New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Sobrit megelőzve:Mert a bevált úttal már 8 év óta nem nyertünk Super Bowlt, Brady nem tud átlépni a saját maga állított árnyékon (elég képzavaros?) azóta, hogy először kikapott a rájátszásban a Denver otthonában. Addig ő volt a megtestesült higgadtság, egy dolgot csinált, de azt nagyon jól, nyert. Azóta görcsöl, és nem megy a csapatnak. De majd most, ha kipróbálunk valami újítást.
Btw, volt valamikor itt felvetés, hogy az új irányítónak elkapnia is tudnia kell, ami érdekes lehet
Edelman (vagy pl Randle El) köszöni szépen, van ilyenre példa

több mint 12 éve
Nem örülök Tebow érkezésének, annak különösen nem, hogy JMD támadó koordinátor, aki elég önfejű ahhoz, hogy nagyot is próbáljon alkotni vele. A Patsnél nem látom értelmét a Sobri által javasolt rendszernek, de ez nem jelenti azt, hogy alapból hülyeség és más környezetben sem működne, ahol nincs például GOAT irányító.de miért pont az utóbbi évek egyik legsikeresebb csapata térne le a bevált útról?jjncaaazért nagyon jók ezek a régi felállások, de nagyon messze vannak a modern nfl-től, de azért hajrá a trollkodássalsapkaÚgy gondolom, hogy a szélsőséges rendszereket leszámítva (csak fut v. csak passzol) szinte minden működhet a mai NFL-ben is, ha elkötelezett mellette a vezetőedző és ért a stábja ahhoz, amit meg akar valósítani.DoM
A Patriots támadójátékán viszont változtatni kell. Ezt Gronk draftjával és az O'Brien által véghez szerkezeti átalakítások (kevesebb shotgun, több under center snap, nagyobb hangsúly újra a playaction passzjátékon és a hagyományos futójátékon) már jó irányba terelték őket. Soha nem futottak olyan jó átlaggal a csapatok mint az elmúlt két évben. Szerintem a passzjáték miatt könnyített front7 ellen egyáltalán nem butaság erőből futni. Én nagyon örülnék, ha például lenne ismét főállású fullback a csapatban (az elmúlt hat év SB győztese is használt főállású fullbacket). Már csak a pálya széleit kellene bevonni a passzjátékban... Engem nem érdekel a kutyaütő csapatok elleni pontzuhatag, ha egy jó védelem "gond nélkül" le tudja nullázni őket.
Tebow fronton én csak azt tudom remélni, hogy marad #3QB és aktív, meccsnapi keretbe csak akkor kerül, ha Mallett a kezdő. Bármilyen formában, poszton való pályáraküldése felől nagyon borulátó vagyok a mostani Patriotsban. Ettől még Tebow köré lehetne csapatot építeni. A középmezőny aljának irányítóinál egyáltalán nem rosszabb - esélyt megérdemelt volna, de a fanatikusai és a média hype gyakorlatilag tönkrette. Ha a Pats cutolja az 53-ba kerülés előtt, akkor megkapja a dead penaltyt is. Ezért sajnos maradni fog, és akkor McDanielstól óvjon minket az ég.
A Notre Dame Box válaszom nem Patriots specifikus volt, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy semmi új nincs a nap alatt. Én úgy éreztem Sobri hozzászólásán, hogy próbált valami nagyon meghökkentőt, túlzót mondani. Csak erre reflektáltam.
