New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ahogy olvasom a cikket, ez még a Bush érában történt.Csak most kezdte hiányolni?
Vlagyimir embere 20 centire volt az elnökétől.Szoros emberfogásra játszanak a Kgbs fiúk.
több mint 12 éve
Nfl.comon csak annyit írtak, hogy egy szemtanú, de gondoltam, hogy valami Putyin-közeli ember lesz. 😀Ja, az egy szemtanú pedig Putyin szóvivője 😀Putyin szerint és egy szemtanú szerint Kraft odaadta neki ajándékba, Kraft meg azt állítja, hogy Putyin ellopta tőle. 😀WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Most lopta, vagy kapta Vlagyimir?laccoo74
Putyin fogta, és elvette Kraft SB-gyűrűjét 😀
www.nfl.com/news/story/0ap1000000212453/article/robert-kraft-vladimir-putin-took-my-super-bowl-ringundisputedly
Csak nehogy felgyújtsa az orosz maffia a Gillette-et. 😀Stez
Meg nyilván majd az ottani KGB-s emberkék mást mondanak majd 😀 😀Wyatt
Hát igen, ki merné azt mondani, hogy lopta, tarkón lövik. 😀
több mint 12 éve
Ja, az egy szemtanú pedig Putyin szóvivője 😀Putyin szerint és egy szemtanú szerint Kraft odaadta neki ajándékba, Kraft meg azt állítja, hogy Putyin ellopta tőle. 😀WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Most lopta, vagy kapta Vlagyimir?laccoo74
www.nfl.com/news/story/0ap1000000212453/article/robert-kraft-vladimir-putin-took-my-super-bowl-ringundisputedly
Meg nyilván majd az ottani KGB-s emberkék mást mondanak majd 😀 😀

több mint 12 éve
Mondjuk Putyinnal nem mernék civakodni, a szeme sem áll jól.😊Putyin szerint és egy szemtanú szerint Kraft odaadta neki ajándékba, Kraft meg azt állítja, hogy Putyin ellopta tőle. 😀WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Most lopta, vagy kapta Vlagyimir?laccoo74
Orosz oligarcha még nem birtokol NFL csapatot, de ami késik...
több mint 12 éve
Putyin szerint és egy szemtanú szerint Kraft odaadta neki ajándékba, Kraft meg azt állítja, hogy Putyin ellopta tőle. 😀WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Most lopta, vagy kapta Vlagyimir?laccoo74
Csak nehogy felgyújtsa az orosz maffia a Gillette-et. 😀
több mint 12 éve
WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Most lopta, vagy kapta Vlagyimir?
több mint 12 éve
A 2006-os szezonnál rosszabb nem igen lehet, remélem, hogy Brady megint visszatalál oda, amikor még a legrövidebb könyvek között olyan címet is lehetett találni, hogy Játékosok, akinek Brady nem adott TD-passzt. Mert akkor mindegy volt a név, üresen van, akkor kapja, és relatíve noname emberekkel is vitte előre a csapatot. Ha meglesz ez, és az új elkapók is fejlődnek szépen, akkor pöpec lesz, ha mindent Amendolának kell megoldania, akkor lesz egy top3-as elkapónk yardokban, Gronkónak 20 körüli TD-je, mi meg kb az első PO-meccsen megköszönjük a lehetőségetWyattAz volt az a csapat asszem, amit nagyon leírtak, pont a WR coprs szegénysége miatt, de nagyon rácáfolt a BB-féle rendszer a kétkedőkre.
Viszont ahhoz az O-hoz, volt egy liga elit (közeli) DEF is... kérdés, h az elmúlt két év során alaposan megerősített D mit fog tudni nyújtani és mennyit segít majd az O-nak.
több mint 12 éve
Szerintem nincs bevált út, és pont ezért sikeres a pats offense...évről-évre nem csak csiszolják az előző évi taktikát, hanem vmi újat és meglepőt hoznak...pl a 2 TE felállás, vagy a no huddle "indokoltlan hasznalata"...marpedig BB és JMD nem rest uj dolgokkal kiserletezni, hogy meglegyen az SB.de miért pont az utóbbi évek egyik legsikeresebb csapata térne le a bevált útról?jjncaaazért nagyon jók ezek a régi felállások, de nagyon messze vannak a modern nfl-től, de azért hajrá a trollkodássalsapkaÚgy gondolom, hogy a szélsőséges rendszereket leszámítva (csak fut v. csak passzol) szinte minden működhet a mai NFL-ben is, ha elkötelezett mellette a vezetőedző és ért a stábja ahhoz, amit meg akar valósítani.DoM
Szerintem TT-nek ebben lehet akar vmi epizodszerepe is...
több mint 12 éve
A 2006-os szezonnál rosszabb nem igen lehet, remélem, hogy Brady megint visszatalál oda, amikor még a legrövidebb könyvek között olyan címet is lehetett találni, hogy Játékosok, akinek Brady nem adott TD-passzt. Mert akkor mindegy volt a név, üresen van, akkor kapja, és relatíve noname emberekkel is vitte előre a csapatot. Ha meglesz ez, és az új elkapók is fejlődnek szépen, akkor pöpec lesz, ha mindent Amendolának kell megoldania, akkor lesz egy top3-as elkapónk yardokban, Gronkónak 20 körüli TD-je, mi meg kb az első PO-meccsen megköszönjük a lehetőséget

