New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ő így is, úgy is cutolva lett volna szerintem, 2 irányító elég szokott lenni nálunk, szal emiatt még nem feltétlen lesz ő QB poszton nálunk rosteren (persze nem kizárt)Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigonemnem
bowl.hu/tebow_a_patriotaknaljjncaa

több mint 12 éve
és zsarolja BB GM-et valami képpel?mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀SpigoLegrosszabb forgatókönyv, hogy az egész buli mögött JMD áll:
Seriously, I'm out on McDaniels, 100%. I don't want him anywhere near the organization. This has his fingerprints all over it. The chance that he could succeed Belichick as head coach is nauseating.
Ennyi. Ha ez nem történik meg, felőlem back up long snapperként még az 53-ban is maradhat.DoM
több mint 12 éve
szerintem nem akkora hülyeség ez, mint elsőre tűnik...van bőven lehetőség Tebow-ban...BB lehet az az edző,aki ezt pont megfelelően ki is használhatja..nem arra gondolok,hogy normál szituációban 1 snappet is fent legyen Brady helyett...
de az ő stílusa 1 új faktort hozhat az amugysem szar támadó játékba
TE,WR,RB,QB(?)poszton már csak a jelenléte is többszörözi a lehetőségeket amire figyelni kell minden koordinátornak
több mint 12 éve
Ő fogja felrajzolni a pályára a sárga csíkokat a playek közöttAkarod mondani, a két legjobb mester 😉Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊berger90
Kíváncsi leszek TT-re, na.farkaspeti
Ne cutoljuk, valamilyen szerepet keressünk neki 😊 Persze nem lesz kezdő, de azért elfér 😊Wyatt

több mint 12 éve
Ki írja az NFL forgatókönyvét? Ennél jobb scriptet el se tudnék képzelni, zseniális. 😀 😀 😀Sobri maga alá fog csinálni a gyönyörtől, az biztos. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Akarod mondani, a két legjobb mester 😉Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊berger90
Ne cutoljuk, valamilyen szerepet keressünk neki 😊 Persze nem lesz kezdő, de azért elfér 😊

több mint 12 éve
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀SpigoLegrosszabb forgatókönyv, hogy az egész buli mögött JMD áll:
Seriously, I'm out on McDaniels, 100%. I don't want him anywhere near the organization. This has his fingerprints all over it. The chance that he could succeed Belichick as head coach is nauseating.
Ennyi. Ha ez nem történik meg, felőlem back up long snapperként még az 53-ban is maradhat.
több mint 12 éve
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀Bazd, kész vagyok.JMD örökre elvágja magát nálam, ha bármilyen körülmény közötti is Tebow tétmeccsen Brady helyett akár egy snap erejéig is pályára lép. Remélem csak egy PR lépés, hogy Tebow értékét kicsit felpofozza Belichick, amilyen lejáratókampány ment ellene az utóbbi időszakban, aztán a TC végén cuttolja.DoM
OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.
Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...Gyulus
több mint 12 éve
Bazd, kész vagyok.JMD örökre elvágja magát nálam, ha bármilyen körülmény közötti is Tebow tétmeccsen Brady helyett akár egy snap erejéig is pályára lép. Remélem csak egy PR lépés, hogy Tebow értékét kicsit felpofozza Belichick, amilyen lejáratókampány ment ellene az utóbbi időszakban, aztán a TC végén cuttolja.
OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.
Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...Gyulus
több mint 12 éve
Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊Kíváncsi leszek TT-re, na.

több mint 12 éve
Megkövetem Sobri Jóskát 😉 Minden tekintetben, ha beválik TT akkor pedig vendégem egy üveg jófajta viszkire 😊
több mint 12 éve
a fétis az fétis... TE-t nem bocsájtunk el 😉Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigonemnem
bowl.hu/tebow_a_patriotaknaljjncaa
több mint 12 éve
Sobri most Wade-del van elfoglalva, de mindjárt itt lesz, mert jók a radarjai 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Bazd, kész vagyok.OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.
Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...
több mint 12 éve
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigonemnem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀
több mint 12 éve
Ilyenkor hol van Sobri betyár?ulpianusnekem is ez ugrott be egyből, mikor megláttam a hírt: Sobri.
több mint 12 éve
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀ghstzRnem lehet majd bírni vele a topikban. szerencsére edzettek vagytok már 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀

több mint 12 éve
Ilyenkor hol van Sobri betyár?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Az utolsó láncszem is a helyére került 😀