több mint 12 éve
de miért pont az utóbbi évek egyik legsikeresebb csapata térne le a bevált útról?azért nagyon jók ezek a régi felállások, de nagyon messze vannak a modern nfl-től, de azért hajrá a trollkodássalsapkaÚgy gondolom, hogy a szélsőséges rendszereket leszámítva (csak fut v. csak passzol) szinte minden működhet a mai NFL-ben is, ha elkötelezett mellette a vezetőedző és ért a stábja ahhoz, amit meg akar valósítani.DoM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azért nagyon jók ezek a régi felállások, de nagyon messze vannak a modern nfl-től, de azért hajrá a trollkodássalsapkaÚgy gondolom, hogy a szélsőséges rendszereket leszámítva (csak fut v. csak passzol) szinte minden működhet a mai NFL-ben is, ha elkötelezett mellette a vezetőedző és ért a stábja ahhoz, amit meg akar valósítani.
több mint 12 éve
Csak ezen az oldalon vagy háromszor láttam ezt a videót. 😊igen, ilyen a két QB-s játék az NFL-ben:
Mondjuk tetszik is.
De azért annyit hozzáfűznék, hogy ilyen a két QB-s játék az egyetemen.
Az NFL-ben azért más lesz.Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ilyen a két QB-s játék
jjncaa
Igen..Ilyen szerepkörre gondoltam én is Tebow esetében.. Meglepő és váratlan játékhívások lehetnének az NFL-ben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Csak ezen az oldalon vagy háromszor láttam ezt a videót. 😊Mondjuk tetszik is.
De azért annyit hozzáfűznék, hogy ilyen a két QB-s játék az egyetemen.
Az NFL-ben azért más lesz.
több mint 12 éve
ilyen a két QB-s játék
---
több mint 12 éve
Le tudod úgy venni az egyik TE-t a pályáról és betenni a helyébe Tebow-t úgy, hogy a passzplaybook ne sérüljön alaposan? Vagy be tudod küldeni Tebow-t Ridley helyére úgy, hogy a futó playbookot ne kelljen kidobni az ablakon?peterk2005Én nem, de JMD megoldja.
Különben mi másért kérte és kapta volna Tebow-t?
Brady helyére? Mert a padon üldögélni, bemenni térdelni vagy vészhelyzetben beugrani Mallet is tökéletes volt eleddig ezen elemekben.
A Pats meg nem az a csapat, aki egy kis mezeladásért, vagy plusz médiahype-ért igazol egyet.
Én már pár éve is azt reméltem, hogy a Tebow-ban rejlő RB, TE és Qb képességekre építve reformokat lehet indukálni, mert ha van egy embered, aki ugyan egyik poszton se levédekezhetetlen, de többön is NFL szinten használható, valamint munkamorálja, a foci iránti alázata maximális, azzal új minőséget lehet hozni a fociba.
Remélem kiderül, hogy így lesz e.
Egy biztos, "hagyományos módon" évek óta nem jön össze a SB-győzelem, mit veszítünk vele, ha így megpróbáljuk.
És ha van újító, bevállalós vezetőedző, akkor BB az. Gondoltam pár éve, nem jött be. Tán most.
több mint 12 éve
Úgy gondolom, hogy ebbe a Tebow igazolásba többet látnak bele mint ami..De viszont mertem elgondolkozni egy picit..A 2 QB-s felállásnál egy opciót tudok elképzelni az ő részére... A Kevin Faulk féle munkát..Mindenki azt emeli ki TT-nál, hogy középiskolás kora óta bizonytalan a passzoknál, amennyiben 1 másodpercen belül nem szabad az a WR, TE, akinek passzolni akar, akkor fut a labdával, simán 4-10 yardokat.. Amennyiben Brady mellet áll fel, akkor simán el tudok képzelni egy oldal passzt az irányába, vagy endaround passzt, amit egy 4-10 yardos futással fejez be..Fizikálisan erős, állítólag kifejezetten erősen is védekezik, jól blokkol. Egy rövidebb oldalra történő passzt Tebow irányába, amit vagy rövid úton fizikálisan megfut, vagy a paszt visszadobja trükkös játékként Brady-nek, vagy esetleg ő tovább dob egy RB-nek, vagy TE-nek, azt nagyon is el tudom képzelni..Meglepő is lenne, s kiszámíthatatlanabb a játék hívás..Tudom, hogy nagy most a médiacirkusz, s a többségnek csak az a kép alakult ki, hogy TT JMC liblingje és csak miatta jött..De biztos vagyok benne, hogy BB nem bólintott volna rá, ha nem látná benne az opciót..
