátékban. Gronk számai miatt jelentősen túlértékelt, mert összemossák kettőjük hatását, mintha az egyik nem létezne a másik nélkül ill. egymást feltételeznék - miközben Gronk in-line blocking és passzelkapó tehetsége az, amitől "sokoldalú" lesz "2TE" felállás, semmi más.
Szóval ki áll majd a fogadó oldalon?undisputedly
Meg kell várni a TC-t, lesz bó egy hónap és játékidőt tekintve kb. másfél premeccs (amikor Brady irányít), hogy kiderüljön milyen állapotban van a WR egység. Papíron nem egy veretes névsor és tele van bizonytalansággal. Nem is kell mindennek klappolni TC-ben, hogy semmi probléma ne legyen - már szeptemberben sem. A lényeg úgyis november-decemberben következik. Meg lennék lepve ha 10 győzelem nem lenne elég a PO-ra az AFC-ben és ezt a tíz győzelem féllábon is hozza a csapat, hacsak valakinek nagyon nem gurul el a gyógyszere.
több mint 12 éve
Beszélhetnénk arról is,hogy ez mit jelent a Patriots O# számára.Gronk talány, Hernandez esetében feltételezzük,hogy kihagyja az évet (kirakják, börtön, tárgyalás stbstb). Marad akkor a kétfejű TE duóból... senki. Ballardról ha jól emlékszem, nem érkeztek fényes hírek.
Welker out, Tom pedig nem arról híres,hogy egyből megtalálja az összhangot minden új fegyverével,de tegyük fel, hogy Amendolával egyből összeállnak. Az még így is csak egy slot elkapó.
Szóval ki áll majd a fogadó oldalon?
több mint 12 éve
Nekem úgy tűnik a hírek alapján, hogy a Patriots sem nagyon hisz már a játékos ártatlanságában.Pontosabban azt közölte a sajtóosztály, hogy egyetlen edző sem tartózkodott a Gillette Stadiumban tegnap, amikor Hernandezt odáig követték helikopterrel és autókkal az újságírók.
Tegnap állítólag kirakták a stadionból is.laccoo74
több mint 12 éve
Itt nem közvetlenül a fűről van szó, hiába próbálod úgy beállítani... Lehet, hogy egy betépett apuka nem verte még szét a családját, de pl. ez a gyilkosság is a rendőrség szerint a marihuána (valaki átvágott valakit, stb.) miatt volt, tehát egy ilyen szer nem csak direkt módon tud hatni a társadalomra...füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.gyeek
Gondolom ugyanígy védted volna a prohibition során a szeszcsempészeket is, csak azért, mert te az alkoholt nem tartod önmagában veszélyesnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem úgy tűnik a hírek alapján, hogy a Patriots sem nagyon hisz már a játékos ártatlanságában.Tegnap állítólag kirakták a stadionból is.
több mint 12 éve
...füvezős, bandázós idiótákkal...RobillumaBocs az offért, de meg kell jegyeznem, hogy még nem hallottam olyan hírt, hogy a betépett apuka agyba-főbe verte a családját egy spangli után. A gandzsa egyébként épp annyira nem tehet a fogyasztója fogyatékosságáról, mint a szesz, de sokkal könnyebb ezeket hibáztatni mint szembenézni a dolgok realitásával.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Na mondjuk ebben egyetértekHerniről csak annyit lehetett tudni, hogy füvezett párszor, és emiatt csúszott 2-3 kört
Aztán a játékban ebből mi látszott? Semmi, teljesen jó volt
(azt most nem tudom, hogy a csapatok tudtak-e ilyen zűrökről az esetében...)
Ezek inkább ilyen semmi kockázat, nagy nyereség történetek az én szememben (bár, az tényleg nem lenne jó, ha lecsuknák, és itt is elkezdenék a börtöncsapatosdi kiválasztódást, de az utóbbi években amilyen red flages emberek teljesítettek faszán, hülyeség nélkül, nem feltétlen kell leállni azért)

több mint 12 éve
Asszem Kraftnak lesz egy-két szava a draft stratégiával kapcsolatban...RobillumaNem feltétlen értek egyet, Hernandez 3 év alatt több hasznot csinált mint a legtöbb 4/113-as játékostól kitelik egy karrier alatt. Nyilván ha most lesittelik akkor már nem olyan jó befeketetés, de ha lehet választani, hogy egy klasszis szintű ifjoncot viszel 3 évre vagy egy közepeset 10 évre, akkor kevesen mondják utóbbit.