több mint 12 éve
Én nem aggódnék túlságosan. Ha október végén is döcögni fog a képezet, már lehet problémáról beszélni, de addig még sok idő van. DoMLehet, h az én emlékképeim hiányosak, de gyakorlatilag az elmúlt 2-3 évben mindig arra emlékszem, h bosszankodtunk az épp innen - onnan összekapott O-line-on. Először a draft, a mini camp és a training camp során, utána meg néha már a sírt ástuk meg O-line-nak a pre seasonban.
Aztán az alapszakaszra mindig sikerült egy teljesen jó offense falat összetákolnia az edzői stábnak. (volt persze, h ehhez kellett egy Waters, volt, h kellett hozzá h Mankins visszatérjen...)
Nagyon bízom benne, h idén sikerül ezt a WR-ekkel megjátszani és egy egész formás kis WR - csapatot összehozni az alapszakasz nyitányára.
Persze az utóbbi évek befürdései miatt (Galloway, Ocho, Price... Lloyd...) ebben nyilván több kockázat lesz...
több mint 12 éve
Reiss összefoglalójában megbújó mondat: "Based on its high level of success in recent years, the passing game was tough to watch at times over the last four weeks of practice."Boyce is hiányzott, plusz a minicampben már Dobson sem volt. Én nem aggódnék túlságosan. Ha október végén is döcögni fog a képezet, már lehet problémáról beszélni, de addig még sok idő van. Engem egyáltalán nem fog zavarni, ha az alapszakaszban 24-17-re hozza a csapat a meccseket a 48-30 helyett. PO szempontjából nem árt szerintem, ha kevesebb az olyan alapszakasz találkozó, ahol viszonylag korán megvan a nagy előny, és abból a pozícióból a kényszerpályán lévő ellenféllel szemben dominálni. Edzőknek, játékosoknak is jobban kell koncentrálni.
Igaz sem Gronk, sem Hernandez, de Amendola-n kívül nem jöttek a jó hírek a passzjátékról. Nagyon félek, mi lesz, ha nem működik a Brady-kémia az újakkal.LordTamas
Remélem idén nagyban javulni fog az órakezelés és az időkérések felhasználása támadóoldalon (a több szoros meccs itt is segíthet), mert tavaly egyenesen botrány volt. Jó lenne, ha végre Patricia-ról le lehetne szerelni a segédkerekeket és Belichick végre 100%-osan tudna a meccsre figyelni és nem a védők között gubbasztana a támadások alatt.
több mint 12 éve
Reiss összefoglalójában megbújó mondat: "Based on its high level of success in recent years, the passing game was tough to watch at times over the last four weeks of practice."Igaz sem Gronk, sem Hernandez, de Amendola-n kívül nem jöttek a jó hírek a passzjátékról. Nagyon félek, mi lesz, ha nem működik a Brady-kémia az újakkal.
több mint 12 éve
Van még pár azért a környéken 😊Hiányzott egy igazi leader.
De szerencsére mindnek elég jól ment az elmúlt években, elég komoly, hogy épp a Patriots nyert legrégebben bajnoki címetWyatt
De most már ez a probléma is elhárult.

több mint 12 éve
Van még pár azért a környéken 😊De szerencsére mindnek elég jól ment az elmúlt években, elég komoly, hogy épp a Patriots nyert legrégebben bajnoki címet

több mint 12 éve
Szorítsunk a város másik csapatának, lévén döntőt játszanak, ma lesz a 2 meccs!
több mint 12 éve
Jaja, egy jó páran már felvetették itt is eztWyattSajnálom, elkerülte a figyelmemet.
Do your job
több mint 12 éve
WoW. Azt hittem ez is manipulált szalagcím, de nem 😀Putyin fogta, és elvette Kraft SB-gyűrűjét 😀
több mint 12 éve
All Hail The HoodieJó írás Belichick-ről a Tebow-igazolás apropóján.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Rob Gronkowski will undergo back surgery Tuesday in Los Angeles.Állítólag 12 hét lesz a felépülése.
több mint 12 éve
Tebow szerződtetésének talán lehet egy olyan perspektívája is, hogy sokat segíthet a dual threat QB-k elleni felkészülésben. Tavaly rendesen szenvedtünk az ilyen jellegű irányítók ellen.
Do your job
több mint 12 éve

😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
mondjuk a Panther-Raiders derbin tavaly 1 snap erejéig mi is felálltunk 2 QB-val. (CP+TP)Amadeus91Mielött ez a 2 QB-teória teljesen elreppenne az irrealitás világába, azért azt hozzátenném, hogy nem árt ha az egyik QB Brady, a másik Tebow.
Mondhatni így van tán értelme.
több mint 12 éve
mondjuk a Panther-Raiders derbin tavaly 1 snap erejéig mi is felálltunk 2 QB-val. (CP+TP)