Tebow nem egy passzoló zseni, s sosem lesz, egy kiemelkedő, jókezű pocket QB..DE elképesztő munka morállal megáldott, kifejezetten erős fizikai képességekkel bír..Futni tud a labdával, s 5-10 yardokra még ő is eldobál..Én ezeket a lehetőségeit használnám ki pár játék erejéig egy meccsen..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
úgy gondolom, hogy ebbe a Tebow igazolásba sokan többet akarnak bele látni mint ami valójában. Egyszerűen csak arról van szó, hogy Tebow Josh McD lieblingje, és ő úgy gondolja tud rajta dolgozni. Ha nagyon akartunk volna ilyen-olyan trükkös 2 QB-s játékokat játszani Edelweisszal (tudom, hogy Edelmannak hívják) megtehettük volna. Mallettben bíznak annyira, hogy Kafka egyébként sem jelentett volna rá különösebb veszélyt és ha Bradyvel történne valami (persze ne történjen semmi) 99%, hogy ő állna be a helyére.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Én úgy vélem eljött az idő, hogy az NFL is megismerje a 2 QB-s kezdőfelállásokat. Brady, Tebow egyszerre a pályán állandóan, szépen egymás mellett. A standard, hogy a snapet kapja Brady (Tebow vigyázza, és szítja fel a pislákjoló tüzet benne, ha éhne kifele), passzolhat szép rövid 5-8 yardokat a slot WR-eknek, esetleg néha pár hosszabbat kifelé, de ha ez nem megy, akkor már tolja is Tebownak, aki középen megfutja a tutkó 4-5 yardokat. De néha mehet a snap egyből Tebow-nak, és futhat váratlanul, vagy ő passzol kis szolídat még váratlanabbul, szóval az opciók szinte kimeríthetetlenek.Sobri JóskaÉn is kíváncsi lennék egy 2QB-s felállásra, csak azt nem látom, hogy ez nálatok hogy tudna összejönni...
Az NFL-ben az összes - mondjuk úgy unortodox - felállás arra épül, hogy plusz ember nélkül új képességet, új tudást ad a line mögött álló emberekhez. A wildcat vagy a scrambler QB esetén ez a plusz képesség a futás. Plusz ember nélkül, az amúgy meglevő passz (QB) és futás (RB) mellé még egy potenciális futót vonultat fel (QB vagy második RB), illetve kiviszi a passzot a pocketből.
A 2 QB-s felállás ezzel szemben a passzjátékot boostolja. Ettől 2 QB-s. Ha nem ezt teszi, akkor egyszerűen nem 2 QB-s, hanem a fentiek egyike. (De oda akkor nem is 2 QB kell, mint ahogy Brady+Tebow esetén lenne.) Namost, hogy tudom elhelyezni úgy a 2 QB-t, hogy az ne vegyen le egy skill pozíciót a pályáról? Hát úgy, hogy a #2 QB képes eljátszani azt a szerepet is, akinek a helyére berakom. Azaz, vagy futni tud (RB), vagy egy TE szerepét eljátszani. Esetleg, ideális esetben WR-t. (Na, egy ilyent nagyon is megnéznék. Egy elkapó skillekkel rendelkező második QB-t. 😊 )
Namost, nálatok van egy igen jó futójáték, és van egy alapvetően 2TE-re alapozott passzjáték. Azaz mindkét poszt, ahova Tebow kerülhetne, minőségi emberekkel van tele, és a playbook jelentős része rájuk épül. Le tudod úgy venni az egyik TE-t a pályáról és betenni a helyébe Tebow-t úgy, hogy a passzplaybook ne sérüljön alaposan? Vagy be tudod küldeni Tebow-t Ridley helyére úgy, hogy a futó playbookot ne kelljen kidobni az ablakon?