Persze lehetett volna helyette karakter probléma nélküli arcot is vinni, de az akkor még bent lévő többszáz prospect közül se valószínű, hogy épp Chancellorra, Atkinsre vagy Antonio Brownra böktek volna rá.
több mint 12 éve
Misszionáriusnak ment oda 😊Harvey, Moss kicsit régebbről bustok. Nelson megmentve. Bubba Caldwell sem lett komolyan vehető elkapó,beazonosították Hernandezt egy a gyilkosság előtt pár órával készült felvételen, melyen rajta kívül a Lloyd és a másik két gyanúsított látható a bérelt autóbanjjncaaEléggé egyértelműnek tűnik a dolog, de ezek mind csak közvetett bizonyítékok és Hernandeznek gondolom jó ügyvédje van.
Még nem említette senki, de itt azért visszaköszön Belichick hátsó körös hazárdírozása a drafton. Ami Dennardnál bejött (egyelőre), az most durván visszaütött, és nem csak a csapatra, hanem a franchise-ra. Asszem Kraftnak lesz egy-két szava a draft stratégiával kapcsolatban...
Btw én ki nem állhatom a Gators prospecteket. Az utóbbi években bennem valahogy az maradt meg, hogy a Florida az SEC suttyó csapata. Tele ilyen Hernandez, Will Hill, Janoris Jenkins, Chris Rainey féle füvezős, bandázós idiótákkal. Nem kevés draftolt játékosuk kerül zűrbe.Robilluma
nem is értem, hogy Tebow mit keresett ott.Amadeus91
több mint 12 éve
Nyilasi szavaival elvehogy mit keresett ott ?
eleget.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Harvey, Moss kicsit régebbről bustok. Nelson megmentve. Bubba Caldwell sem lett komolyan vehető elkapó,beazonosították Hernandezt egy a gyilkosság előtt pár órával készült felvételen, melyen rajta kívül a Lloyd és a másik két gyanúsított látható a bérelt autóbanjjncaaEléggé egyértelműnek tűnik a dolog, de ezek mind csak közvetett bizonyítékok és Hernandeznek gondolom jó ügyvédje van.
Még nem említette senki, de itt azért visszaköszön Belichick hátsó körös hazárdírozása a drafton. Ami Dennardnál bejött (egyelőre), az most durván visszaütött, és nem csak a csapatra, hanem a franchise-ra. Asszem Kraftnak lesz egy-két szava a draft stratégiával kapcsolatban...
Btw én ki nem állhatom a Gators prospecteket. Az utóbbi években bennem valahogy az maradt meg, hogy a Florida az SEC suttyó csapata. Tele ilyen Hernandez, Will Hill, Janoris Jenkins, Chris Rainey féle füvezős, bandázós idiótákkal. Nem kevés draftolt játékosuk kerül zűrbe.Robilluma
nem is értem, hogy Tebow mit keresett ott.
több mint 12 éve
beazonosították Hernandezt egy a gyilkosság előtt pár órával készült felvételen, melyen rajta kívül a Lloyd és a másik két gyanúsított látható a bérelt autóbanjjncaaEléggé egyértelműnek tűnik a dolog, de ezek mind csak közvetett bizonyítékok és Hernandeznek gondolom jó ügyvédje van.
