New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
ez mekkora! 😊

I didn't know Tebow went to Rutgers
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀Spigo
nemnem
 bowl.hu/tebow_a_patriotaknaljjncaa
Ő így is, úgy is cutolva lett volna szerintem, 2 irányító elég szokott lenni nálunk, szal emiatt még nem feltétlen lesz ő QB poszton nálunk rosteren (persze nem kizárt)

több mint 12 éve
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀Spigo
Legrosszabb forgatókönyv, hogy az egész buli mögött JMD áll:

Seriously, I'm out on McDaniels, 100%. I don't want him anywhere near the organization. This has his fingerprints all over it. The chance that he could succeed Belichick as head coach is nauseating.

Ennyi. Ha ez nem történik meg, felőlem back up long snapperként még az 53-ban is maradhat.DoM
és zsarolja BB GM-et valami képpel?
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
szerintem nem akkora hülyeség ez, mint elsőre tűnik...
van bőven lehetőség Tebow-ban...BB lehet az az edző,aki ezt pont megfelelően ki is használhatja..nem arra gondolok,hogy normál szituációban 1 snappet is fent legyen Brady helyett...
de az ő stílusa 1 új faktort hozhat az amugysem szar támadó játékba
TE,WR,RB,QB(?)poszton már csak a jelenléte is többszörözi a lehetőségeket amire figyelni kell minden koordinátornak
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊

Kíváncsi leszek TT-re, na.farkaspeti
remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊berger90
Akarod mondani, a két legjobb mester 😉
Ne cutoljuk, valamilyen szerepet keressünk neki 😊 Persze nem lesz kezdő, de azért elfér 😊Wyatt
Ő fogja felrajzolni a pályára a sárga csíkokat a playek között

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ki írja az NFL forgatókönyvét? Ennél jobb scriptet el se tudnék képzelni, zseniális. 😀 😀 😀

Sobri maga alá fog csinálni a gyönyörtől, az biztos. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Csakhogy ne írja le mindenki egyből Tebowt: Nem tudom ki néz innen soccert, de már több helyen is láttam hogy a rajongók párhuzamot vélnek felfedezni ezen ügy és a Casillas-López "csata" között 😛 Mondván ott sem vették komolyan kezdetben Lópezt.. 😊

remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊berger90
Akarod mondani, a két legjobb mester 😉
Ne cutoljuk, valamilyen szerepet keressünk neki 😊 Persze nem lesz kezdő, de azért elfér 😊

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀Spigo
Legrosszabb forgatókönyv, hogy az egész buli mögött JMD áll:

Seriously, I'm out on McDaniels, 100%. I don't want him anywhere near the organization. This has his fingerprints all over it. The chance that he could succeed Belichick as head coach is nauseating.

Ennyi. Ha ez nem történik meg, felőlem back up long snapperként még az 53-ban is maradhat.
több mint 12 éve
Bazd, kész vagyok.
OK, JMD "nevelgetheti" mondjuk két évig.

Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...Gyulus
JMD örökre elvágja magát nálam, ha bármilyen körülmény közötti is Tebow tétmeccsen Brady helyett akár egy snap erejéig is pályára lép. Remélem csak egy PR lépés, hogy Tebow értékét kicsit felpofozza Belichick, amilyen lejáratókampány ment ellene az utóbbi időszakban, aztán a TC végén cuttolja.DoM
mehet a fogadás, hogy nem lesz cut? 😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bazd, kész vagyok.

Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...Gyulus
JMD örökre elvágja magát nálam, ha bármilyen körülmény közötti is Tebow tétmeccsen Brady helyett akár egy snap erejéig is pályára lép. Remélem csak egy PR lépés, hogy Tebow értékét kicsit felpofozza Belichick, amilyen lejáratókampány ment ellene az utóbbi időszakban, aztán a TC végén cuttolja.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

remek párhuzam, mindkét edző egy nagypofájú tróger. bár Billbátyó csak nem szájkaratézik majd a csapat ősi kapitányával 😊

Mindig jövőre
több mint 12 éve
farkaspeti Washington Commanders 763

Kíváncsi leszek TT-re, na.

több mint 12 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Megkövetem Sobri Jóskát 😉 Minden tekintetben, ha beválik TT akkor pedig vendégem egy üveg jófajta viszkire 😊

több mint 12 éve
nemnem
 bowl.hu/tebow_a_patriotaknaljjncaa
a fétis az fétis... TE-t nem bocsájtunk el 😉
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Sobri most Wade-del van elfoglalva, de mindjárt itt lesz, mert jók a radarjai 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Bazd, kész vagyok.

Ettől még rohadtul nem éri meg, a médiafelhajtás miatt...
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
nemnem
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Tebow a Patriótáknál | Bowl.hu
Pár nappal azután, hogy Bill Belichick határozottan cáfolta ellenszenvét a Denver és a Jets korábbi irányítója iránt, cselekedett is a Patriots mestere

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindig is tudtuk, hogy Belichicknek TE fétise van 😀
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Ilyenkor hol van Sobri betyár?ulpianus
nekem is ez ugrott be egyből, mikor megláttam a hírt: Sobri.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀ghstzR
nem lehet majd bírni vele a topikban. szerencsére edzettek vagytok már 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
a legjobb helyre került sobri szempontjából.... ennek örülni kéne-e vagy nem? 😀

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ilyenkor hol van Sobri betyár?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Csempiönsip!