Itt van bennem a kérdőjel. Mondjuk egy Packers esetén, ahol se a futás nem igazán megy, és a passzjáték is inkább WR orientált, jobban el tudnám képzelni. De a Pats esetén pont nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
a cikkből idézek; lepergett a szemeim előtt a felállás 😀It also was the first offense to use the pass as a legitimate option.
The QB had a bigger role in this Offense as he took around half of the snaps and became the primary passer (Brady kaphatná direkt a snapek kb. felét, szép kilátások), more closely resembling their role today. The snap to him was an angled snap as he was lined up behind the C (ki lesz a kezdő RG?, mert neki 1v1-ben meg kellene tudnia 2-3 late blitzen lévő embert, különben a passzoló ember szó szerint meghal), and would either hand off to the WB or TB, or he would play action and throw it.
The TBs job remained much the same as he was still the center piece of the offense as the primary runner and kicker, except he was no longer relied on to pass. (hány nfl offenseben a futó a fő fegyver?)
The WB, though still primarily a blocker, became more of a Receiver often going in motion to the outside to receive the ball. His biggest threat was still the reverse which forced defense to play honest. (ugye ő a második QB, aki mit csinál? -elkap; itt bukott meg a Tebow második QB elmélet)
The FBs job remained primarily as blocker.
The TEs were still strictly blockers (ez a Pats erőssége 😊), but as I stated before were off of the LOS giving the line a “flexed” look.
azért nagyon jók ezek a régi felállások, de nagyon messze vannak a modern nfl-től, de azért hajrá a trollkodással
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
NFL-ben reform lenne.Én úgy vélem eljött az idő, hogy az NFL is megismerje a 2 QB-s kezdőfelállásokat.Nincs itt semmilyen reform. Nem kell semmi újat kitalálni. Notre Dame Box: RE-invented.
Brady, Tebow egyszerre a pályán állandóan, szépen egymás mellett.
A standard, hogy a snapet kapja Brady (Tebow vigyázza, és szítja fel a pislákjoló tüzet benne, ha éhne kifele), passzolhat szép rövid 5-8 yardokat a slot WR-eknek, esetleg néha pár hosszabbat kifelé, de ha ez nem megy, akkor már tolja is Tebownak, aki középen megfutja a tutkó 4-5 yardokat.
De néha mehet a snap egyből Tebow-nak, és futhat váratlanul, vagy ő passzol kis szolídat még váratlanabbul, szóval az opciók szinte kimeríthetetlenek.
És akkor még lehet RB is fent, 2 TE, szóval jöhet az NFL-reform.
Mondjuk én már erre apelláltam 3 éve is.
Na de jobb későn, mint soha.Sobri Jóska
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=11143689#11143689DoM
több mint 12 éve
Én úgy vélem eljött az idő, hogy az NFL is megismerje a 2 QB-s kezdőfelállásokat.Nincs itt semmilyen reform. Nem kell semmi újat kitalálni. Notre Dame Box: RE-invented.
Brady, Tebow egyszerre a pályán állandóan, szépen egymás mellett.
A standard, hogy a snapet kapja Brady (Tebow vigyázza, és szítja fel a pislákjoló tüzet benne, ha éhne kifele), passzolhat szép rövid 5-8 yardokat a slot WR-eknek, esetleg néha pár hosszabbat kifelé, de ha ez nem megy, akkor már tolja is Tebownak, aki középen megfutja a tutkó 4-5 yardokat.
De néha mehet a snap egyből Tebow-nak, és futhat váratlanul, vagy ő passzol kis szolídat még váratlanabbul, szóval az opciók szinte kimeríthetetlenek.