Btw én ki nem állhatom a Gators prospecteket. Az utóbbi években bennem valahogy az maradt meg, hogy a Florida az SEC suttyó csapata. Tele ilyen Hernandez, Will Hill, Janoris Jenkins, Chris Rainey féle füvezős, bandázós idiótákkal. Nem kevés draftolt játékosuk kerül zűrbe.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
beazonosították Hernandezt egy a gyilkosság előtt pár órával készült felvételen, melyen rajta kívül a Lloyd és a másik két gyanúsított látható a bérelt autóban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én csodálkoznék, ha az sms-ek hívásforgalmi adatai mellett a tartalmát is tárolná a szolgáltató. De simán lehet, hogy tévedek.Nem teszik hozzáférhetetlenné az SMS-eket. A szolgáltató tárolja őket. Nálunk fél évre visszamenőleg, szerintem az amiknál hosszabb ideig is (amilyen paranoiásak).BurkusMondjuk a telefonon/kártyán tárolt szöveges üzeneteket és képeket így lehet, hogy hozzáférhetetlenné tették.Hát ezek sem Nobel díjasok, de ez még mindig elfogadhatóbb, mint azt gondolni, hogy ha tönkreteszem a telefont, akkor nem tudják kit hívtam róla. És ha Hörni benne volt, akkor volt egy felsőoktatásba járó is köztük. 😊zinedine5Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.GyulusMobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
Ettől függetlenül ez az ember egy idióta. Ha köze van hozzá azért, ha nincs köze hozzá akkor meg a haverjai miatt.Boston
Do your job
több mint 12 éve
Nem teszik hozzáférhetetlenné az SMS-eket. A szolgáltató tárolja őket. Nálunk fél évre visszamenőleg, szerintem az amiknál hosszabb ideig is (amilyen paranoiásak).Mondjuk a telefonon/kártyán tárolt szöveges üzeneteket és képeket így lehet, hogy hozzáférhetetlenné tették.Hát ezek sem Nobel díjasok, de ez még mindig elfogadhatóbb, mint azt gondolni, hogy ha tönkreteszem a telefont, akkor nem tudják kit hívtam róla. És ha Hörni benne volt, akkor volt egy felsőoktatásba járó is köztük. 😊zinedine5Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.GyulusMobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
Ettől függetlenül ez az ember egy idióta. Ha köze van hozzá azért, ha nincs köze hozzá akkor meg a haverjai miatt.Boston
több mint 12 éve
Bozton plucc egy! Így van simán lehet fotó, hang bármi. Nyu Hernyák lehet mégis ismerte a fószert, és ő már ezzel, mint látjuk jobban bajban van, mint a két noném. Namármost, hacsak járt a házában meg van egy fotója róla a telójában, mégha nem is csinált semmit érezheti úgy, vagy adhatták neki azt a tanácsot, hogy rezeteljen, merugyanis az egzakt bizonyíték több, mint egy tanúvallomás. Smivel ő a celeb ezért rajta van a nyomás, persze ott vót egy csomó muki megaza pecces rikoi, izé Hernandez, a többire nem emlékszem.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mondjuk a telefonon/kártyán tárolt szöveges üzeneteket és képeket így lehet, hogy hozzáférhetetlenné tették.Hát ezek sem Nobel díjasok, de ez még mindig elfogadhatóbb, mint azt gondolni, hogy ha tönkreteszem a telefont, akkor nem tudják kit hívtam róla. És ha Hörni benne volt, akkor volt egy felsőoktatásba járó is köztük. 😊zinedine5Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.GyulusMobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
Ettől függetlenül ez az ember egy idióta. Ha köze van hozzá azért, ha nincs köze hozzá akkor meg a haverjai miatt.
Do your job
több mint 12 éve
Melyik egyetemen múlik ennek ismeretén a felvételi? :pHát ezek sem Nobel díjasok, de ez még mindig elfogadhatóbb, mint azt gondolni, hogy ha tönkreteszem a telefont, akkor nem tudják kit hívtam róla. És ha Hörni benne volt, akkor volt egy felsőoktatásba járó is köztük. 😊zinedine5Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.GyulusMobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
Sokan az sem fogják fel amúgy, hogy kikapcsolt állapotban is ugyanúgy lenyomozható a telefon, ha az akksi a helyén van

---
több mint 12 éve
Hát ezek sem Nobel díjasok, de ez még mindig elfogadhatóbb, mint azt gondolni, hogy ha tönkreteszem a telefont, akkor nem tudják kit hívtam róla. És ha Hörni benne volt, akkor volt egy felsőoktatásba járó is köztük. 😊Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.GyulusMobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
több mint 12 éve
... jómagam csak akkor kezdek majd pánikolni, amikor begyanúsítják.Gyulus!
