New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
elsőre komolyan azt hittem Tebow-ra írod ezt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀iktriad
Amelyik meccsen láttad játszani, te kezdő DT-nek tartod? Tényleg érdekelne, mert a sok kezdőmeccs inkább a Pats vérszegény DT depthnek köszönhető, mint az ő tudásának - 3technek nem elég dinamikus, 1technek nem elég erős. Tartalék DT, akit bármelyik belső poszton fel lehet tolni a pályára meccsenként 10-15 snapre, hogy pihenni tudjanak a kezdők, de ez a plafon. Wilfork mellett tudott észrevétlen maradni meccseken keresztül. Nem kis teljesítmény.DoM
Miller és Marks momentán a kezdők, Alualu nem tudom hogy elsősorban DE lesz, vagy DTként is számítunk rá. Ha nem akkor Love kapásból a 3. számú DT nálam a depth charton (D'Anthony Smith nem éppen az a tartós anyag).
Ez a 10-15 snap/meccs lenne az ideális, de lehet többet kell majd bevállalnia, ha Miller vagy Marks kidőlne.iktriad
Miért számít akkora fegyverténynek egy 10 snappes, upside nélküli játékos megszerzése?
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667

😛 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 858 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kezdődik ...Nehéz idők jönnek a mezei topikolvasókra...kolok1972
Én igyekszem türtőztetni majd magam a jövőben.

Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀iktriad
Amelyik meccsen láttad játszani, de kezdő DT-nek tartod? Tényleg érdekelne, mert a sok kezdőmeccs inkább a Pats vérszegény DT depthnek köszönhető, mint az ő tudásának - 3technek nem elég dinamikus, 1technek nem elég erős. Tartalék DT, akit bármelyik belső poszton fel lehet tolni a pályára meccsenként 10-15 snapre, hogy pihenni tudjanak a kezdők, de ez a plafon. Wilfork mellett tudott észrevétlen maradni meccseken keresztül. Nem kis teljesítmény.DoM
Miller és Marks momentán a kezdők, Alualu nem tudom hogy elsősorban DE lesz, vagy DTként is számítunk rá. Ha nem akkor Love kapásból a 3. számú DT nálam a depth charton (D'Anthony Smith nem éppen az a tartós anyag).
Ez a 10-15 snap/meccs lenne az ideális, de lehet többet kell majd bevállalnia, ha Miller vagy Marks kidőlne.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
A trébányai turkálóban találtam egy ilyet, a vicc kedvéért lefotóztam 😊

Bledsoe felirat a hátán, szerintem rohadt durván néz ki... minimális szépséghibája van csak. 1350 forint, ha kell valakinek szívesen megveszem/postázom.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
na rájöttem, ennek az előkészítése zajlik...........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem kell aggódni, így is több fogy, mint flakonból 😀

több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Én ilyet kaptam

Wyatt
Kezdtek szarul fogyni a Bradys mezek? Ezért kellett Tebow 😀
több mint 12 éve
[Kyle] Arrington got an example of the Tebow circus when a reporter asked him if he’d seen Tebow and Brady talk to each other. Not kidding, that question was really asked.
Ő is biztos észak-floridai volt. 😛
több mint 12 éve
Tim Tebow (ki más) cikk a smartfootball blogról:  smartfootball.com/quarterbacking/tim-tebows-last-chance

Tömören a lényeg, hogy passzjátékban Tebow ugyanaz a játékos maradt az évek során, mint középiskolában volt és ha lehet mondani inkább visszafejlődött és lehet napestig beszélni a posztváltásról (TE, H-back átképzésnek vajon mi a logikája v. alapja azon kívül hogy "jól hangzik"), de ha sikeres akar lenni az NFL-ben, akkor a passzjátéka miatt kell annak lenni.

So the issue is not that Tebow “can’t throw,” though clearly the tightness of his mechanics and his overall accuracy need continuous improvement. But Tebow’s problem has instead been his ability to calmly but efficiently go through his progression.
If there’s an open receiver, Brady will find him and put the ball where it needs to be, whereas Tebow far too often is stuck watching his first receiver or “drifting and scanning”: just shuffling and reshuffling while waiting for a receiver to “come open.”
The good news for Tebow, if there is any given his circuitous journey from college hero to first rounder to free agent cast-off, is that he may have finally landed in a place he should have been all along: As a back-up quarterback, playing for excellent coaches behind a future Hall of Fame quarterback, in a place where he can focus solely on improving on his weaknesses and becoming a better player.
több mint 12 éve
Amelyik meccsen láttad játszani, de kezdő DT-nek tartod? Tényleg érdekelne, mert a sok kezdőmeccs inkább a Pats vérszegény DT depthnek köszönhető, mint az ő tudásának - 3technek nem elég dinamikus, 1technek nem elég erős. Tartalék DT, akit bármelyik belső poszton fel lehet tolni a pályára meccsenként 10-15 snapre, hogy pihenni tudjanak a kezdők, de ez a plafon. Wilfork mellett tudott észrevétlen maradni meccseken keresztül. Nem kis teljesítmény.
több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Tebow azért jött a New Englandba mert látta hogy innen könnyebb eljutni Jacksonvillebe 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...

De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.iktriad
Végülis, ha mindent megjósolsz, és annak ellenkezőjét is, mi bajod lehet?
És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀iktriad
Kezdődik ...Nehéz idők jönnek a mezei topikolvasókra...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 858 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem, mert a barom követő előbb-utóbb úgy is rákezdenek majd a "Trade for Teboww" notára, főleg mikor látják majd, hogy 2-3 yardos futásokra fogják használni, mint Denverben az első meccsein...

És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!Sobri Jóska
Nono, kifelejtetted hogy a 0 pályán töltött snappet QB poszton értettem. Futni RBként is lehet. Nem szorítasz logikai sarokba! 😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 223 — #NoStress

És ha mennek a 2-3 yardos futások 0 pályán töltött snappel, az azért valami. Nem? De!

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Megjött az email, amire évek óra vártam:

Sobri Jóska
garnitúra rendel?
több mint 12 éve

De ezzel be is fejezem a Timmy szapulást.
több mint 12 éve

Sobri Jóska
Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)iktriad
Neked a butuska próféciák helyett nem örömujjonganod kéne, hogy nem a Jax-be ment Tebow, és így nem rombolta le azt az évek óta tart tudatos, és előrelátó építkezést, ami a jelenlegi jacksonville-i csodacsapatot eredményezte?

Ha akarsz fogadhatunk 1:1-be, hogy több snapje lesz karácsonyig, mint a mezszáma.

több mint 12 éve
Én ilyet kaptam

több mint 12 éve

Sobri Jóska
Szerintem ezzel a számmal rendeld majd meg a mezt, kb ennyi snapet fog TT játszani QBként a Patsben. (Én kérek elnézést magam miatt)
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...Wyatt
Kafka esélyei nálunk jobbak, mint nálatok.
Kyle Love meg úgy tűnik nagyon is harcképes lesz idén. Szóval köszi, hogy kiraktátok. 😀
több mint 12 éve
Hát igen, hiszen mindenki álma lenne most a Jagsbe menni a Patriots helyett...

több mint 12 éve
Természetesen Mike Kafka -> Jaguars. In your face, Timmy.
(4. ex-patrióta, akit összekukázunk. Zsinórban.)