Na de jobb későn, mint soha.Sobri Jóska

www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=11143689#11143689
több mint 12 éve
Én úgy vélem eljött az idő, hogy az NFL is megismerje a 2 QB-s kezdőfelállásokat.Brady, Tebow egyszerre a pályán állandóan, szépen egymás mellett.
Na de jobb későn, mint soha.
több mint 12 éve
Az idei WR állomány és az eddigi hírek alapján még nem látom azt a három WR-t (még kettőt se nagyon), akikkel nyugodt szívvel ismét jelentősen lehetne 1-1-es felállást játszani. Moss-Welker-Stallworth/Gaffney helyett mostani állapot szerint van Jankins/Dobson-Amendola-Donald Jones/Boyce. Ennek alapján erősebbnek tűnik számomra még mindig a két TE-es felállás. Szóval, tartom az első változatomat: Gronk PUP, Hernandez-Hóember-Ballard-Sudfeld 53-as keret, Fells cut. Gronk visszatérésekor pedig az addigi leggyengébb fog távozni, vagy Sudfeld-et megpróbálják becsempészni PS-ba - idény közben erre már jobb az esély.tomi-tomiEdelmannél is adja magát a PUP, különben ő stabil #3 lehetne az első pár fordulóban Amendola és akárki mellett. Én várom, hogy egy igazi fullback végre megmaradjon a keretben, akár Develin de inkább Ben Bartholomew az újonc. Ez is egy alternatíva lenne a két tight endnek, amíg nincs meg az a WR állomány, amire jobban lehet támaszkodni.
Gronk és Hernandez viszonylatban én még mindig nagyon túlértékeltnek érzem Hörni szerepét, de jelenleg nem lehet megkerülni, mert nincs kire.
Dobson is eltűnt a minitáborra. Boyce még pályára se tudott lépni. Donald Jones-ról még semmi hír nem érkezett. Jenkins droppol. Hawkins és Thompkins az, akikről az espn boston pozitívan írt. Majd kiderül ki lép elő az elkapók között.
szerk.: na meg Kamar Aikenról írtak szépeket.
több mint 12 éve
Annyiban tökéletesen igazad van, hogy a tartalékok egyike sem tudja Hernandez szerepét átvenni (ezért sem volt olyan sok elkapásuk). Ketten Gronkhoz hasonlóan all around TE-ek (Sudfeld, Ballard), ketten pedig inkább csak blokkolásra használhatóak minimális elkapás potenciállal.Persze, lenne benne irónia, de azért ne feledjük, hogy Sudfeld-nek nagyjából nincs egy ép, eredeti porcikája sem. Egy terminátorban több az élő szövet, mint benne. 😀Kérdés, hogy mit várnak a tartalék tight endektől Hernandez és Gronk mögött?
Négyen küzdenek Gronkandezék mögött két helyért, nálam Fells szinte tuti kieső (a fizetése miatt is), a másik három (Hóember, Ballard, Sudfeld) akár mindegyike maradhat, ha például Gronk PUP-on kezdi az idényt. Bár egészségügyi szempontból Fells és Hóember a legbiztosabb választás, Ballard maradhat, míg Gronk fel nem gyógyul teljesen, Sudfeld meg megy PS-ba. (De claim-eli valamelyik AFC East csapat. 😛 )tomi-tomi
Azt tavaly láttuk, hogy a két tight endre épülő támadójáték nem működik egyikőjük távollétében, mert arra Fells és Hooman is alkalmatlan (kettőjüknek együtt volt 9 elkapása). Az meg luxus, hogy csak azért fentmaradjanak a pályán, mert két tight endes a séma.