Akár mint gyilkos, akár mint felbújtót/bűnsegédet/bűnpártolót... vagy épp mondjuk az eljárás akadályozása miatt. Még a legutóbbiért is simán ültetnek amcsiban.
Addig minden csak pletyka, uborkaszezon van, totál rákattant az egész média.
Szvsz a két haverja csinált valami bődületes hülyeséget... de miért lettek volna olyan hülyék, hogy 1 km-re a házától hagyják a holtestet, mellette Hörni autójával... mondjuk a praxisomban láttam durvább marhaságokat is😀Gyulus
Neked legyen igazad!!!!
több mint 12 éve
Az emberek többsége Magyarországon azt sem fogja fel, hogy az IMEI számok alapján lazán meg lehet állapítani, h milyen PIN kártyákat használtak az adott mobilban és így le lehet nyomozni az összes létező hívást, amit arról a mobilról produkáltak, akár előfizetésesen, akár "kártyáson" nyomultak.Mobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?zinedine5
DoM
több mint 12 éve
Mobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.Ehhez mennyire kell agyhalottnak lenni?
DoM
több mint 12 éve
... jómagam csak akkor kezdek majd pánikolni, amikor begyanúsítják.Akár mint gyilkos, akár mint felbújtót/bűnsegédet/bűnpártolót... vagy épp mondjuk az eljárás akadályozása miatt. Még a legutóbbiért is simán ültetnek amcsiban.
Addig minden csak pletyka, uborkaszezon van, totál rákattant az egész média.
Szvsz a két haverja csinált valami bődületes hülyeséget... de miért lettek volna olyan hülyék, hogy 1 km-re a házától hagyják a holtestet, mellette Hörni autójával... mondjuk a praxisomban láttam durvább marhaságokat is😀
több mint 12 éve
hát ez naon király!!! 😕(((((NO ARREST IMMINENT in murder investigation involving Aaron Hernandez. All other reports (currently) "absolutely untrue," per state policeViszont a házban található biztonsági kamerák felvételeit szándékosan tönkretették. Bravó Hernandez. Mobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.
Most már az is kiderült, hogy még egyetemi évei alatt is volt egy ilyen ügy, ahol kikérdezték a zsaruk...Habi
abcnews.go.com/US/aaron-hernandez-destroyed-home-security-system-phone-sources/story?id=19445131#.UcNO5TvjeSq
Police are back at Hernandez's home Thursday with a warrant based on evidence that he destroyed the home security system, which included video surveillance, intentionally. Hernandez also handed over his cell phone to investigators, and it was "in pieces." Additionally, authorities want to know why a house-cleaning team was hired to "scrub" the 23-year-old's mansion on Monday. One police official says Hernandez isn't a suspect, but he "has not been ruled out" and is "definitely not in the clear." The tight end sure isn't painting a pretty picture by destroying what could be deemed as evidence.DoM
asszem vége a karrierjének 😕
több mint 12 éve
NO ARREST IMMINENT in murder investigation involving Aaron Hernandez. All other reports (currently) "absolutely untrue," per state policeViszont a házban található biztonsági kamerák felvételeit szándékosan tönkretették. Bravó Hernandez. Mobilokat is próbáltak megsemmisíteni, dehát a hívásadatok meglesznek a szolgáltatónál.
Most már az is kiderült, hogy még egyetemi évei alatt is volt egy ilyen ügy, ahol kikérdezték a zsaruk...Habi
abcnews.go.com/US/aaron-hernandez-destroyed-home-security-system-phone-sources/story?id=19445131#.UcNO5TvjeSq
Police are back at Hernandez's home Thursday with a warrant based on evidence that he destroyed the home security system, which included video surveillance, intentionally. Hernandez also handed over his cell phone to investigators, and it was "in pieces." Additionally, authorities want to know why a house-cleaning team was hired to "scrub" the 23-year-old's mansion on Monday. One police official says Hernandez isn't a suspect, but he "has not been ruled out" and is "definitely not in the clear." The tight end sure isn't painting a pretty picture by destroying what could be deemed as evidence.