Ha az a szándék, hogy a két tight endre épülő passzjáték maradhasson, akkor mással kell próbálkozni (Sudfeld, Ballard). Ha nem, akkor elég egy csere tight end, aki tud in-line blokkolni és meccsenként kap minimális játékidőt, vagy egy project vki, akinek az elvesztését nem akarja megkockáztatni a Pats - bár jelen helyzetben a végső keretszűkítéskor kidobott 40 játékos a Jax 53 roster alapját fogja ősszel jelenteni.DoM
Mostanában néztem a 2006-os Chargers elleni PO meccset, már akkor is ment a két TE-es felállás, természetesen sokkal kisebb arányban. Nem volt ez idegen a Pats-tól régebben sem, csak Gronkandezék draftolásával és Moss távozásával adta magát, hogy ez legyen/lehessen az alapfelállás. Azóta az 1-1 felállás aránya szinte lecsökkent az 1-3 szintjére.
Az idei WR állomány és az eddigi hírek alapján még nem látom azt a három WR-t (még kettőt se nagyon), akikkel nyugodt szívvel ismét jelentősen lehetne 1-1-es felállást játszani. Moss-Welker-Stallworth/Gaffney helyett mostani állapot szerint van Jankins/Dobson-Amendola-Donald Jones/Boyce. Ennek alapján erősebbnek tűnik számomra még mindig a két TE-es felállás. Szóval, tartom az első változatomat: Gronk PUP, Hernandez-Hóember-Ballard-Sudfeld 53-as keret, Fells cut. Gronk visszatérésekor pedig az addigi leggyengébb fog távozni, vagy Sudfeld-et megpróbálják becsempészni PS-ba - idény közben erre már jobb az esély.
(Btw az jutott még eszembe, hogy 2010 óta a három PO vereség egyikén sem tudtunk egészséges Gronk-Hörni duóval kiállni, a Jets ellen Hernandez csipője, a Giants ellen Gronk bokája nem volt rendben, idén meg Gronk pályán sem volt a Ravens ellen. Jó lenne végre egy olyan PO, amikor mindketten teljesen rendben vannak.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Kérdés, hogy mit várnak a tartalék tight endektől Hernandez és Gronk mögött?Ez két külön plusz egyet ér.
Azt tavaly láttuk, hogy a két tight endre épülő támadójáték nem működik egyikőjük távollétében, mert arra Fells és Hooman is alkalmatlan (kettőjüknek együtt volt 9 elkapása). Az meg luxus, hogy csak azért fentmaradjanak a pályán, mert két tight endes a séma.
Ha az a szándék, hogy a két tight endre épülő passzjáték maradhasson, akkor mással kell próbálkozni (Sudfeld, Ballard). Ha nem, akkor elég egy csere tight end, aki tud in-line blokkolni és meccsenként kap minimális játékidőt, vagy egy project vki, akinek az elvesztését nem akarja megkockáztatni a Pats - bár jelen helyzetben a végső keretszűkítéskor kidobott 40 játékos a Jax 53 roster alapját fogja ősszel jelenteni.DoM
több mint 12 éve
Persze, lenne benne irónia, de azért ne feledjük, hogy Sudfeld-nek nagyjából nincs egy ép, eredeti porcikája sem. Egy terminátorban több az élő szövet, mint benne. 😀Kérdés, hogy mit várnak a tartalék tight endektől Hernandez és Gronk mögött?
Négyen küzdenek Gronkandezék mögött két helyért, nálam Fells szinte tuti kieső (a fizetése miatt is), a másik három (Hóember, Ballard, Sudfeld) akár mindegyike maradhat, ha például Gronk PUP-on kezdi az idényt. Bár egészségügyi szempontból Fells és Hóember a legbiztosabb választás, Ballard maradhat, míg Gronk fel nem gyógyul teljesen, Sudfeld meg megy PS-ba. (De claim-eli valamelyik AFC East csapat. 😛 )tomi-tomi
Ha az a szándék, hogy a két tight endre épülő passzjáték maradhasson, akkor mással kell próbálkozni (Sudfeld, Ballard). Ha nem, akkor elég egy csere tight end, aki tud in-line blokkolni és meccsenként kap minimális játékidőt, vagy egy project vki, akinek az elvesztését nem akarja megkockáztatni a Pats - bár jelen helyzetben a végső keretszűkítéskor kidobott 40 játékos a Jax 53 roster alapját fogja ősszel jelenteni.
több mint 12 éve
Persze, lenne benne irónia, de azért ne feledjük, hogy Sudfeld-nek nagyjából nincs egy ép, eredeti porcikája sem. Egy terminátorban több az élő szövet, mint benne. 😀Sudfeldet közben pedig agyon fényezik az újságírók a minicamp alatt eddig látottak alapján. Ilyenkor szokott az jönni, hogy Sudfeld cut.Az milyen szép lesz, hogy Sudfeld cut, mert kell harmadik irányítónak is hely az 53-ban. 😛DoM
Boston
Négyen küzdenek Gronkandezék mögött két helyért, nálam Fells szinte tuti kieső (a fizetése miatt is), a másik három (Hóember, Ballard, Sudfeld) akár mindegyike maradhat, ha például Gronk PUP-on kezdi az idényt. Bár egészségügyi szempontból Fells és Hóember a legbiztosabb választás, Ballard maradhat, míg Gronk fel nem gyógyul teljesen, Sudfeld meg megy PS-ba. (De claim-eli valamelyik AFC East csapat. 😛 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Sudfeldet közben pedig agyon fényezik az újságírók a minicamp alatt eddig látottak alapján. Ilyenkor szokott az jönni, hogy Sudfeld cut.Az milyen szép lesz, hogy Sudfeld cut, mert kell harmadik irányítónak is hely az 53-ban. 😛
Boston
több mint 12 éve
Ballardról eddig nem sokat lehetett hallani, most viszont második napja említik meg a PFW írói az edzésbeszámolóban, hogy nagyon sok az elejtett labdája és a mozgása is elég "beteg".DoMSudfeldet közben pedig agyon fényezik az újságírók a minicamp alatt eddig látottak alapján. Ilyenkor szokott az jönni, hogy Sudfeld cut.
Persze nyilván nem pár edzés fog dönteni a roster helyekről, de TE poszton nagyon durva harc lesz a keretbe kerülésért.
Do your job
több mint 12 éve
Ballardról eddig nem sokat lehetett hallani, most viszont második napja említik meg a PFW írói az edzésbeszámolóban, hogy nagyon sok az elejtett labdája és a mozgása is elég "beteg".Belichick kérdésre a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy valamivel több mint a playbook fele lett már installálva.
több mint 12 éve
Jelenleg komoly hiány van a rosteren tehetségekből, így most minden apró segítség jól jön nekünk.Miért számít akkora fegyverténynek egy 10 snappes, upside nélküli játékos megszerzése?DoMMiller és Marks momentán a kezdők, Alualu nem tudom hogy elsősorban DE lesz, vagy DTként is számítunk rá. Ha nem akkor Love kapásból a 3. számú DT nálam a depth charton (D'Anthony Smith nem éppen az a tartós anyag).Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀iktriadAmelyik meccsen láttad játszani, te kezdő DT-nek tartod? Tényleg érdekelne, mert a sok kezdőmeccs inkább a Pats vérszegény DT depthnek köszönhető, mint az ő tudásának - 3technek nem elég dinamikus, 1technek nem elég erős. Tartalék DT, akit bármelyik belső poszton fel lehet tolni a pályára meccsenként 10-15 snapre, hogy pihenni tudjanak a kezdők, de ez a plafon. Wilfork mellett tudott észrevétlen maradni meccseken keresztül. Nem kis teljesítmény.DoM
Ez a 10-15 snap/meccs lenne az ideális, de lehet többet kell majd bevállalnia, ha Miller vagy Marks kidőlne.iktriad
elsőre komolyan azt hittem Tebow-ra írod ezt 😊jjncaa😂 😂 😂 😂 😂